Amèrica del Nord
Destinació
En grup
Tipus de viatge
19 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Poques vegades podem trobar tanta varietat de paisatge, història i cultura en un país tan petit. Selves tropicals, llacs i volcans esquitxats pel colorit dels mercats indígenes i les restes maies. Coneixerem la Guatemala profunda i tradicional en els pobles de l’altiplà i la Serra dels Cuchumatanes. També visitarem la Selva de Peten, on es troben amagats els llocs arqueològics maies de Tikal i Yaxhà. El Llac Atitlan, envoltat de volcans, serà la nostra postal del viatge i un lloc per guardar en la nostra memòria.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A NOVEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / GUATEMALA. TRASLLAT A ANTIGUA Hotel
2 VISITES A ANTIGUA E Hotel
3 ANTIGUA. EXCURSIÓ OPCIONAL VOLCÀ PACAYA E Hotel
4 ANTIGUA – PANAJACHEL (LLAC ATITLAN). VISITA DE SAN ANTONIO I SANTA CATARINA PALOPO E Hotel
5 PANAJACHEL. EXCURSIÓ EN BARCA PEL LLAC ATITLAN E Hotel
6 PANAJACHEL – MERCAT DE CHICHICASTENANGO – QUETZALTENANGO E Hotel
7 QUETZALTENANGO – ZUNIL I ALMOLONGA – SAN ANDRÉS XECUL – MERCAT DE SAN FRANCISCO EL ALTO – CHANCOL (SERRA CUCHUMATANES) E / S Posada
8 CHANCOL – MERCAT DE TODOS SANTOS – PURULHA E Hotel
9 PURULHA – BIÒTOP DEL QUETZAL – COBAN E Hotel
10 COBAN – SEMUC CHAMPEY – COBAN E Hotel
11 COBAN – COVES RESERVA LOS NACIMIENTOS – FLORES  E Hotel
12 FLORES: EXCURSIÓ LLOC MAIA DE YAXHÀ I TOPOXTÉ E Hotel
13 FLORES: EXCURSIÓ LLOC MAIA DE TIKAL E Hotel
14 FLORES – RÍO DULCE – LIVINGSTON E Hotel
15 LIVINGSTON: EXCURSIÓ EN BARCA A PLAYA BLANCA I SIETE ALTARES E Hotel
16 NAVEGACIÓN LIVINGSTON – PUERTO BARRIOS – LLOC MAIA DE QUIRIGUA – ANTIGUA E Hotel
17 ANTIGUA E Hotel
18 ANTIGUA – GUATEMALA. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
19 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Guatemala. Trasllat a Antigua
Sortida en vol regular amb destinació a Ciutat de Guatemala. Arribada i trasllat a l’hotel a Antigua.

Dia 2.- Antigua. Visites
Visita de la ciutat i els pobles del voltant. Antigua és una ciutat rica i florent, construïda als peus del volcà de l’Aigua. Un museu d’arquitectura i art colonial a l’aire lliure, declarada patrimoni Cultural per la UNESCO. Les ordres religioses van aixecar-hi convents com el de Santa Clara i el de Sant Francesc, i esglésies com la de la Mercè. Gran part dels monuments s’han reconstruït, i d’altres es van conservar les seves ruïnes el millor possible. Fins a tal punt s’ha preservat l’atmosfera espanyola a Antigua, que ha estat declarada “monument d’Amèrica” ​​pel VIII Congrés Panamericà de Geografia i Història. El centre de la capital el constitueix la plaça d’Armes i entorn d’ella s’alcen edificis com la catedral, el palau dels Capitans Generals i el de l’Ajuntament. Antigua és també capital del jade, pedra que abunda a la regió i a la qual els maies van donar un gran valor com a joia decorativa. Allotjament a l’hotel.

Dia 3.- Antigua. Excursió opcional Volcà Pacaya
Dia lliure a Antigua. 
Opcional: excursió al Volcà Pacaya. A primera hora del matí sortida cap al Llac Amatitlán i ascensió a peu al Volcà Pacaya (2.500 m). La caminada s’inicia a Sant Vicent Pacaya. Rius de lava de les recents erupcions i vistes dels volcans veïns en constant activitat.
Opcional: Visita de la Finca Filadèlfia.

Dia 4.- Antigua – Panajachel (Llac Atitlan). Visita de Sant Antoni i Santa Catarina Palopo
Al matí sortida cap a Panajachel, a la vora del Llac Atitlán, a la regió dels alts. Trasllat a l’hotel i visita per terra dels pobles de Sant Antoni Palopo i Santa Catarina Palopo, a la vora del llac. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 5.- Panajachel. Excursió en barca pel Llac Atitlan
El Parc Nacional del Llac Atitlan, és considerat com un dels llocs més espectaculars del país. D’origen volcànic i envoltat de cràters, té una profunditat de 450 metres i està a 1.540m d’altura. En les seves ribes s’han establert multicolors pobles indígenes, entre ells, el centre turístic per excel·lència que és Panajachel. Al matí, recorregut amb llanxa pel llac (2 hores aprox.) Per visitar alguns dels poblats riberencs com Sant Marc, Sant Pere o Sant Jaume, on podem veure l’ofrena ritual al Sant Maximón. Tarda lliure a Panajachel.

Dia 6.- Panajachel – Mercat de Chichicastenango – Quetzaltenango
La població de Chichicastenango és la capital dels maies del Quiché. Cada dijous i cada diumenge se celebra aquí el mercat indígena més famós d’Amèrica Llatina, que ocupa la seva plaça central i s’estén com un ventall multicolor entre dues velles esglésies colonials: la del Calvari i la de Sant Tomàs. És un dels pobles indígenes més atractius del país. Els masheños, com es anomena als seus habitants, practiquen ritus religiosos que daten del segle XVI i l’origen es deu al sincretisme de la religió maia i la catòlica. A la tarda sortida cap a la ciutat de Quetzaltenango, que està situada a 2.300 metres d’altura i envoltada de volcans.

Dia 7.- Quetzaltenango – Zunil i Almolonga – San Andres Xecul – Mercat de Sant Francesc l’Alt – Chancol (Serra Cuchumatanes)
Sortida cap al poble de Zunil, on els seus costeruts carrerons ens porten fins a l’església i el de Almolonga. Coneguda com “l’horta d’Amèrica” ​​per les seves fèrtils terres, aquesta població, exhibeix en el seu atrafegat mercat setmanal tot tipus de verdures, hortalisses, fruites i flors. Continuem per visitar San Andres Xecul – el temple colonial d’estil barroc popular, el major atractiu d’aquest poblat; la seva façana assembla un huipil d’ús quotidià (la brusa que fan servir les dones) – i l’actiu i colorit mercat setmanal d’animals de Sant Francesc El Alto. Continuació cap a l’Àrea Protegit de la Serralada dels Cuchumatanes. Arribada a Huehuetenango on es pren el desviament que porta fins a la zona del mirador, a més de 3000 metres d’altura, per una carretera serpentejant i espectacular. Nit en una casa rural de l’altiplà, en el poble de Chancol, un lloc sorprenent i solitari. Sopar inclosa.

Dia 8.- Chancol – Mercat Todos Santos – Purulhà
A primera hora, caminada per l’altiplà. Sortida cap a la comunitat de Todos Santos Cuchumatanes, per gaudir del mercat setmanal, un dels més peculiars i desconeguts del país. Temps per passejar entre els habitants i respirar l’ambient rural del mercat. A l’hora acordada sortida cap al departament del Quiché destí Purulhà.

Dia 9.- Purulhà – Biòtop del Quetzal – Coban
Al matí sortida cap al Biòtop del Quetzal. Caminada cap a Los Ranchitos, on probablement podrem observar el Quetzal, au símbol nacional. Visita del Biòtop del Quetzal, caminada pels senders que s’obren en els boscos tropicals, parant en les deus i salts d’aigua per observar la flora i fauna del lloc. A la tarda continuació cap a Coban.

Dia 10.- Coban – Semuc Champey – Coban
Després d’esmorzar, sortida cap a Semuc Champey. Situat a 72 km de Coban, arribem on el cabal del riu s’interna sota les roques, formant gorgs d’aigua cristalina. D’aquí el significat del nom de Semuc Champey: “on el riu s’amaga en la muntanya “. Possibilitat de banyar-se en aquest lloc paradisíac. Retorn a Coban i allotjament a l’hotel.

Dia 11.- Coban – Coves Reserva Los Nacimientos – Flores
Visita de les coves de la reserva privada Los Nacimientos. Descens del riu a través de les galeries subterrànies que connecten les coves, sobre grans rodes de cautxú a manera de basses. Continuació per carretera cap a la zona del Peten fins a Flores. Allotjament a l’hotel.

Dia 12.- Flores. Excursió lloc maia de Yaxhà i Topoxté
Sortida cap a la llacuna i les ruïnes del desconegut lloc arqueològic de Yaxhà. Visita de les restes de Topoxté i del lloc arqueològic de Yaxhà. Envoltat d’una espessa vegetació tropical i de la Llacuna de, és un lloc de gran bellesa, allunyat dels circuits turístics i el lloc arqueològic es compta entre les grans troballes de l’antiga cultura maia. A la tarda, tornada a Flores, temps lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 13.- Flores. Excursió lloc maia de Tikal
Sortida d’hora al matí per acostar-nos a la Reserva Natural de Tikal. Visita a les restes de Tikal, un dels més impressionants llocs arqueològics maies. Fa 2.500 anys els maies van construir a Tikal imponents temples, talles i habitatges amb els seus coneixements matemàtics i astronòmics. Avui els seus edificis s’amaguen entre la mala herba al voltant de la plaça central. Des de dalt dels temples tindrem vistes sobre la selva, amb les cresteries de les construccions sortint per sobre de la vegetació. Micos, jaguars i aus multicolors habiten aquesta ciutat enclavada en plena selva tropical, des que va ser abandonada al voltant de l’any 900 DC. A la tarda, tornada a Flores, temps lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 14.- Flores – Río Dulce – Livingston
Sortida per carretera fins a Río Dulce. Navegació en llanxa pel riu (unes 3 hores) travessant el parc natural, El Golfete i vista panoràmica del Castell de S. Felip, fins arribar al Llac Izabal. Desembarcament al port fluvial de Río Dulce i temps lliure. Trasllat en barca a Livingston. La població garífuna d’aquest petit port caribeny, aïllat per terra de la resta del país, té la seva pròpia cultura, barreja d’influències africanes, caribenyes i espanyoles. Allotjament a l’hotel. i allotjament.

Dia 15.- Livingston. Excursió amb barca a Platja Blanca i 7 Altars
A primera hora sortida en llanxa cap a Platja Blanca, parant a les cascades de 7 Altars per remuntar a peu. A la tarda, tornada a Livingston, on no és difícil assistir a concerts de reggae o música en directe en algun dels seus locals nocturns. Allotjament a l’hotel.

Dia 16.- Navegació Livingston – Port Barris. Lloc maia de Quirigua – Antigua
Sortida amb llanxa des de Livingston cap a Port Barris. En ruta cap Antigua, visita del lloc arqueològic de Quirigua -Patrimoni de la humanitat-, on es troba l’inici del calendari maia i les esteles i altars esculpits millor conservats. Arribada a Antigua. Allotjament a l’hotel.

Dia 17.- Antigua
Dia lliure per recórrer la ciutat colonial d’Antigua. De forma opcional, es pot visitar una plantació, realitzar el tour del cafè o visitar la finca Filadèlfia. Allotjament a l’hotel.

Dia 18.- Antigua – Guatemala. Vol de tornada a Ciutat d’origen
Matí lliure a Antigua. A l’hora acordada, trasllat a la ciutat de Guatemala per breu visita panoràmica. Trasllat a l’aeroport pel vol de tornada. Nit a bord.

Dia 19.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

* Consultar opció Copan (Hondures) a la fitxa tècnica adjunta.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 2.600 €
En base a grup de 4 a 9 persones 2.800 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 337 €
Suplement Habitació Individual 550 €
Suplement Opció Copan per persona (mínim 4 persones) 130 €
Suplement Aeri Sortida 07 Juliol 180 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en minibús amb A/C.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta. 
Excursió en llanxa pel Llac Atitlan, Río Dulce, Playa Blanca i 7 altares.
Llanxa Puerto Barrios – Livingston – Puerto Barrios.
Material per a descens del riu subterrani a Cuevas de los Nacimientos.
Caminades guiades.
Extensió Copan: trasllat per carretera, 01 nit d’hotel amb esmorzar, visita del lloc arqueològic i guia local.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs arqueològics: Quirigua, Tikal, Semuc Champec, Yaxhà i llanxa a Topoxté (57 USD aprox.).
Taxa d’accés al Biòtop del Quetzal i a les Cascades de 7 altars (18 USD aprox.).
Entrades a museus i visites a Antigua (10-15 USD aprox.) i taxa d’ascensió al Volcà Pacaya (8 USD aprox.).
Excursió opcional Volcà Pacaya (40-50 USD aprox.).
Opció Copan: Taxa frontera Guatemala – Hondures (7 USD aprox.) + Entrada Copan (15 USD aprox.).
Taxes d’aeroport (3 USD aprox.)
Propines i extres personals.
Ampliació cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació