Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi ha “moltes Índies”. Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre. Ens trobarem davant paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es manifesta en tot allò que veiem. Kerala és una gran mostra d’aquest alguna cosa especial que amaga aquesta zona del país. Recorrerem els seus coneguts backwaters a bord d’una casa flotant en la qual també dormirem.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 AGO VOL BARCELONA / ESTAMBUL / MUMBAI A bord
04 AGO VOL MUMBAI / CHENNAI Hotel
05 AGO CHENNAI – MAHABALIPURAM E Hotel
06 AGO MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
07 AGO MAHABALIPURAM – CHIDAMBARAM – THANJAVUR E Hotel
08 AGO THANJAVUR – TRICHY – CHETTINAD E Hotel
09 AGO CHETTINAD – MADURAI E Hotel
10 AGO MADURAI – PERIYAR E Hotel
11 AGO PERIYAR E Hotel
12 AGO PERIYAR – KUMARAKOM E Hotel
13 AGO KUMARAKOM – ALLEPEY (HOUSEBOAT) E / D / S Casa flotante
14 AGO ALLEPEY- COCHIN E Hotel
15 AGO COCHIN E Hotel
16 AGO VOL COCHIN / MUMBAI E Hotel
17 AGO MUMBAI E Hotel
18 AGO VOL MUMBAI / ESTAMBUL / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 AGO.- Vol Barcelona / Estambul / Mumbai
Sortida del vol amb destinació Mumbai fent escala a Estambul. Nit a bord.

04 AGO.- Vol Mumbai / Madràs
Arribada a Bombai i enllaç amb el vol destinació Madràs. A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Chenai és la capital de l’estat de Tamil Nadu, és la quarta ciutat més gran del país i forma la 35a àrea metropolitana més poblada del món. Coneguda oficialment com Madràs, el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional. Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach). Nit a Chenai.

05 AGO.- Madràs – Mahabalipuram
Esmorzar i sortida per fer una visita de mig dia per la ciutat. Visitarem el Fort de Sant George, el seu museu, la Catedral de St Thomas i el Temple de Kapaleeshwara. Després de les visites sortida per carretera fins a Mahabalipuram. Arribada a Mahabalipuram, allotjament a l’hotel i temps lliure per relaxar-se a la platja o passejar. Mahabalipuram és un poble encantador i tranquil, conegut com la “ciutat de les set pagodes”, va ser el port més important del regne dels Pallavas, mestres de l’art de construir sense fer servir maons o morter, només cincelaban directament la pedra, de manera que es troben moltes escultures antigues meravelloses.

06 AGO.- Mahabalipuram. Excursió a Kanchipuram – Mahabalipuram
Esmorzar i visita d’aquesta ciutat costanera. Visitarem el temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Raths. Mahabalipuram, va ser la segona capital i el segon port marítim durant el període dels reis de Payaba, la primera dinastia Tamil que va emergir després de la caiguda d’imperi Gupta. El temple de Shore va ser aixecat durant la fase final de l’estil Payaba, la seva construcció data del segle VII, i va ser reconstruït dels estralls ocasionats pel vent i el mar durant el regnat de Narasimha Varama II. Mahabalipuram és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts del país. Després, sortirem cap a Kanchimpuram, una de les 7 ciutats sagrades de l’Índia coneguda com la ciutat dels temples per visitar els més cèlebres, Varadaraja Perumal, Kailasanath i Ekambareshwara. Després de les visites retorn a Mahabalipuram.

07 AGO.- Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur
Esmorzar i continuació de la ruta cap Thanjavur. Pel camí farem una visita a Chindambaram on visitarem el seu temple. El Temple està dedicat al Déu Shiva i és dels pocs temples on es consagra a Shiva i Vishnu sota un mateix sostre. Més tard continuarem fins Thanjavur, plana fèrtil coneguda com “el plat d’arròs” del Tamil Nadu. Arribada i allotjament a l’hotel, resta del dia lliure.

08 AGO.- Thanjavur – Trichy – Chettinad
Esmorzar. El dia d’avui començarà aviat al matí visitant Thanjavur. El recorregut de la ciutat ens portarà a visitar: el temple de Brihadishwara o “temple gran”, amb una cúpula que s’eleva uns 60 metres, formada per un sol bloc de granit amb un pes d’unes 80 tones, una de les realitzacions més colossals de l’època dràvida, el complex del Palau Reial, on s’exposa una important col·lecció de figures de déus hindús fetes en bronze i l’església Schwartz.
Després de les visites seguim per carretera a Chettinad i en ruta visitarems Trichy, la popular Trichurapalli, està situada a la vora del riu Kavery, és una ciutat plena de vida, amb tradicionals barris i extensos basars plens de gent caminant amunt i allà dedicats als seus ocupacions o als seus compres. Visita del famós temple fortificat de la Roca dedicat a Lord Vinayaka, es troba a una alçada de 83m i s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, proporcionant unes vistes esplèndides de la ciutat, i el temple de Srirangam, dedicat a la deessa Visnhu, aquest temple és impressionant, pel que a més de ser un important centre de peregrinació per a la població índia, també s’ha convertit en un gran atractiu turístic per la seva grandesa arquitectònica i la bellesa escultòrica del seu disseny, ocupa una àrea de més de 63 hectàrees , amb set murs concèntrics sent l’exterior de més de 4 quilòmetres. Les parets separen els diferents temples, sent cada un més sagrat que l’anterior a mesura que ens acostem al centre, on es troba el més important de tots i d’accés exclusiu per a hindús. Continuació fins Chettinad.

09 AGO.- Chettinad – Madurai
Esmorzar i visites a la ciutat de Madurai. Chettinad conserva un ric patrimoni arquitectònic i cultural i és famós per les seves cases del segle XVIII fetes amb fusta de teca birmana.
Chettinad va ser una pròspera comunitat de comerciants i es veu reflectit en la seva arquitectura, la seva cultura seu art i els seus costums. Ocupa un lloc especial en la gastronomia índia. També és coneguda pels seus temples del segle VII, dedicats a Ganesh.
Després de les visites, sortirem direcció Madurai. Madurai, situada a la vora del riu Vaigai, la seva història es remunta a més de 2500 anys d’antiguitat, i va ser un important punt cultural i comercial. És una animada ciutat d’un milió d’habitants aprox., Un dels nuclis més antics de l’Índia meridional que ha estat un centre educatiu i de peregrinació durant segles. A última hora de la tarda assistirem a una cerimònia al Temple Meenakshi.

10 AGO.- Madurai – Periyar
Després de l’esmorzar visita d’aquesta interessant ciutat. Visita de Tirumalai Nayak Palace dissenyat per arquitecte italià en l’any 1636. El Palau és un clàssic exemple d’arquitectura Indo-Saracenica. Continuació de visites al Temple de Meenakshi i Teppakulam: Mariamman Teppakulam és famós per la celebració del festival Flotant que se celebra al Tamil mes de Thai. El festival commemora l’aniversari del rei Thirumalai Nayak. Després de les visites sortida cap a Periyar.

11 AGO.- Periyar
Esmorzar i al matí farem un passeig per una plantació d’espècies. Les espècies sempre han estat una part important de la vida de Kerala i juguen un paper destacat en la seva cuina, medicaments ayurvèdics i cosmètics. Periyar, per la seva situació a les muntanyes baixes a 1.000 metres sobre el nivell del mar, ha estat beneïda amb nombrosos tipus d’espècies. Aquesta visita ens ajuda a més a conèixer per què la cuina d’aquesta zona és tan diferent a les altres de l’Índia. A la tarda farem un passeig en pot.

12 AGO.- Periyar – Kumarakom
Esmorzar i sortida per carretera direcció a Kumarakom visitant una plantació de et en ruta. Arribada i resta del dia lliure per relaxar-nos o fins i tot donar-nos un massatge ayurvèdic (no inclòs). A la tarda, realitzarem un creuer al Llac Vembanalu per veure la posta de sol des del llac i a través dels canals que travessen els típics poblats de Kerala, ric pels seus camps d’arrossars verds i cocoters. Aquest creuer a motor ens portarà a petits illots amagats enmig de les aigües on podrem veure una bella posta de sol que conservarem a les nostres retines.

13 AGO.- Kumarakom – Allepey – House Boat
Esmorzar i sortida destinació a Allepey on a la nostra arribada embarcarem a bord d’una Casa flotant. Després acomodar-nos en les cabines tindrem una benvinguda amb una beguda a força de coco. Gaudirem del paisatge durant el nostre recorregut per la zona fins a les 13.30 on ancorarem la nostra casa flotant per menjar. A la tarda continuarem el creuer fins a les 18.00 hores que es servirà un te i un refrigeri. El sopar es servirà a les 20.00 hores.

14 AGO.- Allepey – Cochin
Al matí farem un petit creuer de 7.30 a 9.30 hrs. L’esmorzar es servirà cap a les 8.00 AM al poder gaudir de les escenes de la vida quotidiana a la zona. Desembarcament de la casa flotant a les 9.30 hrs i sortida destinació a Cochin. Cochin es troba al centre de la costa Malabar, la ciutat va haver de ser construïda sobre un dèdal d’illes i petites penínsules, l’única terra ferma no engolida pel mar Aràbic. La ciutat sencera la podríem considerar un museu, sobretot el seu fort. El Fort de Cochin és l’assentament europeu més antic de l’Índia des de l’arribada de Basc Dóna Gamma a 1502. Va tornar a 1524 com el vicerey Portuguès de les Índies. Va morir aquí i va ser enterrat a l’Església St Francis, la primera església europea de l’Índia.

15 AGO.- Cochin
Després d’esmorzar, farem una visita de la ciutat. És un recés de calma, on la diversitat de cultures s’assumeix com a patrimoni, i la convivència entre persones de diferents idees i religions és normal. Mesquites al costat de sinagogues, tècniques i xarxes xineses de pesca, cases portugueses del segle XV i cases holandeses colonials, esglésies catòliques enganxades a la seu del partit comunista, en donen fe.
Visitarem el Palau Holandès (tancat els divendres), la Sinagoga jueva al cor del barri jueu, l’Església de Sant Francesc la Basílica de Santa Creu construïda en 1557 pels Portuguesos i ens aproparem a veure les xarxes de pesca xineses. Resta del temps lliure. A la tarda, assistirem a una representació per veure la dansa del Kathakali.

16 AGO.- Vol Cochin / Mumbai
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Mumbai. Arribada i trasllat a l’hotel. Posteriorment sortirem d’excursió en ferri (servei compartit) cap a la Elephanta Cave. Anteriorment anomenat Gharapuri L’Illa d’Elephanta és coneguda per tenir les coves de elefanta. A 10 km de la costa oriental de Bombai, han estat nomenades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
L’exquisida arquitectura d’aquestes coves les fa una atracció popular per als turistes que vénen a Mumbai. Tallades entre els segles segle IX a XIII cal pujar més de 100 esglaons per arribar al turó des d’on tindrem la divina visió de tota l’illa. Després de la visita, retorn a l’hotel i resta del dia lliure.

17 AGO.- Mumbai
Esmorzar i visita de la ciutat de Mumbai. Coneguda anteriorment com Bombai, Mumbai és la capital de l’estat de Maharashtra. La ciutat és un port natural a la desembocadura del riu Ulhas a la costa oest de l’Índia. El Mar Aràbic voreja la frontera occidental de Mumbai, Mumbai se situa com la ciutat més poblada de l’Índia i la cinquena ciutat més poblada del món. Aquest dia visitarem la Porta de l’Índia, el jardí penjant, el Ghat Dhobi, el Mani Bhawan i el Mercat Crawford a més d’altres llocs.

18 AGO.- Vol Mumbai / Estambul / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona fent escala a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 a 16 persones 2.095 €
Suplement Habitació Individual 615 €
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Mumbai / Chennai i Cochin / Mumbai.
Trasllats en vehicle amb A/C durant el recorregut. De 4 a 5 persones es realitzarà amb guies locals de parla anglesa o hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Recorregut en casa flotant (house boat) en pensió completa.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (visat electrònic 80 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades.
Taxes per fer fotos i video en els llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
24 agost, 2016

Me ha sorprendido gratamente, la gente es muy extrovertida y simpática, incluso se acercaban para hacerse fotos con nosotros sin querer nada a cambio. El paseo en barco en Kerala es muy bonito y por suerte no había apenas mosquitos, así que estuvimos muy a gusto.

18 setembre, 2016

Es una India completamente nueva a la que yo conocía. La gente es mucho más amable, todo es más calmado y menos “estresante”. La espiritualidad se vive en la calle desde a primera hora de la mañana.
Los templos de Tamil Nadu son espectaculares, sus fortalezas, los paisajes que van cambiando conforme te acercas a Kerala…. es un viaje fantástico.

26 setembre, 2017

Acabo de llegar de mi viaje al sur de la India organizado por esta agencia Independents and Trekking y quiero agradecerles toda su colaboración y experiencia que han permitido disfrutar de mi pequeña aventura con toda plenitud y seguridad. Sus colaboradores en India son magníficos y profesionales y han estado en todo momentos alerta de nuestras necesidades. Sus guias son excelentes personas que en su esfuerzo de enseñarnos tanto de su cultura lo han hecho de una forma tan amigable y entrañable que siempre quedarán en nuestra memoria. No tengo palabras suficientes para agradecer el trabajo de nuestro guia Hari que nos ha acompañado en un largo recorrido y durante casi dos semanas , siempre simpático y de buen humor . Aunque los guias y conductor hablaban inglés con acento hindú , hemos sido capaces de entendernos. Animo a todos aquellos que quieran aprender más de este magnífico país y que se atrevan a visitar el sur que está lleno de curiosidades. Podréis vivir sus actividades religiosas en sus enormes templos, visitar pequeños pueblos con sus gentes cercanas y humildes pero lleno de sonrisas. Visitar plantaciones de té y especies , disfrutar de un mini crucero en una casa bote y observar la magnitud de naturaleza tropical en Kerala. En definitiva toda una experiencia . Lo recomiendo al cien por cien. Gracias a vosotros!.

Deixar un comentari

Classificació