Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Namíbia és una destinació que recull tots els ingredients necessaris d’un gran viatge: paisatges espectaculars, fauna salvatge, ètnies úniques … Poder gaudir de la sortida del sol des de les dunes més altes del món, fer un safari per les planes del Parc Nacional d’Etosha, aprendre de la forma de vida dels Himba… tot això fa d’aquest itinerari una experiència única. Et convidem a conèixer un dels tresors més ben guardats d’Àfrica.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / WINDHOEK Vol
2 ARRIBADA A WINDHOEK. TRASLLAT A OTJIWARONGO S Lodge
3 OTJIWARONGO – PN ETOSHA E / S Lodge
4 PN ETOSHA E / S Campament
5 PN ETOSHA – DAMARALAND E / S Lodge
6 DAMARALAND E / S Lodge
7 DAMARALAND – SWAKOPMUND E / S Guesthouse / Hotel
8 SWAKOPMUND – WALVIS BAY – SWAKOPMUND E / S Guesthouse / Hotel
9 SWAKOPMUND – SESRIEM E / S Campament
10 SESRIEM – SOSSUSVLEI E / S Campament
11 SESRIEM – MARIENTAL E / S Campament
12 MARIENTAL – WINDHOEK. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E Vol
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Windhoek
Sortida del vol regular amb destinació Windhoek, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Windhoek. Trasllat a Otjiwarongo
Arribada a l’aeroport internacional de Windhoek (no més tard de les 13.00h a l’hivern i 14:00 a l’estiu), trobada amb el guia i sortida rumb Otjiwarongo. Arribada al nostre allotjament a la tarda. Després de sopar farem un safari nocturn a prop del lodge.

Dia 3.- Otjiwarongo – Parc Nacional d’Etosha
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí rumb al Parc Nacional d’Etosha, que amb 22.270 km² és un dels parcs més grans del continent. Arribada i inici d’un primer safari al parc. Etosha ofereix una de les més preservades visions de la vida silvestre a Namíbia. Format per una enorme depressió, conserva una sèrie de basses d’aigua que ens assegura l’observació de fauna salvatge, entre ells més de 114 espècies de mamífers. Sopar i allotjament al lodge.

Dia 4.- Parc Nacional d’Etosha
Esmorzar. Sortida a l’alba per realitzar un safari a través de les planes del Parc Nacional d’Etosha. Conegut com el “gran espai blanc” al voltant d’un gran salar de 120 km de llarg i 72 km d’ample, és el lloc ideal per observar diferents espècies, algunes d’elles en greu perill d’extinció, com el rinoceront negre, els impales de cara negra, etc. Sopar i allotjament al campament.

Dia 5.- Parc Nacional d’Etosha – Damaraland
Esmorzar. Al matí sortida en direcció Kamanjab. Visita d’un poblat Himba, una ètnia nòmada que viu en aquesta agresta regió i les tribus han adaptat la seva tradicional estil de vida a aquest entorn hostil.
Els Himba són l’única comunitat originària de Namíbia que encara manté la seva interessant estil de vida des de fa segles. El seu abillament, pentinat i abaloris tenen una representació particular dins del grup. Les dones envolten totalment el seu cos amb una crema feta a base de greix i adobs de color ocre, així com bàlsams aromatitzants. Aquesta crema dóna al cos un brillant color vermell, ideal de bellesa per als Himba. Continuació de la nostra ruta cap a la zona de Twyfelfontein. Sopar i allotjament al lodge.

Dia 6.- Damaraland
Esmorzar. Sortida per fer una excursió en Damaraland i amb una mica de sort possibilitat de veure els Oryx, springbok i els elefants del desert (segons condicions climatològiques). Visita del poble de Damara per descobrir les tradicions i costums de les persones en aquesta regió. Després, visitarem el famós lloc de Twyfelfontein per descobrir les pintures i gravats dels boiximans. Visita de la Muntanya Cremada i dels òrgans basàltics. Retorn al lodge a última hora de la tarda.

Dia 7.- Damaraland – Swakopmund
Esmorzar. Sortida cap a Uis, petita ciutat minera des d’on es pot veure Brandberg, la muntanya més alta de Namíbia. Arribada a Swakopmund, una ciutat d’estil colonial alemany del segle passat. Resta del dia lliure per visitar aquesta encantadora ciutat i els seus voltants, així com per descobrir els atractius que ofereix l’ambient nocturn. Allotjament.

Dia 8.- Swakopmund – Walvis Bay – Swakopmund
Esmorzar i sortida al matí cap a Walvis Bay, principal port de Namíbia. Excursió amb barca per observar dofins i lleons marins. Tarda lliure per visitar la ciutat, fer compres o activitats opcionals a contractar en destinació.

Dia 9.- Swakopmund – Sesriem
Seguirem el viatge a través del canó del Riu Kuiseb, de gran importància perquè frena l’extensió de les dunes cap al nord. Travessia pel Parc de Naukluft (50.000 m²), l’àrea protegida més variable del país, fins arribar al nostre allotjament, on podem fer una degustació de vins locals. Sopar i allotjament.

Dia 10.- Sesriem – Sossusvlei
Esmorzar. Sortida a primera hora destí Sossusvlei, on trobarem les famoses Dunes de Namíbia, algunes de les quals arriben a mesurar més de 300 metres d’altura. Trobarem unes magnífiques vistes del desert que s’estenen més enllà de l’horitzó. Tindrem temps per observar les dunes i poder apreciar la immensitat de la seva extensió, així com els diferents colors que prenen depenent del moment del dia, passant des del vermell fins al taronja intens. A la tarda visitarem el Canó de Sesriem, ubicat al riu Tsauchab i amb una profunditat de 30 metres, que va ser creat després de milers d’anys d’erosió. Sopar i allotjament.

Dia 11.- Sesriem – Mariental
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Mariental, on ens allotjarem a la frontera amb el Desert del Kalahari. A la tarda excursió per veure la posta de sol i els preciosos paisatges del Kalahari. Sopar i allotjament.

Dia 12.- Mariental – Windhoek. Vol a Ciutat d’origen
Esmorzar. Ruta de tornada a Windhoek. Si el temps ho permet farem una visita ràpida de la ciutat. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport internacional de Windhoek i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona (Temporada Baixa) 3.160 €
Preu Base per persona (Temporada Mitja) 3.385 €
Preu Base per persona (Temporada Alta) 3.725 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
*Consultar dates temporades a la fitxa tècnica adjunta  
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Guia-conductor de diferent parla segons número de viatgers de cada parla (anglesa, hispana, portuguesa o italiana). El guia pot arribar a parlar 3 idiomes però el més normal és que siguin 2.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle de 4 a 10 places segons número de viatgers i disponibilitat.
Excursions i visites indicades al programa.
Entrades a las reserves i parcs indicats en el programa.
Impostos locals.
Aigua mineral durant el viatge.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
30 juny, 2016

El viatge m’ha encantat! Hem gaudit de tot… el desert, l’observació de fauna marina a l’oceà, els poblats Himba, la fauna salvatge del parc d’Etosha… és un viatge magnífic i molt intens, ja que no passes més de 2 dies a cap lloc i els paisatges canvien moltíssim.

14 octubre, 2016

Namibia nos ha gustado mucho, sobre todo por su diversidad de paisajes, el safari en Etosha y la visita al poblado Himba.
A mi personalmente me ha faltado algún día más de viaje para disfrutarlo todo con más tranquilidad, pero la sensación final es muy positiva.

Deixar un comentari

Classificació