Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i pels seus encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DIC VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
27 DIC ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DIC KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
29 DIC BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
30 DIC TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
31 DIC TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
01 ENE POKHARA E Hotel
02 ENE POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
03 ENE KATHMANDÚ E Hotel
04 ENE KATHMANDÚ E Hotel
05 ENE VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DIC.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit en vol.

27 DIC.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà.
S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

28 DIC.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita del poble i nit a Bandipur.

29 DIC.- BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kande, passant per Pokhara (3,5 hores). Des de Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest del Nepal, com el Dhaulagiri, el Macchapuchare, els Annapurnes, etc. Arribada a Kande i començament del trekking fins Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics del Nepal). Dinar i arribada a Tolka (5 hores de trekking aproximadament).
Sopar i allotjament en un lodge local de Tolka en règim de pensió completa.

30 DIC.- TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per dinar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local de Ghandruk en règim de pensió completa.

31 DIC.- TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Dinar a Birethanthi. Després de dinar continuarem fins Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit a Pokhara.

01 GEN. POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel. Nit a Pokhara.

02 ENE.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (200 kms aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure. Nit a Kathmandú.

03 GEN. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

04 GEN. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

05 GEN. VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.220 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.295 €
Suplement Individual 290 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Rafting en el Riu Trisuli.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació