Àsia
Destinació
Menys de 2.000€
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A AMMAN
Arribada a Amman. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

DIA 2.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba, on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI. Després de la visita continuem cap a la Muntanya Nebo amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra, on vam passar la nit. Nit a Petra.

DIA 3.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs d’Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

DIA 4.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda ens vam traslladar al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beida, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

DIA 5.- ​​PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba, ciutat situada al mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment, podem realitzar snorkeling o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre. A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum, on vam passar la nit. Nit a campament a Wadi Rum.

DIA 6.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Avui hem de matinar si volem realitzar un recorregut opcional pel Wadi Rum en vehicles 4 × 4 (pagament en destí).
Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom , etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, retorn a Amman i allotjament.

DIA 7.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS)
Esmorzar i dia lliure en el qual podrem conèixer la ciutat pel nostre compte o aprofitar per fer l’excursió opcional al Castell d’Ajloun, Pella i Umm Qais. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.

DIA 8.- AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Temporada Baixa)
Preu Base en Hotels 3* 720 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 3* 155 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels 3* 65 €
Excursió opcional (Ajloun, Pella i Umm Qais) 85 €
Suplement Millora Hotels 4* 135 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 4* 285 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels 4* 145 €
Preus Temporada Mitja i Alta Consultar PDF
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Traslados aeropuerto – hotel – aeropuerto.
Transporte en vehículo privado con A/C durante toda la ruta y conductor de habla hispana.
Alojamiento en hoteles categoría turista en habitaciones dobles con baño privado y campamento estable en Wadi Rum con servicios a compartir.
Alimentación especificada en el cuadro.
Guía de habla hispana para grupos a partir de 8 personas.
Actividades y visitas especificadas en el itinerario.
Seguro básico de asistencia en viaje.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Jordània (gratuït a partir de 5 persones).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrada al resort o hotel del Mar Mort per a bany.
Entrades als llocs a visitar (100 USD aprox.)
Vehicles 4×4 a Wadi Rum per a excursió opcional.
Guia de parla hispana durant el recorregut per a grups de 2 a 7 persones.
Guies locals en les visites.
Propines i extres personals.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
14 agost, 2016

Jordània ens ha semblat un país interessant i bonic, amb alguns llocs que s’han de visitar algun cop obligatòriament, com Petra i el fantàstic Wadi Rum.
En general la ruta està força bé i els hotels són correctes, sense gaires luxes, però a nosaltres ja ens està bé així.

2 setembre, 2016

La impressió final del viatge és boníssima. Em va encantar Petra i poder fer una curta visita durant la nit que en principi no estava prevista. El desert del Wadi Rum és de pel·lícula, va superar totes les meves expectatives.
Sens dubte em quedo amb la visita al castell d’Ajloun, on ens vam trobar una família jordana que hi anava amb el seu nadó. Eren molt bona gent i vam parlar amb ells més d’una hora, ens van explicar coses súper interessants i vam acabar donant-nos els facebooks i tot, va ser una trencada d’esquemes brutal …

Deixar un comentari

Classificació