Àsia, Europa
Destinació
20 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A bord del llegendari Transsiberià creuem la Rússia europea i Sibèria occidental des de Moscou fins a Irkutsk; allà diverses excursions ens porten a conèixer el Llac Baikal i el bosc de la taiga siberiana que l’envolta. De nou amb tren, el sector Transmongolià ens situa a Ulan Bator. Durant uns dies recorrerem les estepes de Mongòlia, un paisatge únic on els pastors nòmades viatgen amb els seus ramats al ritme de les estacions. Un últim tren ens portarà a Pequín on passarem unes jornades visitant la ciutat i la Gran Muralla.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOLS BARCELONA / MOSCÚ Hotel
2 a 3 MOSCÚ E Hotel
4 SORTIDA TREN MOSCÚ E Tren
5 a 7 TRANSSIBERIÀ MOSCÚ – IRKUTSK Tren
8 ARRIBADA A IRUTSK Hotel
9 IRKUTSK – LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / D / S Chalet
10 BOLSHIE KOTY (BAIKAL) – IRKUTSK E / D / S Hotel
11 TREN IRKUTSK – ULAN BATOR E Tren
12 ARRIBADA A ULAN BATOR. RUTA A BAYAN GOBI D / S Gers
13 BAYAN GOBI E / D / S Gers
14 BAYAN GOBI – KHAR KORIN E / D / S Gers
15 KHAR KORIN – ULAN BATOR E / D / S Hotel
16 TREN ULAN BATOR – PEKÍN E Tren
17 ARRIBADA A PEKÍN Hotel
18 PEKÍN. VISITA GRAN MURALLA E / D Hotel
19 PEKÍN E Hotel
20 VOLS PEKÍN / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 01.- Vol Barcelona / Moscú
Sortida del vol a Moscú. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 02.- Moscú
Al matí visita guiada del centre de Moscú i el Monestir de Novodevichiy. Resta del dia lliure

DIA 03.- Moscú
Al matí passejada guiada pel carrer Arbbat. Resta del dia lliure.

DIA 04.- Moscú. Embarcament en el Transsiberià Moscú – Irkutsk
Dia lliure a Moscú.
A la nit trasllat a l’estació de Yaroslav, i embarcament al tren amb destinació a Irkutsk. Sortida prevista a les 23.45 h. Aquí s’inicia la gran travessia que, al llarg de quatre dies i 5.191 km. ens porta a l’cor de Sibèria asiàtica. Viatjant en direcció est, per la plana de la Rússia europea creuarem el Volga a l’estació de Nijni Novgorod (442 km.), Continuant a la nit en direcció a Kírov. Nit a bord, acomodació amb cotxe-llit.

DIA 05.- Ferrocarril Transsiberià
Després de creuar Perm (1436 km.), El terreny es va tornant més accidentat, una successió de turons anuncia l’arribada de les Muntanyes Urals. Al quilòmetre 1777 km un obelisc blanc assenyala la Frontera oficial entre Europa i Àsia; una hora després el tren arriba a Ekaterinenburgo (1816 km) continuant el viatge a través dels Urals durant la nit. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

DIA 06.- Ferrocarril Transsiberià
El viatge contínua a través dels Urals, que es converteixen en una immensa plana pantanosa poblada de bedolls i coníferes. És la taigà, el bosc que s’estén al llarg del nord d’Àsia. A la nit arribarem a Novosibirsk (3335 km.), La ciutat frontera entre Sibèria oriental i occidental. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

DIA 07.- Ferrocarril Transsiberià
Darrera jornada a bord. Creuarem el riu Yeniséi a Krasnoiarsk (4098 km.), Viatjant cap a les estribacions de les Muntanyes Altai. Les estacions de Taixet (4507 km.) I Zima (4926 km.) Precedeixen l’arribada a Irkutsk. Assistència a l’estació i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local.

DIA 08.- Arribada a Irkutsk
Arribada a l’estació de Irkutsk (prevista 07:15). Trasllat a l’hotel i temps lliure. Després de dinar passeig pel centre de la ciutat, com ara el Museu. Sopar i allotjament.

DIA 09.- Irkutsk – Listvyanka (Llac Baikal)
Sortida per carretera cap a Listvyanka, al Llac Baikal (70 km.). La ruta segueix el curs del riu Angara, endinsant-se al frondós bosc de la Taiga siberiana. Parada al Museu (a l’aire lliure) d’arquitectura de fusta, que acull bons exemples de les construccions tradicionals siberianes. Acomodació en una casa d’hostes local.
Visita de Listvyanka incloent el Museu Limnològic del Baikal (un lloc únic per recollir informació sobre el llac) i l’excursió fins al punt d’observació de Cherskiy Rock situat a la part alta del turó.

DIA 10.- Excursió a Bolshie Koty (Llac Baikal) – Irkutsk
Avui deixem l’equipatge a l’allotjament per al seu trasllat a Irkutsk i carreguem a la motxilla únicament el necessari per a una jornada d’excursió al voltant de l’Estany.
A les 10.00h prenem el vaixell que ens portarà a 30 ‘al llogaret de Bolshie Koty. Amb només 70 habitants i sense accés per carretera, B.Koty és un lloc ideal per experimentar la vida al costat del llac, envoltats pels boscos de la taigà siberiana. Passarem a dia caminat pel bosc i gaudint del menjar local en l’acollidor Koty Xalet. A la tarda embarcarem de nou en el ferri de tornada a Irkutsk (18.00-19.30h). Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 11.- Tren Irkutsk – Ulan Bator (Mongòlia)
Esmorzar d’hora i trasllat a l’estació. Embarcament en el ferrocarril Transmongolià, sortida prevista a les 08:15. Vam viatjar en direcció sud, creuant la frontera entre Rússia i Mongòlia pel lloc de Naushki.
Nit amb tren, cotxe-llit.

DIA 12.- Arribada a Ulan Bator. Ruta a Bayan Gobi
Arribada a Ulan Bator al matí (previst 07.00 h.). Després de l’esmorzar vam dedicar el matí a la visita de la ciutat. Dinar i sortida per carretera cap al campament de Bayan Gobi (240km / 4 h). Arribada al vespre. Sopar i allotjament al campament.

DIA 13.- Bayan Gobi
Dia complet en Bayan Gobi. En aquesta àrea es troben les dunes de sorra amb l’estepa i les muntanyes de Hogno Han, un lloc on és habitual la presència de famílies nòmades. Excursió a les dunes i al petit Monestir Uvgun, des d’on un sender muntanya amunt porta a les restes de l’antic temple La nit serà en un campament de “gers”, la tradicional botiga de Mongòlia.

DIA 14.- Bayan Gobi – Khar Khorin
Ruta cap Khar Khorin (70 km.). Visita de Monestir de Erdene Zuu, centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de dinar visitarem el Museu i les restes de Karakorum, la capital de l’antic imperi de Gengis Khan. També una passejada pel mercat local. Allotjament en un Ger Camp.

DIA 15.- Khar Khorin – Ulan Bator
Jornada de ruta tornant a Ulan Bator. Dinarem un pícnic pel camí. A l’arribada, acomodació a l’hotel i sopar de comiat.

DIA 16.- Ferrocarril Ulan Bator – Pequín
Esmorzar. Trasllat a l’estació de tren per l’embarcament en el ferrocarril amb destinació Pequín; sortida prevista a les 07.15 h. Embarquem en un espectacular viatge a través de l’estepa i el desert de Gobi, creuant Mongòlia de nord a sud. Jornada completa i nit amb tren, cotxe-llit.

DIA 17.- Arribada a Pequín
Arribada a Pequín al mig dia (previst 15.20 h.) Assistència a l’estació i trasllat a l’hotel. Acomodació i briefing informatiu sobre la ciutat.

DIA 18.- Pequín. Gran Muralla i passeig pels hutongs
Excursió de mig dia a la Gran Muralla a la seva secció de Mutianyu, un tram des d’on es tenen panoràmiques espectaculars del mur serpentejant sobre les muntanyes. Dinar i, de tornada a Pequín, visita del Temple Lama Yonghegong. A la tarda caminada guiada pels hutong (carrerons) del tradicional barri de Hou Hai.

DIA 19.- Pequín
Dia lliure a Pequín.

DIA 20.- Vols Pequín / Moscú / Barcelona
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport. Sortida dels vols de tornada, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Habitació Doble i Cabina Quàdruple en Tren 3.650 €
Taxes Aèries (Aprox.) 215 €
Visats i Tramitació 280 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 550 €
Cabina Doble en Trens (1ª classe) 680 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Bitllet de tren Moscú – Irkutsk – Ulan Bator – Pekín en cabines-llit de 4 persones.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Guies locals de parla hispana a Moscú, Irkutsk, Llac Baikal, Mongòlia i Pekín.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Propines i extres personals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades.
Ampliació de cobertures de l’assegurança.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació