Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge en 4×4 a través d’Oman que ens porta a conèixer el Desert de Wahiba, la preciosa ciutat costanera de Sud, o les seves boniques platges de sorra blanca, en què si tenim sort podrem veure com fresen les tortugues.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT Hotel
28 DES MUSCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ E Hotel
29 DES RUSTAQ – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA I CANÓ GHOL – JEBEL SHAMS E / S Lodge bàsic
30 DES JEBEL SHAMS – BAHLA – JABREEN – TOMBES D’AYN O BAT – NIZWA E Hotel
31 DES NIZWA – JEBEL AL AKHDAR – NIZWA E Hotel
O1 GEN NIZWA – MERCATS SINAW & IBRA – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA E / S Campament estable 
02 GEN DESERT DE WAHIBA – RAS EL HADD – SUR E Hotel
03 GEN SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT E  Hotel
04 GEN MASCAT E  –
05 GEN MASCAT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / MASCAT
Sortida del vol regular a Mascat amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Mascat i tràmit de visats abans del trasllat a l’hotel. Nit a Mascat. Arribada a Mascat i trasllat a l’hotel.

28 DES.- MASCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ
Esmorzar. Al matÍ sortida en ruta des de la capital en direcció nord, no sense deixar de veure abans la Gran Mesquita del Sultan Qabus: visita exterior i interior d’aquesta espectacular obra moderna que constitueix la mesquita més important del país, amb les seves llums, cúpules, minarets i catifes de dimensions extraordinàries. Parem a la població de Barka per veure el mercat de peix i el seu petit fort, rellevant durant l’expulsió dels perses. Continuació cap a la població interior de Nakhal, on destaca la seva imponent fortalesa envoltada pel palmerar i la seva font sulfurosa d’Ayn Ath-Thawara al costat d’un interessant wadi per on podem endinsar-nos. Acabem el dia arribant a Rustaq, població situada al peu de la serralada Hajjar i famosa per ser un dels més grans forts del país així com per les seves populars banys sulfurosos. Nit a Rustaq.

29 DES.- RUSTAQ – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA I CANÓ GHOL – JEBEL SHAMS
Esmorzar i sortida des Rustaq en direcció a les Muntanyes de Hajjar per on discorre el Wadi Bani Awf que ens portarà fins al peu del Jebel Shams, o Muntanya del Sol. El Wadi Bani Awf Només per a vehicles 4 × 4 i ens mostra algunes de les vistes naturals més belles de tot el país, destacant algun congost interessant i la població principal a mig camí, Bilad Sayt, un oasi de verdor perdut en el temps i envoltat de inexpugnables muntanyes.
Després d’assolir els 2.000 metres d’altitud baixem cap a la població d’Al Hamra, ja en les planes interiors i amb un gran palmerar als seus peus, que protegeix una ciutat semi-abandonada amb gran quantitat de construccions en tova. Un passeig per les seves antigues i deixades carrers, mercats i cases de tova ens transporta a un passat molt recent en vies d’extinció. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghol, pujarem fins Jebel Shams per pernoctar a la part alta d’una de les seves cims a 2.000 metres d’altitud. Nit a Jebel Shams.

30 DES.- JEBEL SHAMS – BAHLA – JABREEN – TOMBES D’AYN O BAT – NIZWA
Esmorzar. Al matí possibilitat de fer una interessant caminada de 2 hores per la zona alta del Gran Canó, conegut per les seves precipicis de fins a 1.000 metres, fins al poblat de Khaym. Els qui no desitgin caminar podran quedar-se al lodge, gaudint de la tranquil·litat i les vistes. A continuació, descens fins a Wadi Ghul per fer una incursió a tot terrenys per l’interior del gran canó. Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una parada ens permet conèixer el mercat i el fort envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar. A la població veïna de Jebreen vam visitar un dels forts més interessants i ben restaurats del país. Continuem en direcció oest fins a aconseguir la població de Ibri per visitar, a diversos quilòmetres d’allà, La Necròpolis De Bat, de l’edat de bronze, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si el temps ho permet es faran altres parades a la ciutat fortalesa de Suleyf. Trasllat després del capvespre fins a Nizwa. Nit a Nizwa.

31 DES.- NIZWA – JEBEL AL AKHDAR (OPCIÓ SENDERISME) – NIZWA
Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar una visita de la ciutat de Nizwa. Aquesta històrica ciutat comercial, és l’antiga capital del país, amb la seva imponent muralla i les seves torres circulars. A més podrem gaudir d’un dels mercats urbans tradicionals més interessants, amb artesania (joieria, dagues, ceràmica, etc …) i mercats de verdures, carn i peix. Excursió a Jebel El Akhdar, paratge preservat de les grans rutes amb poblacions penjades a la part alta la serralada. Possibilitat de realitzar un passeig breu entre pobles gaudint del paisatge i de la frescor d’aquesta regió agrícola i tradicional. Una breu parada ens servirà per conèixer el mil·lenari sistema d’irrigació de Falaj Daris. Nit a Nizwa.

01 GEN.- NIZWA – SINAW & IBRA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA
Esmorzar. Descens cap al sud parant en els mercats rurals de Sinaw i Ibra, centres de compravenda per a la població rural i beduïna dels voltants. D’especial interès és el mercat de camells de Sinaw únic a tot el país. Coneixerem una antiga parada de les rutes comercials, Misnifieh, i seguirem cap a la població de Mudeyreb, per observar les seves torres de control amb excel·lents vistes sobre el desert i l’oasi local. Procedim a entrar a Wadi Bani Khaled, un dels típics wadis del país, amb les seves precioses vistes de muntanyes, palmerars, etc, que ens permet fer un breu passeig per la part estreta del wadi al llarg del curs del riu. Trasllat a la tarda al Desert de Wahiba per pernoctar en un dels seus campaments. Nit al Desert de Wahiba.

02 GEN DESERT DE WAHIBA – RAS EL HADD – SUD
Esmorzar i sortida del campament per travessar el Desert de Wahiba. Durant més de mitja jornada creuarem el desert de sorra a través dels seus dunes i pistes solitàries. Finalment s’arriba a la costa de l’Oceà Índic on creuarem petits llogarets de pescadors al llarg d’una costa a penes alterada per l’home. Trasllat al capvespre fins a la ciutat costanera de Sud. A la nit possibilitat d’anar a la Reserva Natural de Ras El Haddad per intentar veure com les tortugues verdes fresen en un dels seus santuaris naturals, i si hi ha sort veure també el naixement de les cries. Nit a la històrica ciutat portuària de Sud.

03 GEN.- SUD – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT
Esmorzar i breu visita del port de Sud, ciutat eminentment marina i comercial, amb immens passat a l’esquena i la seva meravellosa ubicació enfront de l’Oceà Índic. En els seus drassanes es construeixen vaixells des de fa almenys 3000 anys, sent el més tradicional l’anomenat dhow o vaixell de fusta, el paper en les rutes comercials marítimes del passat va ser essencial unint les rutes de l’Índic i Àfrica Oriental amb la Península d’Aràbia i les seves rutes terrestres cap a la Mediterrània. Sortida cap al petit i fràgil Wadi Tiwi, que ofereix un interessant camí d’accés i la possibilitat d’endinsar-se una mica evitant l’aigua.
Posterior trasllat a Wadi Shaab, el més bonic de tots els wadis del país. Després d’accedir amb barca al camí principal un passeig de 2 hores ens permet acostar-nos a llocs paradisíacs i solitaris amb vegetació i piscines naturals que permeten un bany reparador en un marc inoblidable. De camí a Mascat parem en l’anomenat Sink Hole, pintoresc lloc natural causat per la caiguda d’un cometa on la població es banya.

04 GEN.- MASCAT
Mig dia de visita a Mascat que ens permet recórrer la zona coneguda com Old Mascat, on es troben el Palau del Sultà Qabus i les restes de l’antiga capital, la zona d’Mutrah (port tradicional on destaca el soc cobert), el mercat de peix, etc. La zona moderna d’Mascat mereix un petit passeig per apreciar l’estil de ciutat que s’ha desenvolupat darrerament a la Península d’Aràbia, amb grans superfícies, barris benestants, zones enjardinades, etc.

05 GEN.- VOL MASCAT / CIUTAT D’ORIGEN
De matinada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen sense els nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.035 €
Suplement Individual 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles 4×4 durant tot l’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (48 €).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar (25 € aprox.).
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació