Àsia
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Et proposem conèixer aquest país d’una manera diferent, on la seva naturalesa tingui un paper important. Jordània és història: la dels Omeia que ens van deixar els castells del desert, la de l’imperi romà a Jerash, la del cristianisme a Madaba i la dels nabateos a la ciutat tallada en pedra de Petra. Però aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir de la natura, com la reserva de Dana o l’imponent desert de Wadi Rum, on podem fer alguna caminada o gaudir d’una travessia en camell i d’un recorregut en 4×4.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 25 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
25 MAR VOL BARCELONA / ESTAMBUL / AMMAN Vol / Hotel
26 MAR AMMAN – MAR MORT – WADI MUJIB – PETRA E Hotel
27 MAR PETRA E Hotel
28 MAR PETRA – RUTA DELS REIS – DANA – WADI FEYNAN E/ S Eco Lodge
29 MAR WADI FEYNAN – WADI RUM (camell o trekking) E / P / S Acampada
30 MAR WADI RUM (4×4 o trekking) – AQABA E / P Hotel
31 MAR AQABA – AMMAN E Hotel
01 ABR VOL AMMAN / ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

25 MAR.- VOL BARCELONA / AMMAN
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman de matinada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

26 MAR.- AMMAN – MAR MORT – WADI MUJIB – PETRA
Esmorzar i sortida cap al Mar Mort, on tindrem temps per donar-nos un bany a les aigües més salades del món. Continuació cap a Wadi Mujib, on es pot realitzar el trekking d’aigua ascendint a contra corrent fins a una piscina natural banyada per una cascada de diversos metres d’altura. Trasllat de 4 hores cap a Petra passant pel peu de la fortalesa de Kerak (sense visita) i viatjant per l’autopista del desert. Nit a Petra.

27 MAR.- PETRA
Esmorzar. Avui dediquem el dia a recórrer aquest lloc que envolta el visitant en una estranya sensació d’admiració per la seva increïble bellesa. Visita completa de la ciutat nabatea rosada amb les seves múltiples façanes i edificis clàssics integrats en aquest incomparable marc natural. Finalitzada la visita farem una excursió al Deir i si es desitja també a l’altar dels sacrificis, per al que hem de caminar entre 12 i 18 km. Nit a Petra.

28 MAR.- PETRA – RUTA DELS REIS – DANA – WADI FEYNAN
Esmorzar i trasllat de 2 hores a través de la històrica ruta dels Reis que creua els pobles antics i els més impressionants valls i paisatges bíblics. En arribar a Dana, inici de la caminada de 4 hores de descens per l’impressionant Wadi Dana fins Feynan (alternativament podria realitzar una caminada de 2 hores i baixar en vehicle fins Feynan). Sopar i allotjament a Eco Lodge de Feynan o en lodge del Mar Mort.

29 MAR.- WADI FEYNAN – WADI RUM
Esmorzar. Trasllat cap al Wadi Rum, conegut com “La vall de la lluna”, un magnífic lloc muntanyós de color porpra, on “Lawrence d’Aràbia” va establir la seva caserna general mentre encapçalava els exèrcits àrabs durant la revolta de 1917. Inici d’una travessia en camell de 6 hores pel desert de Wadi Rum (també pot fer-se la travessia a peu). Sopar i allotjament en acampada lliure.

30 MAR.- WADI RUM – AQABA
Esmorzar. Al matí començament d’un recorregut durant 4 hores en 4×4 o caminant pel desert (segons opció escollida). Després del dinar, trasllat fins a Aqaba (1 hora aprox.). Nit a Aqaba.

31 MAR.- AQABA – AMMAN
Esmorzar i dia lliure dedicat a conèixer els corals del Mar Roig, realitzant snorkel o alguna altra activitat des del Royal Diving Centre, o passejant amb barca pel Golf d’Aqaba. Retorn a Amman. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.

01 ABR.- VOL AMMAN / BARCELONA
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​via Istanbul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.470 €
Suplement Habitació Individual 228 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat i conductor.
Allotjament en hotels categoria turista en habitacions dobles amb bany privat, i 01 nit en Eco-lodge a Wadi Feynan.
01 nit d’acampada lliure a Wadi Rum amb tot el material inclòs (excepte sac de dormir).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones. De 2 a 7 es realitza amb conductor de parla anglesa o hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Excursió en camell (6 hores) i recorregut en 4×4 (4 hores) a Wadi Rum en opció Jordània Activa.
Travessies a peu pel desert a Wadi Rum en opció Jordània Trekking, amb guia local de parla anglesa.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània (gratuït a partir de 5 persones).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (100 – 112 USD aprox.). Això no inclou activitats opcionals com: entrada al resort del Mar Mort per a bany, activitats aquàtiques a Aqaba, etc.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Guies locals a les caminades a Dana, Mujib i Petra.
Propines i extres personals.
Taxes de sortida de Jordània (actualment gratuïtes).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació