Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Us proposem un viatge a un país on tot és diferent. Conèixer Mongòlia és sempre especial però si a més ho fem coincidir amb el Festival Naadam, el viatge es converteix en una experiència única. El Festival Naadam se celebra durant la Festa Nacional, és el major festival del país i se celebra un cop l’any. El festival comença amb una cerimònia elaborada on ballarins, atletes, genets i músics donen el millor de si. Durant els dies que dura el festival els participants competeixen en tres categories: Lluita Mongola, Tir amb Arc i Curses de Cavalls i encara que també es denomina al festival “Els tres Jocs d’Homes”, poc a poc es van introduint les dones, excepte en la categoria de lluita.

Posteriorment al festival seguirem la nostra ruta aprofundint en aquest enigmàtic país. Ens dirigirem a l’estepa central a través del Desert de Gobi, i coneixerem les muntanyes de Khangai i l’espectacular Llac Khovsgol, abans de tornar a Ulan Bator.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
09 JUL VOL CIUTAT D’ORIGEN / ULAN BATOR A bord
10 JUL ARRIBADA A ULAN BATOR. VISITES Hotel
11 JUL ULAN BATOR. FESTIVAL NAADAM E Hotel
12 JUL VOL ULAN BATOR / DALANZAGDAD. CANÓ DE YOL AM E / D / S Gers
13 JUL DESERT DE GOBI. DUNES DE HONGORYN ELS E / D / S Gers
14 JUL GOBI – BAYANZANG – MONESTIRS DE ONGIIN E / D / S Gers
15 JUL ONGIIN – KHUJIRT – CASCADES DE ORKHON E / D / S Camp / Gers
16 JUL VALL DE ORKHON E / D / S Gers
17 JUL CASCADES DE ORKHON – KHAR KORIN (KARAKORUM) E / D / S Gers
18 JUL KHAR KORIN – TSENHERIIN HOT SPRINGS E / D / S Gers
19 JUL TSENHERIIN – RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Gers
20 JUL RESERVA NATURAL DE KHORGO E / D / S Gers
21 JUL KHORGO – MORON – ZUUN NUUR E / D / S Gers
22 JUL ZUUN NUUR – LLAC KHOVSGOL E / D / S Gers
23 JUL LLAC KHOVSGOL E / D / S Gers
24 JUL LLAC KHOVSGOL – MORON E / D / S Hotel
25 JUL MORON. VOL A ULAN BATOR E Hotel
26 JUL VOL ULAN BATOR / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

09 JUL.- Vol Ciutat d’Origen / Ulan Bator
Presentació a l’aeroport 3 hores abans de la sortida del vol amb destinació Ulan Bator, fent connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

10 JUL.- Arribada a Ulan Bator
Temps lliure fins l’hora de dinar. A la tarda visita de la ciutat incloent el temple-monestir de Gandan, l’àrea de Sukhbaatar square i el Museu d’Història.

11 JUL.- Ulan Bator. Festival Naadam
Durant aquesta jornada es celebra la cerimònia d’obertura. Assistirem a la cerimònia inaugural i les primeres rondes de les competicions esportives. A la tarda i nit els carrers d’Ulan Bator ofereixen innombrables programes culturals i d’entreteniment paral·lels.

12 JUL.- Vol Ulan Bator / Gobi. Canó de Yol Am
Esmorzar, trasllat a l’aeroport i sortida del vol amb destinació a Dalanzadgad. Acomodació al campament i excursió al congost de Yol Am. Situat a uns 50 km del campament, Yol Am ( “Congost del voltor”) és una vall glacial que va estrenyent-se fins convertir-se en un congost al fons del qual discorre un torrent, gelat la major part de l’any, i que constitueix un dels paratges més espectaculars de la província de província d’Ömnögovi. En l’excursió s’efectua el descens a peu del canó.

13 JUL.- Gobi. Dunes de Hongoryn Els
Si bé és cert que Gobi és un enorme i solitari espai buit, el paisatge predominant no és la combinació de pedra i sorra que trobem en altres àrees desèrtiques, sinó una àrida estepa parcialment coberta d’herba. Aproximadament 160 km a l’oest de Dalanzadgad es troba un dels paisatges on el desert pren el seu aspecte més característic: LEs muntanyes de sorra de Hongoryn Els.
Recorrerem el camí que ens porta a aquest extraordinari paratge, i farem diverses caminades per descobrir aquesta àrea.

14 JUL.- Gobi. Bayanzag – Monestirs de Ongiin
El recorregut per Gobi acaba en aquesta jornada, dirigint-se cap Flaming Cliffs / Bayanzag, lloc on es van trobar les restes dels dinosaures que actualment s’exhibeixen als museus de la capital. Després de dinar continuarem per un paisatge d’estepa cap a l’àrea de l’Ongiin River, allotjant-nos en un campament prop de les ruïnes de l’antic monestir.

15 JUL.- Ongiin River – Khujirt – Vall d’Orkhon
Durant aquesta jornada creuarem les grans estepes de la província de Ovorhangai en direcció nord. Deixant enrere l’aridesa de Gobi s’arriba al característic terreny ondulat solcat per petits torrents de l’estepa de l’Àsia central. En aquesta terra, amb escassos assentaments humans estables, podem observar petits nuclis habitats constituïts per famílies que es desplacen amb el seu bestiar i les seves tendes d’un lloc a un altre a la recerca de les millors pastures. Dinar a Khujirt i continuació cap a la Vall d’Orkhon.

16 JUL.- Vall d’Orkhon. Caminada al Monestir de Tuvkhun
El riu Orkhon marca el camí del magnífic Vall d’Orkhon, declarat Patrimoni de la Humanitat. Una praderia infinita esquitxada pels gers dels nòmades i els seus ramats; l’essència del paisatge de l’Àsia Central.
Avui està prevista l’excursió al Monestir de Tuvkhun, on viuen uns pocs monjos en una situació de semi-aïllament i des d’on s’albiren unes vistes extraordinàries. L’excursió inclou una caminada d’aproximadament una hora muntanya amunt per un bosc de tipus alpí (pràcticament els primers arbres que trobarem en el viatge!).

17 JUL.- Vall d’Orkhon – Khar Khorin (Karakorum)
Ruta cap Khar Khorin. Arribada i visita del Monestir de Erdene Zuu. Aquest monestir és el centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de successives destruccions, actualment constitueix una impressionant vista, amb les seves muralles, estupes i temples. Dins el recinte hi ha diversos temples-museu i el Monestir que actualment és un taller-escola per als monjos novicis. Visitarem també el museu de l’antiga Karakorum, la capital imperial de Gengis Khan i, si queda temps farem una passejada pel mercat local

18 JUL.- Khar Khorin – Tsenheriin Hot Springs
Ruta cap a les Fonts termals de Tsenheriin. Al centre termal és possible prendre un vivificant bany (aigua a 86 º C). Acomodació al campament i tarda lliure. En aquesta àrea és habitual la presència de famílies nòmades passant l’estiu; ocasionalment es té l’oportunitat d’efectuar algun passeig a cavall amb els seus animals.

19 JUL.- Tsenheriin – Reserva Natural de Khorgo
Jornada completa de travessia per la província de Arhangai en direcció a l’àrea de Khorgo. L’abundància d’aigua i els contraforts de les muntanyes Hangai creen en aquesta regió un paisatge de boscos i muntanyes de tipus alpí, que contrasta fortament amb la resta del país. Nit a Ger.

20 JUL.- Reserva Natural de Khorgo
Khorgo és un antic volcà extint a l’est del Llac Terkiin Tsagan. Conjuntament amb el veí cràter del Togoo Uul (2.240 m) forma un parc natural que és, possiblement, un dels llocs més espectaculars del país. Jornada completa dedicada a explorar les coves, cràters i la naturalesa del Llac Terkiïn Tsagan, amb diversos recorreguts a peu i la possibilitat d’ascendir al cim del volcà.

21 JUL.- Khorgo – Moron – Zuun Nuur
Jornada de ruta a través de la serralada del Khangai, amb espectaculars vistes des dels passos de muntanya. Arribada a Moron, la principal ciutat del nord del país i continuació cap a l’àrea del Llac Zuun Nuur on farem nit en un campament de Gers.

22 JUL.- Zuun Nuur – Llac Khovsgol
Arribada avui a l’Estany Khovsgol. Aquest lloc és un popular destí per als aficionats a la natura, tant locals com estrangers. El llac i els boscos ens recorden el paisatge de la propera Sibèria. Nit a la vora del llac.

23 JUL.- Llac Khovsgol
Dia complet al Llac Khovsgol. Hi ha nombroses caminades i excursions a cavall possibles, amb el cim del Kadan Khyasaa, de 2200 metres d’altitud dominant el paisatge. Als voltants es poden trobar diverses mostres de la cultura indígena local.

24 JUL.- Llac Khovsgol – Moron
Últimes activitats en l’àrea del Khovsgol i, a l’hora acordada, trasllat fins a la veïna ciutat de Moron. Nit en hotel.

25 JUL.- Moron. Vol a Ulan Bator
A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per al vol a Ulan Bator. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Depenent de l’horari del vol (encara no confirmat a publicar aquest itinerari), podem aprofitar el dia a Ulan Bator completant la visita del centre, comprant en algun dels centres comercials de les àrees residencials (llana de caixmir, pintures i artesania tradicional) o assistint a alguna representació de folklore local (cant gutural, música, dansa, contorsionistes). A la nit, sopar de comiat.

26 JUL.- Vol Ulan Bator / Ciutat d’Origen
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexió a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 16 persones 2.450 €
En base a grup de 8 a 13 persones 2.600 €
Suplement Habitació Individual (només a Ulan Bator) 90 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
Visat i tramitació 90 €
  GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ulan Bator / Dalanzagdad i Moron / Ulan Bator.
Transport en minibús per als trasllats en ciutats i aeroports , i furgonetes tot terreny durant la ruta per Mongòlia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat i gestió.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Taxes d’entrada/sortida del país, en cas d’existir.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
28 juliol, 2015

Mongolia es un destino increíble. He vuelto enamorado de sus paisajes… desierto, estepa, monasterios perdidos en medio de la nada…hasta la fisonomía de su gente es única…Verlos en plena celebración del Festival de Naadam también ha sido muy curioso. En definitiva un viaje muy recomendable!

8 maig, 2017

Viaje más que recomendado por su gente, paisajes, cultura y sobretodo sensaciones y paz en cada rincón del país. Viaje de aventura y trekking en estado puro y disfrutamos como nunca, 4000 fotografías lo avalan y infinitas vivencias lo certifican, el porque de hacer este viaje.

Deixar un comentari

Classificació