Àsia
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge en grup recorrent el cor del Rajastan, Agra i Varanasi. Un viatge al Rajastan és un viatge als colors, les olors, els palaus, l’arquitectura singular de les ciutats, el caos de les grans urbs, i la serenitat de la ciutat sagrada de Varanasi. Un viatge que no deixa indiferent a ningú, l’estimaràs o el odiaràs però no et deixarà impassible.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 24 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
24 MAR VOL BARCELONA / ESTAMBUL / DELHI A bord
25 MAR DELHI E Hotel
26 MAR DELHI – JAIPUR E Hotel
27 MAR JAIPUR – BHARATPUR E Hotel
28 MAR BHARATPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA E Hotel
29 MAR AGRA – VARANASI E Tren nocturn
30 MAR VARANASI E Hotel
31 MAR VARANASI – SARNATH – VARANASI E Hotel
01 ABR VARANASI. VOL A DELHI E Hotel
02 ABR VOL DELHI / ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

24 MAR. Vol Barcelona / Estambul / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, connexió intermèdia a Istanbul. Arribada de matinada i recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Allotjament.

25 MAR. Delhi
Esmorzar i visita de la ciutat. Delhi ha estat una ciutat habitada des del Segle VI A.C. i ha estat capital de molts regnes. Destruïda i reconstruïda en moltes ocasions de anomena la “ciutat de les ciutats”. La cultura de la ciutat ha estat influenciada per multitud de governants i es troba plena de bells monuments. La Vella Delhi és un laberint de petits carrers alineades i edificis antics i contrasta amb la Nova Delhi on trobem enormes edificis. La visita començarà al matí a l’Antiga Delhi, construïda per l’emperador Mongol Shah Jahan en 1639 A.C. visitarem el Raj Ghat on Mahatma Gandhi va ser incinerat. Visitarem el museu que va ser construït per commemorar-ho. També visitarem el Fort Vermell i Changni Chowk, un mercat molt popular i concorregut de la ciutat antiga. Més tard ens traslladarem cap a Jama Masjid, una de les mesquites més icòniques, històriques i grans de l’Índia.
A la tarda, visitarem el Qutub Minar, considerat el minaret més gran del país, construït en 1.192 i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La següent parada serà la Tomba d’Humayun, també patrimoni de la UNESCO. Continuació de la nostra jornada a Delhi a la Porta de l’Índia, construïda en memòria del soldat desconegut. Veurem la Casa del Parlament i la Residència Presidencial així com els edificis de govern. Finalitzarem la jornada visitant el Temple de Lakshminarayan. Allotjament.

26 MAR. Delhi – Jaipur
Esmorzar i sortida per carretera destinació a Jaipur. Jaipur, la capital de Rajasthan deu el seu nom al Maharahá Jai Singh que va construir la ciutat. Aquí trobarem molts palaus captivadors amb una arquitectura enlluernadora. A la tarda visitarem el Palau de la ciutat, un palau reial de 7 plantes, així com en Jantar Mantar, l’observatori. Aquest meravellós observatori atreu a multitud de matemàtics i astrònoms de tot el món. El Palau de la ciutat és la combinació perfecta dels estils Mughal. Rajput i Europeu. També coneixerem el Hawa Mahal, popular per la seva magnífica arquitectura. És una localitat plena de colorit, i sota la llum del capvespre irradia un màgic i càlid resplendor. Allotjament.

27 MAR. Jaipur – Bharatpur
Esmorzar. Al matí farem la pujada per visitar el fort Amber a Elefant (el descens després de la visita es farà amb tot terreny). Aquest magnífic fort va ser la capital anterior de Jaipur, construït en pedra arenisca vermella i marbre pel Raja Man Singh. Es divideix en quatre seccions, cadascuna d’elles amb un pati. La porta d’entrada principal és Surajpol, amb una fascinant arquitectura. A prop de la Porta de Ganesh ha un temple dedidat a la deessa Sila Devi. El Diwan-i-Aam és el saló d’audiències públiques, el Diwan-e-Khas és la sala d’audiències privades i el Sheesh Mahal el palau dels miralls que juntament amb el Sukh Niwas són de les zones més belles del fort.
Després de la visita, sortida cap a Bharatpur. Bharatpur, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i famós per la seva P.N. Keoladeo Ghana és un paradís per als amants de les aus. Els governants de Bharatpur van dir oficialment ser els descendents de Krishna. El nom de “Keoladeo” prové d’un antic temple hindú dedicat a Shiva ubicat al Parc Nacional i “Ghana” significa bosc dens i espès. Allotjament.

28 MAR. Bharatpur – Fatehpur Sikri – Agra
Esmorzar i al matí farem observació dels animals al Parc.
El Parc atrau més de centenars d’espècies d’aus de tot el món. Aquí s’han registrat més de 350 espècies d’aus, algunes de les quals són les grues de Sibèria, corbs marins, cigonya de coll blanc, cigonya, bernat pescaire i gris, martinets, espàtula, ibis blanc, etc. Alguns dels ànecs i aus depredadores comuns com l’ànec collverd, ànec crestat vermell, àguila imperial, i l’àguila lleonada, àguila tacada, etc. Els animals que es troben aquí són el nilgai, el Chacal Daurat, el Senglar, etc. juntament amb rèptils com les pitons.
Després de la visita sortida per carretera destinació a Agra fent una parada per visitar Fatehpur Sikri. Fatehpur Sikri va ser construït al segle XVI per l’emperador Akbar i va ser testimoni excepcional de la civilització mongol a més de ser un dels llocs més coneguts del Patrimoni Mundial de la UNESCO de tot el país. Visitarem el Jama Masjid seguit de la Tomba de Salim Chishti, els cinc pisos de l’Pancho Malay i el Buland Darwaza, un graciós monument i una estupenda peça de belles arquitectures. Es tracta d’un pòrtic central amb tres entrades arquejades. També coneixerem els elegants edificis que es troben com el Ibadat Khana, el Palau Mariam-uz-Zamari, el Naubat Khana i la casa de Birbal. Després de la visita, continuació cap a Agra, l’antiga capital de Hindustan i una bella ciutat a la vora del riu Yamuna. Agra és un dels més importants destinacions turístiques de l’Índia i forma part de l’anomenat Triangle de l’Or al costat de Delhi i Jaipur. És en aquesta ciutat on es va viure l’apogeu durant l’època dels Mughals sent capital dels governants Mughal Akbar, Jahangir i Shahjehan. Arribada a Agra i trasllat a l’hotel. Allotjament.

29 MAR. Agra. Tren nocturn a Varanasi
Esmorzar. Al matí visita de la ciutat. En aquest dia visitarem el Taj Mahal, una de les Meravelles del Món. Aquest bell edifici va ser elegantment construït amb marbre blanc per l’emperador mongol Shah Jahan entre els anys 1631 i 1648 en memòria de la seva estimada reuneixi Mumtaz Mahal. Situat majestuosament a la vora del riu Yamuna aquest impressionant i bell monument és un sinònim de romanç i amor a tot el món.
Continuarem la visita al Fort d’Agra, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i conegut per la seva estructura arquitectònica. Construït en el Sigle XVI durant l’imperi Mongol, el lloc es compon per diversos palaus de conte de fades com el Khas Mala i el Jahangor Palace. També es podrà visita el Diwan-e-Aam i el Diwan-e-Khas, les sales d’audiències privades i públiques. A l’hora convinguda trasllat a l’estació de ferrocarrils per agafar el tren nocturn destinació a Agra (Compartiment en lliteres de 4 persones). Nit a bord.

30 MAR. Varanasi
Arribada a Varanasi i trasllat a l’hotel. Esmorzarem a la nostra arribada mentre es preparen les nostres habitacions. Després de l’esmorzar visita de la ciutat. Es diu que Varanasi també anomenada Benarés, Banaras o Kashi és la ciutat més antiga del món datant en 5000 anys. Ha estat capital cultural i espiritual del nord de l’Índia durant anys i la creença dels hindús és que morir a Varanasi condueix a la salvació. Varanasi també és coneguda com la ciutat santa de l’Índia, ciutat dels temples i ciutat de l’aprenentatge.
Es diu que Varanasi ja era vella quan es va fundar Roma, un pròsper centre comercial quan Buda va ser a Sarnath a predicar el seu primer sermó. Visitarem el temple de Bharat Mata on trobem un gran mapa en relleu de l’Índia en marbre. També coneixerem el temple Durga, el Tulsi Manas Mandir, universitat hindú de Varanasi que té una galeria d’art i la Mesquita de l’emperador Moghul Aurangazeb, construïda en un antic temple hindú.
A la nit anirem al riu Ganges per veure la Cerimònia Aarti. Dos dels ghats més famosos, Manikarnika i Harishchandra són freqüentats per centenars de devots. Aquests dos ghats són coneguts no només pels seus banys sagrats sinó per ser els llocs on es troben els crematoris. Els hindús creuen fermament que qui mor a Varanasi i és incinerat a la vora del riu Ganges aconsegueix la salvació alliberant així el cicle de reencarnació. Després de la visita, retorn a l’hotel. Allotjament.

31 MAR. Varanasi – Sarnath – Varanasi
Aquest matí d’hora ens dirigirem al riu Ganges per reazlizar un passeig en pot al riu Ganges. Gaudirem de la bella sortida del sol al llarg de la riba del riu per veure els temples i els antics rituals dels milers de pelegrins que veneren aquí diàriament. El pot ens portarà al llarg dels Ghats i després desembarcarem per caminar a través dels antics carrers estrets de Varanasi, sent testimonis dels pelegrins que vénen a donar culte al Temple Daurat, després d’haver pres un bany purificador en el Riu Ganges.
Després del passeig en barca tornada a l’hotel per esmorzar. Posteriorment sortida per conèixer Sanath, situada a pocs quilòmetres de Varanasi. Coneixerem la ciutat budista enterrada on Buda va donar el seu primer sermó. Sarnath va ser reconeguda com a escola d’aprenentatge dels segles VI a la XII A.C. visitarem les ruïnes, l’estupa, el temple budista i el museu. Retorn a Varanasi i allotjament.

01 ABR. Varanasi. Vol a Delhi
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora determinada per al trasllat a l’aeroport. Vol a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

02 ABR. Vol Delhi / Estambul / Barcelona
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona fent escala intermèdia a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER POR PERSONA
En base a grup a partir de 12 persones 1.190 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.240 €
En base a grup de 4 a 9 persones 1.350 €
Suplement Habitació Individual 380 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Varanasi / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tren nocturn d’Agra a Varanasi en segona classe.
Guia escolta de parla hispana a partir de 6 persones. Per a grups menors les visites es faran amb guies locals de parla hispana (excepte a Bharatpur, que serà de parla anglesa).
Activitats i visites especificades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia (visat electrònic 60 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (90 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.
india_rajastan_fotoweb5

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació