Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge al sostre del món per submergir-nos en el bressol del budisme, coneixent temples i monestirs dins de l’impressionant marc del paisatge de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 VOL KATHMANDÚ / LHASA (3650M) E Hotel
5 LHASA E Hotel
6 LHASA E Hotel
7 LHASA – GYANTSE (3950M) E Hotel
8 GYANTSE – XIGATSE (3900M) E Hotel
9 XIGATSE – XEGAR (4200M) – RONGBUK (4900M) E Guest House
10 RONGBUK – CAMPAMENT BASE EVEREST – XIGATSE E Hotel
11 XIGATSE – LHASA E Hotel
12 VOL LHASA / KATHMANDÚ E Hotel
13 KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1. VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandú, connexió intermèdia. Nit en vol.

DIA 2. ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre d’altres.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Kathmandú.

DIA 3. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kahtmandú per tramitar el visat i per seguir coneixent Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

DIA 4. VOL KATHMANDÚ / LHASA (3.650M)
Esmorzar. Sortida amb avió a Lhasa, capital religiosa, política i econòmica del Tibet. Arribada a Lhasa i trasllat a l’hotel. Amb l’ocupació xinesa, la ciutat de Lhasa ha perdut el seu vell misteri, però no el seu caràcter sagrat i espiritual. La part xinesa, té aspecte de ciutat occidental avançada amb els seus shopping center i botigues de marca, però el sector tibetà, encara conserva el seu caràcter tradicional, la seva xarxa de carrerons i els seus mercats ambulants. Resta del dia lliure per aclimatar-se a l’altura. Nit a Lhasa.

DIA 5. LHASA
Esmorzar. Avui visitarem el Palau de Potala, l’edificació més important del Tibet, que va començar a construir-se al s. VII i es va finalitzar al s. XVII pel cinquè Dalai Lama. Té 13 pisos amb més de 1.000 habitacions, santuaris, patis i capelles. Ha estat durant els últims segles la residència oficial del Dalai Lama i la seu del govern del Tibet. A la tarda veurem el Santuari de Jokhang, el lloc més sagrat del país, és el centre espiritual de Lhasa, la “catedral de Lhasa”, construït l’any 641, com a regal de noces al rei Songtsengampo i la princesa Wencheng. Gran part de les escultures de fusta i l’arquitectura daten d’aquesta època. Acabarem fent una passejada pel carrer Barkhor, famosa per la seva basar. Nit a Lhasa.

DIA 6.- LHASA
Esmorzar. Al matí, visita del Monestir de Drepung, situat als afores de la ciutat i un dels majors del Tibet. Va ser el centre monàstic més gran del món tibetà, entre els més de 8.000 construïts, i residència de la jerarquia Gelupka entre els segles XVI i XVII, abans del trasllat al nou Potala amb el V Dalai Lama. El seu estat de conservació és excel·lent i en ell veurem frescos realitzats sobre la roca amb colors minerals. Després vam visitar el Monestir de Ganden, a 40 quilòmetres de Lhasa, enfilat al cim de la Muntanya Wangbur a 4.300 metres d’altura ofereix unes vistes espectaculars de la vall. Uns pocs centenars de monjos encara fan vida allà. Nit a Lhasa.

DIA 7.- LHASA – GYANTSE (3.950m)
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Gyantse (260 km aprox / 6h aprox), a la Vall Nyangchu. Aquesta ciutat, punt de trobada de pelegrins i comerciants, manté el sabor del que era una ciutat medieval polsegosa, encara que els camions i vehicles tot terrenys, han deixat enrere els carros tirats per ases i rucs.
Comencem el nostre recorregut en vehicle per Tibet, a través d’un interessant paisatge, a una altitud mitjana de 4.000 a 4.500 metres. El punt més alt d’aquesta jornada el arribem al coll de Karo La (5.044 m), després baixem per la vall de Tsangpo (3.700 m) i continuem per una bona carretera travessant el coll de Gampa La (4.800 m), per després vorejar, durant alguns quilòmetres el llac de color turquesa Yamdrok. Arribada a Gyantse (3.950 m) i trasllat a l’hotel. Nit a Gyantse.

DIA 8.- GYANTSE – XIGATSE (3.900M)
Esmorzar. Al matí visita de la Pagoda de Kumbum d’estructura octogonal, un dels millors treballs arquitectònics del Tibet. A continuació, visita del Monestir de Palkhor (segle XV) i sortida per carretera cap a Xigatse, la segona ciutat més important del Tibet (90 km / 1,30h aprox.). A l’arribada, visita del monestir de Tashilumpo, fundat el 1.447 per un deixeble de Tsongkhapa que més tard es va convertir en el primer Dalai Lama. Tashilumpo és un dels més grans i impressionants monestirs del Tibet, amb el Buda de la Bondat, immortalitzat amb una imponent estàtua de 26 metres d’alt. A la tarda visita del mercat. Nit a Xigatse.

DIA 9. XIGATSE – XEGAR (4.200M) – RONGBUK (4.900M)
Esmorzar i sortida cap a Xegar (244 kms). Entre Xigatse i Xegar es troba la carretera que condueix a un dels monestirs més importants del Tibet, Sakya, nom d’una de les escoles del budisme tibetà i que va trobar els seus orígens aquí a l’any 1.071. Entre els segles XIII i XIV, Sakya va ser el centre cultural i polític del Tibet, quan els mogols, convertits al budisme i emperadors de la Xina, van donar el poder polític a l’Estat dels monjos de Sakya, des d’aleshores, els monjos es van convertir en governadors del Tibet. Continuarem amb cotxe des Xegar a Rongbuk, passant per Pang La (5120m / 16, 794 peus) on (si el cel està clar), podrem observar diversos 8 milers com Makalu, Lhotse, Cho Oyu i Everest. El viatge ens porta per diversos pobles pintorescos. Arribada a Rongbuk i allotjament a Tent Guest House.

DIA 10. RONGBUK – CAMPAMENT BASE EVEREST (5.100M) – XIGATSE
Esmorzar i sortida de tornada a Xigatse, passant pel Campament base de l’Everest. Nit a Xigatse.

DIA 11. XIGATSE – LHASA
Esmorzar i sortida per carretera cap a Lhasa. Arribada a Lhasa i trasllat a l’hotel. A la tarda visita del Monestir de Sera, fundat al s. XV per un deixeble de Tsong Khapa i ampliat al s. XVIII. Va ser el monestir on vivien els monjos estudiants més avançats, en els seus bons temps va albergar a més de 2.000, però en l’actualitat hi ha menys de 500 i pocs mestres. Va ser conegut per ser l’únic monestir amb exèrcit propi. Nit a Lhasa.

DIA 12. VOL LHASA / KATHMANDÚ
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

DIA 13. KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure a Kathmandú. Nit a Kathmandú.

DIA 14. VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.835 €
En base a grup de 6 a 9 persones 3.160 €
Suplement Individual 420 €
Suplement Sortides 02 i 18 Juliol, 01 Agost, 03 Octubre 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols Kathmandú / Lhasa / Kathmandú.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats entrada i sortida amb guia de parla hispana a Nepal.
Trasllats anada i tornada i visites indicades amb vehicle privat i guia local de parla anglesa a Tíbet.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visat de Xina i permís de Tíbet.
Entrades de les ciutats i monuments.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal (25 USD aprox i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació