Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

La “Llàgrima de l’Índia” és una illa petita que ha tingut molts noms: Ceilan, Serendib, Illa Resplendent, Perla d’Orient … A la regió central del país trobarem restes del seu passat cultural, a Nuwara Eliya descobrirem el passat colonial i gaudirem amb els paisatges de camps de te que tan famosa han fet a aquesta illa. Al PN de Minneriya gaudirem d’un safari per veure lleopards i elefants i acabarem el viatge gaudint de les platges del sud del país, i coneixent la preciosa ciutat colonial de Galle.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO Vol
2 ARRIBADA A COLOMBO Hotel
3 COLOMBO – PINNAWALA – PN MINNERIYA – DAMBULLA E Hotel
4 DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA E Hotel
5 DAMBULLA – MATALE – KANDY E Hotel
6 KANDY E Hotel
7 KANDY – PERADENIYA – NUWARA ELIYA E Hotel
8 NUWARA ELIYA (HORTON PLAINS) – ELLA E Hotel
9 ELLA – MATARA E Hotel
10 MATARA – WELIGAMA – GALLE – HIKKADUWA E Hotel
11 HIKKADUWA. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
12 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1. VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
Sortida en vol regular amb destinació Colombo, connexió a Istanbul. Nit en vol.

Dia 2. ARRIBADA A COLOMBO
Arribada a l’aeroport de Colombo a la tarda, trobada amb el nostre corresponsal i trasllat a l’hotel. Colombo és la capital comercial de Sri Lanka i és una ciutat vibrant plena de vida amb una barreja d’arquitectura moderna, edificis colonials i ruïnes. El nom “Colombo”, li va ser donat pels colonitzadors portuguesos en 1505. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines que uneixen l’Est i l’Oest, fa més de 2000 anys que els comerciants coneixen la seva existència . Temps lliure per fer una primera visita de la ciutat, o per descansar a l’hotel. Nit a Colombo.

Dia 3. COLOMBO – PINNAWALA – PN MINNERIYA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a Pinnawala (105 km / 2’40h aprox). El orfanato d’Elefantes d’Pinnawela és una de les atraccions més populars de Sri Lanka. Visitarem aquest centre d’acollida i atenció d’elefants on la població ha crescut 3 generacions, al voltant de 65 elefants fent d’aquest centre, el lloc amb major nombre d’elefants captius al món. Podrem observar de prop alguns elefants petits, i fins i tot podrem veure com tota la manada pren un bany al riu. En acabar, trasllat a Minneriya (110km / 2’30h aprox). L’àrea de Mineriya, va ser designada com a parc nacional el 1997, havent estat originalment declarat com a reserva natural el 1938. La raó per declarar l’àrea com a protegit és per a salvaguardar la conca del tanc Minneriya i la vida silvestre dels voltants. El tanc és de summa importància històrica, ja que va ser construït pel rei Mahasen a segle III d.C. El parc és un terreny sec on habiten rajades d’elefants sota l’atenta mirada de grans colònies d’aus. Sortida cap a Dambulla (37 km / 50 min aprox) i trasllat a l’hotel. Nit a Dambulla.

Dia 4. DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA
Esmorzar i sortida cap a la Fortalesa de la Roca de Sigiriya (8 km / 15 min aprox.). Avui pujarem a la Fortalesa de la roca de Sigiriya, patrimoni mundial de la UNESCO, que data del segle V, construït pel rei Kashyapa (477-495). Les ruïnes del palau estan situades a la part superior d’un impressionant roca de pedra vermella a 180m sobre la jungla que s’erigeix ​​als seus peus enmig de tot el conjunt. A la part mitjana es troba el mur de Mirall on s’hagin les famoses pintures de les donzelles Apsara. A més de la Porta del Lleó, la que dóna accés a la part superior. A la zona més baixa de la roca hi ha el palau inferior i les fosses, murs i jardins que s’estenen al llarg de centenars de metres des de la base rocosa. Sens dubte val la pena pujar els més de 1.000 graons i estretes passarel·les per gaudir de l’extraordinària panoràmica de l’entorn. Aquest espectacular conjunt, sorprèn el visitant per la creativitat de la seva construcció i pel magnífic el lloc del seu emplaçament. En acabar, trasllat a Polonnaruwa (70 km / 1’30h aprox) i visita de la ciutat arqueològica de Polonnaruwa que va ser la capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Les cases de les imatges més belles de l’illa es troben allà i són Lankatilake, Tivanka, Thuparama i Tivanka, i aquesta última té el millor exemple dels frescos del període de Polonnaruwa. També veurem les estupes més ben conservades d’aquesta ciutadella que són Rankoth Vehera i Kirivehera. Polonnaruwa conté les més esplèndides estàtues de Budda tallades en pedra de Gal Vihara, un santuari en una roca que conté quatre estàtues de Buda: dos en posició de meditació, una de peu i una altra reclinada. L’estàtua del rei Parakrama Bahu és un altre exemple del tallat en pedra singalesa i el Vata-dóna-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka, un antic temple en forma circular. Retorn a Dambulla (70 km / 1’30h aprox). Nit a Dambulla.

Dia 5. DAMBULLA – MATALE – KANDY
Esmorzar i sortida cap al temple de Dambulla (4 km / 5 min aprox.). Visita del Temple de Dambulla, el complex de coves convertides en temple d’Or, són el seu principal focus d’atracció per la seva singularitat i per ser el sistema de coves més gran del país. A més aquest conjunt conserva una important i quantiosa col·lecció d’imatges de Budha, al voltant de 153, que representen les diferents etapes de la seva vida. Aquestes al seu torn es troben envoltades de fascinants pintures i murals, que s’estenen al llarg d’una superfície de 2.100 quilòmetres quadrats. Tota aquesta àrea de gran importància cultural i religiosa va ser construïda pel rei Walangambahu al segle I a.C. i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat el 1991. Continuarem cap a Kandy i en ruta visitarem el Jardí d’espècies de Matale (50 km / 1’15h aprox.). En aquesta visita coneixerem les diferents espècies per les que l’illa ha estat reconeguda durant anys, com la canyella, el cardamom i el pebre. Coneixerem les plantes i els seus usos. En acabar sortida fins Kandy. (25 km / 1h aprox.). En Kandy visitarem el Dalada Maligawa, conjunt arquitectònic format per pavellons de color rosa amb cobertes vermelles on es troba el Temple de la Dent de Buda, principal centre religiós per als seguidors budistes en què es venera la relíquia de la dent de Buda. Nit a Kandy.

Dia 6. KANDY
Esmorzar. Avui passarem el dia gaudint de la ciutat de Kandy. Kandy és coneguda com la capital de les muntanyes, a més de ser el cor del budisme al país. Per la seva entorn, arquitectura i bellesa va ser declarada per la UNESCO el 1988 Patrimoni de la Humanitat. Va ser la llar de l’últim regnat independent de Sri Lanka, que va sobreviure dos segles a la incursió colonial abans de la caiguda amb l’Imperi Britànic.
Enmig dels carrers i basars, trobem el Mercat Municipal o el Centre de les Arts i l’Artesania, llocs que destaquen per la seva afluència de gent i per estar sempre animats per la població local. Nit a Kandy.

Dia 7. KANDY – PERADENIYA – NUWARA ELIYA
Esmorzar i sortida cap a Peradeniya (7 km / 30 min aprox.). Visitarem el Jardí Botànic de Peradeniya, primer jardí botànic construït per un rei Sinhala i engrandit pels anglesos. Els seus 147 acres estan plens de meravelloses varietats d’arbres, plantes i flors, principalment orquídies amb una varietat de 300, plantes medicinals i palmeres. Trasllat a Nuwara Eliya (72 km / 2’20h aprox.). En ruta visitarem una fàbrica i plantació de te on coneixerem el procés d’aquest producte d’exportació. També gaudirem del canvi de paisatge on podrem observar rius i cascades com la cascada de Ramboda. Farem un recorregut panoràmic per la ciutat de Nuwara Eliya. Nuwara Eliya, també coneguda com la petita Anglaterra per la seva similitud amb l’arquitectura colonial, és una població entre muntanyes, valls, cascades i plantacions de te. Va ser establerta per l’Imperi Britànic al segle XIX, i per descomptat tenia un gran valor i utilitat, ja que constituïa un enclavament de vacances on poder refugiar-se dels mesos més calorosos, per tot això la seva arquitectura tradicional es barreja amb edificis colonials d’estil britànic. A més de la seva arquitectura, veurem el parc victòria enmig de la ciutat, el hipòdrom, el llac artificial Gregory i el camp de golf que és dels més grans d’Àsia. Nit a Nuwara Eliya.

Dia 8. NUWARA ELIYA – (HORTON PLAINS) – ELLA
Esmorzar. Avui podrem fer la * Excursió opcional al parc nacional de les planes d’Horton. (USD 45 per persona). Les persones que vulguin fer aquesta excursió, sortiran de matinada, moment en què hi ha major probabilitat de tenir una millor vista del parc. En aquest cas, l’esmorzar el proporcionarà l’hotel per emportar i prendre-ho durant l’excursió. Les planes d’Horton és una àrea protegida a l’altiplà central de Sri Lanka i està coberta per pastures i boscos nuvolosos. Aquest altiplà a una altitud de 2100-2300 metres (6,900-7,500 peus) és rica en biodiversitat i moltes espècies que es troben aquí són endèmiques de la regió. Aquesta àrea va ser designada un parc nacional en 1988. Durant la caminada, podrem veure la caiguda de l’aigua del forner i la Fi del món. A l’hora acordada, trasllat a Nanu Oya, l’estació de tren més propera a Nuwara Eliya per agafar el tren cap a Ella (65 kms / 2’30h aprox). Cap a les 13h tenim l’hora prevista de sortida del tren. Durant el trajecte, podrem apreciar la vida rural, els camps de te i d’arròs, rius, cascades i temples. Arribada a Ella. Aquesta petita població es troba enmig de muntanyes i cascades, la vista des de la Roca d’Ella és de les més espectaculars de l’illa ja que tota la vall s’obre i veu el descens d’uns 3000 peus des de les planes de l’est. En Ella també hi ha la Cova de Ravana, rei llegendari de l’illa que va viure en temps prehistòrics. Nit a Ella.

Dia 9. ELLA – MATARA
Esmorzar i sortida cap a Matara (172 km / 4h aprox). Matara és un lloc ideal per veure de prop la vida dels seus habitants, i gaudir de les seves platges. Dia lliure per descansar a la platja de Polhena Beach, o per conèixer més a fons la zona. Nit a Matara.

Dia 10. MATARA – WELIGAMA – GALLE – HIKKADUWA
Esmorzar i sortida cap a Weligama (18 km / 40 min aprox.), On en aquestes platges de l’oceà Índic, podrem veure la seva manera característica de pescar: sobre una estaca que sobresurt 2 -3 metres de l’aigua. Avui dia segueix sent una platja de pescadors que surten amb els seus vaixells i venen la seva pesca fresca a vora del mar. Continuació fins a Galle (29 km / 50 min aprox.). Arribada i visita el Fort de Galle. Galle va tenir el seu apogeu al segle XVIII, abans de l’arribada dels britànics, que van potenciar el desenvolupament de Colombo. La part antiga de Galle va ser declarada Patrimoni de la Humanitat el 1988, a excepció del fort holandès construït al segle XVII. Es creu que l’actual ciutat era el port de l’antiga Tharsis, al qual el rei hebreu Salomó enviava a cercar l’ivori i els paons que s’indiquen en la Bíblia. El passeig proper a la muralla que va des del bastió d’Utrech fins al bastió de la bandera de roca, permet fer-se una bona idea de la ciutat amb una bona panoràmica de l’antic port. En acabar la visita, trasllat a Hikkaduwa (19 km, 30 min aprox.). Tarda de descans a Hikkaduwa per gaudir de les seves platges, o temps lliure per tornar a Galle o recórrer la zona. Nit a Hikkaduwa.

Dia 11. HIKKADUWA. VOL COLOMBO / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a Colombo per fer la visita panoràmica de la ciutat (120 km / 2h aprox.). Colombo, compta amb la major població del país, uns 600.000 habitants i és la capital comercial de Sri Lanka, situada a la costa occidental de l’illa. És una ciutat vibrant plena de vida i amb una cridanera barreja d’arquitectura moderna, edificis colonials i algunes ruïnes. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines que uneixen l’Est i l’Oest, fa més de 2000 anys que els comerciants són coneixedors de la seva existència. No obstant això no va ser fins a 1815, quan l’illa va ser cedida a l’Imperi Britànic, que Colombo no va ser designada capital. La ciutat es divideix en diferents àrees, sent la central la qual engloba una zona de negocis, la zona de restaurants i oci. En la visita veurem els llocs més representatius de Colombo, el Fort, el residencial barri de Pettah, els Jardins de Cinnamon, el parc Galle Face i el parc Viharamahadevi. A l’acabar el tour, trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a la ciutat d’origen. (33 km / 45min aprox). Nit en vol.

Dia 12. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Istanbul i enllaç amb el vol a la ciutat d’origen. Arribada a la ciutat d’origen, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 1.695 €
En base a grup de 3 a 10 persones 1.785 €
En base a grup de 2 persones 2.045 €
Suplement Individual 485 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
  GRUP MÍNIM 3 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats per terra en vehicle privat amb a/c.
Guia local de parla anglesa per a grups de 5 a 6 persones. Guia local de parla hispana a partir de 7 persones.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Tren des de Nanu Oya fins a Ella.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Entrades especificades en la fitxa tècnica.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat(30 USD aprox.).
Permisos de vídeo i càmera.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades a l’itinerari.
Entrada i Jeep en excursió opcional a Horton Plains (45 USD per persona).
Ticket opcional pel Festival Perahera per a la sortida del 30 de Juliol (95 € por persona, pagament aquí).
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Taxes Aèries.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
4 agost, 2016

El viaje ha estado bien, todo muy bien organizado… sin duda es un país que vale la pena visitar. Estaba un poco intranquila por algunos comentarios en internet sobre los hoteles de Sri Lanka en general, pero los nuestros eran correctos y estaban bien situados, así que todo bien.
Lo más espectacular es Sigiriya y también me ha gustado mucho el parque de Minneriya y Kandy.

28 agost, 2016

Vaig decidir viatjar a Sri Lanka una mica de forma improvisada sense saber molt ver què esperar i pensant que em trobaria un país semblant a l’Índia…
El que m’he trobat és un país molt ric culturalment, amb uns paissatges espectaculars i amb una població molt més riallera…Moltes gràcies per aquest viatge!

Deixar un comentari

Classificació