Europa
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
6 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Celebrarem la nit de Nadal o el Cap d’Any a Islàndia, sota la màgica llum de les aurores boreals. Viurem emocionants aventures com caminar sobre una glacera amb grampons, explorar una cova de lava, avançar amb raquetes sobre la neu, descobrir un guèiser i enormes cascades adornades per l’hivern, o relaxar-nos prenent un bany termal mentre gaudim de l’aurora a la nit boreal.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 21, 28, 30 DESEMBRE 2017 / 02 GENER 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / REYKJAVIK Alberg
2 REYKJAVIK – THINGVELLIR – GULFOSS – GEYSIR – HELLA E / P / S Cabanya / Alberg
3 HELLA – CASCADA SKÓGAFOSS – PASSEIG EN EL GLACIAR – VIK E / P / S Cabanya / Alberg
4 VIK – GLUFRAFOSS – SELJALANDFOSS – REYKJAVIK E / P Alberg
5 REYKJAVIK E Alberg
6 VOL REYKJAVIK / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 01. Vol Ciutat d’origen / Reykjavik
Trasllat o Flybus (bus de línia) des de l’aeroport internacional de Keflavík fins a l’allotjament a Reykjavík. Depenent de l’hora d’arribada del vol, podreu descobrir al vostre aire la capital islandesa. Sopar lliure a Reykjavík.

DIA 02. Reykjavik – Thingvellir – Gulfoss – Geysir – Hella
Comencem la nostra ruta amb el recorregut del Cercle d’Or, famosa excursió a les rodalies de Reykjavík que no pot faltar i n un viatge a Islàndia. Thingvellir, on es troba la falla que separa Europa d’Amèrica, és un lloc emblemàtic bat als islandesos per ser el lloc on es va instaurar l’any 930 el “loþingi” o Parlament Islandès. Continuem el viatge rumb a la estrepitosa cascada de Gullfoss i els seus caramells de gel a l’hivern. Després Gullfoss visitarem la zona geotermal de Geysir, on al costat del famós guèiser Strokkur i la seva ensordidor raig de vapor llançat al cel cada set minuts, trobarem gorgs de fang en ebullició i un mosaic de colors formats per l’acumulació de minerals, sals i sulfurs. A la tarda ens dirigirem cap a les praderies de Hella, on està l’allotjament per a aquesta nit: unes cabanes amb hot pot exterior tipus jacuzzi que ens serviran de privilegiat observatori de les aurores boreals, una de les grans meravelles de l’Àrtic.

DIA 03. Hella – Cascada Skógafoss – Passeig a la glacera – Vik
En el nostre camí cap al sud per arribar a Vik contemplarem la cascada Skógafoss, que amb un salt d’aigua de 62 metres és una de les més impressionants de tota Islàndia. Després de gaudir d’aquest espectacle de la natura, experimentarem l’emocionant aventura de caminar sobre una llengua glacial proveïts amb grampons. Es tracta d’una activitat senzilla, sense cap dificultat tècnica, però sent testimonis de les increïbles formacions del gel en un entorn colpidor que quedarà per sempre en la nostra memòria.
A la tarda arribarem llogaret costanera de Vík i la seva magnífica platja de sorra negra, Reynisfjara. Les seves formacions volcàniques, els fantasmals trolls gegants sortint de l’aigua, seran els nostres silenciosos acompanyants davant d’una possible aparició d’aurores boreals.

DIA 04. Vik – Cascades Glufrafoss i Seljalandsfoss – Cova de lava – Reykjavik
Al matí ens desplaçarem fins a la preciosa cascada de Glufrafoss i la seva germana Seljalandsfoss. En els mesos d’hivern és possible trobar aquestes dues singulars cascades parcialment gelades i amb un misteri especial. Més tard ens espera una nova i emocionant activitat accessible per a tothom: ens aproparem a la cova de lava, que amb prop d’1 quilòmetre de longitud i una entrada i sortida en llocs diferents, ens obrirà les portes al fantàstic món subterrani islandès amb diferents formacions de lava resultat de l’activitat volcànica de l’illa.

DIA 05. Senderisme amb raquetes – Reykjavik. Visita opcional al Blue Lagoon
Per començar la jornada realitzarem l’ascensió amb raquetes per una de les faldilles del turó propera a la capital islandesa. Es tracta d’una de les excursions preferides dels islandesos i comença precisament en el lloc on els habitants de Reykjavík solen anar a comprar els seus avets nadalencs. L’ascensió és suau i suportable, i des de dalt tindrem una visió privilegiada de la badia i la ciutat de Reykjavík.
Tarda lliure a la capital o visita opcional per relaxar-nos per complet en les càlides aigües de la llacuna més coneguda d’Islàndia: Llac Blau (Blue Lagoon o Llacuna Blava). Les sals i minerals de les seves aigües revitalitzaran la vostra pell i la recuperaran de totes les experiències viscudes a 63 graus latitud nord. També, és possible prendre un bany termal a la piscines municipals de Laugardalur, amb termes de diferents temperatures a l’exterior on ens sentirem com un islandès més. O bé, gaudir de l’oferta turística, comercial i cultural la capital.

DIA 06. Vol Reykjavik / Ciutat d’origen
Trasllat o Flybus (bus de línia) fins a l’aeroport de Keflavík i vol de tornada a Madrid o Barcelona.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.695 €
Taxes Aèries (Aprox.) 150 – 250 €
  GRUP DE 5 A 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Equipatge facturat (20 kg per adult).
Allotjaments i alimentació especificats al quadre.
Totes les excursions indicades en el programa.
Sopar de Nit de Nadal o de Cap d’Any.
Trasllats d’aeroport o Flybus segons programa.
Guia Tierras Polares de parla hispana.
Lloguer de crampons i raquetes (en cas de neu).
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió (entre 150 i 250€).
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats opcionals com entrada al Blue Lagoon.
Trasllats des de/a l’aeroport fora de les dates d’aquesta ruta.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació