Àsia
Destinació
23 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Turkestan és una vasta regió que va del Mar Caspi fins a Mongòlia, i que comprèn cinc ex repúbliques soviètiques d’Àsia Central. Durant més de 2000 anys ha estat un gran punt de trobada entre Àsia i Europa, sent clau en diversos ramals de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges abasten des d’inhòspits deserts, grans rius, enormes estepes de pastura, fèrtils valls i imponents massissos del Pamir i Tian Shan amb cims superiors als 7.000 metres d’altura, que formen una gran barrera que separa la Xina de l’Àsia central. Poques regions concentren una amalgama tan dispar d’ètnies, llengües i cultures que encara conserven les seves antigues tradicions i formes de vida.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISHKEK
2 ARRIBADA A BISHKEK. LLAC YSSYK KUL E / S Hotel
3 LLAC YSSYK KUL – KARAKOL E / S Guesthouse
4 KARAKOL – YETY OGUZ E / D / S Yurta
5 YETY OGUZ – LLAC SON KUL E / S Yurta
6 LLAC SON KUL – TASH RABAT E / S Yurta
7 TASH RABAT – TORUGART PASS – KASHGAR E / P Hotel
8 KASHGAR E Hotel
9 MERCAT DE KASHGAR – LLAC KARAKOL – TASHKURGAN E Hotel
10 TASHKURGAN (KUNJERAB PASS) – KASHGAR E Hotel
11 KASHGAR – IRKESTAM PASS – SARY TASH – CAMP BASE PIC LENIN E / S Tendes
12 SARY TASH – CAMP BASE PIC LENIN – OSH E / S Hotel
13 OSH – FERGANA E / S Hotel
14 FERGANA – TASHKENT E / S Hotel
15 VOL TASHKENT / KHIVA E / S Hotel
16 KHIVA E / S Hotel
17 KHIVA – BUKHARA E / S Hotel
18 a 19 BUKHARA E / S Hotel
20 BUKHARA – SHAKHRISABZ – SAMARKANDA E / S Hotel
21 SAMARKANDA E / S Hotel
22 TREN SAMARKANDA – TASHKENT E / S Hotel
23 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Vol Ciutat d’origen / Bishkek.
Presentació a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació a Bishkek. Arribada de matinada, assistència i trasllat a l’hotel.

Dia 2. Bishkek – Torre Burana – Cholpon Ata (Llac Issyk Kul).
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Cholpon Ata. En el camí visitarem la Torre Burana a les rodalies de la ciutat de Tokmok, el Lloc petroglífico de Cholpon Ata i un temple a l’aire lliure de Hunos i Escites. Allotjament i sopar en hotel a la vora del llac Issyk Kul en les rodalies de Cholpon Ata.

Dia 3. Llac Issyk Kul – Karakol.
Després de l’esmorzar sortida cap a Karakol. De camí visita al museu de Przhevalskii, l’eminent explorador rus. Visites a la ciutat a l’arribada a Karakol i més tard caminada al Canó de Yety Oguz. Retorn al finalitzar a Karakol. Sopar i nit a Karakol en una Guest House.

Dia 4. Karakol (Llac Issyk Kul) – Yety Oguz.
Després de l’esmorzar sortida cap a la gola de Yety Oguz. Seguim amb cotxe cap a la roca “El cor partit”. Pujada al mirador per veure la panoràmica de la gola. Després seguim al llarg del riu fins al campament de iurtes. A la segona part del dia caminades per la gola fins al fons o descans al costat de riu. Sopar i nit en campament de iurtes.

Dia 5. Yety Oguz – Llac Son Kul.
Esmorzar i continuació a l’Estany Són Kul. Passarem pel poble de Kochkor i visitarem una botiga on coneixerem els treballs d’artesania local utilitzant el feltre. Continuarem via el Pas de Sary Bulak fins al llac on es farà nit a iurta.

Dia 6. Llac Son Kul – Tash Rabat.
Després de l’esmorzar sortida per fer un dels trajectes més bells d’aquest recorregut. Aquest paisatge muntanyós i de verds prats, on els ramats de bestiar pasturen relaxadament, ens acompanyarà fins a l’arribada a la gola o canó de Tash-Rabat. En el trajecte veurem ramats de cavalls que de vegades fins i tot galopen a l’una del nostre vehicle com si d’una carrera es tractés entre l’animal i la màquina. Arribada al campament de iurtes i més tard visita del caravanserai de Tash Rabat. Retorn al campament i sopar.

Dia 7. Tash Rabat – Torugart Pass – Kashgar.
Després de l’esmorzar sortida per completar una etapa en què els tràmits burocràtics de sortida de Kirgyzstan i entrada a la Xina, han de portar bona part del dia fins arribar a la mítica ciutat / oasi a la Ruta de la Seda de Kashgar, primera ciutat de la Xina a la qual es dormirà.

Dia 8. Kashgar. Visita de la ciutat.
Esmorzar i dia dedicat a les visites de la ciutat, temps lliure en finalitzar les visites fins a l’hora del sopar.

Dia 9. Mercat de Kashgar – Llac Karakol – Taxkurgan.
Esmorzar. Visitarem el mercat dominical de Kashgar i tot seguit sortirem per la Karakorum Highway en direcció al Pakistan. Pararem a les ribes del Llac Karakol als peus de les enormes moles de les muntanyes Kongur (7.714 mts.) I Muztagh Ata (7.546 mts). Continuem a Taxkurgan on farem nit.

Dia 10. Taxkurgan – Khunjerab Pass – Kashgar.
Sortida a les 08,00h per recórrer en 1 hora i mitja els 130 Kms que ens separen fins al Kunjerab Pass a la frontera amb el Pakistan. Tornarem per la mateixa ruta a Kashgar on es farà nit.

Dia 11. Kashgar – Irkestam Pass – Sary Tash – C.B. Pic Lenin.
Esmorzar. Sortida cap al Irkestam Pass, encreuament de frontera amb Kyrgyzstán. Continuació via Sary Tash fins al Camp Base del Pic Lenin on es farà nit a botigues. La pujada per dormir al Camp Base del Pic Lenin es farà únicament fins al mes d’agost, al setembre a causa de la baixada de temperatures es dormirà a Osh.

Dia 12. Camp Base Pic Lenin – Oix.
Esmorzar i sortida cap a Oix on es visitarà la Muntanya de Suleiman, el museu, la mesquita de Babur. Més tard visites a Osh del basar i el Mercat Daurat. Sopar en restaurant local i allotjament en hotel a Osh.

Dia 13. Osh – Ferghana.
Després de l’esmorzar trasllat a la frontera uzbeka i la vall de Fergana. Trobada amb el guia Uzbek i continuació a la ciutat de Ferghana, visita al camí de Margilan.

Dia 14. Ferghana – Tashkent.
Visita a Kokand i tren a Tashkent. Sopar i allotjament a Taskhent.

Dia 15. Taishent. Vol a Urgench. Trasllat terrestre a Khiva (33 km).
Visita a Tashkent. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol intern fins Urgench. Trasllat per terra a Khiva sopar i allotjament.

Dia 16. Khiva. Visita de la ciutat.
Esmorzar i dia complet de visites a la ciutat.

Dia 17. Khiva – Bukhara (452 ​​km).
Sortida després d’esmorzar cap a Bukhara. Són 450 km de recorregut amb una durada aproximada total de 7 hores. Es farà una parada al camí al riu Amu Daria i es passarà pel desert Kizil-Kum. Trasllat a l’hotel a l’arribada i lliure fins a l’hora del sopar.

Dies 18 i 19. Bukhara. Visita de la ciutat.
Durant aquests dos dies d’estada es faran les visites programades a la ciutat, tot i així es disposarà de temps lliure per les tardes. L’ordre de les visites el marcarà el guia per al millor aprofitament del temps.

Dia 20. Bukhara – Shakhrisabz – Samarcanda.
Esmorzar i sortida cap a Shakhrisabz on es farà una parada per fer les visites. Continuació més tard fins Samarcanda on es farà nit.

Dia 21. Samarcanda. Visita de la ciutat.
Esmorzar i visita completa de la ciutat.

Dia 22. Samarcanda. Tren Afrosiyob a Tashkent.
Esmorzar. Trasllat a l’estació de tren per agafar el tren al matí a Tashkent. Trasllat a l’hotel i lliure fins a l’hora del sopar. A la nit trasllat a l’aeroport per vol de tornada.

Dia 23. Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i sortida en vol amb destinació Madrid o Barcelona.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 16 persones 2.980 €
Suplement grup 12 a 15 persones 125 €
Suplement grup 10 a 11 persones 290 €
Suplement grup 7 a 9 persones 275 €
Suplement Habitació Individual 480 €
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
  GRUP MÍNIM 16 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals i vols domèstics segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Guia acompanyant a partir de 12 persones.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport en privat.
Transport en van, minibús o bus segons número de passatgers.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries ni d’aeroport.
Visats.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes en els àpats.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació