Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
18 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el país de l’Himàlaia s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent i pels seus encantadors monestirs. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia, amb un petit trekking de 5 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 31 OCTUBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
31 OCT VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
01 NOV ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
02 NOV KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
03 NOV BANDIPUR – POKHARA E Hotel
04 NOV POKHARA – NAYAPUL. TREK A ULLERI E / D / S Lodge
05 NOV TREK ULLERI – GHOREPANI E / D / S Lodge
06 NOV TREK GHOREPANI – POON HILL – GHANDRUK E / D / S Lodge
07 NOV TREK GHANDRUK – POTHANA E / D / S Lodge
08 NOV TREK POTHANA – PHEDI. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
09 NOV POKHARA E Hotel
10 NOV POKHARA – LUMBINI E Hotel
11 NOV LUMBINI – BADHARA E / D / S Casa local
12 NOV BADHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
13 NOV SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
14 NOV SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
15 NOV KATHMANDÚ E Hotel
16 NOV VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
17 NOV VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

31 OCT.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit en vol.

01 NOV.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

02 NOV.- KATHMANDÚ – (RAFTING FISHLING – KURINGHAT) – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita del poble i nit a Bandipur.

03 NOV.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar, temps lliure en Bandipur per gaudir de la rutina diària dels seus habitants i sortida al migdia per carretera cap a Pokhara (3,5 hores), la ciutat als peus de la serralada dels Annapurnes. Des Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest del Nepal, com el Dhaulagiri, el Machhapuchre, l’Annapurna Sud, etc. Check-in a l’hotel i tarda lliure per relaxar-se pel ‘Lakeside’, el barri a la vora del llac on té lloc tota la vida dels viatgers en aquesta localitat. Si et falta alguna cosa de material per al trekking, aquest és un bon lloc per aprovisionar-se. Nit a l’hotel a Pokhara.

04 NOV.- POKHARA – NAYAPUL. TREKKING A ULLERI
Esmorzar d’hora i trasllat en vehicle fins Nayapul, on comença el trekking de Poon Hill: 5 dies a través dels pobles de l’Himàlaia amb impressionants vistes als “vuit mils” que formen la serralada. Iniciarem el camí en pla a uns 1.050 metres d’altitud seguint la vall del riu cap al nord-oest, per posteriorment començar a pujar per una escala de pedra, guanyant alçada de forma ràpida. Pararem a meitat de camí fins arribar a l’altitud de 2.080 metres, on es troba el petit enclavament de Ulleri. Allotjament en un lodge local.

05 NOV.- TREKKING ULLERI – GHOREPANI
Després de l’esmorzar, continuem amb el trekking en un dia que serà una mica més suau que l’anterior. Seguirem ascendint d’una forma menys pronunciada però constant, fent descansos i admirant les vistes i petits poblets de teulades de color blau pel camí. Arribarem finalment a Ghorepani, un poble amb vistes al Dhaulagiri, en el qual descansarem a la tarda i passarem la nit en un lodge local.

06 NOV.- TREKKING GHOREPANI – POON HILL – GHANDRUK
Molt d’hora, 2 hores abans de la sortida del sol, sortida en direcció a Poon Hill (3.200 metres), al qual arribarem després d’hora i mitja de pujada aproximadament. Poon Hill és una muntanya amb vistes privilegiades a tota la serralada de l’Himàlaia, podent veure a l’oest el Dhaulagiri, davant tota la regió de l’Annapurna i a l’est, segons permeti la visibilitat, la resta de l’Himàlaia pràcticament fins Langtang. Aquest espectacle el observarem mentre surt el sol i poc a poc va il·luminant els cims nevats dels “vuit mils”.
Descendim i esmorzem a Ghorepani. Seguim després en direcció a Ghandruk per la lloma de la muntanya, amb espectaculars vistes, descendint després a través d’una profunda vall amb una densa vegetació tropical, on de vegades es pot veure algun tipus de fauna local. Arribarem a Ghandruk finalment, un dels pobles més grans i tradició a la zona, un lloc molt autèntic amb vistes al Machapuchare, l’Annapurna Sud i el Hiunchuli, un lloc idoni per descansar després d’aquest dia tan intens. Nit en un Lodge local).

07 NOV.- TREKKING GHANDRUK – POTHANA
Avui després d’esmorzar començarem el descens des Ghandruk cap Landruk, en el fons de la vall, en el que serà un dia de dificultat baixa. Després d’arribar a Landruk, començarà un ascens progressiu que ens acompanyarà a través de camps de cultius i poblets construïts desafiant les fortes pendents de l’Himàlaia fins arribar a la localitat de Pothana, situada a uns 1.890 metres d’alçada. Nit en lodge local.

08 NOV.- TREKKING POTHANA – PHEDI. TRASLLAT A POKHARA
Esmorzar. Avui farem l’últim tram d’aquest trekking, molt curt i de descens, fins a la localitat de Phedi, on un vehicle privat ens estarà esperant. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.).
Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machhapuchre, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Nit a Pokhara.

09 NOV.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores de pujada caminant i 1 hora de baixada). Després, retorn amb cotxe a l’hotel.

10 NOV.- POKHARA – LUMBINI
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini (200 km aprox). Lumbini és un petit poble famós per estar considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III aC, que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme i es visita el lloc on va néixer Buddha.
També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països. Després de les visites tornada a l’hotel. Nit a Lumbini.

11 NOV.- LUMBINI – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Badhara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Badhara a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent. Nit a Badhara.

12 NOV.- BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Nit a Chitwan.

13 NOV.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

14 NOV.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (160 km aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

15 NOV.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

16 NOV.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Barcelona, ​​amb escala intermèdia a Istanbul. Arribada i nit en hotel a Estambul.

17 NOV.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
Sortida del vol de connexió fins a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.795 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.945 €
En base a grup 3 a 5 persones 2.195 €
En base a grup de 2 persones 2.325 €
Suplement Individual 455 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona, amb connexió intermèdia a Estambul.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grupo, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Rafting en el Riu Trisuli amb dinar inclòs.
Permisos de trekking (ACAP y TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Entrades i visites de Bandipur, Pokhara, Lumbini i Badhara.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (40 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació