Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també es caracteritza per disposar de preciosos llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum que tindrem l’ocasió de recórrer. Una forma diferent de conèixer aquest país i la bellesa que amaga.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 24 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
24 DIC ARRIBADA A AMMAN Hotel
25 DIC AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
26 DIC PETRA E Hotel
27 DIC PETRA – AL BEIDHA – PETRA E Hotel
28 DIC PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament estable
29 DIC WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
30 DIC AMMAN (OPCIONAL AJLOUN, PELLA I UMM QAIS) E Hotel
31 DIC AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

24 DESEMBRE.- ARRIBADA A AMMAN
Arribada a Amman de matinada i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

25 DESEMBRE.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI d.C. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.), amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), parant a ruta a peu del castell medieval de Kerak. Arribada a Petra i allotjament.

26 DESEMBRE.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

27 DESEMBRE.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

28 DESEMBRE.- PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina . Podem realitzar de forma opcional snorkeling o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre. A la tarda ens vam traslladar al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.). Possibilitat de contractar vehicles 4 × 4 per fer un tour de 2 a 4 hores per la part central del desert de Wadi Rum. Nit a campament a Wadi Rum.

29 DESEMBRE.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Avui hem de matinar si volem realitzar opcionalment un recorregut pel desert de Rum, en vehicles 4 × 4. A continuació sortirem cap a la Ciutat de Jerash (5 hores aprox.). Jerash és la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies columnates, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret) i després de la visita continuarem fins a l’hotel de Amman (1,5 hores aprox.). Nit a Amman.

30 DESEMBRE.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS)
Esmorzar i dia lliure en el qual podrem conèixer la ciutat pel nostre compte. També podem aprofitar per realitzar opcionalment les visites del Castell d’Ajloun, Pella i les ruïnes de Gadara. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.

31 DESEMBRE.- AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona en Hotels 3* 1.020 €
Suplement Habitació Individual 210 €
Suplement Mitja Pensió 60 €
Excursions opcionals Ajloun, Pella i Umm Qais / Amman i Castells del Desert 85 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla anglesa (parla hispana segons disponibilitat).
Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles amb bany privat i campament estable a Wadi Rum amb serveis a compartir.
Alimentació especificada en el quadre.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Jordània.
Entrades als llocs a visitar (101 USD aprox.).
Entrada al resort o hotel del Mar Mort per a bany.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals.
Guies locals en las visites.
Guia de parla hispana per a grups inferiors a 8 persones.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació