Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La “Llàgrima de l’Índia”, és una illa petita que ha tingut molts noms: Ceilan, Serendib, Illa Resplendent, Perla d’Orient … Tal col·lecció no és més que un reflex de la seva riquesa i bellesa. Aquesta sortida, ens coincideix amb el Festival Esala Perahera de Kandy.

El Festival Esala Perahera és una cerimònia budista que té l’objectiu de venerar als déus que afavoreixen les pluges abundants perquè siguin favorables per als cultius. La llegenda diu que la dent de Buda va ser portat a Sri Lanka durant el segle III A.C., ocult en la cabellera d’una princesa. Des de llavors, cada any se celebra aquest festival. Durant 15 dies consecutius, després del capvespre, les relíquies de la dent sagrat de Buda, es treuen del temple Malikawa a l’exterior, per iniciar una solemne processó pels carrers de la ciutat de Kandy en la qual participen elefants ricament decorats amb joies, sedes i van il·luminats amb llum elèctrica, el que fa augmentar la brillantor de l’espectacle. Participen en aquesta desfilada, malabaristes que juguen amb el foc, ballarins, músics, torxes, i milers de pelegrins descalços, vinguts de tots els racons del país, per participar cada any en la cerimònia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO Vol
2 ARRIBADA A COLOMBO Hotel
3 COLOMBO – PN MINNERIYA – DAMBULLA E Hotel
4 DAMBULLA – POLONNARUWA – DAMBULLA E Hotel
5 DAMBULLA – AUKANA – ANURADHAPURA – DAMBULLA E Hotel
6 DAMBULLA – SIGIRIYA – MATALE – KANDY E Hotel
7 KANDY (FESTIVAL PERAHERA) E Hotel
8 KANDY – PINNAWALA / PERADENIYA – KANDY E Hotel
9 KANDY – NUWARA ELIYA E Hotel
10 NUWARA ELIYA – HORTON PLAINS – ELLA E Hotel
11 ELLA – UDAWALAWE E Hotel
12 UDAWALAWE – MATARA E Hotel
13 MATARA E Hotel
14 MATARA – WELLIGAMA – GALLE – HIKKADUWA E Hotel
15 HIKKADUWA – COLOMBO. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

01 AGO. VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
Sortida en vol regular amb destinació Colombo, connexió a Istanbul. Nit en vol.

02 AGO. ARRIBADA A COLOMBO
Arribada a l’aeroport de Colombo, trobada amb el nostre corresponsal i trasllat a l’hotel. (32 kms / 40min aprox).
Colombo és la capital comercial de Sri Lanka i és una ciutat vibrant plena de vida amb una barreja d’arquitectura moderna, edificis colonials i ruïnes. El nom “Colombo”, li va ser donat pels colonitzadors portuguesos en 1505. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines que uneixen l’Est i l’Oest, fa més de 2000 anys que els comerciants coneixen la seva existència . Nit a Colombo.

03 AGO. COLOMBO – P.N. MINNERIYA – DAMBULLA
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Colombo, en la visita veurem els llocs més representatius de Colombo, el Fort, el residencial barri de Pettah, els Jardins de Cinnamon, el parc Galle Face i el parc Viharamahadevi. En acabar, sortida cap a Minneriya (193 km / 4’30h aprox). L’àrea va ser designada com a parc nacional el 1997, havent estat originalment declarat com a reserva natural el 1938. La raó per declarar l’àrea com a protegit és per a salvaguardar la conca del tanc Minneriya i la vida silvestre dels voltants. El tanc és de summa importància històrica, ja que va ser construït pel rei Mahasen a segle III d.C. El parc és un terreny sec on habiten rajades d’elefants sota l’atenta mirada de grans colònies d’aus. En acabar la visita del parc, trasllat a Dambulla.

04 AGO. DAMBULLA – POLONNARUWA- DAMBULLA
Esmorzar i trasllat al temple de Dambulla (4 km / 5 min aprox.). Visita del Temple de Dambulla, el complex de coves convertides en temple d’Or, són el seu principal focus d’atracció per la seva singularitat i per ser el sistema de coves més gran del país. A més aquest conjunt conserva una important i quantiosa col·lecció d’imatges de Budha, al voltant de 153, que representen les diferents etapes de la seva vida. Aquestes al seu torn es troben envoltades de fascinants pintures i murals, que s’estenen al llarg d’una superfície de 2.100 quilòmetres quadrats. Tota aquesta àrea, de gran importància cultural i religiosa, va ser construïda pel rei Walangambahu al segle I a.C. i va ser declarada Patrimoni de la Humanitat el 1991. Trasllat a Polonnaruwa (70km / 1’30h aprox.), i visita de la ciutat arqueològica de Polonnaruwa, que va ser la capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Les cases de les imatges més belles de l’illa es troben allà, i són Lankatilake, Tivanka, Thuparama i Tivanka, i aquesta última té el millor exemple dels frescos del període de Polonnaruwa. També veurem les estupes més ben conservades d’aquesta ciutadella que són Rankoth Vehera i Kirivehera. Polonnaruwa conté les més esplèndides estàtues de Budda tallades en pedra, el Gal Vihara, un santuari en una roca que conté quatre estàtues de Buda: dos en posició de meditació, una de peu i una altra reclinada. L’estàtua del rei Parakrama Bahu és un altre exemple del tallat en pedra singalesa i el Vata-dóna-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka, un antic temple en forma circular. Trasllat a Dambulla.

05 AGO. DAMBULLA – AUKANA – ANURADHAPURA – DAMBULLA
Esmorzar. D’hora al matí sortida per carretera per veure l’estàtua del Budda de Aukana (43 km / 1h aprox.), Amb les primeres llums del dia. Una imponent imatge de Buda de 12 metres d’alt realitzada en una sola roca de granit. A continuació, sortida cap a Anuradhapura (49 km / 1’15h aprox.). Continuem les visites arqueològiques amb un altre patrimoni de la humanitat. Anuradhapura, que va ser la capital de Sri Lanka des del segle V a.C fins a finals del segle X d.C. La ciutat va ser reconeguda com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO i va ser en el seu moment el centre més important de la vida i poder polític del sud d’Àsia. La ciutat considerada sagrada per al budisme, està actualment envoltada de monestirs. Els tresors més grans de la ciutat són els seus dagobas construïdes amb maons i de forma hemisfèrica. La més notable d’aquestes dagobas és Ruvanveliseya que es remunta al segle II a.C. i és de 300 peus de diàmetre, Jetawanarama que és 370 peus i la dagoba Thuparama que consagra la clavícula del Buda.
La relíquia més famosa de la ciutat és l’arbre sagrat de Bo que va créixer d’una branca de l’arbre sota la qual Budda es va il·luminar. Es va plantar fa 2250 anys i és l’arbre sembrat amb un registre històric més antic del món. Trasllat a Dambulla.

06 AGO. DAMBULLA – SIGIRIYA – MATALE – KANDY
Esmorzar i trasllat a la Roca de Sigiriya (8 km / 15 min aprox.) Pujarem la Fortalesa de la roca de Sigiriya, patrimoni mundial de la UNESCO, que data del segle V, construït pel rei Kashyapa (477-495). Les ruïnes del palau estan situades a la part superior d’una impressionant roca de pedra vermella a 180m sobre la jungla que s’erigeix ​​als seus peus enmig de tot el conjunt. A la part mitjana es troba el mur de Mirall on s’hagin les famoses pintures de les donzelles Apsara. A més de la Porta del Lleó, la que dóna accés a la part superior. A la zona més baixa de la roca hi ha el palau inferior i les fosses, murs i jardins que s’estenen al llarg de centenars de metres des de la base rocosa. Sens dubte val la pena pujar els més de 1.000 graons i estretes passarel·les per gaudir de l’extraordinària panoràmica de l’entorn. Aquest espectacular conjunt, sorprèn el visitant per la creativitat de la seva construcció i pel magnífic lloc del seu emplaçament. Continuarem cap a Kandy i en ruta visitarem el Jardí d’espècies de Matale (50 km / 1’15h aprox.). En aquesta visita coneixerem les diferents espècies per les que l’illa ha estat reconeguda durant anys, com la canyella, el cardamom i el pebre. Coneixerem les plantes i els seus usos. Nit a Kandy.

07 AGO. KANDY – FESTIVAL PERAHERA – KANDY
Esmorzar. Kandy és coneguda com la capital de les muntanyes, a més de ser el cor del budisme al país. Per la seva entorn, arquitectura i bellesa, va ser declarada per la UNESCO el 1988 Patrimoni de la Humanitat. Va ser la llar de l’últim regnat independent de Sri Lanka, que va sobreviure dos segles a la incursió colonial abans de la caiguda amb l’Imperi Britànic.
Enmig dels carrers i basars, trobem el Mercat Municipal o el Centre de les Arts i l’Artesania, llocs que destaquen per la seva afluència de gent i per estar sempre animats per la població local. Visitarem el Dalada Maligawa, conjunt arquitectònic format per pavellons de color rosa amb cobertes vermelles on es troba el Temple de la Dent de Buda, principal centre religiós per als seguidors budistes en què es venera la relíquia de la dent de Buda. Avui també podrem presenciar el Festival de Perahera, un dels festivals més importants d’Àsia, amb la desfilada tradicional en els carrers amb balls, disfresses, llums, música i elefants. Nit a Kandy.

08 AGO. KANDY – PINNAWALA / PERADENIYA – KANDY
Esmorzar i trasllat a Pinnewala (42 kms / 1,30h aprox.). El orfanato d’Elefantes d’Pinnawela és una de les atraccions més populars de Sri Lanka. Visitarem aquest centre d’acollida i atenció d’elefants on la població ha crescut 3 generacions, al voltant de 65 elefants fent d’aquest centre, el lloc amb major nombre d’elefants captius al món. Podrem observar de prop alguns elefants petits, i fins i tot podrem veure com tota la manada pren un bany al riu. En acabar, trasllat a Peradeniya (35 km / 1’15h aprox.), Per visitar el Jardí Botànic, el primer jardí botànic construït per un rei Sinhala. Els seus 147 acres estan plens de meravelloses varietats d’arbres, plantes i flors, principalment orquídies amb una varietat de 300, plantes medicinals i palmeres. Retorn a Kandy.

09 AGO. KANDY – NUWARA ELIYA
Esmorzar i sortida cap a Nuwara Eliya (82 km / 2’30h aprox.). En ruta visitarem una fàbrica i plantació de te, on coneixerem el procés d’aquest producte d’exportació. També gaudirem del canvi de paisatge on podrem observar rius i cascades com la cascada de Ramboda. Arribada a Nuwara Eliya i recorregut panoràmic per la ciutat. Nuwara Eliya, també coneguda com la petita Anglaterra per la seva similitud amb l’arquitectura colonial, és una població entre muntanyes, valls, cascades i plantacions de te. Va ser establerta per l’Imperi Britànic al segle XIX, i per descomptat tenia un gran valor i utilitat, ja que constituïa un enclavament de vacances on poder refugiar-se dels mesos més calorosos, per tot això la seva arquitectura tradicional es barreja amb edificis colonials d’estil britànic. A més de la seva arquitectura, veurem el parc victòria enmig de la ciutat, el hipòdrom, el llac artificial Gregory i el camp de golf que és dels més grans d’Àsia. Nit a Nuwara Eliya.

10 AGO. NUWARA ELIYA – HORTON PLAINS / ELLA
Esmorzar. Avui podrem fer la * Excursió opcional al parc nacional de les planes d’Horton. (USD 45 per persona). Les persones que vulguin fer aquesta excursió, sortiran de matinada, moment en què hi ha major probabilitat de tenir una millor vista del parc. En aquest cas, l’esmorzar el proporcionarà l’hotel per emportar i prendre-ho durant l’excursió. Les planes d’Horton és una àrea protegida a l’altiplà central de Sri Lanka i està coberta per pastures i boscos nuvolosos. Aquest altiplà a una altitud de 2100-2300 metres (6,900-7,500 peus) és rica en biodiversitat i moltes espècies que es troben aquí són endèmiques de la regió. Aquesta àrea va ser designada un parc nacional en 1988. Durant la caminada, podrem veure la caiguda de l’aigua del forner i la Fi del món.
A l’hora acordada, trasllat a Nanu Oya, l’estació de tren més propera a Nuwara Eliya per agafar el tren cap a Ella (65 kms / 2’30h aprox). Cap a les 15h tenim l’hora prevista de sortida del tren. Durant el trajecte, podrem apreciar la vida rural, els camps de te i d’arròs, rius, cascades i temples. Arribada a Ella. Aquesta petita població es troba enmig de muntanyes i cascades, la vista des de la Roca d’Ella és de les més espectaculars de l’illa ja que tota la vall s’obre i veu el descens d’uns 3000 peus des de les planes de l’est. En Ella també hi ha la Cova de Ravana, rei llegendari de l’illa que va viure en temps prehistòrics. Nit a Ella.

11 AGO. ELLA – UDAWALAWE
Esmorzar. Demà per gaudir d’Ella. A l’hora acordada, trasllat al parc Nacional d’Udawalawe. (95 kms / 2’15h aprox.). En ruta visitarem la cascada de Ravana. Nit a Udawalawe.

12 AGO. UDAWALAWE – MATARA
Esmorzar Cap a les 06:00 prendrem el jeep 4 x 4 per fer el Safari al parc nacional de Udawalawe. Aquesta reserva cobreix una àrea de 230.821 hectàrees i va ser declarat parc el 1972. Aquest parc compta amb una gran població d’elefants albergant al voltant d’uns 500. El parc també és llar per al búfal salvatge, el cérvol tacat, el cérvol Barking, el senglar , el Sambhur, la llebre, la mangosta, el cocodril, 30 espècies de serps, 50 espècies de papallones i moltes espècies d’aus. A aquesta hora tindrem (amb una mica de sort), la probabilitat de veure’ls ja que quan comença a escalfar, s’amaguen del sol. En acabar, tornada a l’hotel per esmorzar i sortida fins Matara (96 km / 2’30h aprox.). Tarda de descans a l’hotel per gaudir de les seves instal·lacions i la platja. Nit a Matara.

13 AGO. MATARA
Esmorzar i dia lliure de descans a Matara per gaudir de les seves platges. Nit a Matara.

14 AGO. MATARA – WELLIGAMA – GALLE – HIKKADUWA
Esmorzar i trasllat a Weligama (18 kms / 40 min aprox.). En aquestes platges de l’oceà Índic, podem veure la manera antiga de pescar: sobre una estaca que sobresurt 2 -3 metres de l’aigua. Avui dia segueix sent platja de pescadors que surten en els seus vaixells i venen la seva pesca fresca a vora del mar. Continuació fins a Galle (29 kms / 50 min aprox.) I visita el Fort de Galle. Galle va tenir el seu apogeu al segle XVIII, abans de l’arribada dels britànics, que van potenciar el desenvolupament de Colombo. La part antiga de Galle va ser declarada Patrimoni de la Humanitat el 1988, a excepció del fort holandès construït al segle XVII. Es creu que l’actual ciutat era el port de l’antiga Tharsis, al qual el rei hebreu Salomó enviava a cercar l’ivori i els paons que s’indiquen en la Bíblia. El passeig proper a la muralla que va des del bastió d’Utrech fins al bastió de la bandera de roca, permet fer-se una bona idea de la ciutat amb una bona panoràmica de l’antic port. En acabar, sortida fins a Hikkaduwa (19 km / 30 min aprox.)

15 AGO. HIKKADUWA. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. Dia lliure de descans a Hikkaduwa per gaudir de les seves platges o possibilitat (per lliure), de tornar a Galle i passar l’últim dia en aquesta fantàstica ciutat. Galle és una ciutat de comerç i, cada vegada més, l’art es reflexa en cada un dels seus carrers. Avui dia la zona històrica del Fort està plena de petites botigues, restaurants i cafeteries propietat dels artistes locals i estrangers, escriptors, fotògrafs, dissenyadors i poetes. A la tarda, trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada. Nit en vol.

16 AGO. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Istanbul i enllaç amb el vol a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 2.195 €
En base a grup de 5 a 10 persones 2.275 €
Suplement Individual 610 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
  GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Bitllet d’avió Barcelona / Colombo / Barcelona via Estambul.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb a/c.
Guia de parla hispana a partir de 7 persones. Per a grups de 5 a 6 persones es realitza amb guia local de parla anglesa.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Recorregut en tren des de Nanu Oya fins a Ella.
Jeep en els parcs nacionals de Minneriya i Udawalawe.
Entrades indicades en el programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat(30 USD aprox.).
Activitats i visites no indicades com a incloses. Excursió opcional a Horton Plains (45 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Tickets (opcional) per el Festival Perahera de Kandy (95€ per persona, pagament aquí). 
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
28 agost, 2016

Vaig decidir viatjar a Sri Lanka una mica de forma improvisada sense saber molt ver què esperar i pensant que em trobaria un país semblant a l’Índia…
El que m’he trobat és un país molt ric culturalment, amb uns paissatges espectaculars i amb una població molt més riallera…Moltes gràcies per aquest viatge!

1 setembre, 2016

Es un país increíble! Me ha gustado todo. La subida a la roca de Sigiriya, los parques y sus elefantes, las plantaciones de te, los templos…..
El festival de Perahera es mucho más animado de lo que me imaginaba, ha sido muy divertido de ver

Deixar un comentari

Classificació