Àsia
Destinació
Viatjar Sol en Grup
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el Nepal, el país de l’Himàlaia, s’ha convertit en una destinació místic i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent, i pels seus encantadors monestirs i mantres. En aquest viatge al Nepal, arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaies. Dormirem una nit a Badhara per conèixer més a fons la cultura dels tharus i gaudirem d’un safari a la Selva de Chitwan abans de tornar a Kathmandú, on podrem conèixer la Vall de Kathmandú al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 23 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
23 MAR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
24 MAR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
25 MAR KATHMANDÚ –  BANDIPUR E Hotel
26 MAR BANDIPUR – POKHARA E Hotel
27 MAR POKHARA E Hotel
28 MAR POKHARA – BADHARA E / D / S Casa local
29 MAR BADHARA – LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
30 MAR LA SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
31 MAR LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
01 ABR KATHMANDÚ E Hotel
02 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

23 MAR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

24 MAR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

25 MAR.- KATHMANDÚ – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur (150 kms aprox). Bandipur és un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial.

26 MAR.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions, a més de lloc de trobada de viatgers i amants de la muntanya. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies pels fantàstics cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la, i els que recorren el país gaudint de cada espai que ens ofereix. Des de Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machhapuchare etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l’hotel.

27 MAR.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida en cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada dels Annapurnes i el Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant) i la baixada (1 hora caminant). Després amb el cotxe, tornada a l’hotel.

28 MAR.- POKHARA – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Bhadara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Bhadara a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent.

29 MAR.- BHADARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa.

30 MAR.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva.

31 MAR.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel.

01 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

02 ABR.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.285 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.345 €
Suplement Individual 335 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
 
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació