Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Àfrica occidental guarda a Ghana seus costums, creences i cultures úniques al continent. Lluny dels circuits turístics, trobem una gran varietat de paisatges: sabana, muntanya, boscos tropicals i una bella franja costanera plena de platges i cocoters.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ACCRA Hotel local
2 ACCRA – HO E Hotel local
3 HO – HOUE – AKOSOMBO E Hotel local
4 AKOSOMBO – KUMASSI E Hotel local
5 KUMASSI – PARC DE MOLÉ E Hotel local
6 PARC DE MOLÉ E Hotel local
7 PARC DE MOLÉ – KUMASSI E Hotel local
8 KUMASSI – CAPE COAST – ELMINA E Hotel local
9 ELMINA E Hotel local
10 ELMINA – KOKOBRITE E Hotel local
11 KOKOBRITE E Hotel local
12 KOKOBRITE – ACCRA E Hotel local / Vol
13 VOL ACCRA / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / ACCRA
Sortida en vol amb destinació a Accra. Arribada de matinada a l’aeroport, trasllat a l’hotel, presentació del grup i explicació de viatge.
Accra és la capital de Ghana i està situada al golf de Guinea. És una ciutat de gran dinamisme, tant en la seva activitat comercial com d’oci. Compta amb interessants edificis i amb mercats on adquirir productes artesanals. Un dels edificis més emblemàtics és sens dubte el castell de Christianborg, construït pels danesos al segle XII, també destaca el museu Nacional, la universitat de Ghana, la llibreria central i l’acadèmia d’Arts i Ciències. Tots ells conformen part de tots els paisatges i monuments dignes de visitar a la capital africana. No es poden oblidar les platges properes, com platja Labadi, platja Coco o platja Kokrobite. Allotjament.

DIA 2.- ACCRA – HO (170 km)
Esmorzar i sortida cap a Ho en la regió de Volta al sud-est de Ghana, la presa més gran d’Àfrica i on pararem per veure el riu. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 3.- HO – HOUE – AKOSOMBO (70 km)
Esmorzar i excursió a Hohue per visitar la cascada. Opcionalment, si disposem de temps, es pot fer una excursió a la vora del llac Volta on es troba Pkandu un poble de pescadors on farem una passejada en vaixell pel llac. A la tarda, continuació a Akosombo. Allotjament.

DIA 4.- AKOSOMBO – KUMASSI (270 km)
Esmorzar i sortida a primera hora travessant un magnífic bosc tropical per arribar a l’antiga capital de l’Imperi Ashanti. Visitarem el museu, el centre artesanal i el seu animat mercat.
Kumassi va ser fundada el 1695 com a capital de l’imperi Ashanti. Actualment és la segona ciutat més gran i una de les més riques, a causa de les nombroses mines d’or de la zona, el comerç i distribució de cacau i de la producció del 50% de la fusta de Ghana. És la residència del rei i el centre cultural del país, compta amb la universitat de Ciència i Tecnologia de Ghana ialtres importants escoles. També és coneguda per haver nascut allà Kofi Annan, anterior secretari general de l’ONU i en ella conviuen aproximadament un 20% de musulmans i un 80% de cristians. Allotjament.

DIA 5.- ​​KUMASSI – PARC DE MOLE (416 km)
Esmorzar. Avui es travessa el país Ashanti per arribar al Parc de Molé, una travessia amb cotxe creuant pels diferents pobles i llogarets fins a arribar al parc.
Els Ashanti són un important grup ètnic de Ghana. El seu nombre ronda els set milions de persones i parlen la llengua “twi”. Abans de la colonització europea, va desenvolupar un imperi de gran abast a Àfrica occidental gràcies al comerç i es van convertir en el grup ètnic més influent dins de la regió. Van ser dels pocs pobles africans capaços d’oferir resistència seriosa als imperis colonitzadors europeus, disputant contra els anglesos una guerra que va durar gairebé setanta anys. Les seves construccions tradicionals, estan declarades Patrimoni de la Humanitat, i els últims vestigis d’aquesta cultura a l’Àfrica Occidental, són antigues residències de caps tribals convertides en mausoleus o santuaris animistes. Es tracta d’unes poques construccions de fusta i fang, amb decoracions geomètriques o figuratives, disseminades per una desena de poblacions en els voltants de Kumasi. Els fràgils i peribles materials emprats en la construcció dificulten la conservació dels monuments que són de tova, reforçats amb canyes i arrebossades amb argila, i sostres de palla de mill. Estan decorades amb frescos de motius geomètrics. També van tenir responsabilitat en la venda d’esclaus a canvi d’armes. Allotjament.

DIA 6.- PARC DE MOLE
Esmorzar i visita del parc durant tot el dia. Al matí ia la tarda podrem veure antílops senglars elefants, gaseles, etc. Finalitzada l’activitat, retorn a l’hotel.

DIA 7.- PARC DE MOLE – KUMASSI (416 km)
Esmorzar i sortida travessant el país Ashanti per tornar a Kumasi des del Parc de Molé, una travessia amb cotxe creuant pels diferents pobles i llogarets fins arribar de nou a Kumassi. Arribada i allotjament.

DIA 8.- KUMASSI – CAPE COAST – ELMINA (242 km)
Esmorzar i al matí sortida cap a El Mina. Visita del Llac volcànic amb 12 llogarets que el voregen. Travessarem el país Ashanti per arribar a la famosa costa dels esclaus. Visitarem Cape Coast i el seu castell per continuar després cap a una de les ciutats més belles amb els seus castell a la vora de la mar, Elmina.

DIA 9.- ELMINA
Esmorzar i al matí vam visitar el seu fort i el port dels pescadors més bonic de la zona. Elmina està situada a la costa atlàntica del país, va ser el primer assentament europeu en l’oest d’Àfrica i en l’actualitat compta amb una població d’uns 20.000 habitants.
La ciutat es va desenvolupar al voltant de l’àrea d’influència del Castell de Sant Jordi de la Mina fundat el 1482 i es va convertir en la caserna general dels militars i comerciants portuguesos en el seu període d’exploració i conquesta cap al sud d’Àfrica. Amb el pas del temps la ciutat es va convertir en un port de pas per als vaixells que es dirigien cap al Cap de Bona Esperança en el seu camí cap a l’Índia.
Després 155 anys de domini portuguès, la ciutat va ser presa en 1637 per les tropes holandeses que van establir allí la capital del que es coneixeria com la Guinea holandesa i va servir principalment com a port per al comerç d’esclaus.
La ciutat va romandre en mans holandeses des de 1637 fins que en 1872 va ser venuda al Regne Unit. El motor econòmic de la ciutat en l’actualitat és la pesca.
Disposem de la tarda lliure per descansar o realitzar una excursió opcional al parc nacional de Kakum situat a uns 38 km de Cape Coast.

DIA 10.- ELMINA – KOKOBRITE (143 km)
Esmorzar i partirem cap a Kokobrite, un petit poble de pescadors i que disposa de platges poc freqüentades. Arribada a l’allotjament i resta del dia lliure.

DIA 11.- KOKOBRITE
Esmorzar i dia lliure. Allotjament.

DIA 12.- KOKOBRITE – ACCRA (60 km)
Després de l’esmorzar, finalitzarem la nostra ruta de tornada a Accra. Arribada, trasllat a l’hotel i temps per a les últimes compres o visites de la ciutat.

DIA 13.- VOL ACCRA / CIUTAT D’ORIGEN
De matinada trasllat a l’aeroport per sortir en vol cap a la ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.653 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 125 €
Suplement Habitació Individual 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats especificats.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle 4×4 o minivan per a tota la ruta segons tamany del grup.
Activitats i visites especificades.
Recorregut en barcassa al Llac Busumtwi.
Guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Visites i activitats no especificades o opcionals.
Entrades als llocs a visitar (30 € aprox.).
Excursió opcional a Kpandu (50 € per persona) o al Parc Nacional de Kakum (11 € per persona).
Propines.
Visat.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació