Àrtic
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La combinació perfecta al sud de Groenlàndia per als que vulguin descobrir de manera activa en 8 dies paisatges d’icebergs blaus, glaceres, fiords i tundra. La nostra ruta començarà amb una inigualable travessia de tres dies en kayak entre els icebergs de la Badia de Tasiusaq per després tancar el cercle amb una incursió a peu de tres dies a la salvatge i intacta Terra de Mellem. Gaudirem d’espectaculars panoràmiques del Inlandis i del sistema de muntanyes i fiords del sud de Groenlàndia. Farem un impressionant trekking per la tundra entre infinitat de llacs, així com kayak entre diversos icebergs. A més visitarem les ruïnes vikingues de Brattahlid, fent una excursió amb vaixell al fiord d’icebergs de Qooroq i provant la típica dieta inuit.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / REYKJAVIK O COPENHAGUEN
2 VOL REYKJAVIK O COPENHAGUEN / NARSARSUAQ – QASSIARSUK Hostel
3 TASIUSAQ: BADIA DELS ICEBERGS E / P / S Acampada
4 KAYAK EN LA BADIA DELS ICEBERGS E / P / S Acampada
5 REMANT ENTRE ICEBERGS E / P / S Hostel
6 VALL DE LES MIL FLORS I GLACIAR QOOROQ E / P / S Acampada
7 TREKKING AL MIRADOR DEL QOOROQ E / P / S Acampada
8 VISTA PANORÀMICA DEL INLANDIS E / P / S Hostel
9 BARCO A NARSARSUAQ. VOL A REYKJAVIK O COPENHAGUEN E
10 VOL REYKJAVIK O COPENHAGUEN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Reykjavik o Copenhaguen
Embarcament en el vol des de la nostra Ciutat d’origen amb destinació a Reykjavik o Copenhaguen.

Dia 2.- Vol Reykjavik o Copenhaguen / Narsasuaq
Embarcament en el vol amb destinació Groenlàndia. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat en embarcació motora a través del fiord Tunulliarfik, habitualment cobert d’icebergs, fins Qassiarsuk. Nit al Leif Eriksson Hostel o Tasiusaq.

Dia 3. Tasiusaq: Badia dels Icebergs
Al matí, marxa a peu fins a la granja de Tasiusaq, habitada per 7 persones que viuen en notable aïllament al costat del fiord de Sermilik, gairebé sempre bloquejat pel gel de la glacera Eqaloruutsit. Preparació de material de kayak i presa de contacte amb el nostre nou mitjà de transport. Sessió instructiva sobre el kayak de travessia, nocions bàsiques de seguretat. Nit en tendes.

Dia 4. Kayak a la “Badia dels Icebergs”
Navegació en kayak pel fiord Nordre Sermilik, sempre ple d’icebergs de colors i textures indescriptibles, procedents de la glacera Egaloruutsit. Una zona en la qual el caiac és l’únic vehicle possible en aquesta època de l’any, a causa del bloqueig produït pel gel, que impedeix el pas a la resta d’embarcacions. Al final del primer dia de travessa en caiac, muntatge de campament a la vora del fiord. Petita marxa per la tundra, fins admirar l’impressionant front glacial Eqaloruutsit. Nit en tendes.

Dia 5. Remant entre “icebergs”
Gaudint de vistes espectaculars i remant entris icebergs, seguirem la nostra travessia en caiac a la desembocadura del fiord gairebé sempre plena de trossos de gel blavós i de diferents mides.
Intentarem, en la mesura del possible, arribar a l’àrea de Kangerdlua que sol estar tot l’any assetjada pels blocs de gel. Tornarem a la tarda al campament. Possibilitat de pesca al fiord. Nit a Tasiusaq o Leif Eriksson hostel.

Dia 6. La vall de Mil flors i la Glacera Qooroq
Preparació de material i trasllat en zodiac a Narsarsuaq. Inici del trekking a les properes muntanyes de Narsarsuaq. Ascens al campament Mellem, sortejant llacs i rius, via la vall de les Mil Flors. Podrem arribar fins la famosa glacera Kiattut, amb unes immillorables panoràmiques del gel.
Continuarem la nostra marxa a peu per la Vall de les Mil Flors amb espectaculars vistes d’un enorme vall formada per la reculada i la consegüent sedimentació glacial i amb abundants flors. Aquesta és, possiblement, l’excursió més famosa de tota Groenlàndia. Marxa entre tundra i llacs encaixonats, cap a la cabana Mellem, on situarem el nostre campament. Sopar i nit en tendes al campament Mellem.

Dia 7. Trekking al mirador del Qooroq
Continuarem la nostra expedició amb un trekking fins al mirador de la glacera Qooroq, on gaudirem d’unes impressionants vistes de la glacera, un dels més actius del sud de Groenlàndia. Podrem observar al llarg de tota la seva caiguda al mar, i tindrem una espectacular visió dels gels caient al mar. Sopar i nit en tendes al campament Mellem.

Dia 8. Vista panoràmica del Inlandis
Descens del campament Mellem. En el nostre camí de tornada a Narsarsuaq i des d’una alçada inferior a 1.000 metres podrem admirar una de les més privilegiades panoràmiques del sud de Groenlàndia. Al llarg de la nostra ruta i envoltats de muntanyes verdes i valls esquitxats de rius i llacs, deixarem després els nostres passos la increïble massa de gel del Inlandis (Glaceres de Qooroq i Kiattut) i, davant nostre, l’entramat de fiords. Trasllat en embarcació motora a través del fiord Tunulliarfik, habitualment cobert d’icebergs, fins Qassiarsuk.
A la tarda, excursió en embarcació semirígida al fiord Qooroq, on es troba un dels fronts glaceres més actius del sud de Groenlàndia, navegant fins al lloc on la densitat de pannes de gel sigui tal que faci impossible continuar la navegació, sens dubte una de les millors estampes de Groenlàndia. Retorn a Qassiarsuk i sopar típic amb diversos productes inuit, com foca, balena, mattak, caribú … Nit al Leif Eriksson Hostel a Qasiarsuk.

Dia 9.- Vol Narsarsuaq / Reykjavik o Copenhaguen
Visita a les ruïnes i assentament d’Eric el Roig, que conformen l’antic Brattahlid, la capital de la Groenlàndia víking, i el lloc on Eric el Roig es va establir l’any 985. Trasllat en embarcació semirígida a Narsarsuaq. Temps lliure per visitar la població. Embarcament en el vol amb destinació Reykjavik o Copenhaguen (opcional).

Dia 10.- Vol Reykjavik o Copenhaguen / Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu des de Keflavik 1.595 €
Preu des de Copenhague 1.895 €
Preu des de Barcelona / Madrid / Alacant 2.195 €
Taxes Aèries vols Keflavik o Copenhague / Narsarsuaq 165 – 200 €
Taxes Aèries vols Espanya / Islàndia 190 – 290 €
Taxes Aèries vols Espanya / Dinamarca 80 – 150 €
  GRUP DE 4 A 12 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Bitllet d’avió Reykjavik o Copenhaguen a Narsarsuaq.
Trasllat fins a / des de l’aeroport de Narsarsuaq.
Guia Tierras Polares de parla hispana.
Excursions al fiord de gel Qooroq i a les reconstruccions de Brattahlid.
Allotjament en sac de dormir en el Leif Eriksson Hostel i Tasiusaq Hostel; i en tenda en els campaments.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Tots els desplaçaments segons programa.
Lloguer de kayak, vestits especials de navegació i equip especificat en la fitxa tècnica.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses d’emissió dels vols.
Despeses a Reykjavik o Copenhaguen.
Alimentació no especificada en el quadre.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols i barcos.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació