Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La “Llàgrima de l’Índia” és una illa petita que ha tingut molts noms: Ceilan, Serendib, Illa Resplendent, Perla d’Orient … A la regió central del país trobarem restes del seu passat cultural, i a Hikkaduwa, podrem gaudir d’uns dies de platja. Aquest viatge està pensant per anar amb cotxe i conductor per la regió central del país, i acabar amb uns dies de platja al nostre aire.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO Vol
2 ARRIBADA A COLOMBO Hotel
3 COLOMBO – PINNAWALA – PN MINNERIYA – DAMBULLA  E Hotel
4 DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA E Hotel
5 DAMBULLA – MATALE – KANDY E Hotel
6 KANDY – PERADENIYA – KANDY E Hotel
7 KANDY – PLANTACIÓ DE TE A GIRAGAMA – HIKKADUWA E Hotel
8 HIKKADUWA E Hotel
9 HIKKADUWA E Hotel
10 HIKKADUWA E Hotel
11 HIKKADUWA. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
12 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1. VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
Sortida en vol regular amb destinació Colombo, connexió a Istanbul. Nit en vol.

Dia 2. ARRIBADA A COLOMBO
Arribada a l’aeroport de Colombo a la tarda, trobada amb el nostre corresponsal i trasllat a l’hotel. Colombo és la capital comercial de Sri Lanka i és una ciutat vibrant plena de vida amb una barreja d’arquitectura moderna, edificis colonials i ruïnes. El nom “Colombo”, li va ser donat pels colonitzadors portuguesos en 1505. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines que uneixen l’Est i l’Oest, fa més de 2000 anys que els comerciants coneixen la seva existència . Temps lliure per fer una primera visita de la ciutat, o per descansar a l’hotel. Nit a Colombo.

Dia 3. COLOMBO – PINNAWALA – P.N. MINNERIYA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a Pinnawala (105 km / 2’40h aprox). El orfanato d’Elefantes d’Pinnawela és una de les atraccions més populars de Sri Lanka. Podrem visitar aquest centre d’acollida i atenció d’elefants on la població ha crescut 3 generacions, al voltant de 65 elefants fent d’aquest centre, el lloc amb major nombre d’elefants captius al món. Podrem observar de prop alguns elefants petits, i fins i tot podrem veure com tota la manada pren un bany al riu. En acabar, trasllat a Minneriya (110km / 2’30h aprox). L’àrea de Mineriya, va ser designada com a parc nacional el 1997, havent estat originalment declarat com a reserva natural el 1938. La raó per declarar l’àrea com a protegit és per a salvaguardar la conca del tanc Minneriya i la vida silvestre dels voltants.
El tanc és de summa importància històrica, ja que va ser construït pel rei Mahasen a segle III d.C. El parc és un terreny sec on habiten rajades d’elefants sota l’atenta mirada de grans colònies d’aus. Sortida cap a Dambulla (37 km / 50 min aprox) i trasllat a l’hotel. Nit a Dambulla.

Dia 4. DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a la Fortalesa de la Roca de Sigiriya (8 km / 15 min aprox.). Avui podrem pujar a la Fortalesa de la roca de Sigiriya, patrimoni mundial de la UNESCO, que data del segle V, construït pel rei Kashyapa (477-495). Les ruïnes del palau estan situades a la part superior d’una impressionant roca de pedra vermella a 180m sobre la jungla que s’erigeix ​​als seus peus enmig de tot el conjunt. A la part mitjana es troba el mur de Mirall on s’hagin les famoses pintures de les donzelles Apsara. A més de la Porta del Lleó, la que dóna accés a la part superior. A la zona més baixa de la roca hi ha el palau inferior i les fosses, murs i jardins que s’estenen al llarg de centenars de metres des de la base rocosa. Sens dubte val la pena pujar els més de 1.000 graons i estretes passarel·les per gaudir de l’extraordinària panoràmica de l’entorn. Aquest espectacular conjunt, sorprèn el visitant per la creativitat de la seva construcció i pel magnífic el lloc del seu emplaçament. En acabar, trasllat a Polonnaruwa (70 km / 1’30h aprox) on podrem visitar la ciutat arqueològica de Polonnaruwa que va ser la capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Les cases de les imatges més belles de l’illa es troben allà i són Lankatilake, Tivanka, Thuparama i Tivanka, i aquesta última té el millor exemple dels frescos del període de Polonnaruwa. També podrem veure les estupes més ben conservades d’aquesta ciutadella que són Rankoth Vehera i Kirivehera. Polonnaruwa conté les més esplèndides estàtues de Budda tallades en pedra de Gal Vihara, un santuari en una roca que conté quatre estàtues de Buda: dos en posició de meditació, una de peu i una altra reclinada. L’estàtua del rei Parakrama Bahu és un altre exemple del tallat en pedra singalesa i el Vata-dóna-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka, un antic temple en forma circular. Retorn a Dambulla (70 km / 1’30h aprox). Nit a Dambulla.

Dia 5. DAMBULLA – MATALE – KANDY
Esmorzar i sortida cap al temple de Dambulla (4 km / 5 min aprox.). Podrem visitar el temple de Dambulla, el complex de coves convertides en temple d’Or, són el seu principal focus d’atracció per la seva singularitat i per ser el sistema de coves més gran del país. A més aquest conjunt conserva una important i quantiosa col·lecció d’imatges de Budha, al voltant de 153, que representen les diferents etapes de la seva vida. Aquestes al seu torn es troben envoltades de fascinants pintures i murals, que s’estenen al llarg d’una superfície de 2.100 quilòmetres quadrats. Tota aquesta àrea de gran importància cultural i religiosa va ser construïda pel rei Walangambahu al segle I a.C. i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat el 1991. Continuarem cap a Kandy i en ruta podrem visitar el Jardí d’espècies de Matale (50 km / 1’15h aprox.). En aquesta visita podrem conèixer les diferents espècies per les que l’illa ha estat reconeguda durant anys, com la canyella, el cardamom i el pebre. Coneixerem les plantes i els seus usos. En acabar sortida fins Kandy. (25 km / 1h aprox.). En Kandy podrem assistir a un espectacle de danses tradicionals. Nit a Kandy.

Dia 6. KANDY – PERADENIYA – KANDY
Esmorzar. Kandy és coneguda com la capital de les muntanyes, a més de ser el cor del budisme al país. Per la seva entorn, arquitectura i bellesa va ser declarada per la UNESCO el 1988 Patrimoni de la Humanitat. Va ser la llar de l’últim regnat independent de Sri Lanka, que va sobreviure dos segles a la incursió colonial abans de la caiguda amb l’Imperi Britànic. Enmig dels carrers i basars, trobem el Mercat Municipal o el Centre de les Arts i l’Artesania, llocs que destaquen per la seva afluència de gent i per estar sempre animats per la població local. Podrem visitar el Dalada Maligawa, conjunt arquitectònic format per pavellons de color rosa amb cobertes vermelles on es troba el Temple de la Dent de Buda, principal centre religiós per als seguidors budistes en què es venera la relíquia de la dent de Buda. A l’hora prevista, trasllat a Peradeniya (7 km / 30 min aprox.). on podrem visitar el Jardí Botànic de Peradeniya, primer jardí botànic construït per un rei Sinhala i engrandit pels anglesos. Els seus 147 acres estan plens de meravelloses varietats d’arbres, plantes i flors, principalment orquídies amb una varietat de 300, plantes medicinals i palmeres. En acabar tornada a Kandy. Nit a Kandy.

Dia 7. KANDY – PLANTACIÓ DE GIRAGAMA – HIKKADUWA
Esmorzar i trasllat a Hikkaduwa (217 km, 4hr 30 min). En ruta podrem visitar una fàbrica i plantació de te en Giragama on coneixerem el procés d’aquest producte d’exportació. Arribada a Hikkaduwa i descans a la platja. Nit a Hikkaduwa.

Dia 8. HIKKADUWA
Esmorzar. Dia de descans a la platja o per conèixer la zona. (Els dies de platja a Hikkaduwa el cotxe amb conductor no estarà disponible. A Sri Lanka és molt fàcil i econòmic moure’t en curtes distàncies amb els rickshaw i és una molt bona alternativa per a aquests dies per conèixer la zona al vostre aire). Nit a Hikkaduwa.

Dia 9. HIKKADUWA
Esmorzar. Dia de descans a la platja o per conèixer la zona. Nit a Hikkaduwa.

Dia 10. HIKKADUWA
Esmorzar. Dia de descans a la platja o per conèixer la zona. Nit a Hikkaduwa.

Dia 11. HIKKADUWA. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Colombo per al vol de tornada a la ciutat d’origen. (145 km / 2’15h aprox.). Nit a bord.

Dia 12. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Istanbul i enllaç amb el vol a la ciutat d’origen. Arribada a la ciutat d’origen, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 3 persones 1.280 €
En base a grup de 2 persones 1.495 €
Suplement Individual 380 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 275 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat i conductor (sense guia).
Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles amb bany privat.
Alimentació especificada en el quadre.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (30 USD aprox.).
Entrades (si es fan totes les visites, 160 USD aprox.)
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Guia acompanyant ni guia per a les visites.
Propines.
Permís per càmeres i vídeos.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
4 agost, 2016

El viaje ha estado bien, todo muy bien organizado… sin duda es un país que vale la pena visitar. Estaba un poco intranquila por algunos comentarios en internet sobre los hoteles de Sri Lanka en general, pero los nuestros eran correctos y estaban bien situados, así que todo bien.
Lo más espectacular es Sigiriya y también me ha gustado mucho el parque de Minneriya y Kandy.

28 agost, 2016

Vaig decidir viatjar a Sri Lanka una mica de forma improvisada sense saber molt ver què esperar i pensant que em trobaria un país semblant a l’Índia…
El que m’he trobat és un país molt ric culturalment, amb uns paissatges espectaculars i amb una població molt més riallera…Moltes gràcies per aquest viatge!

Deixar un comentari

Classificació