Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
14 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge a Sri Lanka que uneix espiritualitat i natura. Viurem el moment especial en què budistes, cristians i musulmans inicien el pelegrinatge al cim d’Adam’s Peak coincidint amb cada lluna plena de gener a abril. A més, visitarem els temples i palaus Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i farem safaris en els parcs de Mineriya i Udawalawe. També coneixerem les plantacions de te típiques de l’illa i les aïllades platges de la costa sud que ens portaran a conèixer el país i la seva gent.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A ABRIL 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A COLOMBO. TRASLLAT A DAMBULLA S Hotel
2 DAMBULLA – ANURADHAPURA – SIGIRIYA – DAMBULLA E / S Hotel
3 DAMBULLA – POLONNARUWA – PN MINERIYA – DAMBULLA E / S Hotel
4 DAMBULLA – KANDY E / S Hotel
5 KANDY – PINNAWELA (ORFENAT D’ELEFANTS) – JARDINS DE PERADENIYA – KANDY E / S Hotel
6 KANDY – NUWARA ELIYA E / S Hotel
7 NUWARA ELIYA – HATTON E / S Hotel
8 HATTON (ASCENSIÓ A ADAM’S PEAK) E / D / S Hotel
9 HATTON – PN UDAWALAWE E / S Hotel
10 PN UDAWALAWE – PLATJA DE TANGALLE E / S Hotel
11 PLATJA DE TANGALLE E / S Hotel
12 PLATJA DE TANGALLE – GALLE E Hotel
13 GALLE – WELIWERIYA – COLOMBO E / D Hotel
14 COLOMBO. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Arribada a Colombo. Trasllat a Dambulla
Arribada a Colombo, assistència per part del nostre representant i trasllat a Dambulla. A l’arribada a Dambulla, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2.- Dambulla – Anuradhapura – Sigiriya – Dambulla
Després d’esmorzar, sortida per fer la visita d’Anuradhapura, ciutat sagrada per al budisme en el seu dia la primera capital del país i on podrem observar les ruïnes (Patrimoni de la Humanitat) vestigi d’una època passada. A la tarda, ens dirigirem cap a la fortalesa de Sigiriya (la roca del lleó), on s’alça un penyal de 285 metres d’altura que va servir de fortalesa en el segle V al rei Kasyapa, on després d’assassinar el seu pare, el rei Datusena es va proclamar rei a si mateix i es va refugiar per escapar de la venjança del seu germà petit Moggallana legítim hereu al tron. Finalitzades les visites, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3.- Dambulla – Polonnaruwa – PN Mineriya – Dambulla
Després de l’esmorzar sortida cap a l’antiga ciutat de Polonnaruwa, la qual va ser segona capital de Sri Lanka. Visita dels antics palaus i jardins, i de les quatre figures monolítiques de Buda esculpides a la roca i que formen el Gal Vihara, el conjunt d’escultures més famós del país. A la tarda sortirem cap al Parc Nacional d’Mineriya per efectuar un safari en vehicles 4×4 i observar les grans bandades d’elefants en el seu hàbitat natural. Retorn a Dambulla, sopar i allotjament.

Dia 4.- Dambulla – Kandy (75 km / 2,30 Hrs)
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Kandy. De camí farem una parada per visitar el temple de Dambulla, un conjunt de petits temples esculpits dins d’antigues coves on encara es conserven algunes belles pintures i frescos i on es poden veure unes 150 estàtues de Buda a mida natural. Arribada a Kandy, darrera capital de regne sinhalés conquerida pels britànics en 1815. Kandy està situada al voltant d’un llac artificial, sobre cinc turons. Visitarem el temple de la Dent de Buda -Dalada Maligawa-, on es diu que aquesta sagrada relíquia va arribar a principis del Segle IV amagada en el pèl d’una princesa índia. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5.- Kandy – Pinnawela (Orfenat d’elefants) – Jardins de Peradeniya – Kandy
Esmorzar. A l’hora prevista, sortida cap a Pinnawela per efectuar la visita a un orfenat d’elefants que han estat abandonats o ferits en les selves del país i on es cuiden fins a la seva maduresa.
A la tarda, ens dirigirem cap a Peradeniya, per visitar el la més gran Jardí Botànic de Sri Lanka, on tindrem temps suficient per passejar. Aquest jardí alberga una extensa col·lecció d’arbres, plantes enfiladisses tropicals, bambús, palmeres, orquídies, espècies i altres plantes, fins a un total de 4.000 espècies diferents. Retorn a l’hotel i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

Dia 6.- Kandy – Nuwara Eliya (75 km / 2,30 Hrs)
Esmorzar i sortida cap a les muntanyes travessant les immenses terrasses de plantacions de te. Parada en ruta per visitar una plantació i veure el procés d’elaboració del te. Arribada a la ciutat de Nuwara Eliya (1.815 metres), que al seu dia va ser un antic balneari de l’època colonial on els britànics passaven les seves vacances fugint de la calor de les terres baixes. Envoltada de plantacions de te i horts de fruites i hortalisses perfectament ordenats, conserva el seu aspecte colonial en els seus mansions d’estil Tudor i Victoriano. Temps lliure, sopar i allotjament.

Dia 7.- Nuwara Eliya – Hatton
Després d’esmorzar, sortida cap a Hatton situat a la Vall de Botgawantalawa. Al llarg del trajecte, farem diverses parades en llocs emblemàtics, ja que la ruta discorre per paisatges de muntanya únics amb turons entapissats per jardins de te, cascades, brolladors i llacs. Arribada a Hatton, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

Dia 8.- Hatton (Ascens al Adam’s Peak)
De matinada, sobre les 02.00 del matí, coincidint amb la lluna plena, començarem l’ascens al Pic d’Adam “Adam’s Peak”, muntanya venerada per totes les religions i lloc de pelegrinatge. El ascens ens pot portar aproximadament unes 3 hores i mitja; un total de 5.200 esglaons ens separen fins al cim. Un cop aconseguim arribar al cim, serem recompensats amb un dels despertars del Sol més espectaculars que existeixen. Retorn a l’hotel i resta del dia lliure per a descansar. Dinar, sopar i allotjament.

Dia 9.- Hatton – PN Udawalawe
Esmorzar. A l’hora prevista sortida cap a Udawalawe. A la tarda, farem un safari en vehicles 4x4 pel parc nacional d’Udawalawe. Aquest parc cobreix unes 30.821 hectàrees i és una gran reserva d’animals entre els quals es poden veure elefants, búfals, cocodrils, una infinitat d’aus aquàtiques i, amb sort, lleopards. Finalitzat el safari, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 10.- PN Udawalawe – Platja de Tangalle
Esmorzar i sortida cap a Tangalle, situat al sud de Sri Lanka. A l’arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure per poder gaudir dels seus salvatges i molt poc freqüentades platges. Sopar i allotjament.

Dia 11.- Platja de Tangalle
Dia lliure a la platja en règim de mitja pensió.

Dia 12. Platja de Tangalle – Galle (90 km / febrer Hrs)
Esmorzar i sortida amb direcció a Galle. Al llarg del camí anirem efectuant diverses parades per la costa sud, on podrem observar els típics pescadors xanquers, una tradicional forma de pesca de la zona. Arribada a Galle, un dels ports més emblemàtics de la ruta de la seda amb reminiscències colonials presidides pel seu fort holandès. Resta del dia lliure i allotjament.

Dia 13.- Galle – Weliweriya – Colombo (115 km / març Hrs)
Esmorzar i a l’hora prevista, sortida cap a Weliweriya per fer un dinar de comiat en una casa local, on degustarem alguns dels plats més típics del país. Després de dinar, trasllat a Colombo i resta del dia lliure. Allotjament.

Dia 14.- Colombo. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar i dia lliure a la capital, depenent de l’hora de sortida del vol. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 1.740 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.880 €
Oferta 4 Primeres Places d’Inscripció – 110 €
Suplement Habitació Individual 590 €
Suplement Sortida 23 Març (Setmana Santa) 120 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats per terra en vehicle privat amb A/C amb conductor local.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local especialitzat de parla anglesa per a les visites del Triangle Cultural.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari amb entrades incloses.
Entrades als parcs nacionals de Minneriya i Udawalawe amb safaris en vehicles 4×4.
Aigua mineral embotellada.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Extres personals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Suplement d’entrada de càmeres i vídeos als temples.
Visites i excursions opcionals.
Taxes locals d’entrada/sortida del país en cas d’existir.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació