Amèrica del Sud
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Situat en la seva major part a la Serralada dels Andes, Perú guarda el llegat de la cultura Inca entre muntanyes. Aquesta ruta recorre el sud del país, on es concentren els principals jaciments arqueològics i alguns dels paratges andins més espectaculars. A partir d’Arequipa s’inicia la travessia cap al Canó del Colca i segueix fins al Llac Titicaca per pernoctar a l’illa Amantaní. La ruta continua a través dels Andes fins a Cuzco i la Vall Sagrada dels Inques, per ascendir finalment fins al Machu Picchu.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LIMA A bord
2 ARRIBADA A LIMA. VISITES Hotel
3 VOL LIMA / AREQUIPA E Hotel
4 AREQUIPA. VISITES E Hotel
5 AREQUIPA – CHIVAY E Hotel
6 CHIVAY – CANÓ DEL COLCA – TRAVESSA DE L’ALTIPLÀ A PUNO E Hotel
7 PUNO – ILLES UROS TITINO – PENÍNSULA CAPACHICA (LLAC TITICACA) E / D / S Casa local
8 PENÍNSULA CAPACHICA – ILLA DE TAQUILE – PUNO E Hotel
9 TRAVESSA TRANSANDINA PUNO – CUZCO E / D Hotel
10 CUZCO. VISITES E Hotel
11 VALL SAGRADA: CHINCHEROS – SALINAS DE MARAS – MORAY – OLLANTAYTAMBO. TREN A AGUAS CALIENTES E Hotel
12 VALL SAGRADA: MACHU PICCHU – AGUAS CALIENTES. TREN A OLLANTAYTAMBO E / S Hotel
13 VALL SAGRADA: OLLANTAYTAMBO – PISAC – CUZCO E Hotel
14 CUZCO. OPCIÓ TREK MUNTANYA SIETE COLORES “VINICUNCA” E Hotel
15 CUZCO E Hotel
16 VOL CUZCO / LIMA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
17 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consulta les rutes opcionals en la fitxa tècnica del viatge.

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Lima
Sortida en vol amb destinació Lima. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Lima. Visita de la ciutat
Arribada a Lima de matinada. Recepció i trasllat a l’hotel. Visita de mig dia a la ciutat. Coneixerem la Lima colonial i moderna, a més del Museu Arqueològic.

Dia 3.- Vol Lima / Arequipa
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Arequipa. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure.
Recomanem recórrer els seus carrers i visitar la Catedral, a la mateixa plaça d’Armes i el museu dels Altars Andinos.

Dia 4.- Arequipa. Visita de la ciutat
Visita de mig dia a la ciutat. Descobrirem el Convent de Santa Caterina, el Claustre de la companyia i mirador de Yanahuara. Tarda lliure.
Envoltada de volcans que arriben als 6.000 m, se la coneix com “la ciutat blanca”, pel color de la pedra utilitzada en les seves construccions. Està situada a 2.360 metres, als peus del Misti, i gaudeix d’un bon clima durant tot l’any. És la segona ciutat del país, amb una població mestissa que ha estat bressol de grans escriptors, artistes i polítics.

Dia 5.- Arequipa – Chivay
Sortida cap a Chivay, població propera al Canó del Colca, al cor dels Andes, per carretera i serpentejants pistes de muntanya. (165 km – 4 hores aprox.)

Dia 6.- Chivay – Canó del Colca – Puno
Sortida de matinada cap a Creu del Còndor per pistes de terra (aprox. 2 h.).
Des Creu del Còndor, es tenen unes vistes espectaculars del canó i es poden veure planejar còndors, les rapinyaires més grans del món.
Retorn a Chivay. A la tarda, sortida en bus de línia regular travessant l’altiplà, cap a la ciutat de Puno, a la vora del llac Titicaca (3.808 m.). En aquesta travessia allunyada de les rutes turístiques, amb neus perpètues als cims i llacs d’altura, es gaudeix d’un paisatge espectacular. El recorregut, d’uns 350 kms, pot durar unes sis hores, depenent de l’estat de la carretera.
Per la seva aïllament, aquesta zona volcànica te encant; durant el camí ens trobem amb la fauna andina: alpaques, flames, vicunyes i gran varietat d’aus.
Arribada a Puno al vespre i trasllat a l’hotel.

Dia 7.- Puno – Illa Uros Titino – Península de Capachica (Llac Titicaca)
A primera hora trasllat al port, per recórrer amb llanxa pel canal principal el Titicaca, – el llac navegable més alt del món (3.800 m), amb una superfície de més de 8.000 km2 – en direcció a la Península de Capachica. Durant el trajecte vam observar les illes d’Uros Titino (illes construïdes en un tipus de jonc anomenat “boga”), els habitants descendeixen dels Aimaras, el poble més antic de Sud-amèrica.
Continuació cap a una de les comunitats camperoles de Llachón, Santa Maria o Sant Pere, ubicades a la Península de Capachica on ens acomodarem en alguna de les seves vivendes. Després de dinar compartirem i apreciarem algunes de les de les activitats que depenent de l’època realitzen quotidianament: preparar la terra, sembrar, collir, preparar la llana per teixir o brodar.
Caminada cap al cim del turó Auqui Karus on es troba el centre cerimonial Inka kancha, des d’on apreciarem la immensitat del llac al capvespre. Sopar i allotjament en cases condicionades

Dia 8.- Península de Capachica – Illa Taquile – Puno
Després de l’esmorzar continuem amb algunes activitats pròpies de la comunitat. Embarquem cap a l’illa de Taquile per fer una caminada per alguns dels sis sectors i penya-segats de l’illa, amb vistes al llac. De gran riquesa cultural, els pobladors conserven els seus costums ancestrals, portant una organització exemplar de l’economia basada en el comunitari. Apreciarem activitats pròpies de l’illa. Dinar lliure i navegació de tornada a Puno per arribar al capvespre i trasllat a l’hotel.

Dia 9.- Travessa Transandina Puno – Cuzco
Al matí trasllat a l’estació de l’autobús transandino, i inici del recorregut en bus turístic de línia regular, travessant l’altiplà andí direcció Nord fins a la ciutat de Cuzco. En ruta, parades i breus visites dels llocs de més interès. Arribada i trasllat a l’hotel.
(394 km. 9 hrs. Aprox., Incloent les visites).

Dia 10.- Cuzco. Visita de la ciutat
Matí lliure. Situada a 3.360 msnm, està considerada la capital arqueològica d’Amèrica i és la ciutat habitada més antiga del continent. Aquesta ciutat va ser bressol i capital de l’Imperi Inca.
La Plaça d’Armes presidida per la Catedral, són el cor de la ciutat, ideal per recórrer-la a peu, seguint les seves construccions en pedra de l’època inca al costat dels edificis colonials, que donen forma i color als seus carrers.
A la tarda visita de vianants a la ciutat: Sant Blai, Museu Inca (tancat diumenges), la catedral, Mercat Sant Pere i Kori Pista o Temple del sol (tancat diumenges al matí) -restes de l’antic lloc de cerimònies Inca.

Dia 11.- Vall Sagrada: Chincheros, Salines de Maras i Moray. Tren Ollantaytambo – Aguas Calientes
Al matí, sortida de Cuzco per visitar Chincheros on es troben les restes de la hisenda reial de Túpac Inca Yupanqui. Continuació cap a les salines de Maras, principal subministrament de sal per a la vall i Cuzco des de fa segles. En la visita a Moray, es pot veure l’antic laboratori agrícola inca, format per quatre amfiteatres o andanes de pedres circulars concèntriques.
Arribada a Ollantaytambo, breu visita i sortida en tren cap a Aguas Calientes (2 h. Aprox.) Deixant la serra i el paisatge de puna per entrar a la selva alta. Arribada a aquesta petita població termal situada als peus del Machu Picchu.

Dia 12.- Vall Sagrada: Aguas Calientes – Machu Picchu – Aguas Calientes. Tren a Ollantaytambo
Des Aguas Calientes, a primera hora vam pujar en bus per visitar Machu Picchu, la ciutat perduda dels inques, descoberta en 1.911 per Hiram Binham. Opcional (a petició): pujada al Huayna Picchu – el pic que es troba darrere del gran complex -, pujada a la muntanya Machu Picchu (situat davant del Huayna Picchu i des d’on s’aprecia la vista més completa del recinte arqueològic), o anar al Inti Punku.
Retorn amb bus a Aguas Calientes i embarcament amb tren a Ollantaytambo. Trasllat a l’hotel, situat a la vall. Sopar i allotjament.

Dia 13.- Vall Sagrada: Mercat de Pisaq – Ruïnes veïnes de Cuzco
Recorregut en bus per la Vall Sagrada dels Inques, visitant en ruta el mercat indígena de Pisaq. Continuació a Cuzco visitant en ruta els llocs arqueològics de Tambomachay, Qenqo i Sacsayhuaman. Arribada a Cuzco i trasllat a l’hotel. Tarda lliure.

Dies 14 i 15.- Cuzco
Dies lliures per recórrer la ciutat.
Opcionalment es poden organitzar diferents visites, com el Museu Inca (tancat diumenges) i excursions per la vall: “ràfting” pel riu Urubamba, senderisme, rutes a cavall o amb bicicleta, fonts de l’aigua Tipón i Waro, i ruïnes pre-inques de Pikillakta.

Dia 16.- Vol Cuzco / Lima / Ciutat d’origen
Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport i embarcament en vol de tornada a la ciutat d’origen (connexions intermèdies).

Dia 17.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PER PERSONA
En base a grup de 11 a 14 persones 2.800 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.950 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 550 €
Supl. Aeri Sortides 30 Juliol i 04 Agost 150 €
Supl. Habitació Individual 550 €
Supl. Ascens Opcional Machu Picchu o Huayna Pichu 25 €
Supl. Opció Trekking Camí de l’Inca Clàssic 425 €
Supl. Opció Trekking Camí de l’Inca Salkantay 400 €
Supl. Opció Trekking muntanya set colors Vinicunca 450 €
Opció Nazca i Paracas 350 €
Sobrevol Línies de Nazca (només en opció Nazca i Paracas) 295 €
Supl. Opció Selva Tambopata 530 €
Entrades als llocs a visitar (total aprox. pagament en destí) 140 $
  GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats aeroport – hotel – estació – port i viceversa.
Transport per terra en bus regular, minibús privat i tren, segons itinerari.
Llanxes en el Llac Titicaca.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari (entrada a Machu Picchu inclosa).
Guia-coordinador local de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
Serveis inclosos en les rutes opcionals descrits en la fitxa tècnica del viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Begudes.
Visites i excursions opcionals..
Entrades a reserves, museus, restes arqueològiques, etc; excepte Machu Picchu (sí inclosa).
Propines i extres personals.
Ampliació cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació