Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
23 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La Ruta de l’Okavango és una de les destinacions més completes del món; una terra de contrastos i atractius variats com no hi ha igual al continent, una ruta imprescindible que tot viatger ha de viure un cop a la vida. Un viatge que combina els paisatges més colpidors: el desert de Namib i les seves dunes ocres, l’exuberància del Delta de l’Okavango, les formacions rocoses de Spitzkoppe, el Damaraland, les espectaculars Cascades Victòria i la mítica Ciutat del Cap.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CIUTAT DEL CAP Vol
2 ARRIBADA A CIUTAT DEL CAP Hotel
3 CIUTAT DEL CAP E Hotel
4 VOL CIUTAT DEL CAP / WINDHOEK E Hotel
5 WINDHOEK – DESERT DEL NAMIB E / D / S Lodge
6 DESERT DEL NAMIB – SWAKOPMUND E / D Hotel
7 SWAKOPMUND – CAPE CROSS – SPITZKOPPE E / D / S Cave camp
8 SPITZKOPPE – TWYFELFONTEIN – DAMARALAND E / D / S Lodge
9 DAMARALAND E / D / S Lodge
10 DAMARALAND – KAOKOLAND – CASCADES EPUPA E / D / S Safari camp
11 CASCADES EPUPA E / D / S Safari camp
12 CASCADES EPUPA – PN ETOSHA o RESERVA PRIVADA E / D / S Lodge
13 PN ETOSHA E / D / S Lodge
14 PN ETOSHA – TSUMEB E / D / S Hotel
15 TSUMEB – KHAUDUM – RESERVA DE NYAE NYAE E / D / S Safari camp
16 RESERVA DE NYAE NYAE – DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Safari camp
17 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Safari camp
18 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Casa flotante
19 DELTA DE L’OKAVANGO – PN CHOBE E / D / S Lodge
20 PN CHOBE – CASCADES VICTÒRIA E / D Hotel
21 CASCADES VICTÒRIA E Hotel
22 VOL CASCADES VICTÒRIA / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
23 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / CIUTAT DEL CAP
Sortida des de la nostra Ciutat d’origen amb destinació Ciutat del Cap, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

Dia 2.- CIUTAT DEL CAP
Arribada a Ciutat del Cap. Tarda lliure per descobrir aquesta fascinant i animada ciutat. Entre l’oceà i la muntanya, aquest port mític ens fascinarà per la seva història, patrimoni arquitectònic i paisatgístic a més d’un ambient multicultural.

Dia 3.- CIUTAT DEL CAP
Esmorzar. Sortida amb barca per veure taurons blancs, els que ho desitgin també podran submergir-se en la gàbia amb ells (activitat inclosa). Tarda lliure a Ciutat del Cap.

Dia 4.- CIUTAT DEL CAP – WINDHOEK
Matí lliure a Ciutat del Cap. Vol a la tarda a Windhoek, capital de Namíbia. Nit al millor allotjament de Windhoek per gaudir de l’arquitectura colonial i l’ambient local.

Dia 5.- WINDHOEK – DESERT DE NAMIB
Sortim rumb sud cap al desert de Namib. A la tarda ens enlairem en avionetes per realitzar un exclusiu vol escènic de 45 minuts i gaudir de la millor panoràmica del desert del PN Namib Naukluft. Gaudirem d’una visió completa de tots els atractius d’aquesta zona: les enormes dunes vermelles clapejades de salessis blancs, Sossusvlei, Deadvlei, la duna 45, el canó de Sesriem i també els misteriosos anells de fades! Dormirem en lodge, situat davant d’un cinturó d’enormes dunes vermelles en una reserva privada de 37.000 hectàrees. Possibilitat d’instal·lar llit al sostre de l’habitació per observar les dunes i les estrelles. Ideal per als amants de la fotografia i de l’astronomia.

Dia 6.- DESERT DE NAMIB – SWAKOPMUND
El nostre alberg està en el punt d’accés més proper a les dunes de Sossusvlei, el que ens permetrà arribar a elles amb les primeres llums del matí. Ens endinsem en 4 × 4 privats al Parc Nacional del Namib-Naukluft recorrent l’interior del desert fins a la Duna 45, la vall de Sossusvlei, el Deadvlei, etc. Un paratge de bellesa aclaparadora entre les dunes de color vermellós més altes del món. Més tard en camió arribarem a Swakopmund, joia d’arquitectura colonial alemanya entre l’oceà i el desert.

Dia 7.- SWAKOPMUND – CAPE CROSS – SPITZKOPPE
Visita de la reserva de Cape Cross (a les portes de la costa dels esquelets), la colònia de lleons marins més gran d’Àfrica. Continuació cap a Spitzkoppe, antic santuari boiximà i una de les formacions rocoses més curioses del món.

Dia 8.- SPITZKOPPE – TWYFELFONTEIN – DAMARALAND
L’alba a les ocres muntanyes de Spitzkoppe és un dels més bells d’Àfrica. Camí al nord creuem els pobles Herero de l’àrida i erma regió de Damaraland on visitem els petroglifs de Twyfelfontein (Patrimoni de la humanitat). Allotjament en lodge sobre un turó de la fascinant regió de conservació de Torra, on més probabilitat hi ha d’observar els elefants del desert, una espècie única al món i també rinoceronts negres. Possibilitat d’instal·lar llit a la terrassa de cada habitació per observar el paisatge i les estrelles.

Dia 9.- DAMARALAND
Safari en 4 × 4 a la regió de conservació de Torra on rastrejarem als elefants de desert, una població de paquiderms única al món adaptada a la vida en zones àrides.

Dia 10.- DAMARALAND – KAOKOLAND – CASCADES EPUPA
Rumb al nord de les terres salvatges del Kaokoland, creuem algun poblat herero i arribem a la frontera amb Angola, on descobrim entre baobabs i palmeres les Cascades Epupa, territori privilegiat de les tribus Himba. Allotjament a la vora del riu Kunene.

Dia 11.- CASCADES EPUPA
Seguint el curs del riu Kunene, entrem en contacte amb una de les tribus més fascinants i autèntiques d’Àfrica, els pastors semi-nòmades Himba. Visitarem un dels seus poblats i ens transmetran part de la seva apassionant cultura.

Dia 12.- CASCADES EPUPA – PN ETOSHA o RESERVA PRIVADA
Deixem enrere les Cascades Epupa i per la recentment oberta porta de Galton, travessem d’oest a est el Parc Nacional d’Etosha, un dels millors parcs del continent, especialment famós per les seves rinoceronts. Segons l’allotjament programat dormirem al PN Etosha o aconseguirem una reserva privada on s’ubicarà el nostre allotjament.

Dia 13.- PN ETOSHA
Dia de safari en camió recorrent l’extensió del PN Etosha, santuari de natura per excel·lència. Llar de lleons, lleopards, elefants, rinoceronts, zebres i girafes, entre molts altres animals.

Dia 14.- PN ETOSHA – TSUMEB
Tercer dia de safari al PN Etosha. Recorrem tota la zona centre – est del parc, incloent la seva espectacular salar i parant en els principals waterholes per rastrejar fauna. Nit en hotel a la població històrica de Tsumeb, on va impactar fa 80.000 anys el meteorit més gran que s’ha trobat d’una peça i el major tros de ferro d’origen natural que s’hagi descobert sobre la superfície de la Terra.

Dia 15.- TSUMEB – RESERVA DE NYAE NYAE
Posem rumb a l’est de Namíbia. per viure un dels moments més aventurers del nostre itinerari: l’exploració en camió 4 × 4 de la part Sud del PN Khaudum: un parc extremadament salvatge llar de licaons, felins, antílops, aus i grans ramats d’elefants. Safari Camp situat al costat d’un poblat boiximà dels més tradicionals i menys influenciats.

Dia 16.- RESERVA DE NYAE NYAE – DELTA DE L’OKAVANGO
Fora de les tradicionals rutes turístiques ens trobem amb els últims representants d’una cultura gairebé extinta, els boiximans. Amb una família Sant, descendent del poble més antic del món, realitzarem una caminada per conèixer totes les seves tradicions, arts de caça i recol·lecció. Deixant enrere les terres àrides de Namíbia, creuem la frontera amb Botswana i entrem a les terres verdes i blaves a la vora del Delta de l’Okavango (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2014).

Dia 17.- DELTA DE L’OKAVANGO
Primer en llanxes ràpides i després en piragües tradicionals naveguem pel Delta de l’Okavango. A bord dels mekoro, seguint el relaxat fluir del delta, descobrirem els seus nenúfars, papirs, arbres, illes i fauna. Aquestes canoes tradicionals són el mitjà de transport ideal per recórrer el cor d’un dels ecosistemes més diversos, rics i idíl·lics de tot el continent i arribar a una illa. A la tarda retorn a mokoro i amb llanxa a la nostra llacuna descobrint l’ecosistema del Delta.

Dia 18.- DELTA DE L’OKAVANGO
Envoltats de milers de plantes de papir, continuem explorant en llanxa els canals del delta, on trobarem fauna i nombroses aus. Dormirem a una casa flotant, un allotjament senzill que ens permet passar una nit acaronats pel suau fluir de l’Okavango.

Dia 19 DELTA DE L’OKAVANGO – PN CHOBE
En avioneta gaudirem d’una vista privilegiada del delta. Sobrevolarem la seva extensió per descobrir, a vista d’ocell, un laberint verd i blau d’illes, llacunes i infinitat de canals. Arribada al famós Parc Nacional Chobe i safari al vespre amb barca pel seu riu, on podem observar hipopòtams, cocodrils, búfals i elefants, entre molts altres animals.

Dia 20.- PN CHOBE – CASCADES VICTÒRIA
En vehicles 4×4 realitzarem un inoblidable safari al parc amb la major densitat d’elefants del món i un dels més prestigiosos santuaris de fauna africana. A la tarda arribada a les mítiques Cascades Victòria. L’estrèpit que provoquen els seus 111 metres de caiguda, ens ofereix un meravellós espectacle natural.

Dia 21.- CASCADES VICTÒRIA
A les Cascades Victòria incloem per a tots els viatgers dues de les activitats més emocionants.
D’una banda sobrevolarem en helicòpter aquesta espectacular zona i d’altra banda podrem triar entre realitzar una caminada a la base de les cascades o gaudir el capvespre al Riu Zambeze en la nostra embarcació.

Dia 22.- VOL CASCADES VICTÒRIA / CIUTAT D’ORIGEN
Darrera visita a les cascades. Vol de tornada amb connexions intermèdies. Nit a bord.

Dia 23.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.295 €
Pagament Local 1.050 € + 200 USD
Suplement Sortides Confort 555 €
Suplement Pagament Local en Opció Confort + 150 €
Suplement grups de 10 a 14 persones 195 €
Supl. Sortides Ciutat del Cap (totes excepte 11 Des) 245 €
Taxes Aèries (Aprox.) 560 €
SUPLEMENTS SEGONS DATA DE SORTIDA
Sortides del 29 Juny al 18 Agost 350 €
Sortides 11 Juny i del 22 Agost al 03 Novembre 250 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals i domèstics.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana.
Transport en camió especialment preparat per a safari amb conductor i cuiner.
Vol escènic en avioneta al Desert del Namib.
Vol en helicòpter a les Cascades Victòria.
Activitats i visites especificades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visats.
Activitats opcionals (rafting, puenting…).
Entrades a les Cascades Victòria.
Propines i extres personals.
Taxes locals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació