Àfrica
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatja al teu aire per la sorprenent Sud-àfrica, des de la bulliciosa Johannesburg fins a la magnífica Ciutat del Cap. Travessar el país permet descobrir grans felins, elefants, zebres, i molts altres més animals al P.N. de Kruger oa la Balule Nature Reserva; a més de balenes o el tauró blanc prop de Cape Town. D’altra banda, les vinyes i els paisatges i flora gairebé mediterranis són la temàtica de la famosa Ruta Jardí. En canvi, per als amants del viatge ètnic, no cal deixar de conèixer les tradicions ancestrals del territori zulu.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES FINS EL 16 DE DESEMBRE DE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA O MADRID / JOHANNESBURG. RECOLLIDA DEL COTXE DE LLOGUER
2 a 7 DIUES LLIURES PER RECÓRRER LA REGIÓ
8 DEVOLUCIÓ COTXE A DURBAN. VOL A PORT ELIZABETH. RECOLLIDA NOU COTXE
9 a 14 DIES LLIURES PER RECÓRRER LA REGIÓ
15 DEVOLUCIÓ COTXE CAPE TOWN. VOL A BARCELONA O MADRID
16 ARRIBADA A BARCELONA O MADRID
ALIMENTACIÓ: –

PRINCIPALS ATRACTIUS RUTA FLY & DRIVE SUD-ÀFRICA

Cape Town
Destaca l’ambient jovial que emana la ciutat, a més de ser una de les ciutats més modernes i dinàmiques del continent. Amb poques referències anteriors, no va ser fins al s.XV quan va cobrar importància a nivell mundial. Una mica apartat de la ciutat, el cap de Bona Esperança va permetre unir les rutes comercials de l’Atlàntic amb orient. La vida nocturna a Main Road, el centre de la ciutat, o com a punt de partida per a albirar o bussejar amb el gran tauró blanc, Ciutat del Cap destaca sobretot per la seva geografia escarpada, el que proporciona nombroses panoràmiques sobre l’oceà.

Ruta Jardí
La Ruta Jardí (o Garden Route) és com es coneix a la costa sud de Sud-àfrica, compresa entre el Cap Occidental fins al riu Storms. Sent una de les rutes de fly & drive més recomanades a nivell mundial, el trajecte que uneix Ciutat del Cap i Port Elizabeth deu el seu nom a les més de 23000 espècies de flora que es troben a la regió. Amb un clima suau i gairebé mediterrani, les diferents llacunes que esquitxen la ruta donen lloc a reserves naturals i, les nombroses badies de la regió són refugi de dofins, foques i balenes.

El regne Zulu
Amb un origen que es perd en el temps, l’ètnia zulú habita la regió de KwaZulu-Natal a Sud-àfrica, encara que hi ha clans que també es troben en països veïns. Tot i que els primers contactes amb occident van ser els comerciants portuguesos, no va ser fins al s. XIX quan l’ètnia zulú va cobrar importància en l’esdevenir de Sud-àfrica. En aquest temps, els diversos clans es van unir al voltant de la figura del rei i van crear el regne zulu. Primer respectats i després temuts, els reis zulus van lluitar amb l’imperi britànic en diversos moments, fins que les derrotes de començaments del s.XX van acabar amb el regne zulu. Des de llavors, els diversos reis zulús que han regnat fins avui, van optar per la reivindicació política davant els successius governs sud-africans.

P.N. Kruger
Amb una extensió similar a la de la província de Càceres, el Kruger és la reserva de caça més gran de Sud-àfrica. Fa frontera amb Moçambic i Zimbabwe, pel que avui en dia pertany al Parc Transfronterer del Gran Limpopo, al costat del P.N Limpopo i al P.N. Gonarezhou, respectivament. Sent un aéra amb evidències humanes de fa més d’1,5 milions d’anys, no va ser fins 1896 que les plagues que van eliminar gairebé la totalitat de la fauna local van promoure la creació del vedat de caça. Amb moltes dificultats en els seus començaments a causa dels furtius, en l’actualitat és un dels parcs més visitats del món.

Johannesburg
Capital econòmica del país i sent la ciutat més poblada del país, Johannesburg és bàsicament una destinació per al turisme de negocis. No obstant això, és una de les principals portes d’entrada al país i punt de partida d’innombrables rutes. Gràcies a la celebració del Mundial de Futbol i a llargs anys d’aplicació de programes per a la seva resolució, el punt més negre de la ciutat, la criminalitat, ha començat a decréixer de forma notable, encara que els nivells encara no són equiparables a altres grans metròpolis.

* Consultar opció Extensió Balule Nature Reserva a la fitxa tècnica adjunta

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones 830 €
En base a grup de 3 persones 865 €
En base a grup de 2 persones 935 €
Taxes Aèries (Aprox.) 420 €
Extensió Balule Nature Reserve (2 persones) 675 €
Suplement Individual en Extensió 105 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol interno Durban / Port Elizabeth.
LLoguer de vehicle, categoria compacte, tipus Ford Fiesta o similar entre Johannesburg i Durban, i entre Port Elizabeth i Cape Town. Inclou quilometratge il·limitat, assegurances obligatòries, impostos locals, càrrecs d’aeroport. Obligatori pagament a destí càrrec de drop off de 160 € aprox pels 2 períodes de lloguer.
Assegurança d’assistència bàsica en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Trasllats.
Allotjaments ni alimentació.
Gasolina.
Ampliació cobertures de l’assegurança de cancel·lació.
Qualsevol altre servei no esmentat en el programa.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació