Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi ha “moltes Índies”. Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre. Ens trobarem davant paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es manifesta en tot allò que veiem. Kerala és una gran mostra d’aquest alguna cosa especial que amaga aquesta zona del país. Recorrerem els seus coneguts backwaters a bord d’una casa flotant en la qual també dormirem.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CHENNAI Hotel
2 CHENNAI – MAHABALIPURAM E Hotel
3 MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
4 MAHABALIPURAM – PONDICHERRY E Hotel
5 PONDICHERRY – CHIDAMBARAM – THANJAVUR E Hotel
6 THANJAVUR E Hotel
7 THANJAVUR – TRICHY – CHETTINAD E Hotel
8 CHETTINAD – MADURAI E Hotel
9 MADURAI E Hotel
10 MADURAI – RESERVA NATURAL PERIYAR E Hotel
11 RESERVA NATURAL PERIYAR – KUMARAKOM E Hotel
12 KUMARAKOM – ALLEPEY (HOUSEBOAT) E / D / S Houseboat
13 ALLEPEY – COCHIN E Hotel
14 COCHIN E
15 VOL COCHIN / CIUTAT D’ORIGEN
EXTENSIÓ MYSORE
15 VOL COCHIN / BANGALORE E Hotel
16 HASSAN – BELUR – HALEBID – HASSAN E Hotel
17 HASSAN – MYSORE E Hotel
18 MYSORE E Hotel
19 MYSORE – BANGALORE E
20 VOL BANGALORE / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 01. Vol Ciutat d’Origen / Chennai
Presentació a l’aeroport a l’hora prevista i embarcament amb destinació Chennai. Arribada de matinada, assistència per part del nostre corresponsal i trasllat a l’hotel on ja tindrem la habitació disponible.

DIA 02. Chennai – Mahabalipuram
Esmorzar. A l’hora indicada sortida per efectuar les visites de la ciutat de Chennai. El Museu, el Fort de Sant Jordi, la Basílica de Sant Tomàs a Milapore i el Temple de Kapaleeshwarar, dedicat a Shiva. Finalitzades les visites, sortida cap a Mahabalipuram. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure.

DIA 03. Mahabalipuram – Kanchipuram – Mahabalipuram
Esmorzar. Sortida per visitar els temples més importants de Mahabalipuram com són el Temple de la Platja i els Cinc Rathas. Més tard, sortida per carretera cap a la ciutat de Kanchuipuram situada a escassos 30 quilòmetres. Kanchipuram, també coneguda com la ciutat dels 1000 temples, és una de les set ciutats sagrades de l’Índia i molt famosa pels seus saris de seda. Visitarem els temples de Varadaraja Perumal, Kailasanatha i Ekamberashwara, construïts pels Pallava i dedicats al déu Shiva. Retorn a Mahabalipuram i resta del dia lliure.

DIA 04. Mahabalipuram – Pondicherry
Després d’esmorzar, sortida per carretera cap a Pondicherry. Antiga colònia francesa situada a la vora del Golf de Bengala és una síntesi fascinant de cultura Europea i Índia. El seu ambient agradable i la seva ubicació la fan un lloc ideal per relaxar-se. A l’arribada visitarem el seu Museu, l’ashram del filòsof hindú Aurovindo i el Fort Gingee. Finalitzades les visites tornada a l’hotel.

DIA 05. Pondicherry – Chidambaran – Thanjavur
Esmorzar i sortida cap a Thanjavur. En ruta s’efectuarà una breu parada per visitar Chidambaram on destaca el temple de “The Sri Natraj”, dedicat a Shiva. Arribada a Thanjavur i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 06. Thanjavur
Esmorzar. La ciutat de Thanjavur capital del regne Chola, va aconseguir la seva màxima esplendor entre els segles X i XIV, convertint-se en centre de la cultura tàmil. Visitarem el temple de Brihadeeshwara considerat el més perfecte temple dravida i declarat per la UNESCO patrimoni de la humanitat, el palau i l’església Schwartz. Retorn a l’hotel.

DIA 07. Thanjavur – Trichy – Chettinad
Esmorzar i a l’hora prevista sortida cap a Chettinad. De camí farem una parada a Trichy per visitar els temples de Srirangam, pujarem fins al Fort de la Roca situat a 90 m sobre la ciutat i coronat pel temple dedicat al déu Vinayaka. Passejarem pel basar xinès i continuació cap a Chettinad. En aquesta població es destaca l’arquitectura de les grans mansions colonials, construïdes al segle XVIII a força de marbre i fusta de teka birmana.

DIA 08. Chettinad – Madurai
Esmorzar i sortida cap a Madurai situada al marge del riu Vaigai. Madurai va ser construïda fa més de 2.500 anys i actualment és un important centre cultural i comercial. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure per explorar la ciutat per compte propi.

DIA 09. Madurai
Esmorzar. A l’hora prevista, sortida per efectuar les visites al Temple Meenakshi, el Palau Thirumalai i el Temple de Teppakulam. Finalitzades les visites, tornada a l’hotel. A última hora de la tarda, assistirem a la cerimònia que té lloc al temple Meenaskshi on els sacerdots passegen al déu i celebren els seus rituals. Retorn a l’hotel

DIA 10. Madurai – Reserva Natural de Periyar
Esmorzar. Sortida de Madurai cap a la Reserva Natural de Periyar. Arribada i temps lliure per descobrir la reserva. Aquest parc considerat el santuari més popular de vida silvestre del Sud de l’Índia, conté un llac artificial de 26 quilòmetres quadrats creat pels britànics en 1895 i és l’hàbitat de bisons, antílops, senglars, langur, uns 7500 elefants i uns 35 tigres .

DIA 11. Reserva Natural de Periyar – Kumarakom
Esmorzar i sortida cap a Kumarakom. Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure per relaxar-se i gaudir de l’entorn. Possibilitat de visitar la reserva ornitològica, en què segons l’època de l’any es poden veure corbs marins, diferents espècies d’ànecs, cigonyes siberianes, martinets comuns … etc.

DIA 12. Kumarakom – Allepey (Houseboat)
Esmorzar i sortida cap a Alleppey, on embarcarem en una de les “Houseboats” les típiques cases vaixell de la zona i on navegarem a través dels canals per gaudir del relaxant paisatge. Dinar, sopar i nit a bord.

DIA 13. Allepey – Cochin
Esmorzar. Retorn a Alleppey i desembarcament. Continuació per carretera cap a Cochin, una de les ciutats més importants de l’estat de Kerala i més boniques del Sud de l’Índia. És famosa pel seu port natural i les seves xarxes de pesca xineses. Arribada i resta del dia lliure. A última hora de la tarda, assistirem al famós espectacle dramàtic de Kathakkali. Els ballarins personifiquen escenes mitjançant un complex llenguatge de passos de dansa, gestos de les mans i expressions de la cara. El que augmenta la bellesa és el maquillatge així com la sintonia que hi ha entre la música i els gestos. Retorn a l’hotel.

DIA 14. Cochin
Esmorzar. A l’hora prevista sortida per efectuar les visites de mig dia per la ciutat de Cochin. Visitarem el Palau holandès a Mattancherry, la Sinagoga jueva, situada al cor del Barri Jueu, l’Església de Sant Francesc, la més antiga d’Europa a l’Índia, la Basílica de Santa Creu, construïda en 1.557 pels portuguesos i finalitzarem amb un passeig per la costa per poder observar les típiques xarxes xineses i el seu funcionament. Retorn a l’hotel on disposarem d’algunes habitacions per a rentar-se i descansar abans del trasllat a l’aeroport per sortir de matinada.

DIA 15. Vol Cochin / Ciutat d’origen
De matinada, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

EXTENSIÓ MYSORE

DIA 15. Vol Cochin / Bangalore – Hassan
De matinada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Bangalore. A l’arribada, trasllat per carretera fins a Hassan i allotjament. Resta del dia lliure.

DIA 16. Hassan – Belur – Halebid – Hassan
Esmorzar i dia complet de visites. Sortirem cap a Belur per visitar l’immens conjunt de temples de Chennakeshava i Veeranarayana, posteriorment continuarem la nostra ruta cap Halebid per visitar els temples de Hoyasaleswara i Kedareswara. Un cop finalitzades les visites tornarem a Hassan i allotjament.

DIA 17. Hassan – Mysore
Esmorzar. A l’hora prevista sortida cap a la ciutat de Mysore, coneguda també com la “Ciutat dels Palaus”, és la capital cultural de l’estat de Karnataka. Arribada i resta del dia lliure.

DIA 18. Mysore
Esmorzar. Dia que dedicarem a la visita de la ciutat de Mysore i en la qual veurem el Palau, el temple Chamundeshwari i el mercat Deva Raj. Retorn a l’hotel i temps lliure per recórrer la ciutat amb els seus palaus i jardins per compte propi.

DIA 19. Mysore – Bangalore
Esmorzar i temps lliure fins l’hora del trasllat a Bangalore. A l’arribada, trasllat a l’hotel on disposarem d’algunes habitacions per a rentar-se i descansar abans de tornar a l’aeroport per sortir en el vol de matinada amb destinació a la ciutat d’origen.

DIA 20. Vol Bangalore / Ciutat d’origen
Embarcament en el vol amb destinació a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 2.250 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.330 €
Oferta 4 Primeres Places d’Inscripció – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
Suplement Habitació Individual 700 €
Extensió Mysore (mínim 6 persones) 600 €
Suplement Habitació Individual Extensió Mysore 250 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C durant el recorregut.
Visites i excursions especificades a l’itinerari (amb entrades incloses).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local acompanyant de parla hispana i guies locals de parla anglesa a les ciutats.
Espectacle de Katakali a Cochin.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (visat electrònic).
Visites i excursions no especificades.
Propines.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Alimentació no especificada en el quadre.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
24 agost, 2016

Me ha sorprendido gratamente, la gente es muy extrovertida y simpática, incluso se acercaban para hacerse fotos con nosotros sin querer nada a cambio. El paseo en barco en Kerala es muy bonito y por suerte no había apenas mosquitos, así que estuvimos muy a gusto.

18 setembre, 2016

Es una India completamente nueva a la que yo conocía. La gente es mucho más amable, todo es más calmado y menos “estresante”. La espiritualidad se vive en la calle desde a primera hora de la mañana.
Los templos de Tamil Nadu son espectaculares, sus fortalezas, los paisajes que van cambiando conforme te acercas a Kerala…. es un viaje fantástico.

26 setembre, 2017

Acabo de llegar de mi viaje al sur de la India organizado por esta agencia Independents and Trekking y quiero agradecerles toda su colaboración y experiencia que han permitido disfrutar de mi pequeña aventura con toda plenitud y seguridad. Sus colaboradores en India son magníficos y profesionales y han estado en todo momentos alerta de nuestras necesidades. Sus guias son excelentes personas que en su esfuerzo de enseñarnos tanto de su cultura lo han hecho de una forma tan amigable y entrañable que siempre quedarán en nuestra memoria. No tengo palabras suficientes para agradecer el trabajo de nuestro guia Hari que nos ha acompañado en un largo recorrido y durante casi dos semanas , siempre simpático y de buen humor . Aunque los guias y conductor hablaban inglés con acento hindú , hemos sido capaces de entendernos. Animo a todos aquellos que quieran aprender más de este magnífico país y que se atrevan a visitar el sur que está lleno de curiosidades. Podréis vivir sus actividades religiosas en sus enormes templos, visitar pequeños pueblos con sus gentes cercanas y humildes pero lleno de sonrisas. Visitar plantaciones de té y especies , disfrutar de un mini crucero en una casa bote y observar la magnitud de naturaleza tropical en Kerala. En definitiva toda una experiencia . Lo recomiendo al cien por cien. Gracias a vosotros!.

Deixar un comentari

Classificació