Àsia
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 25 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
25 MAR VOL BARCELONA / ESTAMBUL / AMMAN Vol / Hotel
26 MAR AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – KERAK – PETRA E Hotel
27 MAR PETRA E Hotel
28 MAR PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
29 MAR PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament estable
30 MAR WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
31 MAR AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
01 ABR VOL AMMAN / ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

25 MAR.- VOL BARCELONA / AMMAN
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman de matinada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

26 MAR.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – KERAK – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba, on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI. Després de la visita continuem cap a la Muntanya Nebo amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Continuació fins a Petra via Kerak per breu visita del castell medieval creuat. Nit a Petra.

27 MAR.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs d’Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

28 MAR.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda ens trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

29 MAR.- PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba, ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment podem anar al Royal Diving Centre per a fer snorkel, submarinisme o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre.
A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), I possibilitat de contractar vehicles 4 × 4 per fer un tour de 2 a 4 hores pel desert. Sopar i allotjament a campament estable a Wadi Rum.

30 MAR.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom , etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, retorn a Amman i allotjament.

31 MAR.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS)
Esmorzar i dia lliure a Amman. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.
Excursió opcional – Ajloun, Pella i Umm Qais: Visita del Castell de Ajloun, un espectacular castell medieval, recentment restaurat, meravellós exemple de l’arquitectura defensiva de l’època. Continuació cap als llocs arqueològics de Pella i Umm Qais, assentaments amb ruïnes greco-romanes que ens transporten a temps passats, amb precioses vistes sobre la vall de Jordà i el Mar de Galilea.

01 ABR.- VOL AMMAN / BARCELONA
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​via Istanbul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Hotels 3* 1.245 €
Suplement Habitació Individual 165 €
Suplement Mitja Pensió 70 €
Excursió opcional Ajloun, Pella i Umm Qais 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
SUPLEMENT OPCIONAL MILLORA HOTELS 4*
Suplement en Hotels 4* 190 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 4* 295 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels 4* 145 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat i conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels segons categoria amb esmorzar inclòs.
Allotjament i sopar una nit en campament estable a Wadi Rum en haima.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsica) i sense guia.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània (gratuït a partir de 5 persones).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (101 USD aprox.). Això no inclou activitats opcionals como: entrada al resort del Mar Mort per a bany, vehicles 4×4 a Wadi Rum, activitats aquàtiques a Aqaba, etc.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Taxes de sortida de Jordània (actualment gratuïtes).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació