Amèrica del Nord
Destinació
19 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Poques vegades podem trobar tanta varietat de paisatge, història i cultura en un país tan petit. Selves tropicals, llacs i volcans, a més del colorit dels mercats indígenes i les restes maies. La Guatemala profunda i tradicional en els pobles de l’altiplà i la Serra dels Cuchumatanes. La Selva del Petén, on s’amaguen els llocs arqueològics maies de Tikal i Yaxhá. El Llac Atitlán, envoltat de volcans com a postal del viatge i un lloc per quedar-se. Al Carib, el poble de Livingston es mou al ritme del reggae.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / GUATEMALA. TRASLLAT A ANTIGUA Hotel
2 VISITES A ANTIGUA E Hotel
3 ANTIGUA. OPCIONAL VOLCÀ PACAYA E Hotel
4 ANTIGUA – PANAJACHEL (LLAC ATITLAN). VISITA S. ANTONIO I STA. CATARINA PALOPO E Hotel
5 PANAJACHEL. EXCURSIÓ EN BARCA POR EL LLAC ATITLAN E Hotel
6 PANAJACHEL – MERCAT DE CHICHICASTENANGO – QUETZALTENANGO E Hotel
7 QUETZALTENANGO – ZUNIL I ALMOLONGA – S. ANDRÉS XECUL – MERCAT DE S. FRANCISCO EL ALTO – CHANCOL (SIERRA CUCHUMATANES) E / S Posada
8 CHANCOL – MERCAT DE TODOS SANTOS – PURULHA E Hotel
9 PURULHA – BIOTOPO DEL QUETZAL – COBAN E Hotel
10 COBAN – SEMUC CHAMPEY – COBAN E Hotel
11 COBAN – COVES RESERVA LOS NACIMIENTOS – FLORES  E Hotel
12 FLORES. EXCURSIÓ LLOC MAIA DE YAXHÁ Y TOPOXTÉ E Hotel
13 FLORES. EXCURSIÓ LLOC MAIA DE TIKAL E Hotel
14 FLORES – RÍO DULCE – LIVINGSTON E Hotel
15 LIVINGSTON. EXCURSIÓ EN BARCA A PLAYA BLANCA I 7 ALTARES E Hotel
16 NAVEGACIÓ LIVINGSTON – PUERTO BARRIOS – LLOC MAIA DE QUIRIGUA – ANTIGUA E Hotel
17 ANTIGUA E Hotel
18 ANTIGUA – GUATEMALA. VOL DE TORNADA E A bord
19 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Guatemala. Trasllat a Antigua
Sortida en vol regular amb destinació a Ciutat de Guatemala. Arribada, trasllat a l’hotel a la ciutat d’Antiga.

Dia 2.- Visites a Antigua
Visita de la ciutat i els pobles del voltant. Antiga és una ciutat rica i florent, construïda als peus del volcà de l’Aigua. Un museu d’arquitectura i art colonial a l’aire lliure, declarada patrimoni Cultural per la UNESCO.
Les ordres religioses van aixecar-hi convents com el de Santa Clara i el de Sant Francesc, i esglésies com la de la Mercè. Gran part dels monuments s’han reconstruït, i d’altres es van conservar les seves ruïnes el millor possible. Fins a tal punt s’ha preservat l’atmosfera espanyola a Antigua, que ha estat declarada “monument d’Amèrica” ​​pel VIII Congrés Panamericano de Geografia i Història. El centre de la capital el constitueix la plaça d’Armes i entorn d’ella s’alcen edificis com la catedral, el palau dels Capitans Generals i el de l’Ajuntament. Antiga és també capital del jade, pedra que abunda a la regió i a la qual els maies van donar un gran valor com a joia decorativa. Allotjament a l’hotel.

Dia 3.- Antiga. Opcional Volcà Pacaya
Dia lliure a Antigua.
Opcional: excursió al Volcà Pacaya. A primera hora del matí sortida cap al Llac Amatitlán i ascensió a peu al Volcà Pacaya (2.500 m). La caminada s’inicia a S. Vicente Pacaya. (2 hores de pujada i 2 hores de baixada). Rius de lava de les recents erupcions i vistes dels volcans veïns en constant activitat.
Opcional: Visita de la Finca Filadelfia.

Dia 4.- Antigua – Panajachel (Llac Atitlan). Visita dels pobles de S. Antoni i Sta. Catarina Palopo
Al matí sortida cap a Panajachel, a la vora del Llac Atitlán, a la regió dels alts. Trasllat a l’hotel i visita per terra dels pobles de Sant Antoni Palopo i Santa Catarina Palopo, a la vora del llac. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 5.- Panajachel. Excursió en barca pel Llac Atitlan
El Parc Nacional del Llac Atitlan, és considerat com un dels llocs més espectaculars del país. D’origen volcànic i envoltat de cràters, té una profunditat de 450 m.y està a 1.540 m. d’altura. En les seves ribes s’han establert multicolors pobles indígenes, entre ells, el centre turístic per excel·lència que és Panajachel.
Al matí, recorregut amb llanxa pel llac (2 hores aprox.) Per visitar alguns dels poblats riberencs com Sant Marc, Sant Pere o Sant Jaume, on podem veure l’ofrena ritual al Sant Maximón. Tarda lliure a Panajachel. Allotjament a l’hotel.

Dia 6.- Panajachel – Mercat de Chichicastenango – Quetzaltenango
La població de Chichicastenango és la capital dels maies del Quiché.
Cada dijous i cada diumenge se celebra aquí el mercat indígena més famós d’Amèrica Llatina, que ocupa la seva plaça central i s’estén com un ventall multicolor entre dues velles esglésies colonials: la del Calvari i la de Sant Tomàs. És un dels pobles indígenes més atractius del país. Els masheños, com es anomena als seus habitants, practiquen ritus religiosos que daten del segle XVI i l’origen es deu al sincretisme de la religió maia i la catòlica. A la tarda sortida cap a la ciutat de Quetzaltenango. Coneguda com Xela pels seus habitants, està situada a 2.300 msnm i envoltada de volcans. Allotjament a l’hotel.

Dia 7- Quetzaltenango – Pobles de Zunil i Almolonga- S. Andres Xecul – Mercat de S. Francisco l’Alt – Chancol (Sierra Cuchumatanes)
Sortida cap al poble de Zunil, on els seus costeruts carrerons ens porten fins a l’església i el de Almolonga. Coneguda com “l’horta d’Amèrica” ​​per les seves fèrtils terres, aquesta població, exhibeix en el seu atrafegat mercat setmanal tot tipus de verdures, hortalisses, fruites i flors.
Continuem per visitar San Andres Xecul – el temple colonial d’estil barroc popular, el major atractiu d’aquest poblat; la seva façana assembla un huipil d’ús quotidià (la brusa que fan servir les dones) – i l’actiu i colorit mercat setmanal d’animals de Sant Francesc El Alto. Continuació cap a l’Àrea Protegit de la Serralada dels Cuchumatanes. Arribada a Huehuetenango on es pren el desviament que porta fins a la zona del mirador, a més de 3000 metres d’altura, per una carretera serpentejant i espectacular. Nit en una casa rural de l’altiplà, en el llogaret Chancol, un lloc sorprenent i solitari. Sopar inclosa.

Dia 8.- Chancol – Mercat de Todos Santos – Purulha
A primera hora, caminada per l’altiplà.
Sortida cap a la comunitat de Todos Santos Cuchumatanes, per gaudir del mercat setmanal, un dels més peculiars i desconeguts del país. Temps per passejar entre els habitants i respirar l’ambient rural del mercat. A l’hora acordada sortida cap al departament del Quiché destí Purulha. Allotjament a l’hotel.

Dia 9.- Purulhá – Biòtop del Quetzal – Coban
Al matí sortida cap al Biòtop del Quetzal. Caminada cap a Los ranchitos, on probablement podrem observar el Quetzal, au símbol nacional. Visita del Biòtop del Quetzal, caminada pels senders que s’obren en els boscos tropicals, parant en les deus i salts d’aigua per observar la flora i fauna del lloc. A la tarda continuació cap a Coban.

Dia 10.- Coban – Semuc Champey – Coban
Després d’esmorzar, sortida cap a Semuc Champey. Situat a 72 km de Coban, part del recorregut sense asfaltar, vam arribar on el cabal del riu Cahabón s’interna sota les roques, formant gorgs d’aigua cristalina.De aquí el significat del nom de Semuc Champey: “on el riu s’amaga en la muntanya “. Possibilitat de banyar-se en aquest lloc paradisíac.
Retorn a Coban i allotjament a l’hotel.

Dia 11.- Coban – Coves Reserva Los Nacimientos – Flores
Visita de les coves de la reserva privada Los Nacimientos. Descens del riu a través de les galeries subterrànies que connecten les coves, sobre grans rodes de cautxú a manera de basses. Continuació per carretera cap a la zona del Petén fins a Flores. Allotjament a l’hotel.

Dia 12.- Flores: Excursió lloc maia de Yaxha i Topoxté
Sortida cap a la llacuna i les ruïnes del desconegut lloc arqueològic de Yaxhá. Visita de les restes de Topoxté i del lloc arqueològic de Yaxha. Envoltat d’una espessa vegetació tropical i de la Llacuna de, és un lloc de gran bellesa, allunyat dels circuits turístics i el lloc arqueològic es compta entre les grans troballes de l’antiga cultura maia. A la tarda, tornada a Flores, temps lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 13.- Flores: Excursió lloc maia de Tikal
Sortida d’hora al matí per acostar-nos a la Reserva Natural de Tikal.
Visita a les restes de Tikal, un dels més impressionants llocs arqueològics maies.
Fa 2.500 anys els maies van construir a Tikal imponents temples, talles i habitatges amb els seus coneixements matemàtics i astronòmics. Avui els seus edificis s’amaguen entre la mala herba al voltant de la plaça central. Des de dalt dels temples tindrem vistes sobre la selva, amb les cresteries de les construccions sortint per sobre de la vegetació. Micos, jaguars i aus multicolors habiten aquesta ciutat enclavada en plena selva tropical, des que va ser abandonada al voltant de l’any 900 DC. A la tarda, tornada a Flores, temps lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 14.- Flores – Rio Dulce – Livingston
Sortida per carretera fins a Riu Dolç. Navegació en llanxa pel Riu Dolç (unes 3 hores) travessant el parc natural, El Golfete i vista panoràmica del Castell de S. Felip, fins arribar al Llac Izabal. Desembarcament al port fluvial de Riu Dolç i temps lliure. Trasllat en barca a Livingston. La població garífuna d’aquest petit port caribeny, aïllat per terra de la resta del país, té la seva pròpia cultura, barreja d’influències africanes, caribenyes i espanyoles. Allotjament a l’hotel. i allotjament.

Dia 15.- Livingston: Excursió en barca a Playa Blanca i 7 Altares
A primera hora sortida en llanxa cap a Playa Blanca, parant a les cascades de 7 Altares per remuntar a peu. A la tarda, tornada a Livingston, on no és difícil assistir a concerts de reggae o música en directe en algun dels seus locals nocturns. Allotjament a l’hotel.

Dia 16.- Navegació Livingston – Puerto Barrios. Lloc maia de Quirigua – Antiga
Sortida amb llanxa des de Livingston cap a Puerto Barrios. En ruta cap Antiga, visita del lloc arqueològic de Quirigua -Patrimoni de la humanitat-, on es troba l’inici del calendari maia i les esteles i altars esculpits millor conservats. Arribada a Antiga. Allotjament a l’hotel.

Dia 17.- Antiga
Dia lliure per recórrer la ciutat colonial d’Antigua. (Opcional) visita d’una plantació, realitzar el tour del cafè i visitar la finca Filadelfia. Allotjament a l’hotel.

Dia 18.- Antiga – Visita de Guatemala city – Trasllat a l’aeroport. Vol de tornada
Matí lliure a Antiga. A l’hora acordada, trasllat a la ciutat de Guatemala per breu visita panoràmica. Trasllat a l’aeroport pel vol de tornada. Nit a bord.

Dia 19.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

OPCIÓ COPAN (HONDURES)

Dia 20.- Navegació Livingston – Puerto Barrios. Lloc maia de Quirigua – Copan
Sortida amb llanxa des de Livingston cap a Port Barris. Continuació per carretera en direcció cap a un dels més famosos llocs arqueològics del Món Maya a Hondures: Copan. En ruta, visita del lloc arqueològic de Quirigua -Patrimoni de la humanitat-, on es troba l’inici del calendari maia i les esteles i altars esculpits millor conservats. A la frontera amb Hondures cal pagar un petit impost per al permís turístic de entrada.El poble i ruïnes de Copan es troben a 12 quilòmetres de la frontera. Allotjament a l’hotel.

Dia 21.- Lloc maia de Copan – Guatemala City
Visita guiada del Parc Arqueològic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Opcional: visita de les Sepultures, Els Túnels o el Museu Rosalia.
Copan manté un ambient de poble rural on és molt agradable passejar i sortir a sopar a algun dels pocs restaurants locals que es troben prop de la plaça -Parc central. Trasllat per carretera (4,30 hrs) fins a la ciutat de Guatemala. Allotjament a l’hotel.

Dia 22.- Matí lliure a Guatemala City. Vol de tornada
Al matí breu visita panoràmica de la ciutat de Guatemala. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per al vol de tornada. Nit a bord.

Dia 23.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 2.600 €
En base a grup de 4 a 9 persones 2.800 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 330 €
Suplement Habitació Individual 545 €
Suplement Opció Copan per persona (mínim 6 persones) 230 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en minibús amb a/c.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta. 
Excursió en llanxa pel Llac Atitlan, Río Dulce, Playa Blanca i 7 Altares.
Llanxa Puerto Barrios – Livingston – Puerto Barrios.
Material pels descens del riu subterrani a les coves de Los Nacimientos.
Caminades guiades.
Opció Copan: trasllat, 01 nit d’hotel amb esmorzar, visita del lloc arqueològic i guia local.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Begudes.
Entrades als llocs arqueològics: Quirigua, Tikal, Semuc Champec, Yaxhá i llanxa a Topoxté (57 USD aprox.).
Entrades a museus i visites a Antigua (10-15 USD aprox.) i taxa ascens Volcà Pacaya (8 USD aprox.).
Excursió opcional Volcà Pacaya (40-50 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Opció Copan: Taxa frontera Guatemala – Hondures (7 USD aprox.) + Entrada Copan (15 USD aprox.).
Taxes d’aeroport (3 USD aprox.)
Ampliació cobertures de l’assegurança de cancel·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació