Àsia, Europa
Destinació
22 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A bord del llegendari Transsiberià creuem la Rússia europea i Sibèria occidental des de Moscou fins a Irkutsk; allà diverses excursions ens porten a conèixer el Llac Baikal i el bosc de la taiga siberiana que l’envolta. De nou amb tren, el sector Transmongolià ens situa a Ulan Bator. Durant uns dies recorrerem les estepes de Mongòlia, un paisatge únic on els pastors nòmades viatgen amb els seus ramats al ritme de les estacions. Un últim tren ens portarà a Pequín on passarem unes jornades visitant la ciutat i la Gran Muralla.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
06 AGO VOLS BARCELONA / MOSCÚ Hotel
07 – 08 AGO MOSCÚ E Hotel
09 AGO SORTIDA TREN MOSCÚ – IRKUTSK E Tren
10 – 12 AGO TRANSSIBERIÀ MOSCÚ – IRKUTSK Tren
13 AGO ARRIBADA A IRKUTSK E / D / S Hotel
14 AGO IRKUTSK – LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / D / S Posada
15 AGO LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / S Posada
16 AGO BOLSHIE KOTY (BAIKAL) – IRKUTSK E / D / S Hotel
17 AGO TREN IRKUTSK – ULAN BATOR E Tren
18 AGO ARRIBADA A ULAN BATOR. RUTA A BAYAN GOBI E / D / S Gers
19 AGO BAYAN GOBI E / D / S Gers
20 AGO BAYAN GOBI – KHAR KORIN E / D / S Gers
21 AGO KHAR KORIN – LAGO UGII E / D / S Gers
22 AGO LLAC UGII – ULAN BATOR E / D / S Hotel
23 AGO TREN ULAN BATOR – PEQUÍN E Tren
24 AGO ARRIBADA A PEQUÍN D Hotel
25 AGO PEQUÍN. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E / D Hotel
26 AGO PEQUÍN E Hotel
27 AGO VOLS PEQUÍN / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

06 AGO.- Vol Barcelona / Moscou
Sortida del vol a Moscou. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

07 AGO.- Moscou
Al matí visita guiada (3h.) Del centre de Moscou i el Monestir de Novodevichiy. Resta del dia lliure.

08 AGO.- Moscou
Al matí passeig guiat pel Carrer Arbat i el metro (2h). Resta del dia lliure.

09 AGO.- Moscou. Embarcament en el Transsiberià Moscou – Irkutsk
Dia lliure a Moscou. 
A la nit trasllat a l’estació de Yaroslav, i embarcament al tren amb destinació a Irkutsk. Sortida prevista a les 23.45 h. Aquí s’inicia la gran travessia que, al llarg de quatre dies i 5.191 km. ens porta a l’cor de Sibèria asiàtica. Viatjant en direcció est, per la plana de la Rússia europea creuarem el Volga a l’estació de Nijni Novgorod (442 km.), Continuant a la nit en direcció a Kírov. Nit a bord, acomodació amb cotxe-llit.

10 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
Després de creuar Perm (1436 km.), El terreny es va tornant més accidentat, una successió de turons anuncia l’arribada de les Muntanyes Urals. Al quilòmetre 1777 km un obelisc blanc assenyala la Frontera oficial entre Europa i Àsia; una hora després el tren arriba a Ekaterinenburgo (1816 km) continuant el viatge a través dels Urals durant la nit. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

11 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
El viatge contínua a través dels Urals, que es converteixen en una immensa plana pantanosa poblada de bedolls i coníferes. És la taigà, el bosc que s’estén al llarg del nord d’Àsia. A la nit arribarem a Novosibirsk (3335 km.). La ciutat frontera entre Sibèria oriental i occidental. Jornada completa al tren, acomodació en cabines quàdruples.

12 AGO.- Ferrocarril Transsiberià
Darrera jornada a bord. Creuarem el riu Yeniséi a Krasnoiarsk (4098 km.), Viatjant cap a les estribacions de les Muntanyes Altai. Les estacions de Taixet (4507 km.) I Zima (4926 km.) Precedeixen l’arribada a Irkutsk. Assistència a l’estació i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local.

13 AGO.- Arribada Irkutsk
Arribada a l’estació de Irkutsk (prevista 07:15). Trasllat a l’hotel i temps lliure. Després de dinar passeig pel centre de la ciutat, com ara el Museu. Sopar i allotjament.

14 AGO.- Irkutsk – Listvyanka (llac Baikal)
Sortida per carretera cap a Listvyanka, al Llac Baikal (70 km.). La ruta segueix el curs del riu Angara, endinsant-se al frondós bosc de la Taiga siberiana. Parada al Museu (a l’aire lliure) d’arquitectura de fusta, que acull bons exemples de les construccions tradicionals siberianes. Acomodació en una casa d’hostes local. Visita de Listvyanka incloent el Museu Limnològic del Baikal (un lloc únic per recollir informació sobre el llac) i l’excursió fins al punt d’observació de Cherskiy Rock situat a la part alta del turó.

15 AGO.- Listvyanka (llac Baikal)
Dia lliure a Listvyanka.
Listvyanka és un popular destí de vacances al costat del Baikal. Botigues d’artesania, diferents restaurants amb especialitats locals i diverses excursions relacioandas amb la natura … Un lloc fantàstic per prendre el pols de la regió siberiana. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 AGO.- Boshie Koty. Ferri a Irkutsk
Avui carreguem a la motxilla únicament el necessari per a un dia fora i deixem l’equipatge a l’hotel perquè el traslladin a Irkustk. Ens dirigim a l’embarcador on trobarem els vaixells amb els quals navegarem pel Baikal cap al poble de Bolshie Koty (sortida prevista 09.00 / Arribada 10.00 h). Amb només 70 habitants i sense accés per carretera, B.Koty és un lloc únic per experimentar la vida al costat del llac, envoltats pels boscos de la taigà siberiana.
Passarem el dia caminant pels voltants i dinarem en un hostal local. A la tarda continuarem el nostre passeig i a les 18.30 embarcarem en el ferri que ens porta de tornada a Irkutsk. Arribada prevista a les 20.00 h., Trasllat a l’hotel, acomodació i sopar i allotjament

17 AGO.- Ferrocarril Irkutsk – Ulan Bator (Mongòlia)
Esmorzar d’hora i trasllat a l’estació. Embarcament en el ferrocarril Transmongolià, sortida prevista a les 08:10. Sortida en direcció sud, creuant la frontera entre Rússia i Mongòlia pel lloc de Naushki. Nit amb tren, cotxe-llit.

18 AGO.- Arribada a Ulan Bator. Camí de Bayan Gobi
Arribada a Ulan Bator al matí (previst 07.00 h.). Després de l’esmorzar dedicarem el matí a la visita de la ciutat. Dinar i sortida per carretera cap al campament de Bayan Gobi (240km / 4 h). Arribada al vespre. Sopar i allotjament al campament.

19 AGO.- Bayan Gobi
Dia complet en Bayan Gobi. En aquesta àrea es troben les dunes de sorra amb l’estepa i les muntanyes de Hogno Han, un lloc on és habitual la presència de famílies nòmades. Excursió a les dunes i al petit Monestir Uvgun, des d’on un sender muntanya amunt porta a les restes de l’antic temple La nit serà en un campament de “gers”, la tradicional botiga de Mongòlia.

20 AGO.- Bayan Gobi – Khar Khorin
Ruta cap Khar Khorin (70 km.). Visita de Monestir de Erdene Zuu, centre religiós del budisme a Mongòlia. Després de dinar visitarem el Museu i les restes de Karakorum, la capital de l’antic imperi de Gengis Khan. També una passejada pel mercat local. Allotjament en un Ger Camp.

21 AGO.- Khar Khorin – Llac Ugii
Últimes visites a Khar Khorin i ruta cap al Llac Ugii (70 km)
Al matí viatjarem en direcció nord cap al llac Ugii, Pel camí ens aturarem en les restes d’una antiga necròpolis proto-turca que ha estat restaurada. Uns quilòmetres més tard arribem al llac, una espectacular taca blava al mig de l’estepa, i un dels llocs habituals en els itineraris dels observadors d’aus. Dinarem i passarem la tarda al llac.

22 AGO.- Llac Ugii – Ulan Bator
Jornada de ruta tornant a Ulan Bator (340 km, una mica menys de cinc hores). Dinarem un pic nic pel camí. A l’arribada, acomodació a l’hotel, temps lliure i sopar de comiat.

23 AGO.- Ferrocarril Ulan Bator – Pequín
Esmorzar / per emportar box. Trasllat a l’estació de tren per l’embarcament en el ferrocarril amb destinació Pequín; sortida prevista a les 07.15 h. Embarquem en un espectacular viatge a través de l’estepa i el desert de Gobi, creuant Mongòlia de nord a sud. Jornada completa i nit amb tren, cotxe-llit.

24 AGO.- Arribada a Pequín
Arribada a Pequín al mig dia (previst 14.15 h.).
A l’estació ens trobem amb el nostre representant local i mengem en un restaurant mentre rebem les informacions bàsiques sobre Pequín. Acomodació a l’hotel i, a la tarda, passeig pels barris tradicionals del Pequín antic (hutongs), acabant en el Mercat de la Seda. Retorn a l’hotel i allotjament.

25 AGO.- Pequín. Excursió Gran Muralla
Excursió de mig dia a la Gran Muralla a la seva secció de Mutianyu, un tram des d’on es tenen panoràmiques espectaculars del mur serpentejant sobre les muntanyes. Dinar i, de tornada a Pequín, visita del Temple Lama Yonghegong.

26 AGO.- Pequín
Dia lliure. A la nit trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Moscou.

27 AGO.- Vols Pequín / Moscou / Barcelona
Vols de tornada. Arribada a l’aeroport de Moscou i enllaç amb el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Habitació Doble i Cabina Quàdruple en Tren 3.800 €
Taxes Aèries (Aprox.) 225 €
Visats i Tramitació 325 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 500 €
Cabina Doble en Trens (1ª classe) 790 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Bitllet de tren Moscú – Irkutsk – Ulan Bator – Pequín en cabines-llit de 4 persones.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Guies locals de parla hispana a Moscú, Irkutsk, Llac Baikal, Mongolia y Pequín.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Propines i extres personals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades.
Ampliació de cobertures de l’assegurança.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació