Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
26 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Una ruta ideada per visitar els principals atractius d’Àfrica Austral, des de Ciutat del Cap fins a Johannesburg, passant pel Desert de Namib, el PN d’Etosha, el Delta de l’Okavango i les Cascades Victòria, entre molts altres llocs d’interès.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES 2018: TOTS ELS DIVENDRES
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CIUTAT DEL CAP Lodge
2 CIUTAT DEL CAP E Lodge
3 CIUTAT DEL CAP E Lodge
4 CIUTAT DEL CAP – WEST COAST E / S Tenda
5 WEST COAST – ORANGE RIVER E / D / S Tenda
6 ORANGE RIVER E / D / S Tenda
7 ORANGE RIVER – FISH RIVER CANYON – NAMIB E / D / S Campament
8 DESERT DEL NAMIB E / D / S Campament
9 DESERT DEL NAMIB – SOSSUSVLEI E / D / S Tenda
10 SOSSUSVLEI – SWAKOPMUND E / D Lodge
11 SWAKOPMUND E Lodge
12 SWAKOPMUND – COSTA DELS ESQUELETS – SPITZKOPPE E / D / S Tenda
13 SPITZKOPPE – PN ETOSHA E / D / S Tenda
14 PN ETOSHA E / D / S Tenda
15 PN ETOSHA – FRANJA DEL CAPRIVI E / D / S Tenda
16 FRANJA DEL CAPRIVI – DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
17 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
18 DELTA DE L’OKAVANGO – MAUN E / D / S Tenda
19 MAUN – SALARS DE MAKGADIKGADI E / D / S Tenda
20 SALARS DE MAKGADIKGADI – KASANE – PN CHOBE – CASCADES VICTÒRIA E / D / S Lodge
21 CASCADES VICTÒRIA E Lodge
22 CASCADES VICTÒRIA – HWANGE E / D / S Tenda
23 HWANGE – BULAWAYO – MATOBO E / D / S Tenda
24 MATOBO – LIMPOPO E / D / S Tenda
25 LIMPOPO – JOHANNESBURG. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E
26 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vols Ciutat d’origen / Ciutat del Cap
Sortida en vol fins a Ciutat del Cap, amb escala intermèdia, arribant a última hora de la tarda al teu destí. Trasllat pels teus propis mitjans fins al Lodge on passaràs la nit.

Dia 2.- Ciutat del Cap
Trobada del grup al Cape Town Lodge a les 13.00 hores. Passarem la tarda visitant els llocs d’interès de la ciutat: Table Mountain, Cape Point, the Waterfront, Hout Bay, les vinyes de Stellenbosch, així com molts altres atractius turístics que ofereix la ciutat i els seus voltants. El programa definitiu de les visites es realitzarà d’acord amb les condicions meteorològiques. Allotjament al Lodge.

Dia 3.- Ciutat del Cap
Continuació del programa de visites a Ciutat del Cap.

Dia 4.- Ciutat del Cap – West Coast
En el dia d’avui abandonarem Ciutat del Cap, i després de visitar Blougerg Strand per tenir una última panoràmica de Table Mountain des de la badia, viatjarem en direcció nord a través del conegut Swartland. Seguirem al llarg de la West Coast fins Namaqualand.

Dia 5.- West Coast – Orange River
En la jornada d’avui creuarem la frontera cap a Namíbia, dirigint-nos al campament base que està situat a la vora del riu Orange, des del qual realitzarem l’activitat amb canoes. Realitzats els preparatius necessaris, embarcarem en canoes per a 2 persones, amb les que ens endinsarem al desert. El riu Orange crea un espectacle impressionant, una línia de color verd que serpenteja a través de les muntanyes i del desert del PN Richtervelt. Passarem aquesta nit acampant a la vora del riu, sota el cel del desert.

Dia 6.- Orange River
Continuació de l’activitat en canoa, de tornada al campament base, on passarem una merescuda nit de descans amb comoditat.

Dia 7.- Orange River – Fish River Canyon – Desert del Namib
Ens dirigirem directament al Fish River Canyon, el segon canó més llarg d’aquest tipus a tot el món. Després d’explorar el canó i visitar els punts més emblemàtics, continuarem la ruta fins al següent campament, ja en el Desert del Namib.

Dia 8.- Desert del Namib
El campament està situat en una zona exclusiva de la Reserva Natural Namibrand, i és la llar de nombroses espècies de flora i fauna adaptades al rigor del desert. Farem game drives i caminades guiades per la zona, incloent una nocturna, la qual cosa ens permetrà observar els animals a curta distància.

Dia 9.- Desert del Namib – Sossusvlei
Avui viatjarem directament cap a l’àrea de Sossusvlei. Ja que l’última part del recorregut transcorre per zones de sorra fina, farem servir per a aquest tram vehicles oberts 4 × 4. Després de visitar i arribar al cim de alguns dubtes per contemplar el paisatge, continuarem el viatge.

Dia 10.- Sossusvlei – Swakopmund
El dia d’avui serà una jornada de trajectes curts, on creuarem el Canó Kuiseb i el Parc Nuakluft fins a la ciutat costanera de Swakopmund, on passarem les dues properes nits.

Dia 11.- Swakopmund
Dia lliure per visitar els atractius de la ciutat i els seus voltants.

Dia 12.- Swakopmund – Spitzkoppe
En el dia d’avui ens mourem en direcció nord a través de la Costa dels Esquelets per visitar la colònia de lleons marins de Cape Cross, abans d’endinsar-nos de nou a l’interior. Viatjarem a través del desert per visitar les pintures rupestres Bushman a Brandberg per, a continuació, muntar el campament i passar la nit al peu de la muntanya. Si la sort ens acompanya, tindrem oportunitat d’albirar l’esquiu elefant del desert.

Dia 13.- Spitzkoppe – Parc Nacional d’Etosha
Entrarem en el dia d’avui al Parc Nacional d’Etosha per viure una increïble experiència de naturalesa salvatge. Un cop assolit el campament, gaudirem d’un extens game drive vespertí. De retorn al campament, tindrem l’oportunitat de veure els animals acostar-se a beure a les basses d’aigua que estan situades a prop del campament.

Dia 14.- Parc Nacional d’Etosha
Continuació dels game drive al parc.

Dia 15.- Parc Nacional d’Etosha – Franja del Caprivi
Abandonant els durs paisatges desèrtics després nosaltres, continuarem la nostra ruta cap al nord, a la recerca de l’exuberant àrea de la Franja del Caprivi. Acamparem aquesta nit a la vora del Riu Okavango.

Dia 16.- Franja del Caprivi – Delta de l’Okavango
Després d’un curt recorregut fins el Pa, embarcarem en les llanxes a motor que ens portaran al cor del Delta de l’Okavango. Un cop al delta, continuarem el recorregut mitjançant els mokoros, una canoa típica del delta, fins al nostre campament, tenint ja oportunitat de contemplar els diferents animals que habiten al delta.

Dia 17.- Delta de l’Okavango
Continuarem l’exploració del Delta de l’Okavango mitjançant els mokoros. Aquesta regió és realment una de les meravelles de la naturalesa, ja que alberga una àmplia varietat de flora i fauna en autèntic estat natural, ja que la mà de l’home gairebé no ha influït en ella.

Dia 18.- Delta de l’Okavango – Maun
Al matí tornarem al nostre vehicle utilitzant una altra vegada els mokoros i les llanxes ràpides. De nou al camió, viatjarem a través del Desert del Kalahari fins arribar a Maun, on està situat el campament. Arribada a la tarda i temps lliure per relaxar-nos i gaudir de la piscina del campament.

Dia 19.- Maun – Salars de Makgadikgadi
Abandonarem sense presses Maun per continuar el nostre viatge a través del salar Makgadikgadi, fins arribar al nostre destí, una mena d’oasi proper a Nata on està situat el campament per passar la nit.

Dia 20.- Salars de Makgadikgadi – Kasane – P.N de Chobe – Cascades Victòria
Viatjant cap al nord per les reserves boscoses del Chobe, arribarem a la ciutat fronterera de Kasane, on explorarem el Parc Nacional de Chobe a la recerca de les grans concentracions d’animals que han donat fama a aquest lloc. Ben entrada la tarda, creuarem la frontera per arribar al lodge on passarem les properes nits i des d’on visitarem les Cataractes Victòria.

Dia 21.- Cascades Victòria
Dia complet per visitar les cataractes i poder participar de forma opcional en alguna de les múltiples activitats que s’ofereixen al visitant: ràfting, salt de pont, sobrevol panoràmic .. són només algunes de les més populars.

Dia 22.- Cascades Victòria – Hwange
Comptarem amb temps lliure per acabar de realitzar les últimes visites i / o activitats a la ciutat, per tot seguit continuar la nostra ruta, de nou a la recerca de la natura salvatge. A curta distància de les cataractes trobarem Hwange, que és coneguda per ser una de les millors àrees de conservació animal al continent. Després d’un extens game drive en vehicles oberts, acamparem en una zona remota amb vista a gorgs naturals per passar la nit.

Dia 23.- Hwange – Bulawayo – Matobo
En el dia d’avui continuarem la ruta en direcció sud, visitant la ciutat de Bulawayo, la segona ciutat més gran de Zimbabwe. Seguidament continuarem fins arribar a l’àrea de Matobo, on a la tarda tindrem l’oportunitat de realitzar una visita al parc per veure animals i, a més, rastrejar a peu per la muntanya als rinoceronts.

Dia 24.- Matobo – Vall de Limpopo
Avançant la nostra ruta més cap al sud, tornarem a creuar la frontera de tornada a Sud-àfrica. Ens dirigirem al campament situat en una reserva privada, adjacent a la vall de Limpopo.

Dia 25.- Vall de Limpopo – Johannesburg. Vol a Ciutat d’Origen
Abans de marxar cap a Johannesburg realitzarem una breu caminada per admirar les magnífiques pintures rupestres que es troben a les rodalies del nostre campament. A continuació, emprendrem el retorn a Johannesburg, on arribarem a última hora de la tarda. Trasllat a l’aeroport pels teus propis mitjans i sortida del vol amb destinació a la teva ciutat d’origen amb escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 26.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.895 €
Suplement Sortides Juliol, Agost i Nadal 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
  GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recorregut en camió adaptat per a travessies llargues i safaris, amb capacitat per a 17 passatgers i especialment preparat com a campament mòvil. 
Vehicle 4×4 obert per a les activitats descrites.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Visites i excursions especificades a l’itinerari.
Game drive en mokoros, en el Delta de l’Okavango.
Conductor-guia i cuiner, expert en la ruta.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, matalassos, taules, cadires, estris de cuina, etc).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Trasllats des de/fins als aeroports.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Visats.
Sac de dormir i tovallola (obligatoris) i coixí (opcional).
Propines i extres personals.
Taxes locals ni d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
3 setembre, 2016

Hem tornat molt contentes del viatge, el contrast de paisatges durant la ruta fa que cada dia sigui únic. A mi personalment el que més m’ha agradat ha estat el desert del Namib i el Delta de l’Okavango

Deixar un comentari

Classificació