Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Proposem aquesta ruta ideada per recórrer la part atlàntica del Senegal, on apreciarem el passat colonial del país, intensament reflectit a St. Louis i en l’Illa de Gorée, així com el desert de Lompoul i els poblats que esquitxen el delta del Saloum, practicants de la pesca tradicional. La visita del riu Senegal, fora de rutes més típiques, ens permetrà apreciar la intensitat i bullici dels pobles africans establerts en la seva riba.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DAKAR Hotel
2 DAKAR – ILLA DE GORÉE – ST. LOUIS E / S Hotel
3 ST. LOUIS – DJOUDJ – ST. LOUIS E / S Hotel
4 ST. LOUIS – SAVOIGNE – DAGANA E / S Lodge
5 DAGANA – DESERT DE LOMPOUL E / S Ecolodge
6 LOMPOUL – LLAC ROSA – SALOUM E / S Lodge
7 SALOUM E / D / S Lodge
8 SALOUM – JOAL FADIOUTH – DAKAR. VOL DAKAR / CIUDAD DE ORIGEN E / D  Vol
9 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Dakar
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en vol de línia regular (directe o amb escala, segons punt d’origen) amb destinació Dakar. Arribada a l’aeroport internacional Leopold Sedar Senghor de Dakar, assistència pel nostre personal a l’aeroport i trasllat a l’hotel a Dakar. Nit a Dakar.

DIA 2.- Dakar – Illa de Gorée – St. Louis
Esmorzar i trasllat a l’embarcador de Dakar. En ferri, arribarem a la mítica illa de Gorée. Declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, l’illa conserva encara part del seu encant colonial. Recorrerem els seus carrers i visitarem la esgarrifosa “casa dels esclaus” abans de pujar al fort des d’on contemplarem una magnífica vista de Dakar. Continuarem la nostra ruta rumb al nord. Després de creuar el pont Faidherbe, arribem al nostre hotel. Instal·lació, sopar i allotjament.

DIA 3.- St. Louis – Barbarie – St. Louis
Esmorzar. Sortida rumb al far de Gandiol. En piragua, mitjà de transport tradicional de la regió, surcaremos les aigües del riu Senegal fins arribar a la reserva natural de la Langue de Barbarie. Durant l’època migratòria, entre els mesos de novembre i febrer, centenars d’aus solquen el cel i gaudeixen d’un descans abans de continuar el seu viatge al sud del continent africà. Dinar lliure al lodge Ocean et Savane. A la tarda, visita de la ciutat de St Louis, declarada patrimoni històric de la humanitat i antiga capital colonial de l’Àfrica occidental francesa. Passejant en calessa, veurem les cases d’estil colonial, amb colors variats. Passarem per la plaça Faidherbe i pel barri popular dels pescadors. Sopar i allotjament.

DIA 4.- St Louis – Savoigne – Richard Toll – Dagana
Esmorzar. De camí a Dagana, visitem el poble de Savoigne, famosa per l’escola artística. En ella van joves del poble que no han pogut acabar els seus estudis. Continuació a Richard Toll.
En ruta, parada a Rosso Senegal, per veure els incessants moviments de persones i mercaderies creuant el riu per anar a Mauritània. Dinar lliure a Richard Toll i visita d’aquesta ciutat, on es conrea i transforma la canya de sucre. Continuació a Dagana. Arribada i instal·lació a l’hotel Fort de Dagana. Sopar i allotjament.

DIA 5.- ​​Dagana – Desert de Lompoul
Esmorzar. De retorn cap a St Louis, visita de poblats peul. Els Peul són una ètnia nòmada que es desplaça a la recerca de pastures per al bestiar. Possibilitat de menjar lliure a St Louis abans del trasllat al desert de Lompoul, situat a la regió de Kebemer, entre les dunes més belles del Senegal. Arribada al nostre Lodge i instal·lació en les seves confortables “haimes” d’estil maurità. Passeig en dromedari a la caiguda del sol entre les dunes. Sopar en el nostre Lodge.

DIA 6.- Desert de Lompoul – Llac Rosa – Saloum
Esmorzar. Abandonem l’aridesa del nord per dirigir més al sud, on el paisatge canvia i es torna més verd. Per la platja, arribarem al Llac Rosa.
Visita d’aquesta salina mundialment coneguda per constituir l’etapa d’arribada del ral·li més famós del món, el Dakar. Coneixerem el procediment gairebé ancestral d’extracció de la sal.
Dinar tradicional al campament Niaga Peul al Llac Rosa i continuació a la regió natural de Saloum. Trasllat en piragua a Mar Lothie. Instal·lació al Lodge. Sopar i allotjament.

DIA 7.- Saloum
Esmorzar. La regió del Sine Saloum deu el seu nom als dos rius que la travessen. Embarcarem en una barcassa de motor, transport típic de la zona. Solcant les aigües d’aquest riu, recorrerem la reserva natural que formen les illes del Delta del Saloum i visitarem un poblat de l’ètnia Sereres, pescadors que habiten aquestes terres. Retorn a l’hotel i dinar inclòs. A la tarda, visita a peu del poble de Saloum. Sopar i allotjament.

DIA 8.- Saloum – Joal Fadiouth – Dakar. Trasllat a l’aeroport. Vol Dakar / Ciutat d’Origen.
Esmorzar. Reprenem la carretera rumb a la famosa localitat de Joal Fadiouth, bressol del primer president del Senegal, Leopold Sedar Senghor. Visitarem l’illa de les petxines de Fadiouth amb el seu incomparable cementiri artificial construït a base de petxines marines. Dinar inclòs en Joal. Parada al port pesquer de Mbour per assistir a l’arribada dels pescadors (segons època) Continuem ruta a Dakar a la tarda. Temps lliure a Dakar. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport de Dakar, per sortir en vol de línia regular (directe o amb escala, segons punt d’origen) de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit en vol.

DIA 9.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 12 persones 1.195 €
En base a grup de 8 a 11 persones 1.285 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.385 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 125 €
Suplement Habitació Individual 205 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Dakar / Ciutat d’origen en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels i lodges segons programa, en base a habitacions dobles.
Bitllet de ferry a Gorée i visita de la casa dels esclaus.
Excursions i visites especificades: Llac Rosa en 4×4, piragua a motor en el Parc de Djoudj i Barbarie, city tour en calesa de cavalls per St. Louis, piragua en el Riu Saloum i visita de Joal Fadiouth.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana.
Vehicle amb aire acondicionat durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes.
Activitats i excursions opcionals.
Entrades als llocs a visitar.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
2 agost, 2016

En general el viaje ha estado muy bien. Lo mejor sin duda la gente y que cada día tiene un interés paisajístico distinto. Es sorprendente la variedad que hay en el país, sin ser especialmente grande… lago, desierto, ciudades coloniales, el río Senegal y sus pueblos situados a ambos lados, el Delta de Saloum… En definitiva, un país bastante recomendable.

Deixar un comentari

Classificació