Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Des de la efervescent ciutat de Bangkok fins a la tranquil·litat de la Selva del nord del país, Tailàndia és un país ple d’alternatives per a tots els viatgers. En aquesta ruta ens dirigirem per terra cap al nord a través de les antigues capitals del regne de Siam fins arribar a la capital del nord, Chiang Mai. Un cop al nord, coneixerem les tribus de muntanya realitzant un trekking pels seus poblats i dormint en les seves comunitats. No acabarem el viatge sense abans gaudir de les platges paradisíaques de Koh Samed.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 16 AGOST 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
16 AGO VOL BARCELONA / BANGKOK
17 AGO BANGKOK E Hotel
18 AGO BANGKOK E Hotel
19 AGO BANGKOK – AYUTTHAYA E Hotel
20 AGO AYUTTHAYA – SUKHOTHAI E Hotel
21 AGO SUKHOTHAI – CHIANG MAI E Hotel
22 AGO CHIANG MAI E Hotel
23 AGO CHIANG MAI. TREK ÈTNIES DEL NORD E / D / S Casa local
24 AGO TREK ÈTNIES DEL NORD E / D / S Casa local
25 AGO DESCENS RIU MAE TANG – CHIANG MAI E / D Hotel
26 AGO CHIANG MAI. TREN NOCTURN A BANGKOK E Tren
27 AGO BANGKOK – ILLA KOH SAMED Hotel
28 AGO ILLA KOH SAMED E Hotel
29 AGO ILLA KOH SAMED E Hotel
30 AGO KOH SAMED – BANGKOK. VOL A BARCELONA E A bord
31 AGO ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

16 AGO.- Vol Barcelona / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació Bangkok amb escala intermèdia.

17 AGO.- Arribada a Bangkok
Arribada a Bangkok, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.

18 AGO.- Bangkok
Esmorzar i dia lliure per poder visitar els llocs més interessants d’aquesta ciutat emplaçada a l’est del riu Chao Phraya. En el vell Bangkok es troben els temples més antics com el Wat Phra Kaew (temple del Buda Esmeralda), el Gran Palau, el Wat Pho o el Wat Traimit (temple del buda d’Or) i el museu nacional entre altres atraccions que podem recórrer pujats en un “tuk tuk”. I el nou Bangkok on es troben els principals districtes comercials sense oblidar els seus mercats tant diürns com nocturns.

19 AGO.- Bangkok – Ayutthaya
Esmorzar i al matí recollida a l’hotel per fer el trasllat per carretera destí Ayutthaya. Arribada a Ayutthaya i temps lliure per poder explorar ja sigui passejant o llogant una bicicleta el meravellós Parc Històric de Ayutthaya, Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO des de 1991.

20 AGO.- ​​Ayutthaya – Sukhothai
Esmorzar i al matí sortida per carretera destinació a Sukhothai en un recorregut d’unes 4 hores i mitja aprox. Arribada a Sukhothai i resta del dia lliure per poder gaudir d’aquesta meravellosa ciutat on es va establir la primera Capital del primer regne independent Tai després rebel·lar-se contra l’Imperi Khmer. En aquesta ciutat sí recomanem causa de la seva amplitud de zones a visitar, Els clients que ho desitgin disposaran de bicicletes per moure entre els diferents recintes declarats també Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Al cor de la ciutat destaca el Wat Mahathat que, encara que no disposa de sostre, prova l’esplendor de la qual va ser Capital. A més trobarem fabuloses ruïnes de temples de diferents influències.

21 AGO.- Sukhothai – Chiang Mai
Esmorzar i matí lliure per continuar recorrent els diferents recintes històrics de la ciutat així com les seves espectaculars ruïnes. A la tarda, trasllat destinació a Chiang Mai que té una durada d’unes 4h.

22 AGO.- Chiang Mai
Esmorzar i dia de visita a la ciutat amb guia de parla castellana. Un recorregut pels famosos i històrics temples de Chiang Mai, amb el seu estil nord distintiu, incloent Wat Phra Singh, Wat Chedi Luang, que es remunten als segles XIV i XV.

Després de les visites ens dirigirem a uns 15 km de la ciutat conduint fins als 3.500 peus sobre el nivell del mar per visitar Wat Prathat Doi Suthep, el temple més sagrat de la ciutat. A continuació, s’exercita el cor, els pulmons i les extremitats (perfecte per trencar amb la rutina sedentària) en ascendir els 306 graons fins al temple, custodiat per dos magnífics Nagas (serps) i construït en 1383. Aquest símbol de Chiang Mai conté la santa relíquia de Buda que està consagrada en una magnífica pagoda daurada. Des del temple es pot veure tota la ciutat i els seus voltants. Retorn a la ciutat ia la tarda, cap a les 18.00 hores ens trobarem amb el guia local que ens acompanyarà durant els dies de senderisme.

23 AGO.- Chiang Mai. Trekking Ètnies del Nord
Esmorzar i trasllat per carretera (aprox 3 hores) fins arribar a la zona de Mae Tang on farem una parada per refrescar-nos a la Cascada Mae Klang, lloc on s’inicia el trekking i on ens rebrà el guia. Avui farem una petita caminada d’una hora i mitja més o menys que ens portarà a un poblat Karen on ens allotjarem i podrem veure els costums i la vida quotidiana d’aquesta minoria ètnica.

24 AGO.- Trekking Ètnies del Nord
Esmorzar i caminada d’unes 3 hores a través d’un dens bosc fins arribar al campament d’elefants on dinarem. Després de gaudir d’un merescut descans veient com fan les cures dels elefants, venerats al país, a la tarda farem un passeig d’una hora a lloms d’un elefant fins a arribar a un poblat situat a la vora d’un riu on passarem la nit amb una de les famílies.

25 AGO.- Descens pel Riu Mae Tang – Chiang Mai
Esmorzar en el poble i sortida cap al riu on ens embarcarem en una bassa de bambú per fer un descens pel riu d’uns 24 km a través del Riu Mae Tang fins a arribar a un poblat Lahu. El descens és una magnífica oportunitat per poder observar la vida de la selva des del riu. Continuarem el nostre descens en el riu per una petita zona de ràpids fins arribar a un poblat Shan on esmorzarem. Després de dinar, trasllat de nou cap a Chiang Mai.

26 AGO.- Chiang Mai. Tren nocturn a Bangkok
Esmorzar i dia lliure a Chiang Mai fins a l’hora determinada per fer el trasllat a l’estació de tren on agafarem el tren nocturn que té sortida a les 17.00 hrs. Nit a bord.

27 AGO.- Bangkok – Koh Samed
Arribada a Bangkok sobre les 07.00 hrs, recollida a l’estació per fer el trasllat per carretera destinació a la costa en un trajecte d’unes 3 hores. Arribada a la costa on prendrem un pot destinació a la petita illa de Koh Samed a la qual arribarem 40 minuts després.

28 i 29 AGO.- Koh Samed
Dies lliures a l’illa de Koh Samed per gaudir d’uns dies de merescut descans després de les caminades per la selva. L’illa de Koh Samed és potser una de les illes més acollidores, potser per no ser tan massificada pel turisme encara que també pot influenciar el fet que no deixin entrar cotxes. No és una de les illes més espectaculars però al estar a prop del continent ens garantim bon clima pràcticament tot l’any ja que queda més protegida dels monsons. Les seves aigües cristal·lines i platges de sorra blanca fan d’aquesta illa un lloc ideal per a descansar uns dies abans de tornar a l’enrenou de la gran ciutat.

30 AGO.- Koh Samed – Bangkok. Vol a Barcelona
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora especificada per al trasllat a l’aeroport de Bangkok on prendrem el vol nocturn cap a Barcelona fent escala intermèdia. Nit a bord.

31 AGO.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 1.395 €
En base a grup de 4 a 7 persones 1.525 €
Suplement Habitació Individual 515 €
Taxes Aèries (Aprox.) 405 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Trasllats especificats segons itinerari.
Tren nocturn Chiang Mai – Bangkok en segona classe amb aire condicionat.
Lloguer de bicis a Sukhothai (en cas de desitjar-ho).
Guia local de parla hispana a Chiang Mai durant la visita inclosa. Guia local de parla anglesa per als trasllats a Bangkok.
Guia local de parla anglesa durant el trekking en servei regular (a partir de 8 persones serà en servei privat pel nostre grup).
Entrades als parcs nacionals durant el trekking.
Bot regular des del continent fins a l’illa de Koh Samed.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrada al Parc Nacional de Koh Samed (5 € aprox.).
Guies excepte durant el trekking i un dia de visita a Chiang Mai.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
28 juliol, 2016

Muy contenta con el viaje!! el país y su gente son estupendos y el ambiente del grupo ha sido fenomenal totalmente recomendable

24 agost, 2016

El viaje ha sido genial y la ruta muy interesante… Bangkok es una ciudad única y conocer el norte del país andando entre los poblados de las distintas etnias ha sido sin duda lo mejor.

17 juliol, 2017

Bona tarda, hem arribat avui fetes caldo però contentes gràcies per tot i per la vostra super organització intentaré passar algun dia per felicitar-vos cara a cara, si pus us passaré fotos perquè les pugueu penjar.
Gràcies per tot, una abraçada

Deixar un comentari

Classificació