Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge al teu aire recorrent els llocs més interessants del Rajastan, Agra i Benarés, amb un cotxe amb conductor. Un viatge al Rajastan és un viatge als colors, les olors, els palaus, l’arquitectura singular i el caos de les grans ciutats, i la serenitat dels espais naturals. Un viatge que no deixa indiferent a ningú. Jaipur, Jodhpur, Udaipur, Jaisalmer, Agra amb el seu famós Taj Mahal … cada ciutat ofereix al visitant experiències difícilment repetibles en altres països del món.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES D’OCTUBRE 2017 A MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI Hotel
2 DELHI E Hotel
3 DELHI – MANDAWA E Hotel
4 MANDAWA – BIKANER E Hotel
5 BIKANER – JAISALMER E Hotel
6 JAISALMER E Hotel
7 JAISALMER – JODHPUR E Hotel
8 JODHPUR – RANAKPUR – UDAIPUR E Hotel
9 UDAIPUR E Hotel
10 UDAIPUR – PUSHKAR E Hotel
11
PUSHKAR – JAIPUR E Hotel
12
JAIPUR – ABHANERI – FATEHPUR SIKRI – AGRA E Hotel
13
AGRA. TREN A BENARÉS E Tren
14
BENARÉS Hotel
15 VOL BENARÉS / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01.- Vol Ciutat d’Origen / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

DIA 02.- Delhi – Mandawa (245 km / 6 Hrs)
Arribada a Delhi molt aviat al matí, assistència per part del nostre corresponsal a destí i trasllat a l’hotel de Delhi on esmorzarem. Després d’esmorzar començament del recorregut per carretera direcció Mandawa, travessant pobles típics. Arribada al cor de la regió de Shekhawati i trasllat a l’hotel. Després d’allotjar-nos, passejarem per la ciutat per veure per fora “les havelis”; es tracten de belles cases amb frescos a la façana i a l’interior. Un dels trets que distingeix les havelis de Shekhawati són les seves pintures. Els artistes pertanyien al gremi dels Kumhars (terrissaires) i participaven tant en la construcció com en la decoració de les cases on solien utilitzar la tècnica de la pintura al fresc. Allotjament a Mandawa.

DIA 03.- Mandawa – Bikaner (192 km / 4,5 Hrs)
Esmorzar i sortida cap a Bikaner. Bikaner és la porta d’entrada a l’estat del Rajasthan, situada ja en zona de desert, sent en el passat lloc de parada de les caravanes en les grans rutes comercials. El principal atractiu d’aquesta ciutat és la seva fortalesa, amb edificis decorats de gran bellesa. A prop de la fortalesa s’eleva l’antiga ciutat emmurallada, amb els seus carrers foscos, estrets i serpentejants d’ambient medieval. A la tarda temps lliure per visitar la ciutat. Coneixerem el Fort Junagarh, construït pel rajà Raj Singh a finals del segle XVI, localitzat en el cor de la ciutat. També coneixerem els temples Jain, freqüents a la ciutat, i la granja de cria de camells. Allotjament.

DIA 04.- Bikaner – Jaisalmer (330 km / 6,5 Hrs)
Esmorzar i sortida en ruta per carretera cap a Jaisalmer, coneguda també com la “Illa a la sorra”. Aquesta fortalesa situada al Desert del Thar sembla acabada de sortir d’un conte de fades àrab. Va ser fundada per Rawal Jaisal al segle XII per funcionar com a estació de pas per a les caravanes de camells que viatjaven entre l’Índia i l’Àsia Central. Jaisalmer és una ciutat de calcària daurada amb muralles emmerletades, una magnífica fortalesa, i diverses havelis de pedra i fusta exquisidament tallada. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure perquè puguem prendre un primer contacte amb la ciutat. Allotjament.

DIA 05.- Jaisalmer
Esmorzar i dia per conèixer la ciutat amb el cotxe i el conductor. Avui recomanem acostar-nos al Llac Gadiscar, un llac artificial creat per proveir la ciutat d’aigua, poblat per una gran quantitat de peixos gats. Posteriorment ens endinsem en l’impressionant Fort de la ciutat, on encara segueix vivint gent. Visitarem algunes de les seves Havelis, com les mansions decorades en gres de Nathmal i Patwaon Ki, que ens mostren el ric passat de la ciutat de Jaisalmer. A última hora de la tarda recomanem dirigir-nos cap a les afores de la ciutat per poder gaudir de la impressionant posta de sol a les dunes del Desert del Thar. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 06.- Jaisalmer – Jodhpur (285 km / juny Hrs)
Esmorzar i sortida cap a Jodhpur, una altra de les principals ciutats de la regió, la impressionant fortalesa domina el barri blau dels brahamans. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure per poder visitar el Palau museu de Umaid Bhawan, el Fort de Mehrangarh i Jaswant Thada. Nit a Jodhpur.

DIA 07.- Jodhpur – Ranakpur – Udaipur (265 Km / 5 Hrs)
Esmorzar i sortida en direcció a Ranakpur per conèixer el temple jainista construït al segle XV i situat a la Vall d’Aravali. El temple es troba en un entorn bell i tranquil, i destaca pel seu espectacular nombre de pilars (1.444), a més dels preciosos relleus. Continuació cap a la ciutat d’Udaipur, situada a 98 Km de Ranakpur. Udaipur és la ciutat més romàntica del Rajastan, envoltada de turons Arawahli i construïda al voltant del meravellós Llac Pichola, creat artificialment a finals del segle XIV. Està considerada com una de les set perles del Rajastan. Es tracta d’una ciutat plena de palaus, temples i havelis, un fantàstic exemple de la creativitat dels rajputas. Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure. Allotjament.

DIA 08.- Udaipur
Esmorzar i dia lliure amb el cotxe amb conductor per conèixer la ciutat. Recomanem la visita al Palau del Maharana que es troba a la vora del Llac Pichola, el més gran del Rajasthan, i el Shalion Ke Bari, un petit i singular jardí que alberga diverses fonts, quioscos, elefants de marbre i un estany encantat amb flors de lotus. A la tarda és molt recomanable prendre una barqueta en el Llac Pichola per visitar el Jag Mandir i així gaudir d’aquesta fabulosa experiència. El primer palau de l’illa del Llac Pichola va ser construït per Maharaja Karan Singhji l’any 1622 i va ser ideat per a ser un palau d’esbarjo per a festes i funcions. El palau va servir com a refugi per a l’emperador mogol Shah Jahan quan encara era un príncep i va escapar de la ira del seu pare després d’una disputa familiar al segle XVII. La llegenda explica que li va servir d’inspiració per a més endavant fer el Taj Mahal. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 09.- Udaipur – Pushkar (295 km / 6 Hrs)
Esmorzar i sortida amb destinació Pushkar. Arribada a Pushkar. Es creu que temps enrere, els déus van alliberar un cigne que portava una flor de lotus en el seu bec, i allà on l’au deixés caure la flor, Brahma faria un gran “iagñá” (ritual de sacrifici). Això va ocórrer a Pushkar (el nom de la ciutat significa flor de lotus). A la tarda, temps lliure per poder visitar la ciutat. Pushkar és l’única població de l’Índia en què es troba un temple dedicat a Brahma i un dels cinc dhams sagrats (llocs de peregrinació per als hindús). La seva població és estrictament vegetariana, i és el punt de peregrinació per sadhus i renunciants. A més d’un centenar de temples, el llac acull 52 ghats en els quals els pelegrins hi acudeixen per banyar-se en les seves aigües sagrades. La ciutat també és coneguda per la fira del camell celebrada anualment entre els mesos d’octubre i novembre.

DIA 10.- Pushkar – Jaipur (150 km / 2,5 Hrs)
Esmorzar i sortida per carretera a primera hora del matí en direcció a Jaipur. La capital del Rajastan és coneguda popularment com la “ciutat rosa”, a causa de la tonalitat ocre rosada dels seus antics edificis i muralles emmerletades. Els rajputas originaris de la regió, associaven el color rosa amb l’hospitalitat i, segons es diu, van pintar la ciutat d’aquest color en ocasió de la visita del príncep Alfredo de Gran Bretanya, l’any 1853. Deu el seu nom, fundació i acurada planificació al gran guerrer i astrònom maharajà Jai Singh II (1699-1744), que va aprofitar el debilitament del poder mogol per abandonar la seva fortalesa a les muntanyes, prop d’Amber, on li faltava espai, per baixar fins a les terres baixes en 1727. Va construir les muralles de la ciutat i els seus sis blocs rectangulars amb l’ajuda del Shilpa-Shastra, un antic tractat d’arquitectura hindú. La ciutat compta actualment amb amples avingudes i una notable harmonia arquitectònica, construïda al llit dessecat d’un llac i envoltada de pujols desèrtics. És una localitat plena de colorit, i sota la llum del capvespre irradia un màgic i càlid resplendor. S’ha estès més enllà dels seus confins fortificats originals, però la majoria dels seus atractius es troben concentrats a la ciutat rosa emmurallada, al nord-est de l’urbs. Les muralles conserven totes les seves set portes originals, una de les quals porta fins al Johari Bazaar, el famós mercat dels joiers. Recomanem la visita del Fort Amber (pujada en jeep). Prop de la ciutat es troba el Fort d’Amber, capital de la zona fins al 1727. La fortalesa està ben conservada i en el seu interior crida l’atenció la decoració de miralls del Jagmandir, i el petit però bell temple dedicat a la deessa Kali, molt adorada pels hindús, sobretot els diumenges.

Recomanem seguir coneixent la ciutat de Jaipur amb la visita del Palau de la ciutat, el Jantar Mantar, i el Hawa Mahal o Palau dels Vents (des de l’exterior). Aquest edifici va ser construït el 1799 perquè les dames de la casa reial poguessin contemplar la vida als carrers i les processons sense ser vistes, amb una arquitectura plena de fantasia i una característica façana rosa de quatre pisos, amb balcons esculpits; forma part del conjunt palatí que constitueix el cor de la ciutat vella, on es troba el palau del Maharajà, que conté entre d’altres una meravellosa col·lecció de manuscrits i miniatures mogols. Allotjament.

DIA 11.- Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (250 km / 5 Hrs)
Esmorzar i sortida al matí destí Agra fent parada per visitar al nostre aire Fatehpur Sikri, fundada per l’emperador mogol Akbar en 1570. Va ser cridada “ciutat de la victòria”, i es va convertir en la capital d’una gran civilització. Tot i estar abandonada des de 1585, és un dels llocs més fascinants del país. Els monuments més interessants són el palau i la mesquita, que va ser aixecada per commemorar el naixement dels fills de l’emperador i la mort del seu conseller espiritual. El palau, amb la seva organització de patis segons la tradició índia, i la mesquita d’enormes proporcions finalitzada el 1571, reflecteixen les inquietuds i innovacions que en l’àmbit religiós proposava l’emperador, convertint-se en els monuments més significatius de la ciutat. Arribada a Agra i temps lliure a la ciutat. Allotjament.

DIA 12.- Agra. Tren nocturn a Varanasi
Al matí a primera hora és imprescindible la visita del Taj Mahal. Agra és una de les ciutats més visitades de tot el país, per descomptat, a causa del Taj Mahal. Aquest monument a l’amor, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983, va ser construït el 1652 per l’emperador Shah Jahan per guardar les restes mortals de la seva esposa Muntaz Mahal. És el monument més representatiu i conegut de tota l’Índia i està realitzat en marbre blanc, amb incrustacions de pedres precioses. Després de la visita del Taj Mahal tornada a l’hotel. Posteriorment recomanem la visita al Fort Vermell, el Itmad Ul Daulah i el Mehtab Bgah. A més del Taj Mahal, destaca el Fort d’Agra, que ocupa una zona molt extensa del centre urbà de la ciutat. Al seu interior trobem innombrables palaus, mesquites, jardins … Des d’aquest costat del Riu Yamuna es gaudeix d’unes vistes espectaculars i gens habituals del Taj Mahal. A l’hora convinguda trasllat a l’estació de trens per agafar el tren nocturn destí Varanasi on ja ens acomiadarem del nostre conductor que ens ha acompanyat aquestes intenses jornades de viatge. Nit a bord en compartiment de segona classe (lliteres, 4 persones).

DIA 13.- Varanasi
Arribada a Varanasi al matí i trasllat a l’hotel. A l’arribada a l’hotel, esmorzar mentre preparen les nostres habitacions. Resta del dia lliure a la ciutat de Varanasi ja sense cotxe ni conductor. Es creu que la també anomenada Varanasi té uns 4.000 anys d’antiguitat i que va ser en el passat un centre religiós dedicat al Déu del Sol Suria. Avui en dia ens trobem davant una de les ciutats sagrades de major importància de peregrinació, ja que es creu que una de les caps del Déu Brahma va aconseguir descansar a l’arribar a la ciutat. Segons l’hinduisme, tot aquell que mori a Varanasi queda alliberat del cicle de les reencarnacions. Visitarem el Temple de la Mare Índia, el temple Durga, i els temples Sankat i Birla a més de la Universitat. Aquest dia recomanem a més de la visita a la part antiga de la ciutat, contractar un pot per veure la posta de sol des del Ganges. Allotjament.

DIA 14.- Vol Varanasi / Delhi
Una altra de les experiències úniques d’aquest viatge és despertar molt d’hora al matí i dirigir-se al riu per fer un passeig en vaixell pel riu Ganges. Es pot gaudir de la bella sortida del sol al llarg de la riba del riu per veure els temples i els antics rituals dels milers de pelegrins que veneren aquí diàriament. La barqueta travessa els Ghats i després desembarca perquè puguem caminar a través dels antics carrers estrets de Varanasi, sent testimonis dels pelegrins que vénen a donar culte al Temple Daurat, després d’haver pres un bany purificador en el Riu Ganges.

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Delhi al matí. Arribada a Delhi i trasllat a la ciutat. Resta del dia lliure.

DIA 15.- Vol Delhi / Ciutat d’Origen
Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a 4 persones 1.695 €
En base a 2 persones 1.750 €
Suplement Habitació Individual 560 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals amb connexió intermèdia a Estambul.
Vol domèstic Benarés / Delhi.
Traslados aeroport – hotel – aeroport.
Transport en cotxe amb A/C i conductor.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tren nocturn d’Agra a Benarés en segona classe (lliteres de 4 persones).
Activitats i visites especificades (camell a Jaisalmer, ascens en elefant a Amber i descens en Jeep, recorregut en bote a Ganges…).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia (visat electrònic 50 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (115 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Guies.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
8 setembre, 2015

Un viaje muy interesante para hacerse una buena idea del país. Me han gustado mucho las ciudades y templos del Rajastán y complementar el viaje con Varanasi, donde se puede ver realmente cómo sienten el hinduismo en sus calles

30 abril, 2017

Un viaje que te transporta los cuentos de las mil y una noches, palacios, fortalezas de maharajas, tierra de los fuertes guerreros rajputs… esto me ha transmitido el Rajastán.

Deixar un comentari

Classificació