Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des que va obrir les seves fronteres en la dècada de 1950, el país de l’Himàlaia s’ha convertit en una destinació mística i irresistible, pels seus paisatges sorprenents i espectaculars, per la seva entranyable gent i pels seus encantadors monestirs. En aquest viatge al Nepal, arribarem fins a Pokhara per tenir una visió més propera dels Himàlaia, coneixerem Lumbini, lloc de naixement de Buda, i dormirem una nit a Badhara per conèixer més a fons la cultura dels tharus. Abans de tornar a Kathmandú gaudirem d’un safari a la Selva de Chitwan, per després conèixer a fons la Vall de Kathmandú tranquil·lament al nostre ritme.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 12 AGOST 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 AGO VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
13 AGO ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
14 AGO KATHMANDÚ –  BHAKTAPUR E / S Hotel
15 AGO BHAKTAPUR – BANDIPUR E Hotel
16 AGO BANDIPUR – POKHARA E Hotel
17 AGO POKHARA E Hotel
18 AGO POKHARA – LUMBINI E Hotel
19 AGO LUMBINI – BADHARA E / D / S Casa local
20 AGO BADHARA – SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
21 AGO SELVA DE CHITWAN E / D / S Hotel
22 AGO SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ E Hotel
23 AGO KATHMANDÚ E Hotel
24 AGO KAHTMANDÚ E Hotel
25 AGO VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S 

12 AGO.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

13 AGO.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.

14 AGO.- KATHMANDÚ – BHAKTAPUR
Esmorzar i sortida cap a Bhagdaon, la vella Bhaktapur que va ser la capital del país durant la dinastia Malla i està situada a 35 kms. de Katmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Katmandú. Aquesta ciutat va ser la capital del Nepal fins a la fi del segle XV, segueix conservant el seu ambient medieval i està declarada com a Patrimoni de la Humanitat. Es visita la plaça terrisseria on es veu la vida actual de la ciutat, també visitem la plaça Dattatrya que té un temple antic dedicat als tres suprem déus Bramha, Bishnu i Shiva.

15 AGO.- BHAKTAPUR – BANDIPUR
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bandipur. Bandipur és un poble típic Newar, situat al cim d’un turó (1.300m) des d’on podrem contemplar els pics de Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnes. Fins a l’any 1998, Bandipur va ser poc accessible, només hi havia un camí de difícil accés que arribava fins a la població, aquest aïllament ha contribuït possiblement a salvar l’arquitectura dels seus edificis i tot això li dóna un encant especial a aquesta població.

16 AGO.- BANDIPUR – POKHARA
Esmorzar i sortida cap a Pokhara. Pokhara és el punt de partida de nombroses excursions i expedicions. Pokhara és punt de trobada de viatgers i muntanyencs. Aquí conviuen els que es perdran durant alguns dies per les meravelloses cims dels Annapurnes, els que busquen en aquest apartat racó del planeta l’espiritualitat dels seus temples i els seus paisatges d’aquarel·la i els que recorren el país gaudint de cada racó que ens ofereix. Des Pokhara es poden contemplar també diversos pics de l’oest del Nepal com el Dhaulagiri, els Annapurnes, el Machhapuchare etc.

17 AGO.- POKHARA
Al matí molt d’hora, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per veure l’alba. Sarangkot, té unes magnífiques vistes de les muntanyes de la serralada de Annapurna i Dhaulagiri. A continuació, retorn a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar visitarem Pokhara amb el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis Fall, el Camp de Refugiats dels tibetans de Tashiling i gaudirem d’un passeig en vaixell pel llac Fewa. A la tarda, pujarem a l’estupa de la Pau Mundial (2 hores caminant de pujada i 1 de baixada).

18 AGO.- POKHARA – LUMBINI
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lumbini. Lumbini és un petit poble famós per estar considerat històricament el lloc de naixement de Buda i des de 1997 és Patrimoni de la Humanitat. Arribada a Lumbini i trasllat a l’hotel. A la tarda en rikshaw, es visita la piscina sagrada on la mare de Buddha es banyava, una columna de pedra del segle III aC, que va ser construïda pel gran emperador Ashoka, que era el rei budista de l’Índia de la dinastia Maurio i difusor del budisme i es visita el lloc on va néixer Buddha. També visitarem diversos monestirs, construïts amb l’ajuda de diversos països.

19 AGO.- LUMBINI – BADHARA
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Bhadara, poble del Terai, des d’on podrem veure la vida autèntica dels Tharus amb les seves cases típiques i costums. En aquest poble no hi ha hotels per això cal dormir en una casa local i cal menjar a la mateixa casa. Arribada a Bhadara a l’hora de dinar i després de dinar, visita del poble on podrem conèixer la seva cultura, els camps d’arròs, les seves cases, el riu i la seva gent.

20 AGO.- BHADARA – LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. La Selva de Chitwan és considerada com un dels millors llocs d’Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l’estada a la reserva, s’efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa.

21 AGO.- LA SELVA DE CHITWAN
Esmorzar i continuació de les activitats per la selva. Nit a Chitwan.

22 AGO.- LA SELVA DE CHITWAN – KATHMANDÚ
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

23 AGO.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

24 AGO.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per seguir gaudint de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

25 AGO.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.485 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.590 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.780 €
En base a grup de 2 persones 1.875 €
Suplement Individual 445 €
Suplement Aeri Agost 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats especificats.
Vehicle privat, tamany segons grup, durant el recorregut.
Guia local acompanyant de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades a Bhaktapur, Pokhara i Lumbini.
Assegurança d’assistència en viatge.
 
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació