Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge al Regne de l’Himàlaia: Nepal, Bhutan i Tibet. Un bonic recorregut per tres països de l’Himàlaia. Coneixerem la meca del budisme a Lhasa, la ciutat i la Vall de Kathmandú al Nepal, i visitarem Bhutan, un dels països més aïllats del món.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ 
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 VOL KATHMANDÚ / PARO  – THIMPHU  E / S Hotel
4 THIMPHU – PUNAKA E / D / S Hotel
5 PUNAKA – PARO E / D / S Hotel
6 PARO E / D / S Hotel
7 VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel
8 KATHMANDÚ E Hotel
9 VOL KATHMANDÚ / LHASA E Hotel
10 LHASA E Hotel
11 LHASA E Hotel
12 VOL LHASA / KATHMANDÚ E Hotel
13 KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDU / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathamdnú amb connexió a Istanbul. Nit a bord.

Dia 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a l’aeroport de Kathmandú. Trasllat a l’Hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

Dia 3.- VOL KATHMANDÚ / PARO (2.280m) – THIMPHU (2.320m)
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandu per volar a Paro. La bella vall de Paro està representat per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Arribada i dinar a Paro. A continuació, trasllat a Thimphu (55 km / 1,30h aprox). Uns 6 km abans d’arribar a Thimphu, vam visitar Simtokha Dzong (Dzong significa fortalesa). Simtokha Dzong és un dels antigos Dzong de Bhutan que va ser construït l’any 1629 per Shabdrung Ngawang, el fundador de Bhutan i va ser el primer Dzong construït per ell. Arribada a Thimphu i trasllat a l’Hotel. Nit a Thimphu.

Dia 4.- THIMPHU (2.320m) – PUNAKHA (1.300m)
Esmorzar. Visita de la ciutat que inclou el Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. A l’hora prevista, sortida cap a Punakha (85kms / 3 hores aprox), antiga capital del país i ara capital religiosa. De camí, parada a Dochula Pass (3.100m) per veure les vistes més boniques de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. Arribada a Punakha i trasllat a l’hotel. Nit a Punakha.

Dia 5.- PUNAKHA (1.300m) – THIMPHU (2.320m)
Esmorzar i visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del SVII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, (només els patis), aquest és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. A continuació, visita del Monestir Chimi Lhakhang. El monestir de Chimi Lhakhang guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens. A l’hora prevista, sortida per carretera de tornada a Thimpu. (85 kms / 3 hores aprox). Arribada a Thimpu i seguirem coneixent la ciutat de Thimphu. Nit a Thimpu.

Dia 6.- THIMPHU (2.320m) – PARO (2.280m)
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Paro. (55 kms / 1,30h aprox). Arribada a Paro i visita del museu nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong, i Kyichu Lhakhang. En acabar, farem una petita excursió al Monestir de Taktsang, (10 kms aprox). El famós Monestir Taktsang, conegut com Monestir Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar-com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat Monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada són aprox unes 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins. (Es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al Monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2a etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2a etapa des d’aquí tenim una gran vista del Monestir. Nit a Paro.

Dia 7.- VOL PARO (2.280m) / KATHMANDÚ
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’Hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Nit a Kathmandú.

Dia 8.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat i la seva vall. Nit a Katmandú.

Dia 9.- VOL KATHMADNÚ / LHASA (3.650m)
Esmorzar. Sortida amb avió a Lhasa, capital religiosa, política i econòmica del Tibet. Resta del dia lliure per aclimatar-se a l’altura. Nit a Lhasa.

Dia 10.- LHASA
Esmorzar. Visitarem el Palau de Potala, l’edificació més important del Tibet, que va començar a construir-se al s. VII i es va finalitzar al s. XVII pel cinquè Dalai Lama. Té 13 pisos amb més de 1.000 habitacions, santuaris, patis i capelles. Ha estat durant els últims segles la residència oficial del Dalai-lama i la seu de govern del Tibet. A la tarda veurem el Santuari de Jokhang, el lloc més sagrat del país, al centre de Lhasa. Acabarem fent una passejada pel carrer Barkhor, famosa per la seva basar. Allotjament a l’Hotel Brahmaputra amb esmorzar.

Dia 11.- LHASA
Esmorzar. Al matí, visita del Monestir de Drepung, situat als afores de la ciutat i un dels majors del Tibet. El seu estat de conservació és excel·lent i en ell veurem frescos realitzats sobre la roca amb colors minerals. A la tarda visita del monestir de Sera, fundat al s. XV per un deixeble de Tsong Khapa i ampliat al s. XVIII. Va ser conegut per ser l’únic monestir amb exèrcit propi.

Dia 12.- VOL LHASA / KATHMANDÚ
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Lhasa per tornar a Katmandú. Arribada a l’aeroport de Katmandú i trasllat a l’Hotel. Nit a Kathmandú.

Dia 13.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat i la seva vall. Nit a Katmandú.

Dia 14.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 4.160 €
En base a grup de 4 a 10 persones 4.290 €
Suplement Individual 625 €
Suplement 02 i 16 Juliol, 01 Agost, 03 Octubre 150 €
Suplement Agost i Setembre (Temporada Alta Tíbet) 70 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona- Kathmandú – Barcelona, connexió a Estambul.
Recepció a l’aeroport de Katmandú a l’arribada.
Trasllats en cotxe privat i guia de parla hispana a Nepal.
Trasllats en furgoneta privada i guia de parla anglesa a Bhutan i Tíbet a partir de 8 persones (de 4 a 7 serà guia de parla anglesa).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades de les ciutat si monuments a Bhutan i Tíbet.
Visat i permís de Bhutan. Visat de Xina i permís de Tíbet.
Vols Kathmandú / Paro / Kathmandú i Kathmandú / Lhasa / Kathmandú.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació