Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el país de l’Himàlaia s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent i pels seus encantadors monestirs. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia, amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de realitzar un ràfting entre Fishling i Kuringhat. A més podrem conèixer Kathmandú i la seva vall al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR E / D Hotel
4 BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
5 TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
6 TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
7 POKHARA E Hotel
8 POKHARA – LUMBINI E Hotel
9 LUMBINI – BADHARA E / D / S Casa local
10 BADHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
11 SELVA DE CHITWAN E / D/ S Hotel
12 SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
13 KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

DIA 3.- KATHMANDÚ – RAFTING FISHLING A KURINGHAT – BANDIPUR
Sortida per carretera cap a Fishling, des d’on iniciarem un ràfting fins Kuringhat (2,5 hores). Dinar i continuació cap a Bandipur, un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300 metres) des d’on podem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu, i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població. Visita del poble i nit a Bandipur.

DIA 4.- BANDIPUR – POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA
Sortida per carretera cap a Kande, passant per Pokhara (3,5 hores). Des Pokhara es poden observar diversos pics de l’oest del Nepal, com el Dhaulagiri, el Macchapuchare, els Annapurnes, etc. Arribada a Kande i començament del trekking fins Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics del Nepal). Dinar i arribada a Tolka (5 hores de trekking aproximadament).

DIA 5.- ​​TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK
Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per dinar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i el Dhaulagiri.

DIA 6.- TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT EN VEHICLE A POKHARA
Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Dinar a Birethanthi. Després de dinar continuarem fins Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1 hora aprox.).
Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, els Annapurnes, el Machhapuchare etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

DIA 7. POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem caminant a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores de pujada i 1 hora de baixada).

DIA 8. POKHARA – LUMBINI
Sortida per carretera cap a Lumbini. Lumbini és un petit poble famós per estar considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III aC, que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme i es visita el lloc on va néixer Buddha.
També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països.

DIA 9. LUMBINI – BADHARA
Sortida per carretera cap a Badhara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Badhara a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent.

DIA 10. BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN
Sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa.

DIA 11. LA SELVA DE CHITWAN
Continuació de les activitats a la Selva de Chitwan.

DIA 12. LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Sortida per carretera de tornada a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel.

DIA 13. KATHMANDÚ
Dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

DIA 14. VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Trasllat a l’aeroport per la sortida del vol de tornada a Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.640 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.755 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.960 €
En base a grup de 2 persones 2.060 €
Suplement Individual 405 €
Supl. Temporada Alta (Juliol, Agost, Octubre i Novembre) 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Rafting en el riu Trisuli.
Permisos de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Entrades i visites de Bandipur, Pokhara, Lumbini i Badhara.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
14 setembre, 2018

El viatge va anar molt bé. Encara l’estic vivint amb flaixos que m’arriben. El guia molt atent i amable. Realment un viatge preciós.

Deixar un comentari

Classificació