Àsia
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, i l’imponent desert de Wadi Rum, el qual tindrem l’ocasió de recórrer. Una forma diferent de conèixer aquest país i la bellesa que amaga.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1. ARRIBADA A AMMAN
Arribada de matinada i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

DIA 2.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI d.C. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min. Aprox.) Amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i de les seves suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), on passem la nit. Nit a Petra.

DIA 3.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins el Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portés als Alts Llocs d’Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

DIA 4.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda ens traslladem al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beida, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes.
Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per a realitzar la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

DIA 5.- ​​PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2 hores 30 min. Aprox.) Ciutat situada al mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina.
A la tarda trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), on passarem la nit. Nit en campament a Wadi Rum.

DIA 6.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Avui hem de matinar si volem realitzar un recorregut pel desert de Rum, en vehicles 4 × 4 (opcional). A continuació sortirem cap a la Ciutat de Jerash (5 hores aprox.). Jerash és la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decapolis (contemporània de Jesus de Natzaret) i després de la visita continuarem fins a l’hotel de Amman (1 hora 30 min. Aprox.). Nit a Amman.

DIA 7.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS)
Esmorzar i dia lliure en el qual podrem conèixer la ciutat pel nostre compte o aprofitar per realitzar de forma opcional les visites de l’Castell de Ajloun, Pella i les ruïnes de Gadara. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.

DIA 8. AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Temporada Baixa)
Preu Base en Hotels 3* 710 €
Supl. Habitació Individual 140 €
Supl. Mitja Pensió Hotels 3* 68 €
Excursions opcionals (Ajloun, Pella i Umm Qais) 85 €
Supl. Millora Hotels 4* 145 €
Supl. Habitació Individual en Hotels 4* 275 €
Supl. Mitja Pensió Hotels 4* 150 €
Preus Temporada Mitja i Alta Consultar
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport d’Amman.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat amb A/C durant tota la ruta i xofer local amb nocions d’espanyol molt bàsiques.
Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles amb bany privat i campament estable a Wadi Rum amb serveis a compartir.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia local de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat.
Entrades als llocs a visitar (101 USD aprox.).
Entrada al resort o hotel del Mar Mort per a banyar-se.
Alimentació no especificada en el quadre.
Vehicles 4×4 a Wadi Rum per a excursió opcional.
Visites i activitats opcionals.
Guia local durant el recorregut per a grups inferiors a 8 persones. Guies locals en las visites.
Extres personals com a begudes, bugaderia, telèfon, propines, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.
jordania_clasica_fotoweb5

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
14 agost, 2016

Jordània ens ha semblat un país interessant i bonic, amb alguns llocs que s’han de visitar algun cop obligatòriament, com Petra i el fantàstic Wadi Rum.
En general la ruta està força bé i els hotels són correctes, sense gaires luxes, però a nosaltres ja ens està bé així.

2 setembre, 2016

La impressió final del viatge és boníssima. Em va encantar Petra i poder fer una curta visita durant la nit que en principi no estava prevista. El desert del Wadi Rum és de pel·lícula, va superar totes les meves expectatives.
Sens dubte em quedo amb la visita al castell d’Ajloun, on ens vam trobar una família jordana que hi anava amb el seu nadó. Eren molt bona gent i vam parlar amb ells més d’una hora, ens van explicar coses súper interessants i vam acabar donant-nos els facebooks i tot, va ser una trencada d’esquemes brutal …

Deixar un comentari

Classificació