Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Una ruta fantàstica que ens porta des de Bangkok a les selves del nord del país. Descobrirem els poblats de les minories ètniques acostant-nos caminant i en elefant. Les platges de Krabi, Samui o Koh Yao Noi ens esperen al final del viatge.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BANGKOK
2 ARRIBADA A BANGKOK Hotel
3 BANGKOK E Hotel
4 BANGKOK. TREN NOCTURN A CHIANG MAI E Tren
5 CHIANG MAI Hotel
6 CHIANG MAI – TREKKING NORD E / D / S Cabanyes
7 TREKKING NORD E / D / S Cabanyes
8 TREKKING NORD E / D / S Cabanyes
9 TREKKING NORD – CHIANG MAI E / D Hotel
10 VOL CHIANG MAI / BANGKOK / KRABI E Hotel
11 KRABI. EXCURSIÓ EN KAYAK A THAN LEN E Hotel
12 a 13 KRABI E Hotel
14 VOL KRABI / BANGKOK / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar itineraris opcionals a Samui o Koh Yao Noi a la fitxa tècnica adjunta

DIA 1. Vol Ciutat d’origen / Bangkok
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació a Bangkok (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2. Arribada a Bangkok
Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 3. Bangkok
Dia lliure.
Bangkok, capital de Tailàndia, és una ciutat cosmopolita que compta amb gairebé 10.000.000 d’habitants, en la qual es pot trobar gairebé qualsevol cosa que es necessiti.
A més de recórrer els seus carrers i mercats tant diürns com nocturns, val la pena acostar-se al barri xinès, on multitud de botigues i restaurants s’amunteguen en els seus carrers estrets.
És interessant el Museu Nacional, el Wat Phra Keo (o Temple del Buda Esmeralda), el Gran Palau, el serpentario de l’Institut Pasteur, on es pot assistir a les extraccions del verí de les cobres per aconseguir els antídots …

DIA 4. Bangkok. Tren nocturn a Chiang Mai
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora acordada per al trasllat a l’estació de ferrocarril i embarcament al tren nocturn cap al nord amb destinació a Chiang Mai. Nit a bord.

DIA 5. Chiang Mai
Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament. Chiang Mai, capital del nord del país, està situada a la vora del riu Mae Nam Ping, en una vall envoltada de pujols boscosos. És una ciutat molt animada, tant de dia com de nit, on conviuen gents d’ètnies diferents. Els seus carrers, on es combinen temples, animats mercats tant diürns com nocturns i botigues de tot tipus, són accessibles per a recórrer-les a peu o amb “tuc-tuc”. Val la pena una visita a l’Barri dels Artesans, on es pot veure com s’elaboren els diferents productes amb les tècniques tradicionals (laques, teixits, orfebreria, para-sols …)

DIA 6. Chiang Mai – Trekking Nord
Esmorzar i sortida per carretera (3 hores) fins a la zona de Mae Tang on s’inicia el trekking a peu que ens portarà fins a un poblat Shaw Karen. La resta de la tarda ho passarem al poblat per veure la vida quotidiana i els costums d’aquesta minoria ètnica.

DIA 7. Trekking Nord
Esmorzar. Caminada d’unes 3 hores, travessant densos boscos fins arribar a un altre poblat Shan Karen. A la tarda, recorregut d’una hora en elefant fins a arribar a un poblat Lahu, situat a la vora d’un riu.

DIA 8. Trekking Nord
Esmorzar. Al matí, descens en basses de bambú per riu Mae Tang (3 hores aprox) fins arribar a un lodge. Dinar ia la tarda, reprenem la marxa durant una hora fins arribar a un poblat Akha.

DIA 9. Trekking Nord – Chiang Mai
Esmorzar i caminada fins a un poblat Lahu. Visita del poblat i continuació fins al punt de trobada amb els vehicles. Retorn per carretera a Chiang Mai.

DIA 10. Chiang Mai. Vol a Bangkok / Krabi
A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Krabi via Bangkok. Arribada i trasllat a l’hotel. La regió de Krabi es troba situada a uns 100 Km. De l’illa de Phuket, en el continent. És una zona de bellíssimes platges i extraordinàries muntanyes calcàries cobertes d’espessa vegetació i les parets cauen en verticals penya-segats que s’enfonsen al mar. Allotjament en hotel a la zona de les platges de Ao Nang o Nopparat Thara.

DIA 11. Krabi. Excursió Kayak a Than Len
Excursió de mig dia a Than Len.
Al nord de Krabi, a una hora en vehicle es troba el parc de Than Len. Arribada, breu explicació del maneig del caiac, distribució del material i inici de la navegació. L’excursió recorre diferents canals per una zona densa en manglars on és fàcil observar ocells i micos. Si el nivell de la marea ho permet, és interessant entrar a les petites coves aquàtiques que formen les parets de roca calcària. Dinar pícnic inclòs. Retorn a Krabi i tarda lliure.

DIA 12. Krabi
Krabi és punt de partida per a multitud d’excursions. Recomanem agafar un ferri a les veïnes illes Phi Phi (1 h ½) i dedicar un dia a recórrer totes les seves platges. Una caminada des de l’hotel fins a les properes platges de Hat Phai Plong o Hat Napparat Thara.
A una hora en barca, es pot accedir a Hong Islands. Un grup de illetes perfectes per a bussejar, recórrer en caiac o simplement perdre en alguna de les seves fines platges. Una altra excursió interessant és la de Khlong Tom, a 45 km al sud est de Krabi. Es recorren uns corriols fins arribar a uns estanys d’aigua dolça i fonts termals, que conviden a un bany ben merescut.

DIA 13. Krabi
Dia lliure.

DIA 14. Vol Krabi / Bangkok / Ciutat d’origen
Matí lliure. A la tarda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Nit a bord.

DIA 15. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 a 15 persones 1.490 €
En base a grup de 4 a 15 persones (4 primeres places) 1.370 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Suplement Opció Samui 150 €
Suplement Opció Koh Yao Noi 290 €
Suplement Sortides Novembre i Desembre 180 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons itinerari.
Tren nocturn Bangkok – Chiang Mai cotxe-llitera en 2ª classe.
Tots els trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Assistència de parla hispana en les ciutats (excepte Krabi i Samui).
Guia local de parla anglesa durant el trekking. 
Excursió de mig dia en kayak per Than Len (en opció Krabi).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i excursions no especificades.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
28 agost, 2016

Me ha gustado mucho el diseño de la ruta, permitiendo conocer primero Bangkok para después ir al norte y conocer los pueblos de las minorías étnicas. Los primeros tramos del trekking me parecieron un poco duros pero a partir del segundo día ya me pareció más fácil…la experiencia vale la pena eso sin duda.
Las playas de Krabi preciosas y perfectas para relajarse después de unos días de trekking!!

Deixar un comentari

Classificació