Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Japó és un país de contrastos, on passem d’allò ultramodern de les grans ciutats, a petits pobles tradicionals als Alps japonesos. En aquesta ruta descobrirem l’essència del país del Sol Naixent al nostre aire, viatjant a bord del tren bala.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TÒQUIO A bord
2 TÒQUIO Hotel
3 TÒQUIO Hotel
4 TÒQUIO Hotel
5 TÒQUIO Hotel
6 TÒQUIO – TAKAYAMA Hotel
7 TAKAYAMA – KANAZAWA Hotel
8 KANAZAWA – KYOTO Hotel
9 KYOTO Hotel
10 KYOTO Hotel
11 KYOTO – OSAKA Hotel
12 VOL OSAKA / CIUTAT D’ORIGEN A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tòquio
Sortida en vol amb destinació Tòquio, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Tòquio
Arribada a Tòquio i trasllat per compte del client a l’hotel.
Tòquio, la capital del país, és també coneguda com la capital de l’Est. Amb una població aproximada de 8.340.000 habitants, es troba localitzada en el centre-est de l’illa de Honshu, a la regió de Kanto. El centre de la ciutat s’organitza en 23 barris, ocupant una tercera part de la superfície total de la ciutat. Tòquio es divideix en dues àrees: la part continental i la part insular.

DIES 3 a 5.- Tòquio
Estada a l’hotel en règim de només allotjament. Dies lliures.
A la ciutat de Tòquio podem trobar granges, llacs, rius, preses i parcs nacionals. Tòquio forma també part del “Àrea del Gran Tòquio” (territoris de Kanagawa, Saitama i Chiba). És sens dubte el centre de la vida política, econòmica i social de tot el país. Posseeix també una de les majors concentracions d’institucions financeres, universitats i col·legis, museus, teatres i botigues de tot el país. Des de Tòquio podem realitzar un gran nombre de sortides (Kamakura, Hakone, Nikko i Yokohama, entre d’altres localitats), a més de conèixer la pròpia ciutat.

DIA 6.- Tòquio – Takayama
Trasllat amb tren fins a Takayama. A Takayama destaquem el mercat matinal, Yatai Kaikan (sala d’exposició de les fabuloses carrosses usades en els festivals), i el carrer Kami-sannomachi, que ens transporta a l’època medieval i dels Samurais.

DIA 7.- Takayama – Kanazawa
Sortida fins a Kanazawa. Arribada i resta del dia lliure. Destaquen les visites dels jardins Kenr oku-en (un dels tres millors del país), el mercat de Oumicho, els barris tradicionals de Higashi Chayagi i Nagamachi. Recomanem aquest dia visitar Shirakawago de camí. Aquest dia serà necessari agafar un autobús.

DIA 8.- Kanazawa – Kyoto
Trasllat en tren (Japan Rail Pass) fins a Kyoto. Arribada i resta del dia lliure. Kyoto va ser la capital del Japó entre els anys 794 i 1868. És un dels llocs més visitats pels japonesos, i en ella poden descobrir-se els secrets de la “cultura tradicional japonesa”.

DIES 9 i 10.- Kyoto
La ciutat posseeix una gran quantitat de temples que val la pena visitar, com el Temple Kinkakuji, decorat en pa d’or; el Temple Riyoanji, construït en roca i sorra blanca, el Temple Saihoji, molt conegut pels seus verds jardins, o el Temple Kiyomizu. També es pot visitar el Castell Nijo i el barri tradicional de Gion. També es recomana visitar Nara i Uji des de Kyoto.

DIA 11.- Kyoto – Osaka
Sortida cap a Osaka amb tren. Aquí no podem deixar de visitar el Castell d’Osaka i el barri de Dotonbori. També és recomanable el creuer pel riu Okawa.

DIA 12.- Vol Osaka / Ciutat d’origen
Dia lliure a Osaka per seguir coneixent la ciutat. Recomanem visitar el santuari imamiya Ebisu, passejar per Namba, fer una passejada per la Badia d’Osaka on podrem pujar a la sínia Tempozan, passejar pel barri de Tennoji o prendre un tramvia al santuari de Sumiyoshi Taisha, el més important de la ciutat. A la nit trasllat en tren cap a l’aeroport de Kansai per prendre el vol nocturn de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 13.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.985 €
Taxes Aèries (Aprox.) 385 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Japan Rail Pass de 7 dies.
Estada en habitacions dobles en hotels categoria turista o turista superior.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVICIOS NO INCLUIDOS
Esmorzars, dinars, ni sopars.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
18 octubre, 2016

Japón es fantástico, una sociedad ultra moderna con rascacielos en las grandes ciudades pero a la vez una historia milenaria con templos y construcciones preciosas, la cultura del manga y el anime, las diversas tribus urbanas… todo ello está presente cada vez que paseas por la calle.

El Japan Rail Pass ha sido una buena forma de conocer el país en no muchos días, además es fácil de usar.

Deixar un comentari

Classificació