Àsia
Destinació
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Sumatra és l’illa més gran d’Indonèsia i compta amb alguns dels parcs naturals més desconeguts. Farem un viatge de 9 dies per conèixer la cultura del nord de Sumatra, així com la seva flora i fauna úniques.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 MEDAN Hotel
2 MEDAN – TANGKAHAN E Hotel
3 TANGKAHAN (SAFARI DELS ELEFANTS I SAFARI PEL RIU) E Guesthouse
4 TANGKAHAN – BUKIT LAWANG E Hotel
5 BUKIT LAWANG. VISITA ALS ORANGUTANS E Hotel
6 LAWANG – BRASTAGI E Hotel
7 BRASTAGI – SAMOSIR E Hotel
8 SAMOSIR E Hotel
9 SAMOSIR – MEDAN. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1. MEDAN
Trasllat des de l’aeroport de Polonia (Medan) a l’hotel. Resta del temps lliure. Nit a Medan.

Dia 2. MEDAN – TANGKAHAN
Esmorzar. Trobada amb el nostre guia i sortida per realitzar una visita a la ciutat on podrem veure el Palau del Sultà, la Gran Mesquita i el Temple Xinès. Més tard ens dirigirem, per carretera, fins Tangkahan via Binjai i Batang Serangan. Arribada a la tarda a Tangkahan i allotjament a l’hotel. Nit a Tangkahan.

Dia 3. TANGKAHAN. SAFARI DELS ELEFANTS I SAFARI PEL RIU
Esmorzar. Caminant ens dirigirem fins al punt de partida de l’excursió en elefant. Aquí ens unirem als mahout i veurem com renten els elefants. Després del bany, ens endinsarem a la selva creuant el riu. L’excursió dura aproximadament una hora. Un cop finalitzada, descansarem i prosseguirem la nostra expedició recorrent el riu, fent una parada a la meravellosa cascada de Buluh. Possibilitat de banyar-se i prendre el sol o nedar al riu. A la tarda arribada al poble, on podrem entrar en contacte amb els seus habitants i descobrir les seves activitats diàries. Després d’això, retorn caminant a la casa d’hostes on passarem la nit. Nit a Tangkahan.

Dia 4. TANGKAHAN – BUKIT LAWANG
Després d’esmorzar a l’hotel, sortirem de Tangkahan en Jeep o moto, cap a Bukit Lawang. En el camí pararem per veure les plantacions de cautxú, cacau així com alguns llocs interessants com escoles o fàbriques d’oli de palma. Gaudirem també de l’increïble paisatge i serem testimonis de com els vilatans realitzen les seves tasques diàries. Arribada a Bukit Lawang i trasllat a l’hotel. Nit a Bukit Lawang.

Dia 5. BUKIT LAWANG. VISITA ALS ORANGUTANS
Després d’esmorzar i després d’una caminada al costat de la riba del riu, el creuarem en canoa tradicional i ens endinsarem a la selva per veure els orangutans. Visitarem el centre on els alimenten per veure les tasques diàries. Més tard, explorarem la selva de nou per poder veure l’espectacular flora i fauna. L’expedició durarà unes tres hores i en acabar tornarem a l’hotel.
Tarda lliure per gaudir de la natura de Bukit Lawang, així com el poble proper a l’hotel. Nit a Bukit Lawang.

Dia 6. BUKIT LAWANG – BRASTAGI
Després d’esmorzar, trasllat en cotxe fins Brastagi, passant per Sibolanggit i realitzant una parada al riu Sembahe. Arribada i visita del poble tradicional de Batak Karo a Peceren, el mercat tradicional de fruita, l’església Batak Karo i el turó Gundaling. Nit a Brastagi.

Dia 7. BRASTAGI – SAMOSIR
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Samosir. Durant el camí pararem per contemplar les cataractes Sipisopiso, la Rumah Balon (casa llarga), l’antic palau dels Reis Batak Simalungun. Pararem també a Simarjarunjung per gaudir de les fantàstiques vistes del Llac Toba. Arribada a Parapat, on creuarem en ferri a l’illa de Somosir. Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Samosir.

Dia 8. SAMOSIR
Esmorzar a l’hotel i sortida en cotxe per recórrer l’illa i visitar diversos dels seus pobles tradicionals del Llac Toba:
A Ambarita podrem veure taules i cadires de fusta, així com l’antic lloc de reunions dels Reis Sialagan. A Simanindo veurem la dansa tradicional Batak Toba i el museu. A Pangururan gaudirem de les vistes al Llac Toba i visitarem les seves aigües termals. Més endavant, visitarem l’antiga tomba dels Reis Sidabutar en Tomok.
Durant aquest dia també pararem en escoles per veure què fan els nens i joves estudiants. També visitarem el poble on la gent treballa les teles artesanalment i pararem per observar llocs curiosos com ara les tombes. A la tarda retorn a l’hotel. Nit a Samosir.

Dia 9. SAMOSIR – MEDAN
Després d’esmorzar, temps lliure fins l’hora indicada de tornada a Medan, via Pematang Siantar i Tebingtinggi. En el camí pararem per veure les plantacions. Aquest trajecte té una durada aproximada de 4 hores. Arribada a Medan, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 795 €
En base a grup de 6 a 9 persones 825 €
En base a grup de 4 a 5 persones 850 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.130 €
Suplement Habitació Individual 410 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles amb aire acondicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Excursió en elefant a Tangkahan (1 hora).
Trekking Bukit Lawang (3 hores).
Excursions i visites mencionades a l’itinerari.
Guia local de parla anglesa.
Trasllat en ferry de Parapar a Samosir.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Taxes d’aeroport.
Propines.
Visat (en el moment de redactar aquetsa fitxa és gratuït).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació