Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Expedició a la trobada de les minories ètniques del remot nord de Laos, amb alguna caminada de nivell moderat i navegació pel riu. En Luang Prabang ens retrobem amb el segle XXI i en avió volem al llunyà sud per relaxar-nos a les 4000 illes que forma el Mekong.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BANGKOK
2 VOL BANGKOK / CHIANG RAI Hotel
3 CHIANG RAI – CHIANG SAEN – HOUEIXAY – LUANG NAMTHA E Hotel local
4 LUANG NAMTHA – POBLATS MINORIES – MUANG SING E / D / S Hotel
5 MUANG SING – XIENG KOK – MUANG SING – LUANG NAMTHA E / D / S Hotel
6 LUANG NAMTHA – OUDOM XAY – MUANG KHOUA E Hostal
7 MUANG KHOUA – MUANG NGOI E / D / C Guest House
8 MUANG NGOI E / D / C Guest House
9 MUANG NGOI – NONG KIAW – LUANG PRABANG E Hotel
10 LUANG PRABANG E Hotel
11 LUANG PRABANG E Hotel
12 LUANG PRABANG – VANG VIENG E Guest House
13 VANG VIENG – VIANTIANE E Hotel
14 VOL A PAKSE – KHONG ISLAND E Hotel
15 KHONG ISLAND – 4000 ILLES – KHONEPHRAPHENG – KHONG ISLAND E Hotel
16 KHONG ISLAND – 4000 ILLES E Hotel
17 KHONG ISLAND – FRONTERA TAILÀNDIA. VOLS A CIUTAT D’ORIGEN E
18 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1. Vol Ciutat d’origen / Bangkok
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i sortida en vol amb destinació a Bangkok (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2. Bangkok. Vol a Chiang Rai
Arribada a Bangkok i vol de connexió a Chiang Rai. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 3. Chiang Rai – Chiang Saen – Houeixay – Luang Namtha
Esmorzar i sortida cap a l’àrea denominada el Triangle de l’Or, on les fronteres de Tailàndia, Myanmar i Laos s’uneixen. Cruïlla de la frontera amb Laos i arribada a Houeixay (Laos). El temps d’arribada a Houeixay dependrà de l’agilitat a l’hora de creuar la frontera. De Houeixay anem en vehicle fins a Luang Namtha (cal comptar amb unes 3 hores de trajecte). Arribada a última hora del dia a Luang Namtha i allotjament.

DIA 4. Luang Namtha – Muang Sing
Esmorzar i tour amb barca pel parc nacional del Nam Tha. Després de la visita conducció fins Muang Sing (2 hrs). En ruta, parades en petits poblats de comunitats Hmong, Akha i Lanten. Arribada a Muang Sing.

DIA 5. Muang Sing – Xieng Kok – Muang Sing – Luang Namtha
A primera hora del matí sortida per visitar el mercat de Muang Sing. Retorn a l’hotel, esmorzar i sortida en vehicle cap a la població de Xieng Kok, propera a frontera amb Myanmar. Jornada a de visita als diferents poblats propers a la ruta, majoritàriament de la minoria Akha. La comunitat Akha prové del sud de la Xina i Myanmar i es van traslladar al nord de Laos i Vietnam al segle XIX. Les seves arrelades tradicions han aconseguit que encara avui perduren amb la mateixa forma de vida. El vehicle en moltes ocasions no pot accedir als poblats, de manera que haurem de realitzar curtes caminades sense dificultat per arribar-hi. En acabar les visites, tornada a Luang Namtha (2 hrs).

DIA 6. Luang Namtha – Oudom Xav – Muang Khoua
Dia de trasllat en vehicle a Muang Khoua. Parada en ruta per dinar a Oudom Xay. Arribada a última hora del dia a Muang Khoua i allotjament. (6 hrs).

DIA 7. Muang Khoua. Barca a Muang Ngoi
Esmorzar i embarcament a primera hora en un “slow boat” per dirigir-nos riu avall pel Nam Ou. Parades en ruta per visitar algun poblat a la vora del riu. Els tres últims quilòmetres abans d’arribar al nostre destí, el riu s’estreny formant una bella gola. Arribada a Muang Ngoi i allotjament.

DIA 8. Muang Ngoi
Dia per recórrer l’àrea de Muang Ngoi.
Caminada per visitar les coves de Tham Kang, antic refugi de la població local durant la guerra als anys 70. L’objectiu de la caminada és recórrer la vall de Ngoi i desscobrir els cultius d’arròs i veure com els búfals i els habitants del poble hi treballen. Retorn al poblat i temps per jugar amb els nens i observar la vida relaxada dels seus habitants.

DIA 9. Muang Ngoi – Nong Kiaw – Luang Prabang
Deixem Muang Ngoi i la seva atmosfera de tranquil·litat per baixar navegant pel Nam Ou direcció Luang Prabang. Aturada en Nong Kiaw o també anomenat Muang Ngoi New, que de vegades es presta a confusió. En el trajecte hi ha algun ràpid que posa a prova l’habilitat dels barquers que ens acompanyen. A partir d’Nong Kiaw, trajecte en vehicle per carretera fins a Luang Prabang.
Abans d’arribar, trobarem el riu Mekong que uneix les seves aigües amb les del Ou. És justament en aquest punt d’intersecció on hi ha les coves de Pak Ou. Durant molts anys, els habitants de la regió han fet construir estàtues de Buda per posar-les en les coves. Han arribat a albergar més de 800 tot i que actualment, fruit del pillatge, només queden unes 600. Visita i continuació fins a Luang Prabang.

DIA 10. Luang Prabang
Al matí visita guiada dels principals temples de la ciutat. A partir de mig matí dia lliure.
Antiga capital reial de Laos, Luang Prabang (el nom significa “capital del Buda d’or fi”), una petita ciutat, tranquil·la i agradable, situada a la confluència del Riu Mekong amb el Nam Khane.
Construïda totalment de fusta, va ser destruïda per incendis i saquejos i reconstruïda amb estructura i materials similars per mantenir la seva particular encant. La seva població (prop de 20.000 habitants) és amable i acollidora. A més de visitar els seus més de 100 Temples, els Monestirs i el Palau Reial, val la pena recórrer a peu els carrers i pujar a la Muntanya Phusi al capvespre, – petit turó al centre de la ciutat, on hi ha el Temple de Chom Si – des d’on amb la posta de sol al fons, es tenen vistes del riu, el palau i la ciutat.

DIA 11. Luang Prabang – Cascades de Kuangsi
Esmorzar i sortida cap a les cascades de Kuangsi a 32 km de distància al sud-oest de la ciutat. En el camí podran apreciar bonics paisatges d’arrossars i petits llogarets, així com punts panoràmics sobre el riu Mekong. En arribar a les cascades, descans per gaudir d’aquest meravellós paisatge. La densa selva dels voltants de les cascades, està plena de senders per poder explorar caminant. Aquestes cascades cauen per formacions de pedra calcària de diversos nivells, creant gorgs blau turquesa, perfectes per nedar-hi quan la calor és molt intens.
Retorn a Luang Prabang, en ruta parada a les aldees de Ban Na Oune de la minoróa Hmong i el poble de Ban Tha Pane de la minoria Khmu .. Arribada a Luang Prabang i temps lliure.

DIA 12. Luang Prabang – Vang Vieng
Abans de la sortida del sol, els monjos dels diferents temples surten a recollir les ofrenes que els ofereixen els seus fidels. En alguns carrers es concentra un gran nombre de turistes i pot semblar un espectacle una mica especial. És recomanable dirigir-se a carrers poc transitats per observar aquestes rutines diàries de forma més relaxada. Retorn a l’hotel i esmorzar. Sortida per carretera cap a Vangvieng (5 hrs). Arribada i temps lliure.

DIA 13. Vang Vieng – Vientiane
Visita matinal del mercat de Vang Vieng. Retorn a l’hotel, esmorzar i sortida direcció Vientiane (2 hrs).
Vientiane, és actualment la capital política, econòmica i cultural de Laos. Està construïda en una de les ribes del Riu Mekong i fa frontera amb Tailàndia. En les seves àmplies avingudes es barregen antigues mansions d’arquitectura colonial – la majoria poc cuidades – cases de fusta construïdes sobre puntals típicament laosianes, edificis de ciment de l’època colonial francesa, temples i cases, o botigues construïdes a l’estil xinès i alguns edificis de tipus soviètic.
Arribada i temps lliure.

DIA 14. Vientiane. Vol a Pakse – Khong Island
A primera hora del dia, trasllat a l’aeroport i vol a Pakse. Arribada i sortida cap al temple Wat Phou. La zona arqueològica de What Phou (literalment Temple de la Muntanya) va ser fundada al segle V o VI el que significa que és anterior a Angkor Wat. El temple és una de les obres mestres de l’arquitectura khmer situat en un paisatge espectacular, declarat patrimoni de la humanitat. Visita del temple i d’algunes construccions dels voltants. Retorn pel mateix camí en vehicle fins a la carretera principal per continuar cap al sud. Finalment arribada a Khong Island.
Khong Island és l’illa més gran i també se li denomina la porta d’entrada a les 4.000 illes. En aquest punt el Mekong es ramifica en una extensa àrea arribant als 14 quilòmetres d’ample. Això dóna lloc a les 4000 illes, un paisatge únic d’una gran bellesa.

DIA 15. Khong Island – 4000 illes – Khonephrapheng – Khong Island
Esmorzar i excursions per descobrir la regió. Embarcarem per dirigir-nos a les relaxades illes de Done Det i Done Khone. Visita de les illes i l’antic ferrocarril del segle XIV. Continuació a vehicle fins a les cascades Lippi, impressionant frontera natural que divideix Laos amb Cambodja. Retorn a Khong Island.

DIA 16. Khong Island – 4000 illes
Després de l’esmorzar, vam continuar amb l’exploració de l’illa Don Khong. En aquesta ocasió farem servir bicicletes per recórrer l’illa i descobrir la vida local. L’activitat de bicicleta és apta per a tothom, en un terreny fàcil, pla amb camins i carreteres molt poc transitades. La segona activitat del dia, serà deixar les bicicletes per embarcar en un safari, per observar els últims dofins Irrawaddy. Retorn al senyor Khong.kong.

DIA 17. Khong Island – Frontera Tailàndia – Ubon Ratchathani. Vols a Ciutat d’origen
Esmorzar i sortida cap a la frontera amb Tailàndia. Tràmits de duana i trasllat a l’aeroport de Ubon Ratchathani. Embarcament i vol fins a Bangkok, arribada i connexió amb el vol de tornada a ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 18. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a ciutat d’origen i fi serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.520 €
En base a grup de 10 a 16 persones (4 primeres places) 2.380 €
En base a grup de 7 a 9 persones 2.620 €
En base a grup de 7 a 9 persones (4 primeres places) 2.470 €
Suplement grup 5 a 6 persones 200 €
Suplement Habitació Individual 430 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics especificats a l’itinerari.
Trasllats i barques tradicionals a motor segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta a Laos (guia acompanyant de parla anglesa a Chiang Rai).
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Visat de Laos.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
17 agost, 2015

Ha sido uno de los viajes más intensos que he hecho nunca. Ir conociendo los distintos pueblos de cada etnia navegando a lo largo del río es una aventura que hay que vivir. Es muy gratificante sentir lo bien que te tratan y ver las amplias sonrisas de la gente ante un extraño como somos nosotros.
Además todas estas experiencias transcurren mientras nos envuelven los preciosos paisajes de Laos…una maravilla

2 agost, 2016

Laos me ha parecido un país lleno de vida y vitalidad, con un carácter propio y diferenciado al de otros del sudeste asiático. El viaje es muy interesante porque se visitan bastantes pueblos a orillas del río Nam Ou, todos con sus pequeños rasgos propios, y también varios templos y mercados de la zona, que te ayudan a conocer el día a día de la gente de esta zona.
A nivel paisajístico es simplemente una maravilla, Laos es naturaleza y verde por todos lados…ríos, selva, cuevas, cascadas, islas…..

Deixar un comentari

Classificació