Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Amb el riu Mekong com a eix, descobrirem algunes de les principals atraccions d’Indoxina. Luang Prabang al nord de Laos; les 4.000 illes i els dofins roses de Kratie a banda i banda de la frontera, i els temples d’Angkor com a final de viatge.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BANGKOK / LUANG PRABANG
2 ARRIBADA A LUANG PRABANG Hotel
3 LUANG PRABANG – COVES DE PAK OU – BAN XANG HAI E Hotel
4 LUANG PRABANG E Hotel
5 LUANG PRABANG – CASCADES KUANGSI – POBLATS ÈTNIA LAO LOUM I HUMONG E Hotel
6 VOL LUANG PRABANG / PAKSE – KHONG ISLAND E Hotel
7 KHONG ISLAND – 4000 ILLES – KHONEPHRAPHENG – KHONG ISLAND E Hotel
8 KHONG ISLAND – DOM KROLOR – STUNG TRENG – KRATIE E Hotel
9 KRATIE – KAMPONG CHAM – PHNOM PENH E Hotel
10 PHNOM PENH E Hotel
11 PHNOM PENH – TEMPLES SAMBOR PREI KUK – SIEM REAP E Hotel
12 SIEM REAP (TEMPLES DE ANGKOR) E Hotel
13 SIEM REAP (TEMPLES DE ANGKOR) E Hotel
14 VOL SIEM REAP / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1. Vol Ciutat d’origen / Luang Prabang
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i sortida en vol amb destinació a Luang Prabang (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2. Arribada a Luang Prabang
Arribada a Luang Prabang. Tràmits de visat i trasllat a l’hotel. Temps lliure per descobrir la ciutat.
Antiga capital reial de Laos, Luang Prabang, el nom significa “capital del Buda d’or fi”, és una petita ciutat, tranquil·la i agradable, situada a la confluència del riu Mekong amb el Nam Khane. Construïda totalment de fusta, va ser destruïda per incendis i saquejos i reconstruïda amb estructura i materials similars per mantenir la seva particular encant.

DIA 3. Luang Prang – Coves de Pak Ou – Ban Xang Hai
Esmorzar i embarcament en una barca local (long boat) remuntant el Mekong, fins arribar a les coves de Pak Ou (2 hrs). Durant molts anys, els habitants de la regió han fet construir estàtues de Buda per posar-les en les coves. Han arribat a albergar més de 800 tot i que actualment, fruit del pillatge, només queden unes 600. De retorn a Luang Prabang, parada al poblat de Ban Xang Hai, anomenat el poble de les gerres. Dinar i tarda lliure a Luang Prabang.

DIA 4. Luang Prabang. Visites guiades i tarda lliure
Trobada amb el guia al hall de l’hotel i inici de la visita guiada de la ciutat. Inici del tour per l’antic Palau Reial, ara Museu Nacional, on podrem conèixer la història de Laos. Continuació a peu fins al Wat Mai, un temple reconegut pels seus baix relleus daurats, i Wat Sensoukarahm, que té una façana daurada enlluernador. La visita acaba a Wat Xieng Thong, el temple més venerat de Luang Prabang. Situat a l’extrem de la península, prop del Mekong, aquest temple es va construir en 1560 pel Rei Setthathirat i està decorat i adornat amb escultures i mosaics. Tarda lliure.

DIA 5. Luang Prabang – Cascades de Kuangsi – Poblats ètnia Lao Loum i Humong
Recomanem matinar, abans de la sortida del sol i observar el moment en què els monjos de diferents temples surten a recollir ofrenes que els ofereixen els seus fidels. En alguns carrers es concentra un gran nombre de turistes i pot semblar un espectacle una mica especial.

És recomanable dirigir-se a carrers poc transitats per observar aquestes rutines diàries de forma més relaxada. Esmorzar i sortida cap a les cascades de Kuangsi a 32 km de distància al sud-oest de la ciutat. En el camí podran apreciar els paisatges d’arrossars i petits llogarets, així com punts panoràmics sobre el riu Mekong. En arribar a les cascades, descans per gaudir d’aquest meravellós paisatge. La densa selva dels voltants de les cascades, està plena de senders per poder explorar caminant. Aquestes cascades cauen per formacions de pedra calcària de diversos nivells, creant gorgs blau turquesa, perfectes per nedar-hi quan la calor apreta.
De tornada, parada als poblats de Lloa Loum de l’ètnia Lao i en el Ban Na Ouane d’ètnia Humong que prové del sud de la Xina. Un cop a Luang Prabang visita del temple Wat Siphouthabath, on encara es pot apreciar la empremtes de Buda. Allotjament a Luang Prabang.

DIA 6. Luang Prabang. Vol a Pakse – Khong Island
A primera hora del dia, trasllat a l’aeroport i vol a Pakse. Arribada, trobada amb el nostre guia i sortida cap al temple Wat Phou. La zona arqueològica de What Phou (literalment Temple de la Muntanya) va ser fundada al segle V o VI el que significa que és anterior a Angkor Wat. El temple és una de les obres mestres de l’arquitectura khmer situat en un paisatge espectacular, declarat patrimoni de la humanitat. Visita del temple i d’algunes construccions dels voltants. Retorn pel mateix camí en vehicle fins a la carretera principal per continuar cap al sud. Finalment arribada a Khong Island.
Khong Island és l’illa més gran i també se li denomina la porta d’entrada a les 4.000 illes. En aquest punt el Mekong es ramifica en una extensa àrea arribant als 14 quilòmetres d’ample. Això dóna lloc a les 4000 illes, un paisatge únic d’una gran bellesa.

DIA 7. Khong Island – Siphandon – Khon Phanhen – Khong Island
Esmorzar i excursions per descobrir la regió. Embarcarem en unes barques per dirigir-nos a les relaxades illes de Done Det i Done Khone. Visita de les illes i l’antic ferrocarril del segle XIV.
Visitarem les cascades Lippi, impressionant frontera natural que divideix Laos amb Cambodja. Retorn a Khong Island.

DIA 8. Dom Krolor (Frontera amb Cambodja) – Stung Treng – Kratie
A primera hora del dia, trasllat a Dong Krolor, frontero entre Laos i Cambodja (08.00 hrs aprox.). Tràmits de duana i ja a Cambodja, trobada amb el nostre guia a la frontera nord de Dom Krolor, un cop passat el control de passaports. Continuació per carretera fins Steung Treng on farem una parada abans de continuar fins a Kratie (Kroche). Arribada a l’hotel. Sortida a mitja tarda en cotxe i barca per veure a les últimes parelles de dofins d’aigua dolça en un preciós paratge on el Mekong s’eixampla més de 7 km i forma multitud de petites illes. A la tornada a l’embarcador podrem contemplar, des de dalt, una magnífica posta de sol. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 9. Kratie – Kampong Cham – Phnom Penh
Al matí, trasllat per carretera a Phnom Penh visitant en ruta el temple de Wat Nokor a Kampong Cham. Durant la ruta, temps lliure per dinar. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 10. Phnom Penh. Visita guiada per la ciutat
Phnom Penh és la capital de Cambodja. Situada a la confluència dels rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassac. És una ciutat tranquil·la i afable antany considerada com la més preuada capital d’Indoxina pels francesos. Malgrat la seva tràgic passat recent, passejar pels boulevards i admirar la seva arquitectura colonial segueix sent una experiència amb un cert encant que encara no ha aconseguit trencar l’increment de vehicles a motor.
Al matí visita del Palau Reial, la Pagoda de Plata i el Museu Nacional. Temps lliure per dinar. A la tarda visita del Wat Phnom, el Museu de Tuol Sleng i el Mercat Rus. Retorn a l’hotel.

DIA 11. Phnom Penh – Kampong Thom – Temples de Sambor Prei Kuk – Siem Reap
Al matí, trasllat per carretera fins a Kampong Thom visitant en ruta la muntanya sagrada de Phnom Santuk per a la visita cal pujar una escala amb 809 esglaons. Visita dels diferents temples moderns, descens i continuació fins Kampong Thom. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita del complex de temples preangkorianos més important del món de Sambor Prei Kuk i continuació per carretera a Siem Reap amb una breu parada a Kampong Kdei per veure el pont angkorià que encara suportava el trànsit de la carretera nacional número 6-2007 . Arribada a l’hotel. Allotjament.

DIA 12. Siem Reap – Temples d’Angkor
Angkhor, capital dels khmers, va ser fundada l’any 900 prop del Gran Llac (el Tonle Sap). Va ser saquejada pels Xam d’Annam l’any 1177 i posteriorment va ser reconstruïda i protegida per altes muralles i fossats. Aquesta ciutat santuari (la major d’Indoxina) tenia, en la seva època d’esplendor, 80 quilòmetres quadrats en què hi havia més de 600 temples. Al matí visita a la ciutat d’Angkor Thom incloent els temples de Bayon, Baphuon, Pimeanakas, Terrassa del Rei Leprós i Terrassa dels Elefants. Temps lliure per dinar. A la tarda visita als temples de Ta Prohm, Ta Keo i Ta Nei. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 13. Siem Reap – Temples d’Angkor
Al matí trasllat a 37 km de Siem Reap per visitar el temple de Banteay Srei. Retorn a l’àrea d’Angkor visitant el temple de Banteay Samre. Temps lliure per dinar. A la tarda visita de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 14. Siem Reap. Vol a Ciutat d’origen
Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol destinació ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 15. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la nostra Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.970 €
En base a grup de 10 a 16 persones (4 primeres places) 1.870 €
En base a grup de 7 a 9 persones 2.100 €
En base a grup de 7 a 9 persones (4 primeres places) 1.980 €
Suplement grup 4 a 6 persones 250 €
Suplement Sortides Octubre i Novembre 100 €
Suplement Habitació Individual 390 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics especificats a l’itinerari.
Tots els trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies locals de parla hispana durant tota la ruta (guies locals de parla anglesa per a grups menors de 7 participants).
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar a Laos.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar a Cambodja.
Propines i extres personals.
Visat d’entrada a Laos (35 USD) i a Cambodja (30 USD).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació