Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge al teu aire recorrent els llocs més interessants del Rajastan, Agra i Benarés, amb cotxe i conductor. Un viatge al Rajastan és un viatge als colors, les olors, els palaus, l’arquitectura singular, el caos de les grans ciutats i la serenitat dels espais naturals. Un viatge que no deixa indiferent a ningú. Jaipur, Jodhpur, Udaipur, Jaisalmer, Agra amb el famós Taj Mahal… cada ciutat ofereix al visitant experiències difícilment repetibles en altres països del món.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES D’ABRIL A SETEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI Hotel
2 DELHI E Hotel
3 DELHI – MANDAWA E Hotel
4 MANDAWA – BIKANER E Hotel
5 BIKANER – JAISALMER E Hotel
6 JAISALMER E Hotel
7 JAISALMER – JODHPUR E Hotel
8 JODHPUR – RANAKPUR – UDAIPUR E Hotel
9 UDAIPUR E Hotel
10 UDAIPUR – PUSHKAR E Hotel
11 PUSHKAR – JAIPUR E Hotel
12 JAIPUR – ABHANERI – FATEHPUR SIKRI – AGRA E Hotel
13 AGRA. TREN A BENARÉS E Tren
14 BENARÉS Hotel
15 VOL BENARÉS / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01. Vol Ciutat d’Origen / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a bord.

DIA 02.- Delhi
Arribada a Delhi molt aviat al matí, assistència per part del nostre corresponsal a destí i trasllat a l’hotel de Delhi on esmorzarem.
Delhi ha estat habitada des del segle VI A.C. ha estat la capital de molts regnes. Ha estat destruïda i reconstruïda moltes vegades i es diu la “ciutat de les ciutats”. La cultura de Delhi ha estat influenciada per les seves diferents governants i la ciutat està plena de bells monuments. La ciutat antiga és un laberint de petits carrerons folrades i edificis antics i Nova Delhi té un gran camí amb enormes edificis. Delhi és la capital de l’Índia i és el centre polític del país.
Dia de visita a la ciutat pel nostre compte amb el cotxe i conductor disponibles. El seu tour matutí comença amb Old Delhi, construïda per l’emperador Mughal Shah Jahan en 1639 ad. Visitarà el Raj Ghat, on el pare de la nostra nació Mahatma Gandhi va ser incinerat. Podrem visitar el Museu que va ser construït per commemorar-ho. Posteriorment sortirem més enllà de la fortalesa vermella icònica i el Chandni Chowk, un mercat molt popular i molt concorregut a la vella Delhi.
Més tard ens traslladarem a la següent parada-Jama Masjid, una de les més emblemàtiques, històriques i grans mesquites de l’Índia-construïda per Shah Jahan. Un passeig amb rickshaw (opcional) a Chandni Chowk podria ser força interessant ja que aquesta part de la ciutat és bastant concorreguda, ja que està ple de botigues. Aquestes nombroses botigues venen deliciosos aliments per a la boca, roba, joies, articles per a la llar, etc. i són pràcticament el paradís dels compradors.
A la tarda, visitarà Qutub Minar, el minaret més gran de l’Índia. Qutub Minar, declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO, va ser construït el 1192 pel governant Turc Qutub-Ut-DIN Aibak. A continuació passarem per la tomba d’Humayun, un altre lloc Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. La següent parada és la porta de l’Índia, construïda en memòria del soldat desconegut. A prop trobarem la casa del Parlament, de la casa del president i d’altres edificis del Secretariat del govern i la parada final estarà en el temple de Lakshminarayan, un temple dedicat a Lakshmi i a Narayana. Allotjament.

DIA 03.- Delhi – Mandawa
Esmorzar i sortida destinació a Mandawa amb el cotxe. Shekhawati va ser establert per Shekhawat Rajputs i nomenat després de Rao Shekha. Aquests Reis van construir més de 50 fortaleses i palaus i la majoria d’ells han estat convertits en hotels. Els llogarets de Shekhawati són famoses pels havelis o les cases pintades i tenen el nombre més alt de frescos al món. Els marwaris eren una comunitat de comerciants influent en aquesta regió i al segle XI, molts van deixar a les seves famílies per emigrar a ciutats més grans on van tenir èxit. Amb aquests diners, els marwaris van construir grans cases en aquests pobles i per explicar al món sobre el seu èxit, van contractar artistes per pintar aquestes cases i Havelis.
Arribada i visita dels pobles Shekhawati com Mandawa, nawalgarh, Dundlod, etc. En 1755, Thakur Nawal Singh va fundar Mandawa i alberga una col·lecció d’arsenals, vells vestits, cànons de 1820, monedes antigues i altres articles interessants. Els pobles de Shekhawati tenen bells frescos, havelis i mansions i aquesta zona es diu “la galeria d’art a l’aire lliure”. Els artistes van pintar frescos representant imatges mitològiques de déus, deesses i animals. Bastants d’aquests Havelis bells s’han convertit els hotels molt agradables i còmodes. Allotjament.

DIA 04.- Mandawa – Bikaner
Esmorzar i sortida cap a Bikaner. Bikaner va ser fundada per Rao Bika al segle XV i és coneguda per la seva magnífica fortalesa, la seva granja de camells i els seus basars. La granja de camells és la més gran d’Àsia i és visitada per nombroses persones.
A la tarda coneixerem el Fort Junagadh Fort del segle XVI. És una de les fortaleses més antigues de Rajasthan construïdes al nivell del sòl. El fort, amb la seva immensa bellesa és un bon exemple de l’arquitectura antiga i el disseny i és una combinació perfecta d’estil arquitectònic Rajput i Mughal. El maharajà Dungar Singh al segle XVIII va agregar un toc d’arquitectura d’estil occidental i va fer aquest fort més notable i bell.

DIA 05.- Bikaner – Jaisalmer
Esmorzar i sortida en ruta per carretera cap a Jaisalmer, coneguda també com la “Illa en la Sorra”. Situada al desert de Thar de Rajasthan, Jaisalmer és un cofre del tresor de l’art, de la música, de l’arquitectura, de la cultura i de la tradició. La ciutat és una dels llocs més fascinants on la sorra del desert és groga, trobarem magnífics palaus, havelis i bells temples jainistes que ens deixaran embruixat.

DIA 06.- Jaisalmer
Esmorzar. Al matí, el seu primer destí de viatge és la fortalesa de Jaisalmer, que és una de les fortaleses vives més antigues del món. El fort es va construir utilitzant una pedra groga que des d’una distància fa que brilli com l’or. Situat enmig de terrenys sorrencs, la fortalesa del segle XII és una barreja de l’arquitectura Índia amb dissenys militars elaborats en ell. Els palaus de Maharwals contenen dissenys ornamentals de talles de fusta que realcen la bellesa d’aquest fort. S’arriba a veure una torre de 5 pisos que reflecteix les habilitats arquitectòniques dels artesans locals durant el període antic.
La propera parada del programa serà la visita a alguns dels havelis. El Haveli Salim ji ki d’arenisca groga amb balcons dissenyats en diferents estils arquitectònics encara té un gran nombre de persones que hi resideixen. Dissenyat meravellosament, el Haveli va servir com a residència per a la família de Mohta per dècades. Té pilars exquisidament tallats i pintats amb bells adorns d’or i plata.
A la tarda farem una excursió a les dunes de Sam, a uns 40 km de Jaisalmer. Aquí podrem veure les dunes de sorra i sentir el desert. Les dunes de sorra de Sam estan al desert de Thar i són una extensió del cinturó del desert que continua a l’desert de Gobi a la Xina. Aquí podrem gaudir d’un recorregut curt de camells per gaudir de la posta de sol a l’horitzó.

DIA 07.- Jaisalmer – Jodhpur
Esmorzar i sortida per carretera cap a Jodhpur. Jodhpur també conegut com la ciutat del sol o la ciutat blava és la segona ciutat més gran de Rajasthan i va ser l’antiga capital del Regne Marwar. La ciutat estava en la ruta de Delhi Gujarat i era un centre comercial per al coure, l’opi, la seda, el etc.
A la tarda podrem conèixer el Fort Meherangarh, un de les majors fortaleses no només en Rajasthan, sinó també a l’Índia, situada en un turó baixa de gres. El fort amb parets gruixudes conté molts palaus amb amplis patis i talles. Moti Mahal-el o el Palau de la perla, és un dels bells palaus situats en el fort i va ser construït per raja sud Singh.
Posteriorment anirem al Phool Mahal, el Palau de les flors, construït pel maharajà Abhaya Singh, que es creu que era una càmera exclusiva i privada del plaer.
Visitarem el Jaswant Thada, construït el 1889 per Sardar Singh en memòria del Maharajà Jaswant Singh II. Tota l’estructura està construïda en fines i polides fulles de marbre que ho fa sempre tan bonic quan la llum del sol cau sobre ella. La nostra visita continua per Umaid, els jardins públics que alberga el Museu del govern i el Museu Umaid Bhawan, amb una vasta col·lecció d’artefactes que exhibeixen rica història de la regió.

DIA 08.- Jodhpur – Ranakpur – Udaipur
Esmorzar i sortida cap a Udaipur parant en ruta per visitar el Temple de Ranakpur del segle XV. El popular Temple Chamukha de Ranakpur, fet de marbre, es dedica a Adinathji el primer Tirthankara. Es compon de més de vint passadissos i 1444 pilars que no són similars. Les llums i ombres d’aquest lloc són realment excepcionals i és un veritable luxe per al gaudi. Després de la parada, continuació cap a Udaipur. Udaipur coneguda com la ciutat dels llacs, o la Venècia de l’est, era la capital històrica del Regne de Mewar i fundada per granota Udai Singh en 1559.

DIA 09.- Udaipur
Esmorzar i visitarem Udaipur començant pel Palau de la ciutat, situat a la vora del llac Pichola. Aquest palau va ser construït per Maharana Udai Mirza Singh el 1559 A.D. La nostra següent parada és el temple Jagdish construït per Maharana Jagat Singh. L’arquitectura d’aquest temple es basa en estil Indo-Aryan i es dedica a Vishnu i és un dels santuaris més grans d’Udaipur. Donarem una volta al voltant del llac Fatehsagar, construït el 1678 per Maharana Fateh Singh. Continuem la jornada a Bhartiya Lok Kala Mandir situat a prop de Chetak Circle. És un dels museus més famosos de Udaipur, exhibint la reunió enlluernadora dels articles populars de Rajasthan.

DIA 10.- Udaipur – Pushkar
Esmorzar i sortida per carretera cap a Pushkar. Arribada i temps per visitar la ciutat. Pushkar és un dels llocs de pelegrinatge més sagrats per als hindús i famós pel seu temple dedicat a Brahma, el creador de l’univers. Allotjament.

DIA 11.- Pushkar – Jaipur
Esmorzar i sortida per carretera destinació a Jaipur. Jaipur, la capital de Rajasthan rep el seu nom del Maharajà Jai Singh que va construir aquesta ciutat. Molts palaus captivadores són presents aquí amb un disseny i una arquitectura impressionants. L’origen de Jaipur es remunta a més de 260 anys i és coneguda com la ciutat rosa. A la tarda coneixerem el Palau de la ciutat, un palau real amb set pisos, així com Jantar Mantar, l’Observatori. Aquest Observatori meravellós és atret per matemàtics, així com els astrònoms de tot el món. El Palau de la ciutat és barreja perfecta dels tres estils excel·lents (Mughal, Rajput i europeu). Un altre lloc imprescindible és Hawa Mahal, popular arreu del món per la seva arquitectura magnífica.

DIA 12.- Jaipur – Abhaneri – Fatehpur Sikri – Agra
Esmorzar i pujada al Fort Amber en elefant. El fort Amber també és conegut com Abmer Palace i va ser la capital anterior de Jaipur. Aquest magnífic Fortí va ser construït en pedra vermella de sorra i marbre per raja Man Singh i es divideix en quatre seccions, cadascuna amb un pati. La porta principal d’entrada és Surajpol i té una arquitectura fascinant. A prop de la porta de Ganesha, hi ha un temple dedicat a la deessa Sila Devi. El Diwan-i-AAM-passadís de l’audiència pública, Diwan-i-Khas-passadís de l’audiència privada, Sheesh Mahal-Palau de miralls i Sukh Niwas són absolutament bonics. Al Sukh Niwas, un clima agradable és creat per vents que bufen sobre una cascada d’aigua. Baixarem del fort amb tot terreny.
Sortida amb destinació a Agra fent dues parades en ruta. La nostra primera parada serà Abhaneri on la seva atracció principal és el Chand Baori. El pou construït per conservar l’aigua de pluja és de 20 m de profunditat amb 13 nivells, es considera el pou més profund i més gran de l’Índia. Les talles meravelloses en els passos fan que sigui una peça excel·lent de l’arquitectura. El pou s’erigeix ​​com una impressionant mostra d’enginyeria antiga.
Continuarem la ruta cap a Fatehpur Sikri. Fatehpur Sikri va ser construït al segle XVI per l’Emperador Akbar i és un testimoni excepcional de la civilització Mughal. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO té diversos monuments històrics. Trobem Jama Masjid, seguida per la tomba de Salim Chishti, els cinc pisos de l’Pancho Mahal i Buland Darwaza, un monument agraciat i una peça magnífica de belles arquitectures. És el pòrtic central amb un total de tres entrades arquejades. Finalment arribada a Agra i resta del dia lliure.

DIA 13.- Agra. Tren nocturn a Varanasi
Aquest matí durant la visita Agra, anirem al Taj Mahal, una de les meravelles del món. Aquest bell edifici està elegantment construït amb marbre blanc per l’emperador Mughal Shah Jahan entre els anys 1631 a 1648 i va ser construït en la memòria de la seva estimada favorita Reina Mumtaz Mahal. Majestuosament a la vora del riu Yamuna, aquest monument impressionant, immensament bell, és sinònim de romanç i amor.
La seva propera parada des el Fort d’Agra, un lloc de Patrimoni Mundial de la UNESCO i conegut per la seva estructura arquitectònica i va ser construït al segle XVI durant l’Imperi Mughal. Aquest lloc es compon de diversos palaus de conte de fades com Khas Mahal i Palau Jahangir. Aquí també tindrà l’oportunitat de veure Diwan-i-AAM i Diwan-i-Khas, que també es coneixen com a sala d’audiència privada i sala d’audiències públiques. Agra és famós per la feina de marbre embotit i les artesanies. (Nota important: El Taj Mahal està tancat els divendres). A l’hora convinguda trasllat a l’estació de trens de Tundla per agafar el tren nocturn destinació a Varanasi. Nit a bord.

DIA 14.- Varanasi
Varanasi es diu ue és la ciutat viva més antiga del món, que es remunta a 5000 anys. Ha estat la capital cultural i espiritual de l’Índia del nord durant anys. La creença dels hindús és que la mort a Varanasi condueix a la salvació. Varanasi també és coneguda com la ciutat sagnada de l’Índia o la ciutat dels temples i aprenentatge.
Al matí podrem conèixer la ciutat, la més Santa dels hindús i una de les ciutats vives més antigues del món.
Varanasi ja era vella quan Roma va ser fundada, un pròsper centre comercial quan Buda va venir a Sarnath per predicar el seu primer sermó. Era una ciutat de gran riquesa i importància religiosa quan els viatgers xinesos Hiuen Tsang la van visitar al segle VII. Visiteu el temple de Bharat Mata amb un mapa gran del relleu de l’Índia en marbre, Temple de Durga, Tulsi Manas Mandir, Universitat Hindú que té una galeria d’art i la mesquita de Moghul emperador Aurangazeb construït en el lloc d’un temple hindú antic .
A la nit anirem al riu Ganges per veure la cerimònia de Aarti. És fortament cregut pels hindús que qui mor a Varanasi i s’incinera a la riba del seu riu assoleix la salvació. Vostè pot presenciar nombroses pires funeràries cremant en aquests Ghats.

DIA 15.- Vol Varanasi / Delhi
Aquest matí d’hora vostè serà portat a les Ganges riu per un passeig en vaixell. Dos dels Ghats més reconeguts Manikarnika i Harishchandra són freqüentats per centenars de devots. Aquests dos Ghats són bastant famosos no només per prendre una immersió Santa, sinó també per a fins crematoris. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Delhi. Arribada a Delhi i trasllat a l’hotel.

DIA 16.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a 4 persones 1.480 €
En base a 2 persones 1.600 €
Suplement Habitació Individual 425 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals amb connexió intermèdia a Estambul.
Vol domèstic Benarés / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en cotxe amb A/C i conductor des de Delhi fins a Agra.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tren nocturn d’Agra a Benarés en segona classe (lliteres de 4 persones).
Recorregut en camell al desert a Jaisalmer.
Pujada en elefant al fort d’Amber i descens en Jeep.
Recorregut en bot al Ganges.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia (visat electrònic 80 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (115 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Guies.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació