Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi hi ha “moltes Índies”. Visitarem amb cotxe i amb conductor els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre. Kerala és una gran mostra d’aquest quelcom especial que amaga aquesta zona del país. Ens trobem davant de paisatges exuberants i gent tranquil·la on l’espiritualitat es manifesta a cada racó. Recorrerem alguns dels seus parcs nacionals, els seus coneguts backwaters, on dormirem en una Casa Flotant, i gaudirem d’un dels deu paradisos del món que s’han de visitar en un viatge que sens dubte no deixa a ningú indiferent.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CHENNAI A bord
2 ARRIBADA A CHENNAI Hotel
3 CHENNAI – MAHABALIPURAM E Hotel
4 MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
5 MAHABALIPURAM – CHIDAMBARAM – THANJAVUR E Hotel
6 THANJAVUR – TRICHY – CHETTINAD E Hotel
7 CHETTINAD – MADURAI E Hotel
8 MADURAI – PERIYAR E Hotel
9 PERIYAR E Hotel
10 PERIYAR – KUMARAKOM E Hotel
11 KUMARAKOM – ALLEPEY – HOUSEBOAT E / D / S Casa flotant
12 HOUSEBOAT – ALLEPEY – COCHIN E Hotel
13 COCHIN E Hotel
14 VOL COCHIN / MUMBAI E Hotel
15 VOL MUMBAI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E/ DINAR = D / SOPAR = S

DIA 01. Vol Ciutat d’origen / Madràs
Sortida del vol amb destinació Madràs fent escala intermèdia. Nit a bord i arribada de matinada.

DIA 02. Arribada a Madràs
Arribada a Madrás. A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel de matinada. Chennai és la capital de l’estat de Tamil Nadu, és la quarta ciutat més gran del país i forma la 35a àrea metropolitana més poblada del món. Coneguda oficialment com Madràs, el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional. Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach). Nit a Chennai.

DIA 03. Madràs – Mahabalipuram (56 km / 1h aprox)
Esmorzar i temps per visitar la ciutat. Recomanem la visita del Fort de Sant George, el seu museu, la Catedral de St Thomas i el Temple de Kapaleeshwara. A l’hora convinguda sortida per carretera fins a Mahabalipuram.

Arribada a Mahabalipuram, allotjament a l’hotel i temps lliure per relaxar-se a la platja o passejar. Mahabalipuram és un poble encantador i tranquil, conegut com la “ciutat de les set pagodes”, va ser el port més important del regne dels Pallavas, mestres de l’art de construir sense fer servir maons o morter, només cincelaban directament la pedra, de manera que es troben moltes escultures antigues meravelloses. Allotjament.

DIA 04. Mahabalipuram. Excursió a Kanchipuram – Mahabalipuram (65 km / 1h aprox)
Esmorzar i temps per visitar aquesta ciutat costanera. Recomanem la visita del temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Raths. Mahabalipuram, va ser la segona capital i el segon port marítim durant el període dels reis de Payaba, la primera dinastia Tamil que va emergir després de la caiguda d’imperi Gupta. El temple de Shore va ser aixecat durant la fase final de l’estil Payaba, la seva construcció data del segle VII, i va ser reconstruït dels estralls ocasionats pel vent i el mar durant el regnat de Narasimha Varama II. Mahabalipuram és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts de País.

Després, sortirem per carretera cap a Kanchimpuram (65 km / 1 hora 40 min. Aprox). És una de les 7 ciutats sagrades de l’Índia coneguda com la ciutat dels temples per visitar els més cèlebres, Varadaraja Perumal, Kailasanath i Ekambareshwara. Després de les visites retorn a Mahabalipuram. Allotjament.

DIA 05. Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur (160 km / 3h + 110 km / 2,5 h aprox)
Esmorzar i sortida per carretera cap a Thanjavur. Pel camí farem una parada per poder visitar Chindambaram on tindrem temps per visitar el seu temple. El Temple està dedicat al Déu Shiva i és dels pocs temples on es consagra a Shiva i Vishnu sota un mateix sostre. Més tard continuarem fins Thanjavur, plana fèrtil coneguda com “el plat d’arròs” del Tamil Nadu. Arribada i allotjament a l’hotel, resta del dia lliure.

DIA 06. Thanjavur – Trichy – Chettinad (60 km / 1h + 100 km / 2,5 h aprox)
Esmorzar. El dia d’avui començarà aviat al matí amb temps per visitar Thanjavur. Cal no deixar de visitar: el temple de Brihadishwara o “temple gran”, amb una cúpula que s’eleva uns 60 metres, formada per un sol bloc de granit amb un pes d’unes 80 tones, una de les realitzacions més colossals de la època dràvida, el complex del Palau Reial, on s’exposa una important col·lecció de figures de déus hindús fetes en bronze i l’església Schwartz.

Després de les visites seguim per carretera a Chettinad i en ruta visitarems Trichy, la popular Trichurapalli, està situada a la vora del riu Kavery, és una ciutat plena de vida, amb tradicionals barris i extensos basars plens de gent caminant amunt i allà dedicats als seus ocupacions o als seus compres. No oblidi la Visita del famós temple fortificat de la Roca dedicat a Lord Vinayaka, es troba a una alçada de 83m i s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, proporcionant unes vistes esplèndides de la ciutat, i el temple de Srirangam, dedicat a la deessa Visnhu, Aquest temple és impressionant, pel que a més de ser un important centre de peregrinació per a la població índia, també s’ha convertit en un gran atractiu turístic per la seva grandesa arquitectònica i la bellesa escultòrica del seu disseny, ocupa una àrea de més de 63 hectàrees, amb set murs concèntrics sent l’exterior de més de 4 quilòmetres. Les parets separen els diferents temples, sent cada un més sagrat que l’anterior a mesura que ens acostem al centre, on es troba el més important de tots i d’accés exclusiu per a hindús. Continuació per carretera fins Chettinad. Arribada i allotjament.

DIA 07. Chettinad – Madurai (95 km / 2,5 h aprox)
Esmorzar i temps per visitar la ciutat de Madurai. Chettinad conserva un ric patrimoni arquitectònic i cultural i és famós per les seves cases del segle XVIII fetes amb fusta de teca birmana.
Chettinad va ser una pròspera comunitat de comerciants i es veu reflectit en la seva arquitectura, la seva cultura seu art i els seus costums. Ocupa un lloc especial en la gastronomia índia. També és coneguda pels seus temples del segle VII, dedicats a Ganesh.
Després de les visites, sortirem direcció Madurai. Madurai, situada a la vora del riu Vaigai, la seva història es remunta a més de 2500 anys d’antiguitat, i va ser un important punt cultural i comercial. És una animada ciutat d’un milió d’habitants aprox., Un dels nuclis més antics de l’Índia meridional que ha estat un centre educatiu i de peregrinació durant segles. A última hora de la tarda assistirem a una cerimònia al Temple Meenakshi. allotjament

DIA 08. Madurai – Periyar (140 km / 4 h aprox)
Després de l’esmorzar temps per visitar aquesta interessant ciutat. Visita de Tirumalai Nayak Palace dissenyat per arquitecte italià en l’any 1636. El Palau és un clàssic exemple d’arquitectura Indo-Saracenica.

Continuació de visites lliures al Temple de Meenakshi i Teppakulam: Mariamman Teppakulam és famós per la celebració del festival Flotant que se celebra al Tamil mes de Thai. El festival commemora l’aniversari del rei Thirumalai Nayak. Després de les visites sortida per carretera cap a Periyar. Arribada i allotjament.

DIA 09. Periyar
Esmorzar i al matí temps lliure on recomanem fer una caminada per la natura. Diferents rutes naturals travessen diversos hàbitats que formen les caminades de l’excursió, amb una extensió aproximada d’uns 4 o 5 quilòmetres. Aquesta excursió (es pot contractar en destinació o consulti a les nostres oficines) ofereix l’excel·lent oportunitat de mirar ocells, papallones i altres tipus d’animals. La durada de la caminada dura aproximadament 3 hores, realitzant aquesta activitat amb altres grups de persones, segons la normativa del parc. (Per a aquesta caminada recomanem portar roba i calçat apropiats, no s’admeten nens menors de 12 anys) La reserva amb una extensió de 800 km², s’estén al voltant d’un immens llac artificial resultat de la construcció d’un embassament en 1895. Al centre del llac se situa al Lake Palace, antic pavelló de caça del maharajà. Tot i que el parc està habitat per bisons, antílops, senglars, langur, uns 750 elefants i uns 35 tigres, cal tenir en compte que és molt difícil l’observació de mamífers, tot i així, els elefants són els animals més probables de veure, sobre tot quan van a beure a les ribes del llac.
A la tarda recomanem realitzar un passeig en bot (en servei compartit) i una visita a les plantacions d’espècies. Les espècies sempre han estat una part important de la vida de Kerala i juguen un paper destacat en la seva cuina, medicaments ayurvèdics i cosmètics. Periyar, per la seva situació a les muntanyes baixes a 1.000 metres sobre el nivell del mar, ha estat beneïda amb nombrosos tipus d’espècies. Aquesta visita ens ajuda a més a conèixer per què la cuina d’aquesta zona és tan diferent a les altres de l’Índia. Allotjament.

DIA 10. Periyar – Kumarakom (130 km / 4 h)
Esmorzar i sortida per carretera direcció a Kumarakom. Recomanem fer alguna parada en ruta per veure una plantació de Te. Arribada i resta del dia lliure per relaxar-nos o fins i tot donar-nos un massatge ayurvèdic (no inclòs). A la tarda, recomanem fer un creuer al Llac Vembanalu per veure la posta de sol des del llac i a través dels canals que atravisesan els típics poblats de Kerala, ric pels seus camps d’arrossars verds i cocoters. Aquest creuer a motor ens portarà a petits illots amagats enmig de les aigües on podrem veure una bella posta de sol que conservarem a les nostres retines. Allotjament.

DIA 11. Kumarakom – Allepey – House Boat
Esmorzar i sortida destinació a Allepey on a la nostra arribada embarcarem a bord d’una Casa flotant. Després acomodar-nos en les cabines tindrem una benvinguda amb una beguda a força de coco. Gaudirem del paisatge durant el nostre recorregut per la zona fins a les 13.30 on ancorarem la nostra casa flotant per menjar. A la tarda continuarem el creuer fins a les 18.00 hores que se servirà un te i un refrigeri. El sopar es servirà a les 20.00 hores. Allotjament a bord.

DIA 12. Allepey – Cochin (60 km /1,5 h)
Al matí farem un petit creuer de 7.30 a 9.30 hrs.
L’esmorzar es servirà cap a les 8.00 AM al poder gaudir de les escenes de la vida quotidiana a la zona. Desembarcament de la casa flotant a les 9.30 hrs i sortida destinació a Cochin. Cochin es troba al centre de la costa Malabar, la ciutat va haver de ser construïda sobre un dèdal d’illes i petites penínsules, l’única terra ferma no engolida pel mar Aràbic. La ciutat sencera la podríem considerar un museu, sobretot el seu fort. El Fort de Cochin és l’assentament europeu més antic de l’Índia des de l’arribada de Basc Dóna Gamma a 1502. Va tornar a 1524 com el vicerey Portuguès de les Índies. Va morir aquí i va ser enterrat a l’Església St Francis, la primera església europea de l’Índia. Allotjament.

DIA 13. Cochin
Després d’esmorzar, temps per visita de la ciutat. És un recés de calma, on la diversitat de cultures s’assumeix com a patrimoni, i la convivència entre persones de diferents idees i religions és normal. Mesquites al costat de sinagogues, tècniques i xarxes xineses de pesca, cases portugueses del segle XV i cases holandeses colonials, esglésies catòliques enganxades a la seu del partit comunista, en donen fe.

Visitarem el Palau Holandès (tancat els divendres), la Sinagoga jueva al cor del barri jueu, l’Església de Sant Franciso la Basílica de Santa Creu construïda en 1557 pels Portuguesos i ens aproparem a veure les xarxes de pesca xineses. Resta del temps lliure. A la tarda, recomanem assistir a una representació per veure la dansa del Kathakali. Allotjament.

DIA 14. Vol Cochin / Mumbai
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Mumbai. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Recomanem agafar un ferri (servei compartit) cap a la Elephanta Cave. Anteriorment anomenat Gharapuri L’Illa d’Elephanta és coneguda per tenir les coves de elefanta. A 10 km de la costa oriental de Bombai, han estat nomenades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

L’exquisida arquitectura d’aquestes coves les fa una atracció popular per als turistes que vénen a Mumbai. Tallades entre els segles segle IX a XIII cal pujar més de 100 esglaons per arribar al turó des d’on tindrem la divina visió de tota l’illa. Allotjament.

DIA 15. Vol Mumbai / Ciutat d’origen
Esmorzar i visita de la ciutat de Mumbai. A les 12.00 hrs haurem de deixar l’habitació lliure pel que recomanem deixar l’equipatge a la sala principal de l’hotel per gaudir de la resta del dia lliure. Coneguda anteriorment com Bombai, Mumbai és la capital de l’estat de Maharashtra. La ciutat és un port natural a la desembocadura del riu Ulhas a la costa oest de l’Índia. El Mar Aràbic voreja la frontera occidental de Mumbai, Mumbai se situa com la ciutat més poblada de l’Índia i la cinquena ciutat més poblada del món. Aquest dia visitarem la Porta de l’Índia, el jardí penjant, el Ghat Dhobi, el Mani Bhawan i el Mercat Crawford a més d’altres llocs. A la nit trasllat a l’aeroport per prendre el vol nocturn a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 16. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a 4 persones 1.710 €
En base a 2 persones 1.920 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals amb Qatar Airways.
Vol domèstic Cochin / Bombai.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar. Recorregut en una casa flotant (house boat) en pensió completa.
Recorregut en cotxe amb aire condicionat i conductor de parla anglesa des de Madràs fins a Cochin. A Mumbai només gaudirem de trasllats.
Assegurança de viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (visat electrònic).
Visites guiades.
Propines.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes per fer fotos i vídeo en els llocs a visitar.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Taxes aèries.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
24 agost, 2016

Me ha sorprendido gratamente, la gente es muy extrovertida y simpática, incluso se acercaban para hacerse fotos con nosotros sin querer nada a cambio. El paseo en barco en Kerala es muy bonito y por suerte no había apenas mosquitos, así que estuvimos muy a gusto.

18 setembre, 2016

Es una India completamente nueva a la que yo conocía. La gente es mucho más amable, todo es más calmado y menos “estresante”. La espiritualidad se vive en la calle desde a primera hora de la mañana.
Los templos de Tamil Nadu son espectaculares, sus fortalezas, los paisajes que van cambiando conforme te acercas a Kerala…. es un viaje fantástico.

Deixar un comentari

Classificació