Àfrica
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge que reuneix el millor de les Terres Altes, el Sud i Est de Madagascar: els parcs nacionals d’Andasibe, Ranomafana, Isalo i Zombitse… o les poblacions d’Antananarivo, Antsirabe, Fianarantsoa i Tulear. Acabarem a les precioses platges d’Ifaty-Madiorano i la seva barrera de corall.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 25 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
25 MAR VOL BARCELONA o MADRID / ESTAMBUL / ANTANANARIVO A bord
26 MAR ARRIBADA A ANTANANARIVO Hotel
27 MAR ANTANANARIVO – PN ANDASIBE-MANTADIA E Hotel
28 MAR TREKKING PN ANDASIBE E Hotel
29 MAR ANDASIBE – BEHENJY – ANTSIRABE E Hotel
30 MAR ANTSIRABE – AMBOSITRA – PN RANOMAFANA E / S Hotel
31 MAR PN RANOMAFANA – SAHAMBAVY E Hotel
01 ABR SAHAMBAVY – FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ANJA – PN ISALO E / S Lodge
02 ABR PN ISALO E / S Lodge
03 ABR PN ISALO E / S Lodge
04 ABR PN ISALO – PN ZOMBITSE – TULEAR – PLATGES D’IFATY E Hotel
05 ABR PLATGES D’IFATY E Hotel
06 ABR PLATGES D’IFATY – TULEAR. VOL A ANTANANARIVO E Hotel
07 ABR VOL ANTANANARIVO / ESTAMBUL / BARCELONA o MADRID E A bord
08 ABR ARRIBADA A BARCELONA o MADRID
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

25 MAR. Vol Barcelona o Madrid / Estambul / Antananarivo
Sortida de Barcelona o Madrid destí Istanbul. Arribada i de matinada enllaç amb el vol a Antananarivo. Nit a bord.

26 MAR. Arribada a Antananarivo
Arribada a Antananarivo al migdia, tràmits de visat, recepció per part del guia de parla castellana i trasllat a l’hotel.

27 MAR. Antananarivo – PN Andasibe-Mantadia
Esmorzar i sortida cap al PN d’Andasibe. En ruta visitem la Reserva privada d’Madraka-Peyrieras, on observarem camaleons, cocodrils i rèptils en captivitat, així com altres espècies de fauna endèmica de l’illa. Dinar lliure a la ciutat de Moramanga i visita del seu mercat. Continuació cap al P.N. d’Andasibe i instal·lació al lodge.

28 MAR. PN Andasibe-Mantadia
Esmorzar i sortida molt d’hora cap a la Reserva especial de Analamazaotra dins el P.N. d’Andasibe-Mantadia, on realitzarem una visita a peu d’unes 4 hores de durada per observar el més gran lèmur de l’illa, el cèlebre indri. Després de dinar (no inclòs) passeig per la petita població d’Andasibe i tornada al lodge. A l’hora prevista, visita nocturna de la Reserva privada, en la qual apreciarem diverses espècies de fauna endèmica i nocturna (imprescindible portar llanterna frontal).

29 MAR. PN Andasibe-Mantadia – Behenjy – Antsirabe
Esmorzar d’hora i continuació fins a les “Terres Altes” malgaixos entre un paisatge d’arrossars en terrassa, recorrent la famosa carretera RN7. Dinar lliure a la ciutat del Foie gras, Behenjy, on podrem degustar diverses varietats d’aquest exquisit menjar. Continuació fins Ambatolampy per conèixer la curiosa fabricació artesanal de les olles d’alumini. A la tarda, arribada a la ciutat colonial d’Antsirabe i instal·lació a l’hotel.

30 MAR. Antsirabe – Ambositra – Ranomafana
Esmorzar i tour a Pousse-Pousse (similars als rickshaws de l’Índia) per recórrer el centre històric d’aquesta ciutat d’un altre temps. Visita del Atsena Kely (petit mercat), la catedral, l’estació de tren, així com els innombrables edificis de l’època colonial francesa. Després de la visita, sortida cap a la capital de l’artesania malgaix, Ambositra. Visita lliure de les botigues de marqueteria i seda. Dinar lliure. A la tarda, arribada al Parc Nacional de Ranomafana.

31 MAR. PN Ranomafana – Sahambavy
Esmorzar. Visita a peu d’hora del Parc Nacional de Ranomafana on realitzarem una caminada d’unes 4 hores. Després del dinar lliure vista panoràmica de la cascada sobre el riu Namorona. Continuació fins Sahambavy.

01 ABR. Sahambavy – Fiarantsoa – Ambalavao – Anja – Isalo
Esmorzar. Visita panoràmica de la “ciutat vella” de Fianarantsoa. Continuació fins a la població d’Ambalavao, on visitarem la fàbrica de paper antemoro i la Reserva Natural de Anja, on veurem lèmurs de l’espècie maki catta amb facilitat, així com camaleons i tombes betsileo-Sud (visita a peu 1h 30m). Dinar lliure i continuació fins al Parc Nacional d’Isalo. Amb aquesta etapa finalitzem la nostra aventura per les terres altes i donem començament el nostre descens a través de la sabana, on hi trobem paisatges desèrtics i poblacions enmig del no-res.

02 ABR. Trekking PN Isalo
Esmorzar i visita del Parc Nacional de l’Isalo (nivell fàcil-mitjà) .Visita de la cascada de les Nimfes, la piscina blava i la piscina negra al famós Canó de Namaza i de l’espectacular posta de sol des de la Finestra del Isalo.

03 ABR. PN Isalo
Esmorzar i visita del PN Isalo. Visita de la regió coneguda com La Crête, on veurem un impressionant paisatge i acabarem el nostre passeig a la piscina natural on podrem prendre un bany. Retorn a l’hotel i visita voluntària a peu del poblat Bara d’Mariany d’unes 2 hores de durada. Retorn al lodge i posta de sol des de “La Finestra de Girogio”.

04 ABR. PN Isalo – PN Zombitse – Tulear – Ifaty
Esmorzar i ruta cap al sud observant pel camí les famoses tombes Mahafaly – tombes de pedra amb esteles funeràries esculpides o amb pintures d’animals, parelles, escenes de la vida quotidiana …
Estan gairebé sempre cobertes de cranis i banyes de zebús – i podent fotografiar els primers baobab del sud malgaix abans de Sakaraha. Visitarem també el Parc Nacional de Zombitse, on farem un passeig de curta durada en el qual podrem veure lèmurs de l’espècie Sifaka (Propithecus verreauxi), així com camaleons i baobabs de l’espècie Adansonia Za. Arribada a Tulear, dinar lliure. A la tarda trasllat a les platges de Ifaty.

05 ABR. Platges d’Ifaty
Dia lliure. Possibilitat de contractar directament al nostre hotel diverses excursions com la Reserva de Baobabs de Reniala, l’excursió a la barrera de corall en piragua tradicional, practicar snorkel, submarinisme, quads … excursions o activitats No incloses en el preu del viatge.

06 ABR. Ifaty – Tulear – Antananarivo
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat sense assistència de guia de parla castellana a l’aeroport de Tulear per agafar el vol domèstic destinació a la capital. Arribada a Antananarivo, recepció a l’aeroport i visita del mercat d’artesania de l’illa i un dels mercats més grans d’Àfrica. Continuació fins al centre de la ciutat on realitzarem una visita a la ciutat. Coneixerem l’Estació de Soarano, l’Avinguda de la Independència, els barris de Isoraka i Analakely.

07 ABR. Vol Antananarivo / Estambul / Barcelona o Madrid
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona o Madrid fent escala a Istanbul. Nit a bord.

08 ABR. Arribada a Barcelona o Madrid
Arribada a Barcelona o Madrid i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.665 €
Suplement Habitació Individual 510 €
Taxes Aèries (Aprox.) 455 €
Visat i taxa turística (pagament en destí) 30 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tulear / Antananarivo amb Air Madagascar.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Vehicle amb conductor i carburant.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana del 26 de Març al 04 d’Abril (i a Antananarivo).
Visites i excursions mencionades com a incloses.
Entrades a parcs nacionals i reserves.
Mapa de Madagascar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visat (20 €) + Taxa turística d’entrada (10 €).
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
29 agost, 2016

El viaje ha estado muy bien. Hemos vuelto encantados de conocer los distintos paisajes de cada parque y de poder ver a los lemures tan de cerca.. A nivel de naturaleza es un viaje fantástico..se hace un poco largo algún trayecto en coche pero realmente merece la pena

Deixar un comentari

Classificació