Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Desde el Desierto de Wahiba al Desierto de Rubaa Al Khali. En nuestra travesía, recorreremos el desierto principalmente por pistas de tierra, arena de desierto y dunas, haciendo una media de 150-200 kms al día, y visitando lugares de especial interés como formaciones geológicas y naturales, reservas de oryxes, poblaciones beduinas, lagunas naturales y salinas, ganaderos, etc.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT Vol / Hotel
28 DES MUSCAT – NIZWA – DESERT DE WAHIBA E / S Campament estable
29 DES DESERT DE WAHIBA – PLATJA DE RAS KHALOUF E / D / S Acampada
30 DES RAS KHALOUF. TRAVESSA FINS LA DESERT RUBAA AL KHALI E / D / S Acampada
31 DES DESERT RUBAA AL KHALI E / D / S Acampada
01 GEN DESERT RUBAA AL KHALI E / D / S Acampada
02 GEN DESERT RUBAA AL KHALI E / D / S Acampada
03 GEN DESERT RUBAA AL KHALI – SALALAH E Hotel
04 GEN SALALAH. VOL A MASCAT E
05 GEN VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DESEMBRE.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT
Sortida en vol regular amb destinació Mascat, amb connexió a Istanbul. Arribada de matinada i trasllat a l’hotel. Nit a Mascat.

28 DESEMBRE.- MASCAT – NIZWA – DESERT DE WAHIBA
Esmorzar. Al matí vam sortir en ruta des de la capital en direcció Nizwa, no sense deixar de veure abans la Gran Mesquita del Sultan Qabus: visita breu d’aquest temple construït per l’únic líder que ha conegut aquest país des de la seva estabilització en 1970, i és la mesquita més important del país, amb les seves llums, cúpules, minarets i catifes extraordinàries. Trasllat a Nizwa per visitar la ciutat més tribal i històrica del país. Nizwa, va ser la principal ciutat i capital de l’interior d’Oman, entre els segles XV a XIX. A la tarda trasllat a l’desert, a les portes del desert de Wahiba, on a través de pistes de sorra arribem al campament estable envoltat de les primeres dunes. Nit a campament estable.

29 DESEMBRE.- DESERT DE WAHIBA – RAS KHALOUF
Esmorzar. Travessia del desert de dunes de Wahiba i continuació fins a Ras Khalouf. Avui creuarem el desert de Wahiba, famós per les seves dunes formades en paral·lel a la costa indica, amb sorres de colors daurats i ataronjats, que contrastaran al final del trajecte, amb el blau intens de l’Oceà Índic. La travessia ofereix moments de conducció per pista així com per dunes d’altes dimensions. Arribada a la costa i nit a les platges de Ras Khalouf. Acampada a platja.

NOTA: DEL 30 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER: recorrerem el desert interior d’Oman o Rubaa al Khaali, principalment la regió coneguda com Ramlet Heshman, des de la població de Maqchan al nord fins a la població de Thamrayt al sud, prop de Ubar. Aquests dies es recorre principalment per pista de desert de terra, sorra de desert i dunes. Farem una mitjana de 150 / -200 km per dia, visitant llocs d’especial interès com formacions geològiques i naturals, reserves de oryxes, poblacions beduïnes, llacunes naturals i salines, ramaders, etc. Acampada al desert.

30 DESEMBRE.- RAS KHALOUF – TRAVESSIA DESERT RUBAA AL KHALI
Esmorzar. Sortida des de Khalouf (platja on es fa la nit anterior que és la primera acampada davant d’una duna) cap a la zona de Dukom, on es poden veure les formacions geològiques de roques en un parc obert. Seguim cap a Haima, realitzant en ruta un trajecte d’unes 2 hores i mitja per veure els Oryx blancs. Seguim a la zona de Maqushan. Acampada entre aquesta zona i Marsusad.

31 DESEMBRE.- DESERT RUBAA AL KHALI
Esmorzar i sortida en direcció a Shijaj- per la ruta es poden veure camells i es visita una haima de pastors camellers beduïns. Seguim fins a la zona de Borkana, on es visita una font d’aigües sulfuroses amb una font natural. Hi possibilitat de banyar-se a la llacuna natural. Nit d’acampada a la zona de Borkana.

01 GENER. DESERT RUBAA AL KHALI
Esmorzar. Avui dedicarem el dia a explorar la zona de Ramlit permetin, vorejant la població permetin prop de la frontera saudita i iemenita, on es troben alguns dels paisatges més salvatges i inexplorats de Rubaa Al Khaali. Acampada a la zona de Ramlit permetin.

02 GENER. DESERT RUBAA AL KHALI
Esmorzar. Dedicarem el dia d’avui a explorar la zona de Ramlit Hashman, on es passa per un poble i es veuen camells negres envoltats de dunes blanques i paisatges infinits. Acampada a la zona.

03 GENER. DESERT RUBAA AL KHALI – SALALAH
Esmorzar. La principal parada en aquest dia és la reserva d’arbres del Encens on coneixerem la Boswellia Sacra o arbre de l’encens, que va generar tanta fortuna a les tribus del desert durant segles, fins a l’arribada del cristianisme. Travessant les ultimes dunes del desert arribem a la ciutat perduda de Ubar, coberta per la sorra del desert durant mil·lennis, va ser redescoberta pels satèl·lits de la Nasa als 90, on vam visitar el que va ser un dels centres caravaners més importants de tota Aràbia en el comerç de l’encens i les espècies. Arribada a Salalah on vam visitar el Museu de la Terra de l’Encens. Nit a Salalah.

04 GENER. SALALAH. VOL A MASCAT
Esmorzar i visita de la fascinant ciutat portuària de Sumhuram, situada a la solitud enfront de l’Oceà Índic, que va ser el principal lloc d’exportació d’encens i mirra. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per al vol de tornada a Mascat. Arribada a Mascat i temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport.

05 GENER. VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
De matinada, trasllat a l’aeroport per al vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.315 €
Suplement Individual 215 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Salalah / Mascat.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles 4×4 amb conductor durant la ruta (4 persones per vehicle).
Guia acompanyant de parla hispana i guia local en el desert.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (48 €).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades com a incloses.
Entrades.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació