Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La “Llàgrima de l’Índia” és una illa petita que ha tingut molts noms: Ceilan, Serendib, Illa Resplendent, Perla d’Orient… A la regió central del país (Polonnaruwa, Dambulla, Siguiriya i Kandy) trobarem restes del seu passat cultural, i a Trincomale, podrem gaudir d’uns dies de platja. Aquest viatge està pensant per viatjar amb cotxe i conductor per la regió central del país, i acabar en uns dies de platja al nostre aire.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO Vol
2 ARRIBADA A COLOMBO Hotel
3 COLOMBO – KANDY E Hotel
4 KANDY – PERADENIYA – MATALE – DAMBULLA – HABARANA E Hotel
5 HABARANA – SIGIRYA – MINNERIYA – HABARANA E Hotel
6 HABARANA – POLONNARUWA – NEGOMBO E Hotel
7 VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
8 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
EXTENSIÓ PLATJA TRINCOMALE
6 HABARANA – POLONNARUWA – TRINCOMALE E Hotel
7 TRINCOMALE E Hotel
8 TRINCOMALE E Hotel
9 TRINCOMALE – NEGOMBO E Hotel
10 VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1. VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
Sortida en vol regular amb destinació Colombo, connexió a Estambul. Nit en vol.

Dia 2. ARRIBADA A COLOMBO
Arribada a l’aeroport i trobada amb el seu conductor a la sala de l’aeroport. Posteriorment, trasllat a Colombo i check-in a l’hotel. Colombo és la capital comercial de Sri Lanka i és una ciutat vibrant plena de vida amb una barreja d’arquitectura moderna, edificis colonials i ruïnes. El nom “Colombo”, li va ser donat pels colonitzadors portuguesos en 1505. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines que uneixen l’Est i l’Oest, fa més de 2000 anys que els comerciants coneixen la seva existència . Temps lliure per fer una primera visita de la ciutat, o per descansar a l’hotel. Nit a Colombo.

Dia 3. COLOMBO – KANDY
Esmorzar i trasllat a Kandy. En ruta es pot visitar una Fàbrica de te en Girigama, on coneixerem el procés d’aquest producte d’exportació. Arribada a Kandy. Kandy és coneguda com la capital de les muntanyes, a més de ser el cor del budisme al país. Per la seva entorn, arquitectura i bellesa va ser declarada per la UNESCO el 1988 Patrimoni de la Humanitat. Va ser la llar de l’últim regnat independent de Sri Lanka, que va sobreviure dos segles a la incursió colonial abans de la caiguda amb l’Imperi Britànic. Enmig dels carrers i basars, trobem el Mercat Municipal o el Centre de les Arts i l’Artesania, llocs que destaquen per la seva afluència de gent i per estar sempre animats per la població local. A última hora de la tarda, podrem visitar el Dalada Maligawa, conjunt arquitectònic format per pavellons de color rosa amb cobertes vermelles on es troba el Temple de la Dent de Buda, principal centre religiós per als seguidors budistes en què es venera la relíquia de la dent de Buda. A la nit, si ho volem, podrem assistir a un espectacle de danses tradicionals. Nit a Kandy.

Dia 4. KANDY – PERADENIYA – MATALE – DAMBULLA – HABARANA
Esmorzar. Avui podem anar fins Peradeniya, on podrem visitar el Jardí botànic, el primer jardí botànic construït per un rei Sinhala i engrandit pels anglesos. Els seus 147 acres estan plens de meravelloses varietats d’arbres, plantes i flors, principalment orquídies amb una varietat de 300 plantes medicinals i palmeres.
Després de la visita, podem arribar fins Matale, i visita d’un dels múltiples jardins d’espècies. En aquesta visita podrem conèixer les diferents espècies per les que l’illa ha estat reconeguda durant anys, com la canyella, el cardamom i el pebre. Coneixerem les plantes i els seus usos. Continuació fins Dambulla, on podrem visitar el famós temple de Dambulla, el complex de coves convertides en temple d’Or, són el seu principal focus d’atracció per la seva singularitat i per ser el sistema de coves més gran del país. A més aquest conjunt conserva una important i quantiosa col·lecció d’imatges de Budha, al voltant de 153, que representen les diferents etapes de la seva vida. Aquestes al seu torn es troben envoltades de fascinants pintures i murals, que s’estenen al llarg d’una superfície de 2.100 quilòmetres quadrats. Tota aquesta àrea de gran importància cultural i religiosa va ser construïda pel rei Walangambahu al segle I a.C. i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat el 1991. Continuació fins Habarana, i trasllat a l’hotel. Nit a Habarana.

Dia 5. HABARANA – SIGIRIYA – MINNERIYA – HABARANA
Esmorzar. Avui sortirem cap a Sigiriya, on podrem pujar a la Fortalesa de la Roca de Sigiriya, patrimoni mundial de la UNESCO, que data del segle V, construït pel rei Kashyapa (477-495). Les ruïnes del palau estan situades a la part superior d’una impressionant roca de pedra vermella a 180m sobre la jungla que s’erigeix ​​als seus peus enmig de tot el conjunt. A la part mitjana es troba el mur de Mirall on s’hagin les famoses pintures de les donzelles Apsara. A més de la Porta del Lleó, la que dóna accés a la part superior. A la zona més baixa de la roca hi ha el palau inferior i les fosses, murs i jardins que s’estenen al llarg de centenars de metres des de la base rocosa. Sens dubte val la pena pujar els més de 1.000 graons i estretes passarel·les per gaudir de l’extraordinària panoràmica de l’entorn. Aquest espectacular conjunt, sorprèn el visitant per la creativitat de la seva construcció i pel magnífic lloc del seu emplaçament. A continuació, podem traslladar-nos fins al P.N. de Minneriya, on podrem realitzar un safari a la tarda. L’àrea de Mineriya, va ser designada com a parc nacional el 1997, havent estat originalment declarat com a reserva natural el 1938. La raó per declarar l’àrea com a protegit és per a salvaguardar la conca del tanc Minneriya i la vida silvestre dels voltants. El tanc és de summa importància històrica, ja que va ser construït pel rei Mahasen a segle III d.C. El parc és un terreny sec on habiten rajades d’elefants sota l’atenta mirada de grans colònies d’aus. Continuació fins Habarana, i trasllat a l’hotel. Nit a Habarana.

Dia 6. HABARANA – POLONNARUWA – NEGOMBO
Esmorzar. Avui podem anar fins Polonnaruwa on podrem visitar la ciutat arqueològica, que va ser la capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Les cases de les imatges més belles de l’illa es troben allà i són Lankatilake, Tivanka, Thuparama i Tivanka, i aquesta última té el millor exemple dels frescos del període de Polonnaruwa. També podrem veure les estupes més ben conservades d’aquesta ciutadella que són Rankoth Vehera i Kirivehera. Polonnaruwa conté les més esplèndides estàtues de Budda tallades en pedra de Gal Vihara, un santuari en una roca que conté quatre estàtues de Buda: dos en posició de meditació, una de peu i una altra reclinada. L’estàtua del rei Parakrama Bahu és un altre exemple del tallat en pedra singalesa i el Vata-dóna-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka, un antic temple en forma circular. En acabar, podem sortir fins Negombo. Arribada i trasllat a l’hotel. Negombo, és una històrica ciutat costanera que gaudeix d’un substancial patrimoni colonial. Té majoria cristiana i hi ha tantes esglésies que és coneguda com la ‘Petita Roma’. La ciutat està construïda al voltant d’una llacuna en la qual desemboca el canal de Hamilton, que va ser construït pels holandesos per transportar canyella i altres espècies. Les daurades sorres de la platja, són un dels llocs més emblemàtics de Negombo, ja que és sobre elles on es congreguen molts dels veïns per mirar i comprar les captures de llagostes, crancs, gambes i peix. Aquí podrem veure com pesquen, netegen el peix i el venen. Nit a Negombo.

Dia 7. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Colombo, per al vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit en vol.

Dia 8. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

EXTENSIÓ PLATJA TRINCOMALE

Dia 6. HABARANA – POLONNARUWA – TRINCOMALE
Esmorzar. Avui podem anar fins Polonnaruwa on podrem visitar la ciutat arqueològica, que va ser la capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Les cases de les imatges més belles de l’illa es troben allà i són Lankatilake, Tivanka, Thuparama i Tivanka, i aquesta última té el millor exemple dels frescos del període de Polonnaruwa. També podrem veure les estupes més ben conservades d’aquesta ciutadella que són Rankoth Vehera i Kirivehera. Polonnaruwa conté les més esplèndides estàtues de Budda tallades en pedra de Gal Vihara, un santuari en una roca que conté quatre estàtues de Buda: dos en posició de meditació, una de peu i una altra reclinada. L’estàtua del rei Parakrama Bahu és un altre exemple del tallat en pedra singalesa i el Vata-dóna-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka, un antic temple en forma circular. En acabar, podem sortir fins Trincomale. Arribada a Trincomale i trasllat a l’hotel. Nit a Trincomale.

Dia 7. TRINCOMALE
Esmorzar i dia lliure a Trincomale, per gaudir de la platja i conèixer la zona. Nit a Trincomale.

Dia 8. TRINCOMALE
Esmorzar i dia lliure a Trincomale, per gaudir de la platja i conèixer la zona. Nit a Trincomale.

Dia 9. TRINCOMALE – NEGOMBO
Esmorzar i temps lliure fins el trasllat a la ciutat de Negombo. Nit a Negombo.

Dia 10. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Colombo, per al vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit en vol.

Dia 11. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 3 persones 1.190 €
En base a grup de 2 persones 1.270 €
Suplement Individual 190 €
Suplement Aeri (Sortides Juliol i Agost) 190 €
Suplement Temporada Alta (Abril, Juliol i Agost) 70 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
EXTENSIÓ PLATJA TRINCOMALE
En base a grup a partir de 3 persones 165 €
En base a grup de 2 persones 190 €
Suplement Individual 295 €
Suplement Temporada Alta (Abril, Juliol i Agost) 185 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb conductor.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (30 USD aprox.).
Entrades (si es fan totes les visites, 150 USD aprox.)
Alimentació no especificada en el quadre.
Guia acompanyant ni guia per a les visites.
Propines i extres personals.
Permís per a càmeres i vídeos.
Qualsevol altre concepte indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació