Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Iran s’ha obert al turisme en els últims anys. La seva població és amigable, acollidora i molt culta. S’interessaran molt per la nostra opinió sobre el país i la seva gent. En aquesta ruta coneixerem antigues ciutats com Isfahan, Yazd i Shiraz, totes elles grans mostres de l’espectacular arquitectura islàmica. També visitarem Persépolis, una important mostra de l’Imperi Persa i dels seus històrics personatges.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SHIRAZ Hotel
2 SHIRAZ E Hotel
3 SHIRAZ – PERSÈPOLIS – NAQHS E ROSTAM – PASAGARDE – AGHAMIR – ABAR KOUH – ZEINODDIN – YAZD E Hotel
4 YAZD E Hotel
5 YAZD – MEYBOD – NAIN – ISFAHAN E Hotel
6 ISFAHAN E Hotel
7 ISFAHAN E Hotel
8 ISFAHAN – ABYANEH – KASHAN – TEHERAN E
9 VUELO TEHERAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / SHIRAZ
Sortida en vol regular amb destinació Shiraz. A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel.

DIA 2.- SHIRAZ
Esmorzar. Shiraz ha estat en la història una ciutat il·lustrada i sofisticada que va destacar com a centre de la cultura persa i va ser la capital del país durant la dinastia Zand. Coneguda com la ciutat dels poetes, la literatura, el vi i les flors, és també considerada la ciutat dels jardins, com el visitat Jardí de Eram. En l’artesania del basar destaca el mosaic, la plata i els kilims típics de les tribus locals.
Visitarem el palau de Karim Khan, la bella mesquita de Vakil, el bazaar Vakil sud i nord, així com el caravanserrall Saray-i-Moshir o la mesquita de Nasir al molok. Temps per dinar en un restaurant típic.
Poetes, filòsofs i místics perses com Hafez o Sa’adi que van arribar als màxims nivells de la literatura i del coneixement van tenir el seu origen en aquesta refinada ciutat de jardins. Avui podem recordar-los visitant les seves tombes. Cap al tard podem visitar el mausoleu d’Ali Ibn i Hamzeh i els jardins de Jahan Nama. Altres llocs que es poden visitar són els jardins de Delgosha o la tomba de Khajoy-i-Kermani. O bé agafar-se un temps lliure per visitar el monumental mausoleu-mesquita i centre de pelegrinatge de Shah Cheragh.

DIA 3.- SHIRAZ – PERSÈPOLIS – NAQHS E ROSTAM – AGHAMIR- PASAGARDE – ABAR KOUH – ZEINODDIN – YAZD
Esmorzar. Matí dedicat a visitar els monuments històrics no islàmics més imponents de tot el país. Persèpolis o “ciutat persa” coneguda en persa com Takht i Jamshid va ser la capital cerimonial de l’Imperi Aquemènida (550-330 a.C). El recinte arqueològic de grans dimensions conserva part del conjunt de temples i palaus en excel·lent estat: la gran escala processional, el palau de Jerjes, el palau de Darío, palau de les 100 columnes, propileus d’entrada, tombes reials, el museu, etc.
A 10 minuts de Persèpolis, en Naqhs i Rostam es conserven perfectament tallades a la roca les tombes dels reis perses tant aquemènides com sassànides (Darío I, Xerxes I, Artaxerxes I, etc.). Dinar a Aghamir, parada en una casa típica adaptada per una família per oferir menjar al viatger. Després de dinar pararem a visitar la tomba de Ciro El Gran a la localitat de Pasargade.
La presència d’arbres longeus és el símbol d’un clima favorable. Abar Kouh és una ciutat plena d’història i arquitectura. Destaca en aquest lloc el xiprer de 4500 anys d’antiguitat que queda com un símbol d’eternitat en el record dels viatgers. Parem en ruta per visitar el caravanserai de Zeinoddin de l’època Safávida i situat al límit del desert ha estat reconstruït fins a l’últim detall. Continuació fins a Yazd.

DIA 4.- YAZD
Esmorzar. Avui visitarem Yazd. Yazd pot ser considerada la ciutat de tova més antiga del món encara habitada. Envoltada pel cim del Shirkooh (4.000 metres) i els dos majestuosos deserts de l’Iran, Dasht-e-Kavir and Kavir-e-Loot, aquesta ciutat té l’inconfusible caràcter de les ciutats que es troben al costat del desert.
Mercats genuïns, gent d’origen rural i tribal, la calor seca del desert que es deixa intuir i per descomptat la seva arquitectura primitiva en tova. Es tracta d’una ciutat amb infinites carrerons per perdre, plena de monuments, a cadascú més valuós, des de la Mesquita del Divendres al mausoleu del sufí Rokned din, a més de múltiples mesquites, khanes i palaus decorats amb les torres de vent o el conjunt de la plaça del Amir Chakh Mag, el museu de l’aigua. En Yazd és on es fa més patent la religió que un dia va ser imperial i encara segueix en algunes comunitats, el zoroastrisme. Visita del Temple del Foc etern i les Torres del Silenci.

DIA 5.- ​​YAZD – MEYBOD – NAIN – ISFAHAN
Esmorzar. Temps en Yazd per recórrer la seva ciutat antiga. Després de deixar Yazd visitarem Meybod, una altra població de tova amb molt d’encant històric i una important fortalesa que data del període sassànida (Castell Narenj o Narine), una de les més antigues del país.
A mig camí entre Yazd i Isfahan, en els límits del desert de Dasht i Kevir es troba a 1.400 metres d’altitud la població Nain on aprofitarem per fer una parada. Encara queden restes de la fortalesa de construcció àrab denominada Narin Ghaleh. Altres punts d’interès són la seva gran mesquita del segle X, la presència d’unes 80 cisternes antigues i la producció de tapissos.

DIA 6.- ISFAHAN
Esmorzar. Avui visitarem Isfahan. Isfahan és la ciutat llegendària que mai defrauda als seus visitants. És la perla de l’arqueologia islàmica tradicional.
Segons la tradició, per les seves infinites riqueses i de les seves dimensions va ser cridada la “Meitat del Món”. El nostre tour de dia complet inclou la famosa plaça de l’Imam (Naqsh-i-Jahan), la segona plaça del món després de Tiananmen a Pequín. Visita de les meravelles que es troben en aquesta plaça: la mesquita del Sheikh Lotfollah, la mesquita de l’Imam, els palaus Aliqapu, Chehel Sutoon i Hasht Behesht, així com els més famosos basars de l’Iran on s’exhibeixen els productes típics de la regió.

DIA 7.- ISFAHAN
Esmorzar. La mesquita Jame d’Isfahan és una mostra on es pot veure l’evolució de l’art i l’arquitectura islàmiques des dels principis de l’islam fins als nostres dies. Visita de l’església de Vank, una de les esglésies armènies més interessants del Pròxim Orient. Visita de Monar Jombar, una personalitat sufí, i que atreu pels seus minarets oscil·lants. Tarda per gaudir del bazaar.
Al basar és on batega la vida de Isfahan, les olors, els colors, el moviment de la gent i fins i tot la ressonància del so és especial. En el famós Basar podrem perdre’ns entre el dèdal de carrerons, patis, caravanserralls i galeries que conformen aquest enorme i laberíntic espai ple de vitalitat. El 1979 la Unesco va decidir concedir a la plaça d’Imam, i als monuments que la voregen, la categoria de bé cultural del Patrimoni de la Humanitat. Cap al tard, visita dels ponts històrics de Isfahan.

DIA 8.- ISFAHAN – ABYANEH – KASHAN – TEHERAN
Esmorzar. Sortim de Isfahan en direcció a Teheran. Després 200 kms, visitarem la població tradicional de Abyaneh, situada a les Muntanyes Karkas, a prop del desert. La població manté intacta la seva arquitectura original i els seus pobladors encara parlen, viuen i vesteixen a l’estil persa original. A continuació sortida cap a Kashan, una població en la qual visitarem monuments emblemàtics com les cases-palau Tabatabaiha i Borojerdiha, o el hamam, la Mesquita Jame, etc. Continuació del trajecte fins a Teheran, fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport.

DIA 9.- VOL TEHERAN / CIUTAT D’ORIGEN
De matinada, embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Hotels 2/3* 1.440 €
Suplement Temporada Alta 90 €
Suplement Individual 185 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
SUPLEMENT OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement en Hotels 3/4* 150 €
Suplement en Hotels 3/4* (Temporada Alta) 265 €
Suplement Individual en Hotels Categoria Superior 300 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Shiraz.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle adequat al tamany del grup durant els dies de ruta amb xofer local.
Guia local de parla hispana.
Allotjament en habitacions dobles en hotels segons categoria escollida, amb esmorzar inclòs.
Visites especificades a l’itinerari.
Carta d’invitació Visat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (75 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (10-15 USD aprox per dia).
Visites i activitats opcionals i les no especificades a l’itinerari com a incloses.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.86 Basat en 7 ressenyes
10 maig, 2016

Es uno de los viajes más interesantes que he hecho nunca! El guía muy atento y nos daba mucha información. Isfahán ha sido la perla del viaje, junto con las ruinas de Persépolis. Muy recomendable, no es para nada lo que nos llega de los medios de comunicación, la gente muy amable y hospitalaria, se quieren hacer fotos contigo, y te dan las gracias por visitar su país. Los hoteles sencillos, pero limpios y correctos, y bien ubicados. Un gran viaje! Muchas gracias por vuestro consejo y servicios, equipo de Independents! Hasta otra!

25 agost, 2016

Hacía muchos años que quería viajar a Irán, y me ha impresionado mucho más de lo que me esperaba!! La guía (Fariba), muy bien, muy atenta, estaba muy pendiente de todo el grupo y nos respondía todas las preguntas muy amablemente. Para mi gusto el grupo demasiado grande, éramos 15 personas y muy diferentes aunque congeniamos mucho… yo que viajaba solo me encontré con otras 4 personas viajando solas, y estuvo bastante bien. En general muy contento y con ganas de regresar!

5 setembre, 2016

Ens ha agradat molt el viatge a l’Iran. A l’estiu fa calor, però és una calor seca i molt suportable. Tot el viatge molt interessant, el guia molt bo, era jove però amb molta cultura i experiència, i ens ha ajudat a entendre moltes coses, i ha aconseguit que ens enamoréssim completament d’aquest espectacular país. Els hotels molt bé i el minibus era espectacular.

16 setembre, 2016

Un gran viaje, la ruta muy interesante, la comida me encantó! El guía era muy bueno, un poco radical con sus ideas, pero muy amable y muy profesional. Para mi lo mejor del viaje es Isfahán, me encantó y me sorprendió mucho. Aunque las mujeres tengamos que ir con el pañuelo, para mi gusto, es uno de los viajes más interesantes que se pueden hacer hoy en día.

16 setembre, 2016

Em va agradar molt Iran i el viatge va anar molt bé. Erem 12 persones i vam estar tots molt a gust. El guia i el xofer molt simpatics i atents. No puc dir res negatiu, perque tot va anar molt bé. Gràcies!

21 setembre, 2016

Me gustó mucho Irán. Quise la opción más básica de hoteles, y ahora pienso que quizás hubiera pagado un poco más para subir la categoría, pero eran hoteles limpios y estaban bien. La guía muy amable y nos explicó muchas más cosas de las que tocaban, incluso nos presentó a su familia y fue una experiencia genial. Algún trayecto de coche un poco largo, pero las carreteras están bien.

10 febrer, 2017

Un viaje muy recomendable! El país muy interesante, la gente muy amable y hospitalaria, y todo fue muy bien.

Deixar un comentari

Classificació