Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre. Ens trobarem davant paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es manifesta en tot allò que veiem. Recorrerem els coneguts Backwaters de Kerala a bord d’una casa flotant, en la qual també dormirem.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES DEL 16 ABRIL FINS A 30 SETEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CHENNAI Hotel
2 CHENNAI – MAHABALIPURAM E Hotel
3 MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
4 MAHABALIPURAM – CHIDAMBARAM – THANJAVUR E Hotel
5 THANJAVUR – TRICHY – CHETTINAD E Hotel
6 CHETTINAD – MADURAI E Hotel
7 MADURAI – PERIYAR E Hotel
8 PERIYAR E Hotel
9 PERIYAR – KUMARAKOM E Hotel
10 KUMARAKOM – ALLEPEY – HOUSEBOAT E / D / S Houseboat
11 HOUSEBOAT – ALLEPEY – COCHIN E Hotel
12 COCHIN E Hotel
13 VOL COCHIN / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 01. Vol Ciutat d’Origen / Chennai
Sortida del vol amb destinació Madràs fent escala intermèdia. Arribada a la nit, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 02. Chennai
Esmorzar i dia a Chennai per poder visitar la ciutat. Chennai és la capital de l’estat de Tamil Nadu, és la quarta ciutat més gran del país i forma la 35a àrea metropolitana més poblada del món. Coneguda oficialment com Madràs, el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional. Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach).
Recomanem la visita del Fort de Sant Jordi, que alberga el Museu de la Companyia de les Índies Orientals. Al Palau de la Justícia amb una bella cúpula que alberga un far, el Temple Parthasa i el Temple de Kapaleeshwara dedicat al Déu Shiva, sent aquest últim d’una bellesa única i un dels símbols de la ciutat. Al final de la Badia trobarem la Basílica de Sant Tomàs que és la catedral de la ciutat, una bella catedral que conserva importants relíquies del segle XII. Allotjament.

DIA 03. Chennai – Mahabalipuram
Esmorzar i sortida per carretera fins a Mahabalipuram. Arribada a Mahabalipuram, allotjament a l’hotel i temps lliure per relaxar-se a la platja o passejar. Mahabalipuram és un poble encantador i tranquil, conegut com la “ciutat de les set pagodes”, va ser el port més important del regne dels Pallavas, mestres de l’art de construir sense fer servir maons o morter, només cincelaban directament la pedra, de manera que es troben moltes escultures antigues meravelloses. Allotjament.

DIA 04. Mahabalipuram. Excursió a Kanchipuram – Mahabalipuram
Esmorzar i temps per visitar aquesta ciutat costanera. Recomanem la visita del temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Raths. Mahabalipuram, va ser la segona capital i el segon port marítim durant el període dels reis de Payaba, la primera dinastia Tamil que va emergir després de la caiguda d’imperi Gupta. El temple de Shore va ser aixecat durant la fase final de l’estil Payaba, la seva construcció data del segle VII, i va ser reconstruït dels estralls ocasionats pel vent i el mar durant el regnat de Narasimha Varama II. Mahabalipuram és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts de País. Després, sortirem per carretera cap a Kanchimpuram. És una de les 7 ciutats sagrades de l’Índia coneguda com la ciutat dels temples per visitar els més cèlebres, Varadaraja Perumal, Kailasanath i Ekambareshwara. Després de les visites retorn a Mahabalipuram. Allotjament.

DIA 05. Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur
Esmorzar i sortida aviat al matí cap a Thanjavur. Pel camí farem una parada per visitar Chindambaram on tindrem temps per visitar el seu temple. El Temple està dedicat al Déu Shiva i és dels pocs temples on es consagra a Shiva i Vishnu sota un mateix sostre. Més tard continuarem fins Thanjavur, plana fèrtil coneguda com “el plat d’arròs” del Tamil Nadu. Arribada i allotjament a l’hotel, resta del dia lliure.

DIA 06. Thanjavur – Trichy – Chettinad
Esmorzar. Recomanem començar aviat el dia amb les visites de Thanjavur. No oblidi visitar el temple de Brihadishwara o “temple gran”, amb una cúpula que s’eleva uns 60 metres, formada per un sol bloc de granit amb un pes d’unes 80 tones, una de les realitzacions més colossals de l’època dràvida.
També la visita del Palau Reial, on s’exposa una important col·lecció de figures de déus hindús fets en bronze i l’església Schwartz.
Després de les visites sortida per carretera a Chettinad i en ruta visitarem Trichy, la popular Trichurapalli, està situada a la vora del riu Kavery, és una ciutat plena de vida, amb tradicionals barris i extensos basars plens de gent caminant amunt i allà dedicats als seus ocupacions o als seus compres. No oblidi la Visita del famós temple fortificat de la Roca dedicat a Lord Vinayaka, es troba a una alçada de 83m i s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, proporcionant unes vistes esplèndides de la ciutat, i el temple de Srirangam, dedicat a la deessa Visnhu, Aquest temple és impressionant, pel que a més de ser un important centre de peregrinació per a la població índia, també s’ha convertit en un gran atractiu turístic per la seva grandesa arquitectònica i la bellesa escultòrica del seu disseny, ocupa una àrea de més de 63 hectàrees, amb set murs concèntrics sent l’exterior de més de 4 quilòmetres. Les parets separen els diferents temples, sent cada un més sagrat que l’anterior a mesura que ens acostem al centre, on es troba el més important de tots i d’accés exclusiu per a hindús. Continuació per carretera fins Chettinad. Arribada i allotjament.

DIA 07. Chettinad – Madurai
Esmorzar i temps per visitar Chettinad. Chettinad conserva un ric patrimoni arquitectònic i cultural i és famós per les seves cases del segle XVIII fetes amb fusta de teca birmana. Va ser una pròspera comunitat de comerciants i es veu reflectit en la seva arquitectura, la seva cultura seu art i els seus costums. Ocupa un lloc especial en la gastronomia índia. També és coneguda pels seus temples del segle VII, dedicats a Ganesh.

Després de les visites, sortirem direcció Madurai. Madurai, situada a la vora del riu Vaigai, la seva història es remunta a més de 2500 anys d’antiguitat, i va ser un important punt cultural i comercial. És una animada ciutat d’un milió d’habitants aprox., Un dels nuclis més antics de l’Índia meridional que ha estat un centre educatiu i de peregrinació durant segles. A última hora de la tarda recomanem assistir a una cerimònia al Temple Meenakshi. allotjament

DIA 08. Madurai – Periyar
Després de l’esmorzar temps per visitar la ciutat. Visiteu el Palau Tirumalai Nayak, construït el 1636. El Palau és un clàssic exemple d’arquitectura Indo-Saracenica.

Continuació de les visites al Temple de Meenakshi i Teppakulam: Mariamman Teppakulam és famós per la celebració del festival Flotant que se celebra al Tamil mes de Thai. El festival commemora l’aniversari del rei Thirumalai Nayak. Després de les visites sortida per carretera cap a Periyar. Arribada i allotjament.

DIA 09. Periyar – Kumarakom
Esmorzar i sortida en pot (compartit amb altres passatgers). Al centre del llac se situa al Lake Palace, antic pavelló de caça del maharajà. Tot i que el parc està habitat per bisons, antílops, senglars, langur, uns 750 elefants i uns 35 tigres, cal tenir en compte que és molt difícil l’observació de mamífers, tot i així, els elefants són els animals més probables de veure, sobre tot quan van a beure a les ribes del llac.
Periyar, per la seva situació a les muntanyes d’uns 1.000 metres sobre el nivell del mar és un lloc on abunden les espècies. Per aquest motiu és una de les principals activitats de la zona. Entre les diferents espècies destaquen el cardamom, el pebre, el clau i la vainilla.
Sortida en ruta destinació a Kumarakom. En ruta, si ho desitgem, farem una parada a una plantació de te. Arribada i resta del dia lliure per relaxar-nos o fins i tot donar-nos un massatge ayurvèdic (no inclòs).
Recomanem fer un creuer al Llac Vembanalu (no inclòs) per veure la posta de sol des del llac i a través dels canals que travessen els típics poblats de Kerala, ric pels seus camps d’arrossars verds i cocoters. Aquest creuer a motor ens portarà a petits illots amagats enmig de les aigües on podrem veure una bella posta de sol que conservarem a les nostres retines. Allotjament.

DIA 10. Kumarakom – Allepey – House Boat
Esmorzar i sortida destinació a Allepey on a la nostra arribada embarcarem a bord d’una Casa flotant. Després acomodar-nos en les cabines tindrem una benvinguda amb una beguda a força de coco. Gaudirem del paisatge durant el nostre recorregut per la zona fins a les 13.30 on ancorarem la nostra casa flotant per menjar. A la tarda continuarem el creuer fins a les 18.00 hores que es servirà un te i un refrigeri. El sopar se servirà a les 20.00 hores. Allotjament a bord.

DIA 11. Allepey – Cochin
Al matí farem un petit creuer de 7.30 a 9.30 hrs.
L’esmorzar es servirà cap a les 8.00 AM al poder gaudir de les escenes de la vida quotidiana a la zona. Desembarcament de la casa flotant a les 9.30 hrs i sortida destinació a Cochin. Cochin es troba al centre de la costa Malabar, la ciutat va haver de ser construïda sobre un dèdal d’illes i petites penínsules, l’única terra ferma no engolida pel mar Aràbic. La ciutat sencera la podríem considerar un museu, sobretot el seu fort. El Fort de Cochin és l’assentament europeu més antic de l’Índia des de l’arribada de Basc Dóna Gamma a 1502. Va tornar a 1524 com el vice rei Portuguès de les Índies. Va morir aquí i va ser enterrat a l’Església St Francis, la primera església europea de l’Índia. Allotjament.

DIA 12. Cochin
Després de l’esmorzar temps per visitar la ciutat. És un recés de calma, on la diversitat de cultures s’assumeix com a patrimoni, i la convivència entre persones de diferents idees i religions és normal. Mesquites al costat de sinagogues, tècniques i xarxes xineses de pesca, cases portugueses del segle XV i cases holandeses colonials, esglésies catòliques enganxades a la seu del partit comunista, en donen fe.
Visiteu el Palau Holandès (tancat els divendres), la Sinagoga jueva al cor del barri jueu, l’Església de Sant Francesc, la Basílica de Santa Creu construïda en 1557 pels portuguesos i no oblidi acostar-se a veure les xarxes de pesca xineses. Allotjament.

DIA 13. Vol Cochin / Ciutat d’origen
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida amb el vol a ciutat d’origen a la nit amb escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones 1.575 €
En base a grup de 2 persones 1.670 €
Guies locals en base a 2 persones (opcional) 260 €
Guies locals en base a 4 persones (opcional) 130 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
Suplement Individual Consultar
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle standard per a 2 persones i Tempo Traveler per a 4 persones amb A/C.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari. 
Barco a Periyar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (visat electrònic).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites guiades ni entrades als llocs a visitar.
Propines.
Taxes per fer vídeos i fotos en els llocs a visitar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació