Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Laos va ser un cop el recés de pau del Sud-est Asiàtic i en gran part al país poc ha canviat. En aquest viatge navegarem per afluents del Mekong, visitarem poblets enmig de la selva de les diferents ètnies que habiten a la zona, veurem ruïnes pre-angkorianas i precioses ciutats amb marcada influència colonial francesa com Luang Prabang, així com bonics paisatges, cascades i l’afable i assossegat ritme de vida dels seus habitants, aliens a les presses del món occidental. Laos, sense cap dubte, segueix sent un bon sinònim de ‘pau’.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANGKOK A bord
2 ARRIBADA A BANGKOK. VOL A CHIANG RAI E Hotel
3 CHIANG RAI – HOUEIXAY – LUANG NAMTHA E Hotel
4 LUANG NAMTHA – MUANG SING E Hotel
5 MUANG SING – UDOMXAY – MUANG KHUA E Hotel
6 MUANG KHUA – MUANG NGOY E Hotel
7 EXCURSIÓ A BAN NA E Hotel
8 MUANG NGOY – NONG KHIAW – LUANG PRABANG E Hotel
9 LUANG PRABANG E Hotel
10 EXCURSIÓ POBLES MINORIES ÈTNIQUES I CASCADA DE KUANG SI E Hotel
11 LUANG PRABANG E Hotel
12 VOL LUANG PRABANG / PAKSE. RUINES WAT PHOU – DON KHONG E Hotel
13 EXCURSIÓ 4000 ILLES. CASCADA KHONE PAPHENG E Hotel
14 DONG KHONG – BOLAVEN PLATEAU – PAKSE E Hotel
15 PAKSE – UBON. VOL A BANGKOK. VISITES I VOL DE TORNADA A BARCELONA E A bord
16 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Vol Barcelona / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació Bangkok amb escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Bangkok. Vol Bangkok / Chiang Rai
Arribada a Bangkok i enllaç amb un vol domèstic a Chiang Rai. Assistència a l’aeroport trasllat a l’hotel i resta del dia lliure per aquesta tranquil·la i bonica ciutat. Totes les nits hi ha mercat nocturn al centre.

Dia 3.- Chiang Rai – Huayxay – Luang Namtha
Esmorzar a l’hotel. Trasllat en minibús fins al lloc fronterer de Chiang Khong (03 hores – amb assistència de parla anglesa). Creuant el riu Mekong a Huay Xai. Després dels tràmits duaners, benvinguda pel part del guia i sortida per carretera de muntanya cap a Luang Namtha, cap al nord-est. En ruta visitarem alguns pobles de minories ètniques. Arribada a Luang Namtha a la tarda i trasllat a l’hotel.

Dia 4.- Luang Namtha – Muang Sing
Esmorzar a l’hotel. Al matí tour amb barca pel parc nacional del Nam Tha. Posteriorment, conducció cap a Muang Sing, visitant en ruta les diferents llogarets de les diferents comunitats i dia complet per visitar els pobles Akha i altres minories. Ruta cap Xieng Kok (direcció Myanmar), on farem curtes caminades per visitar els poblats de les minories.

Dia 5.- Muang Sing – Udomxay – Muang Khua
A primera hora visita del mercat en el moment de màxima afluència. Esmorzem i continuem per la carretera cap al sud a la província de Oudomxay, poblada també per diferents minories ètniques. Al mercat de la localitat de Muang La es pot veure el colorit d’aquests pobles i com intercanvien productes locals entre ètnies de diferent procedència. Continuem el trajecte per carretera fins Muang Khua, just al costat del riu Nam Ou, un afluent del Mekong per on navegarem durant els pròxims dies.

Dia 6.- Muang Khua – Muang Ngoy
Després d’esmorzar embarcarem en una barca, baixarem el riu Nam Ou fins a Muang Ngoy, un lloc accessible únicament des del riu i considerablement aïllat de la civilització. Encara que se li diu Muang (ciutat) Ngoy, en realitat es tracta d’un petit poble que està enterrat en l’espectacular paisatge de la vall de Nam Ou. El trajecte és espectacular, seguint la ziga-zaga del riu que discorre a través de la selva, albirant de tant en tant algun poblat local totalment aïllat amb prou feines algunes desenes de casetes de bambú, alguns d’ells amb formes de vida pràcticament tribals. Nit a Muang Ngoy.

Dia 7.- Excursió per la vall de Ngoi
Avui després d’esmorzar farem una caminada amb l’objectiu de recórrer la vall de Ngoi. Travessarem els cultius d’arròs de la zona, veurem com els búfals i els vilatans hi treballen. Visitarem també la cova de Tham Kang, que va ser un refugi per a la gent durant la Guerra a l’any 1973. El poblat de Ban Na amb les seves cases de bambú és potser un dels llocs més autèntics que podrem veure al llarg d’aquesta excursió , una veritable poble enmig de la selva de Laos. Tornada i nit a Muang Ngoi.

Dia 8.- Muang Ngoi – Nong Khiaow – Luang Prabang
Trasllat en vaixell pel riu Nam Ou a Nong Khiaow i continuació per carretera fins a Luang Prabang. Pel camí pararem per pujar a un vaixell per visitar les coves sagrades de Pak Ou, en un penya-segat a la vora del Mekong. Les famoses coves de Pak Ou es troben a 25 km de Luang Prabang a la desembocadura de Nam Ou i es tracta de dues coves excavades per l’aigua subterrània al peu del penya-segat de pedra calcària. Dins trobarem figures de Budes d’estils i grandàries variades (però sobretot de peu, d’estil clàssic). Les cavitats inferiors, Tham Ting, estan obertes des del riu per una sèrie de passos que queden il·luminats per la llum del dia. Ens aturarem després en el llogaret de Ban Xang Hai, especialitzada en la destil·lació d’alcohol a partir de l’arròs. Arribada al final del dia a Luang Prabang i trasllat a l’hotel.

Dia 9.- Visites a Luang Prabang
Trobada amb el guia a l’hotel després d’haver esmorzat i inici de la visita guiada de la ciutat. Comencem per l’antic Palau Reial, ara Museu Nacional, on podrem conèixer la història de Laos. Continuem a peu fins al Wat Mai, un temple reconegut pels seus baix relleus daurats, i Wat Sensoukarahm, que té una façana daurada enlluernadora. La visita acaba a Wat Xieng Thong, el temple més venerat de Luang Prabang. Tarda lliure per descobrir aquesta ciutat de marcada arquitectura colonial francesa i situada a la vora del Mekong.

Dia 10.- Excursió Pobles minories ètniques i Cascada de Kuang Si
Després d’esmorzar, agafarem un minibús (o minivan) per visitar la bonica cascada Kuang Si al bosc verd. Pel camí ens aturarem en els pobles de Ban Na Oune, un poble Hmong, i el poble de Ban Tha Pane, un poble Khmu. Es pot nedar a les piscines fresques i cristal·lines de les cataractes, a més de gaudir d’un passeig pel bosc. Tornada a Luang Prabang a la tarda, i visita de Wat Siphouthabath, on es poden veure les petjades de Buda. Allotjament a l’hotel.

Dia 11.- Excursió al ‘Elephant Village’ i Cascada de Tad Sae
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’àrea de conservació dels elefants “Elephant Village”, situat als marges del riu Nam Khan, envoltat per verds paisatges a uns 15 km de la ciutat. Aquí ens familiaritzarem amb els elefants protegits i farem una passejada al llarg del riu i dels turons. Més tard un curt passeig en bot ens portarà fins a les boniques cascades de Tad Sae, on podrem relaxar-nos en un entorn magnífic. Després de les visites tornarem a Luang Prabang per passar la nit.

Dia 12.- Vol Luang Prabang / Pakse – Ruïnes Wat Phou – Don Khong
Després de l’esmorzar, traslladat a l’aeroport per prendre un vol a Pakse. A l’arribada a Pakse, ens dirigirem a Champasak per visitar les fascinants ruïnes pre-Angkor Wat Phu, un dels temples més espectaculars del sud-est asiàtic. Tenim unes hores per explorar aquestes intrigants ruïnes Khmer, que s’alcen a la base de la muntanya Phu Kao. Continuarem el nostre viatge per carretera a la zona de les 4.000 illes, on tindrem la resta del dia per relaxar-nos al costat de l’aigua. Les 4.000 illes es tracta d’una zona del riu Mekong on aquest circula per una plana i es divideix en múltiples ramals que serpentejen, unint-se i separant-se per tot arreu, creant així multitud d’illes dins del propi riu. Nosaltres ens allotjarem a l’illa de Don Khong, la més gran de totes.

Dia 13.- Excursió 4.000 Illes. Cascada de Khone Papheng
Després d’un esmorzar d’hora al matí, explorarem l’illa Don Khone. Comencem a tornar a traçar el passat colonial francès a Ban Khone, on algunes antigues cases colonials segueixen en peu i es pot albirar el primer ferrocarril de Laos amb la seva pròpia locomotora. Continuem l’itinerari per les 4000 illes en vaixell i visitem la bonica cascada Liphi, també coneguda com Samphamith, que forma una frontera natural entre Laos i Cambodja. Retorn a Ban Nakasang i conducció fins a la famosa cascada de Khone Phapeng, la cascada més gran al sud-est asiàtic. Passem la nit a l’illa de Don Khong.

Dia 14.- Don Khong – Bolaven Plateau – Pakse
Esmorzar d’hora i sortida de l’illa de Don Khong, en direcció a l’altiplà de Bolaven o simplement Bolovens. Aquesta és una regió muntanyosa plena de plantacions de cafè i de te. És aquí on trobem un dels cafès més famosos del món, de vegades anomenat “champagne de cafè”. Aquest cafè es produeix principalment a l’altiplà de Bolaven per al voltant de 20,000 famílies que viuen repartides en uns 250 poblets. Va ser introduït pels francesos en els anys 20 a Thatheng, però la producció va ser baixa. L’auge va començar en els últims anys. Una parada a una plantació proporcionarà una varietat d’informació sobre la producció de cafè al país. Després, continuarem visitant Tad Phasouam, Tad Fan i tornarem a Pakse per passar la nit.

Dia 15.- Pakse – Ubon. Vol a Bangkok. Visites. Vol Bangkok / Barcelona
Al matí sortirem molt d’hora en direcció a Ubon per prendre un vol fins a Bangkok, arribant al migdia. Tindrem tota la tarda per explorar Bangkok, on visitarem el temple de Wat Pho (Buda Reclinat), l’Edifici de l’ON i el casc antic. Cap al tard, trasllat a l’aeroport internacional de Bangkok i sortida a la nit del vol de tornada en direcció a Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 16.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 15 a 16 persones 1.895 €
En base a grup de 11 a 14 persones 1.925 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.065 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.215 €
Suplement Habitació Individual 450 €
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons itinerari.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllat fins la frontera amb Laos (creuament de la frontera sense transport). Es pot llogar un tuc-tuc o caminar. Recollida per part del guia al creuar la frontera.
Transport en barco-creuer regular des de Muang Khua fins a Nong Khiaw.
Guies locals de parla hispana a Laos i Tailàndia.
Entrades als llocs a visitar indicats al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
17 agost, 2015

Ha sido uno de los viajes más intensos que he hecho nunca. Ir conociendo los distintos pueblos de cada etnia navegando a lo largo del río es una aventura que hay que vivir. Es muy gratificante sentir lo bien que te tratan y ver las amplias sonrisas de la gente ante un extraño como somos nosotros.
Además todas estas experiencias transcurren mientras nos envuelven los preciosos paisajes de Laos…una maravilla

2 agost, 2016

Laos me ha parecido un país lleno de vida y vitalidad, con un carácter propio y diferenciado al de otros del sudeste asiático. El viaje es muy interesante porque se visitan bastantes pueblos a orillas del río Nam Ou, todos con sus pequeños rasgos propios, y también varios templos y mercados de la zona, que te ayudan a conocer el día a día de la gente de esta zona.
A nivel paisajístico es simplemente una maravilla, Laos es naturaleza y verde por todos lados…ríos, selva, cuevas, cascadas, islas…..

Deixar un comentari

Classificació