Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Sempre s’identifica la migració de l’ecosistema Mara – Serengeti amb una molt petita part del seu incessant recorregut circular. La migració és molt més que això. Per a aquesta ruta hem triat un moment emocionant: entre febrer i març els grans ramats de nyus i zebres es mouen entre el centre-sud de Serengeti i les planes de Ndutu. Aquesta és l’època en la qual neixen les cries de nyu, una explosió de vida impressionant. Assistir a aquest espectacle acompanyats per un naturalista que viatjarà amb el grup en tot moment ens garanteix la millor experiència.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 01 i 11 FEBRER 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
2 KILIMANJARO – ARUSHA S Hotel
3 ARUSHA – LLAC MANYARA – MTO WA MBU E / D / S Tented Camp
4 MTO WA MBU – SERENGETI – NGORONGORO E / D / S Tented Camp
5 a 6 SERENGETI E / D / S Tented Camp
7 SERENGETI – CRÀTER DE NGORONGORO – KARATU E / D / S Tented Camp
8 KARATU – ARUSHA E / D / S Hotel
9 ARUSHA. VOLS DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb sortida a Tanzània. Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro i trobada amb el nostre representant per al curt trasllat fins a l’allotjament situat a poca distància de l’aeroport.

Dia 2.- Kilimanjaro – Arusha
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro. Trobada amb l’equip local i trasllat a Arusha per instal·lar-nos a l’allotjament. A la tarda xerrada introductòria i ‘briefing’ sobre la ruta.

Dia 3.- Arusha – Llac Manyara – Mto wa Mbu
Comencem avui el safari, abandonant Arusha a primera hora per sortir per carretera fins al Parc Nacional del Llac Manyara. Aquest parc situat al peu de les escarpades parets de l’extrem occidental de la vall del Rift, es caracteritza per la presència del llac que li dóna nom. Iniciem aquí el nostre primer safari: en l’ecosistema de Manyara es poden observar hipopòtams, girafes, babuins i per descomptat, gran varietat d’aus aquàtiques. Resideix també aquí una petita població d’elefants. Són mítics també, encara que difícils d’albirar, els lleons trepadors del Manyara. Després del safari anirem a la propera població de Mto wa Mbu on passarem la nit.

Dia 4.- Mto wa Mbu – Serengeti – AC Ngorongoro
Sortirem al matí per ascendir fins a l’entrada a l’Àrea de Conservació del Ngorongoro. Aquí comença realment la nostra aventura. L’Àrea de Conservació del Ngorongoro (Ngorongoro C.A.) inclou, a més del famosíssim cràter, la zona d’Ndutu, una gran plana que s’estén just abans de la gran sabana del Serengeti. Aquesta zona és un dels objectius del nostre viatge.

Dies 5 i 6.- Serengeti
Durant aquests dies i segons la situació real de les manades, farem safaris recorrent la zona i assistint a l’espectacle de la migració. Enormes tropells d’herbívors viatgen junts a la recerca de pastures fresques; després d’ells, els depredadors segueixen aquesta mena de rebost ambulant de la qual es nodreixen durant llargs períodes. En aquesta època a més, les femelles dels nyus donen a llum les seves cries amb el que l’emoció està assegurada.

NOTA: és sempre difícil predir la situació exacta de les manades ja que el seu moviment depèn de les pluges i l’estat de la vegetació; podria donar-se el cas que haguéssim de fer desplaçaments una mica més llargs de l’ideal per a localitzar les concentracions d’animals. En cooperació amb el guia local, el nostre acompanyant organitzarà diàriament els safaris per intentar apropar-nos al màxim a les grans manes i poder gaudir de l’espectacle a primera fila.

Dia 7.- Serengeti – Cràter Ngorongoro – Karatu
Sortirem aviat al matí per arribar a temps de visitar el mític cràter del Ngorongoro. El cràter, una de les reserves naturals més famoses del món, és com una mena d’arca de Noè. En una superfície d’uns 260 km quadrats es troben diferents hàbitats: planes herbàcies, zones pantanoses, frondosos boscos i llacs (entre els quals destaca el Magadi, el major d’ells), que alberguen a una població estable d’espècies (prop de 30.000 animals ). El cràter és pràcticament l’únic lloc en el qual es pot albirar l’amenaçat rinoceront negre, la possibilitat de veure algun esmunyedís lleopard és també bona i els lleons estan pràcticament garantits. El llac Magadi acull també una població important de flamencs. Tot això fa del Ngorongoro un dels aspirants a ser nominats com “meravella de la natura”.
Finalitzada la visita de la caldera, sortirem cap a la població de Karatu, a la falda del volcà on passarem la nit.

Dia 8.- Karatu – Arusha
Aquest matí farem una caminada per la zona de les plantacions de cafè que envolten la falda del Ngorongoro. Per la seva altura i característiques geològiques, la zona del Ngorongoro és idònia per a aquest cultiu; el cafè és una de les primeres exportacions del país. Ens aturarem a la popular població de Mto wa Mbu per dinar. A la tarda sortirem de tornada a Arusha on passarem l’última nit.

Dia 9.- Arusha / Vol retorn Ciutat d’origen
Matí lliure. Trasllat a l’aeroport i embarcament en vol de tornada a la ciutat d’origen.

Dia 10.- Arribada a Ciutat d’origen
Connexions intermèdies i arribada a Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.580 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 2.450 €
Suplement Habitació Individual 230 €
Suplement Sortides des d’altres punts de la península 140 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Kilimanjaro i tornada. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Acompanyant – naturalista amb amplia experiència en safaris a Tanzània.
Conductors guies locals de parla hispana.
Recorregut en vehicles 4×4 adaptat a aquest tipus de rutes. Cada viatger disposarà d’una finestreta.
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Taxes aèries indicades al quadre de preus.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no mencionades com a incloses a l’itinerari.
Visat d’entrada a Tanzània.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació