Àsia
Destinació
Menys de 2.000€
Tipus de viatge
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge de Nord a Sud de Vietnam. Navegarem per Halong Bay i visitarem Hoi An abans d’arribar a l’antiga Saigon. Un recorregut pels principals llocs d’interès on descobrirem com és la vida a la “terra dels dracs”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018 DES DE HANOI
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
3 HALONG BAY – HANOI E Hotel
4 VOL HANOI / HUE E Hotel
5 HUE E Hotel
6 HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
7 HOI AN E Hotel
8 HOI AN – DANANG. VOL A HO CHI MINH E Hotel
9 HO CHI MINH. VISITA TÚNELS DE CU CHI E Hotel
10 HO CHI MINH E Hotel
11 HO CHI MINH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi, tramitació del visat i trasllat a l’hotel, on disposarem de temps lliure i allotjament.

DIA 2.- Hanoi – Halong Bay
Sortim per carretera a Halong Bay i després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarquem en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, recorrent els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell . Durant la navegació tindrem ocasió de visitar alguna de les impressionants coves que l’aigua i el vent han creat de forma natural a través dels mil·lennis. Si el temps acompanya també podem donar-nos una capbussada en aquestes aigües del Golf de Tonkin. Acabarem la navegació per avui en una bella cala on soparem i passarem la nit.

DIA 3.- Halong Bay – Hanoi
Si matinem tindrem ocasió de veure la preciosa sortida del sol, sortint per darrere de les gegants moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després de l’esmorzar, continuació del creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per tornar per carretera a Hanoi, on arribarem a mitja tarda.

DIA 4.- Vol Hanoi / Hue
Al matí, aprofitarem per visitar els llocs més interessants de la ciutat de Hanoi, entre els quals es troben el Temple de la Literatura, la Plaça de Ba Dinh, la Pagoda del Pilar Únic, el Mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial , la Pagoda de Tran Quoc i el Temple de Quan Thanh. Sortida a la tarda cap a l’aeroport per agafar el vol a Hue, on ens allotjarem.

DIA 5.- ​​Hue
Dedicarem el dia a explorar l’importantíssim llegat arquitectònic de Hue, la que va ser capital de l’última dinastia imperial del Vietnam. Visitarem la Ciutadella, el Palau Reial i les restes de la Ciutat Púrpura Prohibida, com el mausoleu del rei-poeta Tu Duc. Realitzarem un creuer pel riu dels Perfums i ens relaxarem a la Pagoda de Thien Mu, símbol màxim de l’espiritualitat en el centre del Vietnam. Acabarem el dia visitant el popular mercat de Dong Ba. Nit a Hue.

DIA 6.- Hue – Danang – Hoi An
Trasllat per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An (130 km). Pel camí ens aturarem primer a Danang per visitar l’interessant Museu Cham, que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització.
La nostra segona parada serà a les Muntanyes de Marbre, un complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat, al llarg dels segles, un lloc de gran importància espiritual i religiosa. Tindrem ocasió de pujar a la “Muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes. A la tarda visitarem la ciutat de Hoi An i tindrem ocasió de veure alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Duc An, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el seu colorista mercat.

DIA 7.- Hoi An
Passat ja l’equador d’aquest viatge tan intens ens mereixem un dia lliure a Hoi An, una de les ciutats més boniques del sud-est asiàtic. Podem aprofitar per passejar pels seus carrerons, gaudir de la magnífica platja de Cua Dóna (a 4,5 km de la ciutat), fer un petit tour amb bicicleta, o simplement relaxar-nos en aquesta preciosa ciutat.

DIA 8.- Hoi An – Danang. Vol a Ho Chi Minh
Temps lliure al matí per seguir visitant Hoi An al nostre aire. A la tarda ens dirigirem a Danang per agafar el vol a Ho Chi Minh, l’antiga Saigon, on passarem la nit.

DIA 9.- Ho Chi Minh. Visita Túnels de Cu Chi
Al matí, visitarem els llocs més interessants de l’antiga ciutat de Saigon: el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Nôtre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament, el Mercat de Ben Thanh, etc . Ens dirigirem després al districte de Cu Chi, on la guerrilla grate un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines, i molt més. Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

DIA 10.- Ho Chi Minh
Dia lliure a Ho Chi Minh per aprofundir en aquesta fantàstica ciutat al nostre ritme, per a realitzar alguna compra o bé per fer una interessant excursió al Delta del Mekong al nostre aire.

DIA 11.- Ho Chi Minh. Trasllat a l’aeroport
A l’hora adequada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.160 €
Suplement Habitació Individual 330 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicles privats amb A/C.
Jonc per a l’excursió a Halong Bay i bot-dragó en el riu del Perfum a Hue.
Allotjament en habitacions dobles en hotels de categoria turista amb esmorzar inclòs.
Pensió completa a Halong Bay.
Activitats i visites guiades en espanyol  durant tota la ruta (excepte guia de parla anglesa en el creuer a Halong Bay).
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Vietnam.
Propines i extres personals.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació