Àsia
Destinació
Menys de 2.000€
Tipus de viatge
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des de que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i pels seus encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge, el Nepal ens ofereix una visió de l’Himàlaia, amb un petit trekking de 3 dies i la possibilitat de conèixer Kathmandú i la seva vall tranquil·lament al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ E Hotel
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ E Hotel
3 KATHMANDÚ – POKHARA E Hotel
4 POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA E / D / S Lodge
5 TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK E / D / S Lodge
6 TREKKING GHANDRUK- NAYAPUL. TRASLLAT A POKHARA E / D Hotel
7 POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
8 KATHMANDÚ E Hotel
9 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar Extensió opcional Selva de Chitwan a la Fitxa Tècnica adjunta

DIA 1. VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

DIA 2. ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

DIA 3. KATHMANDÚ – POKHARA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Pokhara (200 kms aprox). Pokhara és un punt de partida de nombroses excursions i expedicions.
Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’Oest del Nepal com Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per passejar per la ciutat de Pokhara. Nit a Pokhara.

DIA 4.- POKHARA – KANDE. TREKKING DEURALI – TOLKA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Kande. Arribada a Kande i començament del trekking fins Tolka, passant per Pothana i Deurali, pobles típics gurungs (un dels 36 grups ètnics del Nepal). Dinar i arribada a Tolka (5h de trekking aprox.). Sopar i allotjament en un lodge local de Tolka en règim de pensió completa.

DIA 5.- ​​TREKKING TOLKA – LANDRUK – GHANDRUK
Esmorzar. Seguim la nostra etapa de trekking amb destinació Ghandruk, passant pel poble de Landruk. Arribada a Ghandruk per dinar i gaudir de la vista de la serralada dels Annapurnes, Machapuchare i el Dhaulagiri. Allotjament en un lodge local de Ghandruk en règim de pensió completa.

DIA 6.- TREKKING GHANDRUK – NAYAPUL. TRASLLAT EN VEHICLE A POKHARA
Esmorzar. Avui ens dirigim cap a Nayapul passant pels pobles de Syauli Basar i Birethanthi. Dinar a Birethanthi. Després de dinar continuarem fins Nayapul, on el cotxe ens espera. Trasllat en vehicle fins a Pokhara (1h aprox.). Nit a Pokhara.

DIA 7.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú (200 kms aprox). Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure. Nit a Kathmandú.

DIA 8. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per seguir gaudint de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

DIA 9. VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 3 persones 1.165 €
En base a grup de 2 persones 1.240 €
Supl. Temporada Alta (15 Juliol a 16 Agost) 150 €
Suplement Individual 205 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
Supl. Extensió Chitwan (grup a partir de 3 persones) 320 €
Supl. Extensió Chitwan (grup de 2 persones) 345 €
Supl. Individual amb Extensió Chitwan 297 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona, amb connexió a Estambul.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Permís de trekking (ACAP i TIMS).
Portejadors durant el trekking.
Trasllats indicats en el programa amb cotxe privat i guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepcte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
20 agost, 2015

Hemos regresado muy contentos de nuestro viaje a Nepal! El grupo fantástico, gente muy diferente pero hemos congeniado muchísimo! Algún trayecto es un poco largo, pero las vistas son espectaculares y se disfruta mucho también! La organización perfecta, muy atentos en todo, el guía muy bien y los hoteles también perfectos, más de lo que nos esperábamos, muy contentos!

10 març, 2017

Un gran viatge! Hem disfrutat molt de les vistes dels Himalaies, i de tota la ruta en general. Tot molt ben organitzat, el guia, el xofer i els hotels molt bé! Amb ganes de tornar-hi!!

16 març, 2017

El viaje a Nepal ha ido muy bien! El guía un 10, Niranjan es un gran profesional, muy amable y atento, y habla muy bien el español. Todo muy bien organizado y Nepal es espectacular.

Deixar un comentari

Classificació