Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també tanca bells llocs on gaudir la natura, i l’imponent desert de Wadi Rum el quina tindrem l’ocasió de recórrer. Una forma diferent de conèixer aquest país i la bellesa que amaga.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 28 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Vol / Hotel
29 DES AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
30 DES PETRA E Hotel
31 DES PETRA – AL BEIDHA – PETRA E Hotel
01 GEN PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament estable
02 GEN WADI RUM – DANA – AMMAN E Hotel
03 GEN AMMAN – AJLOUN – JERASH – AMMAN E
04 GEN VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓN: DESAYUNO = D / CENA = C

28 DES.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN
Sortida del vol amb destinació Amman amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

29 DES.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min. Aprox.), On hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI d.C. Després de la visita continuem cap a la Muntanya Nebo (20 min. Aprox.) Amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), Parant a ruta a peu del castell medieval de Kerak. Arribada a Petra i allotjament.

30 DES.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs d’Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

31 DES.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

01 GEN.- PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2 hores 30 min. Aprox.) Ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Podem realitzar de forma opcional snorkeling o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre. A la tarda ens vam traslladar al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.). Possibilitat de contractar vehicles 4 × 4 per fer un tour de 2 a 4 hores per la part central del desert de Wadi Rum. Nit a campament a Wadi Rum.

02 GEN.- WADI RUM – DANA – AMMAN
Sortida de Wadi Rum cap a migdia i parada a Dana, típica població rural amb les seves antigues construccions de pedra i fang la població està disminuint any rere any. Visitarem el poble i les seves construccions que es beneficien d’un projecte estatal destinat a la conservació i a mantenir l’economia de la població local. Possibilitat d’un breu passeig per la part alta del parc natural (1 hora o 1 hora i mitja). Continuació cap a Amman.

03 GEN.- AMMAN – AJLOUN – JERASH – AMMAN
Sortida de Amman en direcció a Ajloun, un altre espectacular castell medieval, recentment restaurat, i meravellós exemple de l’arquitectura i mètodes defensius de l’època. Multitud d’estades conservades ens trasllades a l’època dels croats i la lluita per Jerusalem. Un petit però interessant museu s’alberga en una de les cavallerisses. Continuació cap a Jerash, la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Retorn a Amman.

04 GEN.- VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
Trasllat de matinada a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona en Hotels 3* 1.080 €
Suplement Habitació Individual 155 €
Suplement Mitja Pensió 60 €
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
Suplement Millora Hotels 4* 170 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 4* 265 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels 4* 135 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles amb bany privat i campament estable a Wadi Rum amb serveis a compartir.
Alimentació especificada en el quadre.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Entrades als llocs a visitar (101 USD aprox.).
Entrada al resort o hotel del Mar Mort per a bany.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals.
Guies locals en les visites.
Guia de parla hispana per a grups inferiors a 8 persones.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació