Oceania
Destinació
En grup
Tipus de viatge
23 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Benvinguts a la diversitat de paisatges en un gran recorregut per les illes Nord i Sud. L’Illa Nord ens ofereix paisatges costaners, termes i una gran varietat de patrimoni cultural Maori. A l’Illa Sud trobarem espectaculars paisatges amb impressionants cadenes muntanyoses, grans llacs i exuberants boscos autòctons. Podrem caminar per diferents parcs nacionals i gaudir de les vistes que es van fer famoses en les pel·lícules de la saga El Senyor dels Anells. Veurem fauna única com el kiwi, l’albatros reial, el pingüí d’ulls grocs i el petit pingüí blau.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2018 : 02 i 28 NOVEMBRE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A AUCKLAND Hotel
2 AUCKLAND – PAIHIA E Hotel
3 PAIHIA E Hotel
4 PAIHIA – AUCKLAND E Hotel
5 AUCKLAND – HAMILTON E Hotel
6 HAMILTON – ROTORUA E / S Hotel
7 ROTORUA E Hotel
8 ROTORUA – NATIONAL PARK E Hotel
9 TONGARIRO NATIONAL PARK E Hotel
10 NATIONAL PARK – WELLINGTON E Hotel
11 WELLINGTON – NELSON Hotel
12 NELSON – ABEL TASMAN NATIONAL PARK E Hotel
13 NELSON – GREYMOUTH E Hotel
14 GREYMOUTH – FOX GLACIER E Hotel
15 WESTLAND NATIONAL PARK E Hotel
16 FOX GLACIER – QUEENSTOWN E Hotel
17 QUEENSTOWN E Hotel
18 QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – TE ANAU E Hotel
19 TE ANAU – DUNEDIN E Hotel
20 DUNEDIN – OAMARU E Hotel
21 OAMARU – MOUNT COOK NATIONAL PARK – TWIZEL E Hotel
22 TWIZEL – CHRISTCHURCH E Hotel
23 CHRISTCHURCH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- Auckland
Benvinguda a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure mentre esperem l’arribada de la resta de companys de viatge.
Recomanem visitar el museu d’Auckland que acull una significativa col·lecció d’art i objectes Maoris i la Sky Tower, on podem apreciar una fantàstica panoràmica de 360 ​​graus. L’Auckland Museum és un clàssic a la ciutat situat en l’extens parc Auckland Domain. La cultura Maori està representada per un gran nombre de peces arqueològiques i etnogràfiques. Entre aquestes destaquen, tallats en fusta, tres edificis complets i una canoa de guerra (Waka Taua) de 1.830.
La Sky Tower és una torre de telecomunicacions i difusió de ràdio i televisió que mesura 328 metres d’altura i des de la qual, en dies clars, es pot gaudir d’una fantàstica panoràmica de la ciutat.
Si bé la capital de Nova Zelanda és Wellington, Auckland és la ciutat més poblada i, de fet, la capital econòmica del país. Per acabar el dia, us recomanem acostar-vos al Viaduct Harbour, una animada zona de vaixells i velers d’esbarjo amb gran varietat de restaurants i bars.

DIA 2.- Auckland – Paihia (285 km)
Travessem el pont d’Auckland i seguim en direcció nord per la Costa Hibiscus. Arribada a mig dia a Paihia,  situat a la magnífica badia de Les Illes. Paihia es considera el principal centre turístic a Northland, la regió més septentrional del país. En la mitologia Maori, aquest lloc és des d’on les ànimes dels morts comencen el seu viatge cap al més enllà.
A primera hora de la tarda farem un creuer de quatre hores per les pintoresques i diverses illes de la regió fins al Cape Brett i el “Hole in the Rock” a Piercy Island, “Motukokako” per als maoris. Durant aquest creuer és molt comú veure dofins. Inclou també una parada a una de les illes, on els passatgers tindran l’oportunitat de desembarcar per fer una passejada i gaudir de les fantàstiques vistes de platges i cales. Després del creuer, és possible fer una caminada fàcil i bonica de dues hores per l’estuari del Riu Waitangi fins Haruru Falls.

DIA 3.- Paihia (350 km)
Creuem l’Illa Nord de dreta a esquerra en direcció a Hokianga Harbour. A l’entrada de la badia fem una caminada curta al costat del Tasman Sea, que separa Nova Zelanda i Austràlia. Continuem en direcció al Waipoua Forest, el més famós de Nova Zelanda, pels seus enormes habitants. És l’extensió de bosc d’arbre kauri més àmplia de Northland, un antic món d’arbres immensos. El camí que travessa el bosc és inoblidable, gràcies a les entrades naturals creades per arbres kauri gegants i exuberants falgueres que el voregen. En aquest bosc, es troba Tane Mahuta, el kauri més gran del país, que té aproximadament uns 2.000 anys. Mesura prop de 18 metres fins la primera branca i 4,4 metres de diàmetre, el que li ha valgut el nom de “El Senyor del Bosc”. Un altre arbre notable de Waipoua és Et Matua Ngahere, el “Pare del Bosc”, l’antiguitat s’estima entre 2.500 i 3.000 anys. A la tarda visitarem Russell, primer port marítim del país, primer assentament europeu i lloc on es troba Christ Church, l’església més antiga del país (1836), així com diversos edificis històrics.

DIA 4.- Paihia – Auckland (350 km)
Aquest matí visitarem Waitangi Treaty Grounds, per veure la Casa del Tractat. Aquí és on el 6 de febrer de 1840 va tenir lloc la signatura del conegut Tractat entre la Corona Britànica i el poble indígena, els maoris. Si bé encara hi ha desacord pel que fa als termes del Tractat, se segueix considerant el document fundacional de Nova Zelanda com a nació. Al recinte també es visita la Gran Seu Maori de reunions, del 1940, i l’enorme Waka Taua (canoa de guerra Maori).
Després de dinar, camí a Auckland, fem una breu parada a Parry Kauri Park per veure un altre exemplar de l’imponent arbre kauri. Continuem en direcció a Auckland i fem una altra parada que suposarà una més que agradable sorpresa per a poder apreciar des de curta distància, la Gannet Colony, una fabulosa colònia de mascarells, situada en un penya-segat i dotada de diversos miradors des dels quals rebrem magistrals lliçons d’aerodinàmica d’aquestes aus.

DIA 5.- ​​Auckland – Hamilton (120 km)
Matí lliure a Auckland on és molt recomanable visitar el Museu d’Auckland i la Sky Tower, si no heu tingut temps suficient el primer dia. Com a opcions addicionals també comptem amb la possibilitat de visitar l’Auckland Art Gallery (Toi o Tamaki), el New Zealand Maritime Museum o creuar la badia en ferri fins Devonport, una bella vila històrica a la vora del mar, a 10 minuts amb ferri des d’Auckland. Abans de sortir de la ciutat pujarem al Mt. Eden, un volcà extint des d’on podem apreciar les vistes panoràmiques de la ciutat i els seus barris limítrofs. A la tarda seguim pel curs del Riu Waikato, el més llarg del país (425 km des del Llac Taupo fins al mar de Tasman). Arribada a la ciutat de Hamilton, que constitueix la quarta àrea metropolitana de Nova Zelanda, i temps per a un passeig pel famós Jardí Botànic, abans d’anar a l’allotjament.

DIA 6.- Hamilton – Rotorua (255 km)
Avui arribem al poble de Waitomo. Visitarem les famoses coves de pedra calcària, a l’interior descobrim les llumetes de les milers de cuques de llum que habiten en la foscor de la cova principal, creant una mena de màgica i enlluernadora Via Làctia. Després passarem per l’Otorohanga Kiwi House, on es pot veure l’au més coneguda de Nova Zelanda, el solitari i nocturn kiwi. Passem pel poble de Cambridge, conegut com el centre eqüestre de Nova Zelanda, on podem dinar. Arribada per la tarda a Rotorua, el centre de la cultura maori, on ens allotjarem.
A la nit assistirem a un espectacle de cultura Maori i un sopar Hangi (cuina tradicional Indígena). La vetllada cultural Maori es desenvolupa amb múltiples representacions de la seva cultura, cançons, balls típics i una demostració d’armes. El final de la representació és la famosa dansa de guerra, Haka. Finalitzada l’actuació, es torna al menjador per compartir el menjar Hangi, aliments cuinats lentament en un sòl fumejant.

DIA 7.- Rotorua (10 km)
També anomenada “la ciutat del sofre” per l’activitat termal de la regió, Rotorua està situada sobre un altiplà volcànic, i té un dels camps d’activitat geotèrmica més agitats del món (es troba exactament sobre el Cinturó de Foc del Pacífic). Durant el matí farem una visita guiada per una d’aquestes sulfuroses piscines de fang amb bombolles en ebullició. Arribada al Whakarewarewa Maori Village, on aprenem més de la cultura Maori i costums. Fem un breu recorregut pels punts principals de la ciutat i la zona del llac. Rotorua és un dels llocs on resulten més evidents les forces turbulentes que van formar Nova Zelanda. Tarda lliure.

DIA 8.- Rotorua – Tongariro National Park (200 km)
Visita a la zona termal de Wai-O-Tapu, en maorí “Aigua Sagrada”, en la qual predominen cràters col·lapsats amb fumaroles i piscines d’aigua i fang bullint. Aquí veiem aigües de diferents colors pels minerals que contenen, a més de la piscina del cava. Seguim en direcció al poble de Taupo, on de camí ens aturarem per veure les Cascades de Huka, que transporten fins a 220.000 litres d’aigua per segon creant una cortina d’un blau preciós. Aquesta és la cascada més gran sobre el Riu Waikato. A la tarda passarem pel Llac Taupo, el més gran de Nova Zelanda, amb una superfície de 616 km2, creat per una gran erupció fa 70.000 anys. Continuem camí travessant exuberants boscos humits, direcció a l’altiplà i al Tongariro National Park, cap al poble National Park.

DIA 9.- Tongariro National Park (30 km)
Dia lliure per gaudir d’aquest parc nacional on es va rodar la coneguda pel·lícula “El Senyor dels Anells”. Aquest Parc és el més antic de Nova Zelanda i compta amb tres muntanyes volcàniques: Tongariro, Ngauruhoe i Ruapehu. Els processos volcànics han causat l’aixecament de les muntanyes a Tongariro National Park des de fa més de dos milions d’anys. Tota aquesta zona és sagrada pels Maoris.
Es poden fer diferents caminades pel parc. Per als que estan en forma i si el temps ho permet, la travessia Tongariro Crossing que té 19 km. de llarg és coneguda com la caminada més bonica d’un dia de durada (7-8 hores), pel seu espectacular paisatge. Per als qui ho prefereixin hi ha altres caminades més curtes d’entre 2 i 6 hores de durada, per gaudir també dels bells paisatges de muntanya.

DIA 10.- Tongariro National Park – Wellington (340 km)
Viatge per terres de pasturatge en direcció a la costa sud fins arribar a la ciutat de Wellington, capital de Nova Zelanda. Wellington és un amfiteatre natural situat entre el port i verds turons, que ofereix una inoblidable experiència com a ciutat en un espectacular entorn natural. Wellington és la seu del govern, de diversos organismes artístics i culturals, i de més de 46 ambaixades i consolats internacionals. Wellington es troba per tant, en el centre cultural, polític i geogràfic de Nova Zelanda. La regió ofereix l’atractiu d’un estil de vida cosmopolita, un gran nombre de cafès i restaurants, teatres, cinemes i museus. Abans d’arribar al nostre hotel fem una breu visita a l’antiga Saint Paul ‘s Cathedral. Tarda lliure.

DIA 11.- Wellington – Nelson (150 km)
Avui agafem el ferri per viatjar des de l’Illa Nord fins a l’illa Sud. El viatge dura unes tres hores i passa pel conegut Cook Strait que separa ambdues illes, i el pintoresc Queen Charlotte Sound abans d’arribar al poble de Picton. Recorrem l’extensa zona vinícola de Marlborough, famosa en el món del vi, per les seves fragants sauvignon blanc. El poble de Havelock, on parem a dinar, té força popularitat pels musclos de petxina verda, sortits de les cristal·lines aigües neozelandeses. A la tarda seguim en direcció a la ciutat de Nelson, situada a l’extrem nord-oest de l’Illa Sud i anomenada així en honor de Horatio Nelson. La ciutat és un important centre administratiu i la regió té fama per ser la més assolellada de Nova Zelanda. A la tarda farem un breu passeig fins al centre geogràfic de Nova Zelanda, Pels apassionats de l’esport i com a dada curiosa, Nelson va ser on l’any 1870 es va jugar el primer partit de rugbi.

DIA 12.- Abel Tasman National Park (140 km)
Aquest matí passem per la zona fructícola de Golden Bay que té plantacions de pomes, peres, i kiwis. Arribada al poble de Kiateriteri on agafem un vaixell que recorre una part de la bella costa del Abel Tasman National Park. Aquesta zona costanera es va declarar Parc Nacional l’any 1942 en honor a l’explorador holandès Abel Janszoon Tasman, que va descobrir Nova Zelanda el 1642. El vaixell passeja per diverses platges de sorra daurada i d’aigües color turquesa sent possible desembarcar en una de les parades, per a aquells que vulguin fer una caminada fàcil de 12 km.
En aquesta caminada es pot gaudir de vistes de preciosos boscos de falgueres i idíl·liques platges, on podem disposar d’una mica de temps de relax i tranquil·litat per donar-nos un relaxant bany si així ho desitgem. Per als que no vulguin fer una caminada tan llarga, hi ha la possibilitat de fer una altra més curta o si es prefereix no caminar es pot continuar travessia en el vaixell vorejant tota la costa d’aquest bonic parc fins a recollir a la resta del grup.

DIA 13.- Nelson – Greymouth (360 km)
Travessem el pintoresc vall del Riu Buller i passem per granges i antics pobles de mines d’or fins arribar a la costa oest i a un poble amb mineria de carbó, Westport. A la tarda anem al Cape Foulwind on si el temps ho permet, fem una caminada fàcil pels penya-segats fins albirar una colònia de foques. Continuem per aquesta costa de naturalesa molt més salvatge, parant a diferents punts per apreciar la grandiositat d’aquesta costa agresta fins arribar al Paparoa National Park i el poble de Punakaki. Aquí parem per veure les peculiars Pankake Rocks, curioses formacions en calcària, molt erosionades, que es troben al costat del mar, amb sedimentació en capes alternades dures i toves (animals marins i sediments de plantes). Durant la marea alta l’aigua penetra per guèisers marítims verticals oferint un espectacle natural molt apreciat pels seus visitants. Continuem en direcció a Greymouth.

DIA 14.- Greymouth – Fox Glacier (220 km)
La primera parada avui és al poble de Hokitika, famós per les botigues de jade neozelandès (també conegut com a Pounamu), pedra amb la qual tradicionalment els Maoris realitzen els seus collars i amulets. Tot i que el jade neozelandès és escàs i per això més car que el d’altres orígens, aquest és el lloc ideal per comprar-lo, ja que s’extreu dels rius locals. El Pounamu té un significat especial per al poble Maori de Nova Zelanda, ja que en temps passats l’utilitzaven per construir eines, armes i ornaments.
Continuem en direcció sud per la costa des d’on albirem paisatges enlluernadors com les muntanyes nevades dels Alps del Sud o glaceres que es troben a un nivell més baix, com Franz Josef Glacier, l’únic en baixar dels Alps del Sud a menys de 300 metres sobre el nivell del mar. A la tarda fem una caminada per veure més de prop aquesta fantàstica glacera. Més tard fem una altra caminada per veure de prop l’altra glacera molt coneguda, Fox Glacier. Nit al poble Fox Glacier.

DIA 15.- Westland National Park (40 km)
Dia lliure. El Parc Nacional Westland, en Maori “Tai Poutini”, és conegut com el “país de les glaceres” i ofereix una àmplia selecció de terrenys impressionants.

DIA 16.- Fox Glacier – Queenstown (385 km)
Travessem Haast Pass i atravessem cascades i rius cristal·lins pel Mount Aspiring National Park on es va rodar la pel·lícula “Parc Juràssic”. Aquest parc és una meravellosa barreja d’alta muntanya i belles valls, un lloc de somni per la seva orografia, glaceres, valls, rius i llacs alpins. Assistim a un espectacular canvi de paisatge quan arribem a l’altiplà, on passarem per dos immensos llacs; Wanaka i Hawea.
Tots dos són populars destinacions turístiques. El llac Wanaka, protegit entre muntanyes gegants, és un dels llocs més tranquils de l’Illa Sud. El Llac Hawea, per la seva part, es troba en una vall glacial formada durant l’última Edat de Gel i és alimentat pel Riu Hunter. Continem la nostra ruta fins arribar al pintoresc poble de Wanaka per a esmorzar. A la tarda passem la zona fructícola de Cromwell amb les seves plantacions de cireres i el Kawarau Gorge on el seu riu serpenteja. Arribada a Queenstown.

DIA 17.- Queenstown
Dia lliure. Queenstown està situada en un entrant de terra al Llac Wakatipu, de forma allargada i del que hi ha vistes fabuloses des de les muntanyes veïnes. És coneguda com la capital de l’aventura per la variada oferta d’activitats amb què compta, des del luxe de la relaxació fins als esports extrems. És un dels principals destinacions per als esports d’hivern a Nova Zelanda, al qual turisme de molts llocs del món va tant per gaudir de la neu a les seves quatre estacions d’esquí, com de la seva vibrant vida nocturna. També ofereix una gran varietat de restaurants i botigues de souvenirs.

DIA 18.- Queenstown – Milford Sound (415 km)
Aquest matí travessem grans extensions de granges d’ovelles i cérvols fins arribar al poble Te Anau, situat a la vora del llac del mateix nom. Des d’aquí seguim en direcció al Fjordland National Park on el paisatge canvia dramàticament. Parem durant el camí per fer fotografies dels evocadors paisatges de la zona, com els de la vall Hollyford amb cataractes, penya-segats i barrancs profunds en un viatge que ens transporta enrere en el temps, en un món que es veu igual a com era fa milers d’anys. Pas per l’impressionant Hommer Tunnel. Arribada a Milford Sound, conegut com un dels llocs més humits del món. A la tarda gaudirem del creuer per aquesta espectacular zona amb les seves immenses muntanyes i nombroses cascades. El creuer continua fins arribar a la desembocadura del mar. Tornada al vespre a Te Anau on dormirem.

DIA 19.- Te Anau – Dunedin (380 km)
Travessem la zona agrícola de Southland i de camí travessem el poble Gore abans d’arribar a Dunedin. Aquesta ciutat, coneguda com l’ “Escòcia neozelandesa”, està situada a la badia d’Otago, un entrant de l’Oceà Pacífic que separa la ciutat de la Península d’Otago. A la tarda visitarem aquesta península de topografia molt irregular, afamada per la seva abundància de fauna marina. Al final de la península hi trobem el Royal Albatross Centre, on podem aprendre més sobre aquestes majestuoses aus marines i tenim la oportunitat de veure-les volant de prop.
També fem un tour per veure el pingüí d’ull groc en una platja propera. Aquest pingüí habita el Sud-est de Nova Zelanda, té una grandària mitjana i la característica principal per identificar-lo són els seus ulls grocs, sent considerat per BirdLife International, com l’espècie de pingüí més rara del món. Nit a Dunedin.

DIA 20.- Dunedin – Oamaru (140 km)
Aquest matí hi ha temps lliure per visitar les principals atraccions de la ciutat, com el Duendin Railway Station, First Church i Saint Paul ‘s Cathedral, el Otago Museum, i la Fàbrica de Xocolata de Cadbury. A la tarda viatjem per la costa fins trobar els Moeraki Boulders. Coneixerem aquestes misterioses i peculiars formacions arrodonides de pedra, sagrades segons les tradicions orals Maoris, que es troben tombades a Koekohe Beach a Otago Nord. Continuem al poble Oamaru on disposem de temps per conèixer els seus magnífics edificis neoclàssics de temps Victorians i els antics magatzems del port històric. A la nit fem un tour per veure els pingüins més petits del món, els pingüins blaus. Aquests petits de tot just 30 centímetres d’altura surten a la mar abans l’alba i tornen a la nit, caminen fins als seus nius, on les cries esperen per ser alimentades amb la pesca del dia.

DIA 21.- Oamaru – Mount Cook National Park (260 km)
Sortim de la costa i passem per la vall del Riu Waitaki des d’on veiem enormes preses d’energia hidroelèctrica. Ascens a l’altiplà i al poble Twizel. A la tarda viatjem al Mount Cook National Park, Aoraki en Maori, on es troba la muntanya més alta de Nova Zelanda, de 3724 metres d’altura. És un pic dels Alps neozelandesos, una cadena muntanyosa que recorre tota la costa occidental de l’Illa Sud de Nova Zelanda; de les seves vessants pengen diverses glaceres, com Tasman i Hooker. És una regió molt apreciada pels escaladors, amb una llarga història d’alpinisme. Aquí Sir Edmund Hillary es va estar preparant per escalar l’Everest. També és una muntanya coneguda per haver estat la localització exterior d’algunes escenes de la pel·lícula “La Comunitat de l’Anell”. Aquí fem diferents caminades curtes per veure el Tasman Glacier, Mueller Glacier i la vall Hooker; així podrem meravellar-nos amb les enlluernadores vistes del Mt. Cook. Passem la nit a Twizel.

DIA 22.- Twizel – Christchurch (285 km)
Viatge vorejant el Llac Pukaki i amb unes vistes magnífiques del Mt. Cook. Visita de l’Església del Bon Pastor al poble del Llac Tekapo. Situada a la vora del llac, va ser la primera església construïda a la conca de Mackenzie. Es pot dir que aquesta Església és una de les més fotografiades de Nova Zelanda.
Creuem les Planes de Canterbury, una plana situada al sud de Christchurch i vam arribar a la ciutat que el 22 de febrer de 2.011 va patir un terratrèmol de conseqüències terribles. A causa de l’efecte devastador del terratrèmol, i tot i que encara hi ha a peu alguns edificis típicament anglesos, el terratrèmol ha donat pas a la creativitat arquitectònica dels seus habitants obligats a reconstruir en temps record, de manera que trobem improvisats centres comercials construïts amb contenidors de vaixells. Hi ha temps lliure a la tarda per visitar el Canterbury Museum, Cathedral Square, la nova Catedral de Cartró o passejar pel Riu Avon.

DIA 23.- Christchurch. Trasllat a l’aeroport
Avui és l’últim dia del viatge que finalitza amb el trasllat a l’aeroport on ens acomiadem i us desitgem un agradable viatge de tornada.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 3.810 €
Preu Base en Habitació Triple 3.600 €
Suplement Habitació Individual 1.300 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES / MÀXIM 22
SERVEIS INCLOSOS Allotjament en habitació doble amb bany en hotels 3* i motels de classe turista.
Alimentació especificada en el quadre.
Transport en autobús amb A/C i remolc per a l’equipatge.
Guia de parla hispana i xofer amb experiència.
Totes les entrades a parcs nacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Activitats i tours indicats a la fitxa tècnica.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Assegurança d’assistència en viatge (altament recomanada).
Alimentació no especificada en el quadre.
Tour de 1 dia de Christchurch a Kaikoura en barco per veure balenes.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació