Europa
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En les rodalies del Parc Nacional d’Abisko, descobrim la Lapònia més autèntica desplaçant-nos en trineu de gossos i moto de neu. Podrem construïr un iglú i pescar en els llacs congelats de l’últim racó salvatge d’Europa.

A la regió de Lapònia, a l’extrem nord de Suècia, es troben les més extenses i espectaculars àrees salvatges que hi ha a Europa. Aquí podràs realitzar les activitats hivernals més autèntiques i divertides: conduir una moto de neu i el teu propi trineu de gossos husky, pescar en el gel, construir un iglú, esquiar a través del bosc boreal i dormir en cabanyes.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KIRUNA S Alberg
2 – 3 TRINEU DE GOSSOS E / D / S Cabanya / Alberg
4 CONSTRUCCIÓ IGLÚ I PESCA EN EL GEL E / D / S Cabanya
5 – 6 DIES D’ESQUÍ E / D / S Cabanya / Alberg
7 MOTOS DE NEU E / D / S Alberg
8 VOL KIRUNA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

10 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Kiruna
Arribada a l’aeroport de Kiruna i trasllat al nostre allotjament, un alberg amb encant situat a la nostra granja de huskies. Els guies et proporcionaran l’equip necessari per a les aventures d’aquests dies: un mico tèrmic, botes i barret calent.

11 i 12 ABR. Trineu de gossos
Els nostres 90 Alaskan Husky t’estaran esperant! Els guies ens ensenyaran a conduir autònomament nostre trineu, cada participant conduirà el seu propi equip de gossos. L’experiència del lliscament combinada amb el moviment dels gossos sobre el gel ens donarà una sensació de llibertat i energia veritablement inoblidable. La primera nit la passarem a la cabana de Vakkarajarvi, mentre que el dia 3 de viatge tornarem amb els nostres gossos de tornada a l’alberg.

13 ABR.- Construcció iglú i Trineu de gossos
Al matí anirem amb cotxe fins al Campament Vakkarajarvi, situat al mig de la taigà boreal a les ribes del llac Vakkara. Allà, ens donaran les instruccions per aprendre a construir un iglú, i a pescar fent forats en ell. Després de sopar pots triar passar la nit a l’iglú que hagis construït o de forma alternativa, dormir a l’interior d’una cabana al campament. Són cabanes de fusta escalfades per estufa de llenya tradicional sueca. L’habitació principal compta amb mobles rústics de fusta i sofàs de pell que conviden a seure i gaudir d’un moment agradable al voltant de la xemeneia. El campament també disposa d’una gran sauna i en el sopar degustarem especialitats locals com són el ren o l’alci. Les cabanes no compta amb electricitat, però les espelmes donaran la llum necessària per relaxar-nos i gaudir de la nit. L’aigua potable l’agafarem del llac. Aquest és un lloc ideal per oblidar per un dia dels mòbils i gaudir del silenci.

14 i 15 ABR.- Dies d’esquí
Durant els dos pròxims dies realitzarem una magnífica travessia a través dels boscos suecs esquiant. El terreny és fàcil ia més el guia prepararà el terreny per a nosaltres, pel que ens resultarà molt senzill avançar per la pista esquiant. El nostre guia local avançarà al llarg de la ruta obrint camí muntat en la seva moto de neu i ens esperarà en diferents punts amb un pícnic. La primera nit la passarem a la cabana de Vakkarajarvi, mentre que el dia 6 de viatge tornarem esquiant a l’alberg.

16 ABR.- Motos de neu
Un mitjà de transport per als locals, i per a nosaltres una experiència única. Utilitzarem motos de neu respectuoses amb el medi ambient. Els guies et donaran les instruccions perquè aprenguis a manejar una moto de neu amb seguretat. Dues persones compartiran una única moto en aquesta activitat i podran fer torns en la conducció. Allunyant-nos de la civilització, seguirem al guia per aconseguir llocs d’impressionant bellesa. Una agradable sensació de llibertat ens acompanyarà durant tot el trajecte. L’activitat no presenta cap dificultat tècnica. Tornarem a l’alberg per passar la nit.

17 ABR.- Vol Kiruna / Ciutat d’origen
Al matí, esmorzar i trasllat a l’aeroport de Kiruna per tornar a Espanya.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.395 €
Taxes Aèries (Aprox.) 150 – 250 €
GRUP DE 4 A 9 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Kiruna (anada i tornada).
Trasllats aeroport de Kiruna – allotjament (anada i tornada).
Activitats descrites en el programa.
07 nits d’allotjament en alberg i cabanyes.
Pensió completa.
Préstec de l’equipament polar (dels dies 2 a 7) necessari per realitzar les activitats.
Guies especialistes en el medi polar.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses d’emissió.
Propines, begudes i extres personals.
Equipament per al fred fora de les activitats especificades.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Tots els transports i excursions no especificades en el programa o qualificades com a opcionals.
Qualsevol supòsit no especificat a l’apartat de serveis inclosos.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació